Hur man skapar ett ninja sovrum

Om ditt sovrum ska vara en reflektion av vem du är, varför ser du så många ut? Alla verkar ha liknande inredning, köpt från en handfull liknande butiker. För att inte tala om, många aspekter av populär inredning går in och ut ur stilen snabbt. Därför är ett ninja sovrum så coolt. Det är roligt, det är annorlunda, och ninjas har varit populära i många år, så du vet att inredningen kommer att vara trendig och relevant under lång tid.

Steg

Metod 1 av 3:
Tillämpning av zen-principer
  1. Bild med titeln Skapa ett ninja sovrum steg 1
1. Vara naturlig! Naturligt ljus, jordiska toner och naturmaterial som trä är alla tillämpliga på ZEN-principerna. Detta skapar ett sammanhängande utseende på ditt rum och sätter tonen för resten av din dekorering att påverkas av japanska, kampsport och ninja décor.
  • Bild med titeln Skapa ett ninja sovrum steg 2
    2. Ta tid att dekrutter och bli av med knickknacks. Enkelhet är nyckeln i Zen. För att inte nämna, har ninjas inte personliga påverkan. Hitta platser att stash din minnesor ur sikte så dina fiender kommer inte tro att du är för mjuk.
  • Bild med titeln Skapa ett ninja sovrum Steg 3
    3. Lägg till gröna växter. Zen Décor innehåller ofta gröna växter, som har en lugnande effekt och renar din luft. Bonzai träd eller hängande terrarier är särskilt populära. Välj växter som är låga underhåll, så om du är borta på ett uppdrag i flera dagar kan dina växter överleva.
  • Metod 2 av 3:
    Redecorating
    1. Bild med titeln Skapa ett ninja sovrum steg 4
    1. Överväga att ommåla ditt rum! Beroende på den aktuella färgen på ditt sovrum, kanske du vill repappa det en mörkare eller neutral färg. Detta kommer att ställa in tonen för hela rummet. En ljus färg skulle vara olämplig för ett ninja-tema sovrum. Den neutrala färgen är också assists skapar ett zenliknande tillstånd för ditt rum.
  • Bild med titeln Skapa ett ninja sovrum steg 5
    2. Byt ut väggdekor. Använd kampsport, japanska verk eller naturliga teman som inspiration för din nya vägginredning.
  • Måla en väggmålning av Japan eller naturen, så din inre ninja känns mer hemma.
  • Använd japanska teckenapplikationer eller traditionella träfungerar för roligt men smakfull inredning.
  • Om du vill ha ett modernare utseende, använd affischer från kända japanska filmer.
  • Bild med titeln Skapa ett ninja sovrum steg 6
    3. Installera blackout gardiner. Detta kommer att hjälpa till att hålla rummet trevligt och mörkt när du vill att det ska vara. Det är viktigt för Ninja Life. Ninjas måste kunna dölja i mörkret. Se till att gardinerna lätt är utdragbara, så du kan fortfarande använda ditt sovrum för att studera eller göra annat arbete som kräver ljus!
  • Metod 3 av 3:
    Lägger till Ninja Flair och Mystery
    1. Bild med titeln Skapa ett ninja sovrum steg 7
    1. Lägg till vapen som inredning eller för visning. Se till att du får tillstånd från dina föräldrar och dubbelkontroller att du inte köper något olagligt.
    • Ninja stjärnor, bågar och pilar, en personal, dart eller nunchucks är alla lämpliga alternativ.
    • Överväg att använda falska vapen som ett säkrare och mer kostnadseffektivt alternativ.
  • Bild med titeln Skapa ett ninja sovrum steg 8
    2. Köp en ny sängspread. Detta kan vara japanska teman, inspirerade av naturen eller mörk i färg. Allt skulle vara lämpligt för ett ninja sovrum. Undvik ljusa färger när det är möjligt och håll det ett naturligt tyg för att förbli zen.
  • Bild med titeln Skapa ett ninja sovrum Steg 9
    3. Skapa gömställen. Ninjas handlar om stealth, och de behöver platser för att dölja sina hemliga dokument eller andra föremål. Det här är också ett bra sätt att lagra de personliga påverkan och knick-knacks du rensade bort.
  • Använd en gammal bok och klippa ut mitten så att du kan dölja små föremål inuti utan att någon vet. Försök att se till att det är en ointressant bok som ingen kommer att hämta och flipa genom omedvetet.
  • Dölj objekt bakom böckerna i din bokhylla. Detta görs bäst bakom särskilt långa böcker som du inte läser ofta.
  • Tips

    Varningar

    Se till att du har dina föräldrars tillåtelse innan några större förändringar i ditt sovrum.
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande