Hur man är underhöll under en lång bilresa

Långa enheter i bilen är ganska vanliga, särskilt för människor som gillar att resa. Det kan vara lätt att bli uttråkad medan det är begränsat i ett litet utrymme med begränsade alternativ, men om du arbetar med den möjlighet du har, kan det vara lätt att vara lätt,. Du kan kolla på podcaster eller ljudböcker, spela spel som Road Trip Scavenger Hunt, eller använd Talk-to-Text för att börja skriva en bok eller blogg. Du kan också ta tid att lära känna de andra passagerarna, göra stopp på attraktioner som ser intressant ut eller spelar licensplatta baseball.

Steg

Metod 1 av 3:
Lyssnar på nya saker
  1. Bildbeteckningen är underhållen under en lång körning Steg 1
1. Bryta ut dina favorit cd-skivor från barndomen. Medan din smak i musik troligen har förändrats sedan du var ett barn, kan du fortfarande ha de gamla CD-skivorna stashed någonstans. En lång bilresa kan vara en bra tid för en promenad ner Memory Lane. Ta en handfull cd-skivor som du inte har lyssnat på i år och se om du fortfarande kan sjunga med alla orden.
  • Du kan också ta några av dina nuvarande favoriter, låna ny musik från en vän eller kolla in något slumpmässigt från biblioteket.
  • Om du föredrar en MP3-spelare över CD-skivor, överväga att spela det på shuffle och se om du är förvånad över några av de musik du glömde du hade på det.
  • När du reser med barn, ta med några cd-skivor av dumma sånger barn gillar att sjunga med. Eller om de är äldre, låt dem spela några av de musik som de gillar.
  • Bildbeteckningen är underhållen under en lång körning Steg 2
    2. Ta itu med en hård läsning med en audiobook. Om du älskar att läsa, har du förmodligen den en bok du vet att du borde läsa men har undvikit. En lång resa kan vara en bra tid att lyssna på en ljudbok, speciellt av en bok som du inte kan läsa dig själv. Du får uppleva historien utan potentiell tristess av timmar av läsning.
  • De flesta offentliga bibliotek har ett stort sortiment av ljudböcker på CD, som du kan kolla. Du kan också ladda ner från webbplatser som hörbar. Vissa bibliotek kan till och med ha digitala ljudböcker för streaming eller nedladdning.
  • Det finns alla typer av ljudböcker som är barnvänliga, så överväga att hitta en berättelse barn och vuxna båda kan njuta av.
  • Du behöver inte bara välja en svår bok. Du kan kolla in den senaste bästsäljaren eller något som en vän har rekommenderat att du redan har lagt av för länge.
  • Bild med titeln är underhållen under en lång körning Steg 3
    3. Ge podcasts ett försök. Även om podcaster har funnits i åratal, är många fortfarande obekanta med dem. Dessa är skriptade eller obeskrivna ljudinspelningar. Podcasts har ofta kändisintervjuer men kan också göras av personer som inte är kända. Söker i iTunes eller Google Play-butiken ger dig nästan obegränsade alternativ.
  • Du kan ladda ner podsändningar som diskuterar det senaste i sport, musikpodcaster som innehåller fullständiga låtar eller clips eller serialiserade podsändningar som berättar en berättelse i varje avsnitt. Om du har en hobby eller intresse, är det troligtvis en podcast som passar din smak.
  • Bilden med titeln är underhållen under en lång körning Steg 4
    4. Bläddra i de lokala radiostationerna. Om du är långt hemifrån, kolla vad musikstationer spelar på den plats du kör igenom. Du kan anta att radio är i grunden densamma överallt, men du kan bli förvånad över vad du hittar att spelas. Även om du inte bosätter sig på en station, eller om ingen har tillräckligt med mottagning, är det ett roligt sätt att ta en paus från vad som helst du lyssnar på.
  • Metod 2 av 3:
    Spelar spel som en grupp
    1. Bilden med titeln är underhållen under en lång körning Steg 5
    1. Skapa en historia en mening i taget. Börja med föraren som ger den första raden av en berättelse som de gör upp. Sedan gå medurs genom passagerarna och få varje person säga nästa mening i historien. Du kan försöka arbeta tillsammans för att följa ett logiskt mönster, eller vissa spelare kan tänka på något galet att utmana personen efter dem.
    • Tanken är att tänka snabbt och hålla berättelsen att flytta, så har en rimlig tidsgräns på hur länge varje spelare får säga sin mening.
    • Om du spelar flera gånger, rotera vem som börjar historien, eller låt folk hoppa in med sin mening i en slumpmässig ordning.
    • Detta är ett bra spel för barn eftersom de kan göra berättelsen extra dum. Det ger dem en chans att engagera sig när enheten blir tråkig.
  • Bildbeteckningen är underhållen under en lång körning Steg 6
    2. Gör din resa en scavenger jakt. Innan din resa, kom med en lista med saker du hoppas du kommer att se längs vägen. Ta listan med dig, kanske till och med en kopia för varje passagerare och markera saker som du ser dem. Du kan till och med ha en engångskamera med dig för att ta bilder som du ser saken. Om du har tid kan du sluta och stå vid sakerna för bilden.
  • Exempel kan vara en rund ladugård, en väderkvarn, en bergformation, en RV, djur, städer i andra stater med samma namn som din hemstad, eller en tingshus. Du kan komma med vilda saker som du aldrig skulle förvänta dig som en lejon eller en robot.
  • Du kan göra objekten som allmänna eller specifika som du vill. Till exempel kan du säga "en ko" eller du kanske säger "en brun ko."Du kan säga" en park "eller" en park med en lekplats."Detta gör några saker svårare att hitta.
  • Du kan också lägga objekten på ett bingo galler och få alla att försöka få bingo med föremålen.
  • Om barnen spelar, kan priset för att få de flesta föremålen eller en bingo att låta dem välja restaurangen när du slutar äta. Eller du kan ha ett verkligt pris för dem som en godisbar eller en liten leksak.
  • Bildbeteckningen är underhölls på en lång körning Steg 7
    3. Spela alfabetet spel med barn. Börjar med A, titta runt på skyltar, byggnader, licensplattor och allt med bokstäver och hitta varje bokstav i alfabetet. Den som får Z först vinner den där.
  • Ett bra sätt att göra spelet svårare är att säga att brevet måste vara i början av ordet. Så du kan använda b från båt men inte från stabil.
  • Bildtiteln är underhölls på en lång körning Steg 8
    4. Sätt varje passagerare i "heta sätet."Vänd på att gå och fråga varandra frågor som måste besvaras. Varje passagerare är tillåten ett hopp under spelet. Beroende på hur bra du känner varandra kan du göra dem väldigt personliga frågor för att reta varandra, eller mer generellt för att lära känna varandra bättre.
  • En personlig fråga kan vara, "vem i den här bilen skulle du vilja kyssa?"Eller" Vad är något pinsamt som hände med dig den här veckan?"
  • Bra frågor för att lära känna varandra kan vara "vad hobbyer har du?" "Vad är ditt drömjobb?"Eller" Var är några ställen du har rest till förrän nu?"
  • Detta kan vara ett riskabelt spel om vissa människor vill driva gränserna med sina frågor. Det kan vara bra att vara överens om att inte ställa frågor som kommer att göra resten av enheten obekväma.
  • Bildbeteckningen är underhållen under en lång körning Steg 9
    5. Spela licensplatta baseball. Innan du börjar spelet väljer varje person ett nummer 0-9. Du spelar nio innings, och varje inning är ett fordon som du passerar på motorvägen. Titta på licensplattorna när du passerar och om ditt nummer är på det får du 1 poäng. Om numret är två gånger, eller mer, får du så många punkter. Den som har det mesta efter att du passerar 9 bilar vinner.
  • Du kan justera reglerna, som du önskar. Du kan göra det någon bil du ser och spelar för en viss tidsgräns. Eller du kan bara göra det bilar som passerar dig.
  • Var noga med att alla säger högt vad deras nummer kommer att bli så att ingen försöker fuska.
  • Metod 3 av 3:
    Försöker något nytt
    1. Bilden med titeln är underhållen under en lång körning steg 10
    1. Använd Voice-to-Text-programvara för att börja skriva något. Kanske har du en idé för en blogg som du har menat att börja, eller du vill skriva en bok men kan inte hitta tid. Använd programvara som telefonen redan har eller ladda ner några och börja prata vad du vill skriva. Du kan också använda det här alternativet för att skriva ett brev eller e-post till vänner och familj.
    • Denna typ av programvara fångar inte alltid dina ord exakt rätt, så du måste korrekturläsa vad du skriver innan du gör någonting med det. Men det här är ett bra sätt att starta och få mycket innehåll nere snabbt.
    • Se till att du är säker när du hanterar telefonen när du kör. Starta programvaran vid en punkt när du inte kör.
  • Bilden med titeln är underhållen under en lång körning Steg 11
    2. Ta en scenisk väg när du har tid. Långa enheter hamnar ofta för att vara mestadels motorvägar och interstates, som är snabbare men kan ofta bli mycket tråkiga. Om du inte har något emot att ta en längre körning, överväga att använda mindre vägar som erbjuder mer landskap. Du kan köra lite längre och ta längre tid, men enheten blir roligare än snabbare rutter.
  • Detta är förmodligen bäst gjort om du är en mycket bra navigator eller har GPS praktiskt så att du ser till att du fortfarande får var du går utan att gå vilse. Du vill inte fastna på bakre landsvägar utan aning om hur man kommer tillbaka till motorvägen.
  • Om du har barn som är gamla nog att läsa en karta, kan du låta dem välja den rutt du tar. Se till att du dubbelkontrollerar för att du fortfarande går i rätt riktning.
  • Bilden med titeln är underhållen under en lång körning steg 12
    3. Göra spontana stopp. Om du har lite tid att spara, eller du behöver bara en snabb paus från körning, stanna vid någon attraktion du ser tecken på längs vägen. Det kan finnas ett lokalt museum, en stat eller nationalpark, eller en unik attraktion som den jätte bollen av garn eller carhenge. Nästan var som helst du kör kommer att ha något intressant att du kan sluta och titta på.
  • Detta måste inte nödvändigtvis vara helt spontant. Du kan se framåt på din grundläggande rutt och se om det finns något intressant att sluta och se på vägen.
  • Även om du inte ser ett tecken som annonserar någonting, kan du välja en utgång att ta och bara se om det finns något intressant i området runt utgången.
  • Låt barnen påpeka attraktioner som de ser som ser intressant ut och stannar på dem. Du kan säga att varje barn får välja ett stopp längs vägen.
  • Bildtiteln är underhållen under en lång körning Steg 13
    4. Lär känna de andra passagerarna. Om du är på en lång resa med ett par människor vet du inte mycket bra, ta chansen att ta reda på mer om dem. Du kan behöva trycka samtalet framåt i början om de är blyg, men var inte rädda för. Fråga bra frågor och låt dem prata medan du lyssnar på deras svar.
  • Du kan alltid fråga de vanliga frågorna som de gör för arbete, vad de studerar om de är på college, eller vad deras hobbyer är.
  • När du vill gräva lite djupare, kan du fråga dem vilka sociala problem de bryr sig om, vad de skulle göra med sin tid om de inte behövde arbeta, eller bara be dem att berätta en historia om något som hände med dem förr.
  • Du kan fråga barnen många olika frågor för att hålla dem underhöll. Fråga vilken typ av jobb de kan njuta av en dag. Fråga vilka platser de skulle vilja resa när de har chansen. Du kan ofta hålla barnen att prata ett tag utan för mycket arbete.
  • Tips

    En del av att vara underhöll har en positiv attityd. Om du är arg hela tiden om den långa enheten, har du förmodligen inte mycket roligt att göra någonting.
  • Gå runt bilen som berättar roliga berättelser.
  • Om du kör ensam, ring en vän eller familjemedlem som du inte får prata med mycket ofta. Detta är förmodligen bäst gjort med handikapport eller på högtalartelefon för säkerhet.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande