Hur man underhåller en tjej

Om du är underhållande en tjej på ett datum, på en vänlig utflykt, eller till och med text, kanske du inte vet exakt vad du ska göra. Det är lätt att bli nervös om den här typen av saker, speciellt om du gillar henne! Lyckligtvis, om du går ut eller bor i, finns det ett antal olika sätt att underhålla en tjej, även om du är nervös över det.

Steg

Metod 1 av 4:
Underhållande över text
  1. Bild med titeln Underhålla en tjej Steg 12
1
Skämta som fungerar bra i ett textformat. Dessa bör vara skämt som är korta och behöver inte få veta personligen. Om du kan, försök att göra skämt som innehåller saker som är unikt tillgängliga för texter, såsom uttryckssymboler eller gifs.
  • Ett exempel på ett skämt som fungerar bra över text skulle vara: "Var gillar kor som ska gå på datum? Till moo-vesies."
  • Bild med titeln Underhålla en tjej Steg 13
    2. Ställ frågor om henne, men överdriv inte det. Folk tenderar att njuta av att prata om sig själva, så var villig att ställa frågor om henne så att konversationen är roligt för henne. Men om du fokuserar för mycket på den här typen av fråga-frågar, kan hon börja känna att du förhör henne. Var villig att prata om andra saker också!
  • Om du till exempel har pratat mycket om henne för de senaste textmeddelandena, försök ändra konversationen till ett av dina delade intressen och prata om det ett tag.
  • Känn dig fri att prata om dig själv! Så mycket som hon kommer att njuta av att prata om sig själv, uppskattar hon också att kunna lära sig mer om dig.
  • Bild med titeln Underhålla en tjej Steg 14
    3. Var villig att flörta lite när det verkar lämpligt. Om du är intresserad av att se den här tjejen romantiskt och du tror att hon kanske vill datera dig, bör du flytta samtalet mot målet att schemalägga ett datum. Under tiden, gör lite ljus flirta för att pique hennes intresse och få henne att bli upphetsad.
  • Till exempel, om hon säger något om hennes hår, berätta för henne hur söt du tycker att hennes hår är.
  • Välj lämpliga tider att flörta. Till exempel, säg något flirty när konversationen är på ett avslappet ämne, men inte när du diskuterar något mer allvarligt.
  • Bild med titeln Underhålla en tjej Steg 15
    4. Syfte att hålla din utbyte kort först för att hålla henne intresserad av dig. Undvik överväldigande henne med massor av texter eller massor av information - det här kommer att göra henne mindre sannolikt att bli underhållen av konversationen. Istället skicka relativt korta texter som hon inte behöver spendera mycket tid på att läsa. Skicka inte mer än 1-2 texter åt gången.
  • Samtidigt, var inte bara bara för det. Känn dig fri att skicka en längre text när det är lämpligt (e.g., Om hon frågar dig en detaljerad fråga), men håll dig till kortare texter resten av tiden.
  • Metod 2 av 4:
    Underhållande en tjej i ditt hem
    1. Bild med titeln Underhålla en tjej Steg 1
    1. Gran upp ditt hem för att göra det mer inbjudande. Plocka upp kläder, böcker eller andra föremål på golvet och lägg dem bort. Räta ut saker som stolar, kuddar och köksutrustning så att din plats ser snyggare. Detta kommer att göra ditt hem att känna som ett mer inbjudande och avkopplande utrymme för den tjej du är underhållande att umgås i.
    • Du behöver inte djupa ditt hem (om det inte är väldigt smutsigt!). Fokusera just nu för att det ser bra ut och avstängt utrymmet.
    • Om du är tryckt för tid, fokusera först på de uppgifter som kan göras mest snabbt (e.g., plocka upp saker från golvet). Använd sedan vilken tid du har lämnat för att försöka ta itu med större uppgifter (e.g., omorganisera din badrumsdisk).
  • Bild med titeln Underhålla en tjej Steg 2
    2. Vakuum och Tvätta dina ark Att ge din plats ett renare utseende. Din matta och lakan är förmodligen mycket smutsigare än de ser, speciellt om du inte städar dem på en vecka. Dammsuga dina golv och tvätta dina lakan kommer att göra din plats utseende och luktar renare på en mer subtil nivå än att bara organisera dina saker.
  • Om du har trägolv, sopa dem med en kvast och dammsugare först, vakuum dem sedan på lövträet. Om du har tid, mopp dem också för att få dem att se jämnt renare.
  • Bild med titeln Underhålla en tjej Steg 3
    3. Ställ stämningen genom att belysa ljus eller lägga ut blommor i en vas. Candlelight är särskilt effektiv om du vill ställa in ett romantiskt humör för ett datum. Eller, om du bara vill ha en stänk av färg, lägg ut några blommor eller häng någon konst på väggarna.
  • Vad du än väljer att visa på din plats bör inte bara ställa in rätt humör, men också reflektera din personlighet. Till exempel, om du verkligen är i musik, lägg upp några bilder av dina favoritmusiker.
  • Bild med titeln Underhålla en tjej Steg 4
    4. Spela brädspel tillsammans för en avslappnad men spännande datum natt. Välj ett brädspel som är lätt att spela med 2 personer, istället för ett spel som kräver 3 eller fler deltagare. För bästa resultat, ha en mängd olika spel till hands så att du kan byta upp det från tid till annan.
  • Har till exempel spel som slagskepp, anslut fyra och trivial strävan på din plats. Du kan spela något av dessa spel med bara 2 personer och de är också alla olika typer av spel.
  • Om du har ett kort kort kan du också spela en massa olika 2-personers kortspel också!
  • Bild med titeln Underhålla en tjej Steg 5
    5. Titta på filmer eller lyssna på musik tillsammans för en lågenergiaktivitet. Detta är ett bra sätt att bara sitta på soffan tillsammans och ha lätt konversation när du tittar på en film eller lyssnar på musik. Var noga med att ha tillgång till en mängd olika genrer så att du kan byta saker beroende på humöret.
  • Till exempel vara redo att titta på antingen en actionfilm, en romansfilm eller en komedi. På samma sätt, förbered några olika spellistor som är baserade kring olika musikgenrer.
  • Bild med titeln Underhålla en tjej Steg 6
    6. Koka och äta en stearinljus middag för en mer romantisk kväll. Om du vill visa upp dina matlagningsförmåga och ge henne en "bortskämd" upplevelse, berätta för henne att luta dig tillbaka och koppla av medan du gör allt arbete. Eller, om du vill göra det till en mer involverad aktivitet, arbeta tillsammans för att göra en intressant måltid som du kommer att njuta av att äta tillsammans.
  • Om du lagar mat och du är ganska säker på dina förmågor i köket, försök att laga något som inte heller har haft tidigare. Detta kommer att göra din middag ännu mer underhållande för er båda.
  • Metod 3 av 4:
    Går ut på ett datum
    1. Bild med titeln Underhålla en tjej Steg 7
    1
    Klä dig snyggt för tillfället Att göra dig mer självsäker. Om du är underhållande en tjej på ett datum på en fin restaurang eller en exklusiv plats (e.g., ett spel), sätta på något formellt som en tröja och slips. Om du går på ett avslappet datum eller bara underhållande en vän, bära något som du känner dig bekväm i men det ser fortfarande ut som om du lägger lite ansträngning i hur du ser.
    • Om du bär något som gör att du känner dig mer attraktiv, blir du mer bekväm och känner dig mer självsäker medan du underhållande henne. Detta är särskilt viktigt om du är på ett datum!
    • Klä inte för fel tillfälle. Om du går ut på en vandring, bär inte en tröja och slips. Samtidigt, om du ska till en fin restaurang, bär inte en t-shirt, shorts och öppna slät sandaler.
  • Bild med titeln Underhålla en tjej Steg 8
    2. Planera en aktivitet runt något hon är passionerad om. Det här kan vara något du går ut och gör eller bara något du kan prata om över kaffe eller middag. Vad som än är, så länge det är något hon tycker om, kommer hon att älska att göra det.
  • Till exempel, om hon verkligen är i baseball, se ett basebollspel. Om du inte har råd med det, gå till parken och kasta en baseball runt. Om du inte har en baseball, fråga henne bara om hennes favoritlag eller spelare medan du äter glass!
  • Om du inte är säker på vad hon är passionerad om, fråga henne! Det kan känna sig lite besvärligt, men det är mycket bättre än att riskera att hon är uttråkad med vilken aktivitet du planerar att göra.
  • Bild med titeln Underhålla en tjej Steg 9
    3. Ta henne att göra något som hon aldrig gjort tidigare. Detta kommer att vara väldigt spännande (och därmed mycket underhållande) för henne, speciellt om det är något hon ville göra under en lång tid. Men gör inte något som du inte tror att hon faktiskt skulle njuta av. Detta kommer förmodligen bara att göra henne uttråkad.
  • Till exempel, ta inte henne till en dödsmetallkonsert om hon aldrig uttryckte något intresse för detta eller liknande genrer av musik. Visst är det något som hon aldrig gjort tidigare, men det betyder inte nödvändigtvis att hon kommer att vilja ha erfarenhet av en dödsmetallkonsert.
  • Bild med titeln Underhålla en tjej Steg 10
    4. Överraska henne med en resa till ett intressant läge, om hon gillar överraskningar. Detta borde vara en plats som du tycker att hon kommer att njuta av att besöka, inte bara en plats som du tycker är intressant. Försök att ta henne till en plats som hon alltid pratat om att besöka för att se till att hon kommer att bli underhållen.
  • Till exempel, om du bor längs Georgiens kust och älskar historiska städer, ta henne på en dagstur till Savannah.
  • Undvik att gå någonstans som tar mycket tid eller pengar för att resa till. Vart du än går borde vara någonstans kan du köra till om 2 timmar eller mindre. Annars kan hon vara in för en mycket tråkig bilresa.
  • Observera att du bara ska gå den här vägen om hon gillar överraskningar. Om hon föredrar att ha mer kontroll över de saker hon gör, kanske hon inte gillar att bli någonstans för överraskning.
  • Bild med titeln Underhålla en tjej Steg 11
    5. Gör något kreativt tillsammans om du vill bygga en bättre anslutning. Aktiviteter där du arbetar tillsammans för att skapa något eller åstadkomma en viss uppgift är ett bra sätt för dig två att binda ihop över den delade erfarenheten. Om du aldrig har gjort den här typen av bindningsaktivitet innan eller du inte har hängt innan, väljer du något enkelt först.
  • Till exempel, om det här är ett första datum, gör något som lagar en liten måltid tillsammans eller sätter ihop ett litet pussel. Om du underhållande någon som du har känt för ett tag eller som du har varit på ett första datum med redan, prova ett större projekt som att måla ett rum tillsammans.
  • Metod 4 av 4:
    Undvik vanliga misstag
    1. Bild med titeln Underhålla en tjej Steg 16
    1. Tala inte om exes eller andra känsliga ämnen, åtminstone i början. Dessa ämnen löper risken att alienera henne eller få henne att känna sig obekväma istället för underhållen. Vissa ämnen du bör undvika i början inkluderar:
    • Politik och religion (men för vissa människor, dessa gör för de bästa konversationerna)
    • Sexuellt överförbara sjukdomar
    • Tidigare relationer (Hers eller Yours)
  • Bild med titeln Underhålla en tjej Steg 17
    2. Avstå från att ha för mycket att dricka när du är med henne. Även om du har en öl eller två kan hjälpa dig att känna dig mer avslappnad, riskerar du att pinsamt själv om du dricker för mycket. Undvik att ha mer än en drink i förväg och gå inte ut för drycker om du känner att du kan sluta dricka för mycket.
  • Att bli för full kan också leda till ett problematiskt sexuellt möte, beroende på omständigheterna. Om du dricker tillsammans, se till att du bor på en allmän plats och praktiserar säkerheten hela tiden.
  • Bild med titeln Underhålla en tjej Steg 18
    3. Håll dig avslappnad för att behålla ditt självförtroende och undvik att vara för nervös. Du skulle bli förvånad över hur lätt det är att underhålla och imponera på en tjej när du inte försöker. Påminn dig om att det är okej om saker inte fungerar eller om datumet inte är perfekt. Håll ditt sinne på nutiden och fokusera på att ha en bra tid, och oroa dig inte för att försöka imponera på henne.
  • Video

    Genom att använda den här tjänsten kan viss information delas med YouTube.

    Varningar

    Om du är romantiskt intresserad av en tjej, försök inte att skynda någonting! Ge henne tid att trivas med dig innan du försöker initiera någon fysisk kontakt eller göra andra romantiska framsteg.
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande