Hur man blir en handväska designer

Att designa handväskor kan vara ett bra sätt att dra nytta av din kreativa anda och färdigheter. Du kan designa påsar som en hobby eller karriär. Medan det kan ta ett tag att nå ditt mål, kan du bli en framgångsrik handväska designer om du spenderar lite tid på modetrender och gör attraktiva prototyper och provkassar. Om du är nere för lite hårt arbete och tålamod, gör dig redo att ta modevärlden med storm!

Steg

Del 1 av 3:
Utveckla dina färdigheter
  1. Bildtiteln Bli en handväska designer Steg 1
1. Arbeta på din sömnad och läderbearbetning Kompetens. Medan du börjar, gör dina egna väskor, även om det betyder att du behöver lära dig att sy. Inte bara kommer det att spara pengar, men det hjälper dig också att förstå alla insatser av skapandet. Denna kunskap kommer att vara avgörande när du börjar välja tillverkare och källor för dina material.
  • Att vara involverad i produktionsprocessen låter dig vara i kontroll. Vilket bättre sätt att göra påsar som du vill att de ska göras än att göra det själv?
  • Fortsätt expandera din färdighet som du fortsätter att designa. Om du utformar tygväskor kanske du vill Lär dig hur du vävde. Du kommer också nästan säkert att behöva veta hur man Sy zippers i dina väskor.
  • Bild med titeln Bli en handväska designer Steg 2
    2. Få en examen i mode för att göra detta till din karriär. Om detta kommer att vara ditt huvudsakliga pengar, delta i ett två- eller fyraårigt modedesignprogram på en ackrediterad skola. När du börjar kasta dina idéer till butiker och tillverkare, kan detta göra skillnaden mellan en "ja" och en "nej" för dina mönster.
  • Dessa program kommer att lära dig grundläggande design, produktion och konstteknik. Vissa skolor kan också ha kurser i affärer och marknadsföring som kan vara användbart för dig.
  • Medan du är i lärandefasen kan du också ansöka om praktikplatser med big-name handbag designers eller andra företag inom modebranschen.
  • En modeexamen garanterar inte framgång, och det är inte nödvändigt om det är ur din budget. Det är ännu viktigare att vara passionerad om dina kreativa och unika mönster!
  • Bild med titeln Bli en handväska designer Steg 3
    3. Forskningsmodellutveckling för inspiration. När du satt på din designresa är det viktigt att veta vad som är där ute och vad folk gillar. Bli en obsessiv följare av modetidningar och visar. Notera populära färger, former, storlekar och stilar för att tänka på var dina egna väskor skulle passa i handväskan.
  • Fråga dina vänner och familj vad de letar efter i en väska. Se om de använder flera väskor för olika tillfällen.
  • Bild med titeln Bli en handväska designer Steg 4
    4. Bestäm vad som sätter dina väskor från varandra. Medan du borde ha en bra uppfattning om vad som redan är populärt, vill du att dina saker är överraskande. Tänk på vilka funktioner du vill mest ha i en handväska och börja därifrån. Du är mest bekväm att designa det som gör dig lycklig.
  • Kanske hela anledningen till att du kom in i handväskan var att du inte kunde hitta den exakta väskan du ville ha. Om du kämpar för att hitta den perfekta handväskan, kan du satsa på att andra människor är också.
  • Del 2 av 3:
    Skapa prototyper och prover
    1. Bildtiteln Bli en handväska designer Steg 5
    1. Skapa en konceptbräda och skisser för att kartlägga saker ut. När du ser en bild av en väska, outfit, eller något annat som hoppar ut en designande brainstorm, stift den till en vägg eller anslagstavla. Sitta bredvid brädet medan du använder penna för att göra några grova skisser av en väska. Du kan då göra skissen mer detaljerad med penna och färgpennor, eller använd ett datorprogram för att skapa en digital skiss.
    • Underskatta inte värdet av att börja med penna. Eftersom penna märken lätt kan raderas, kommer detta lågtrycksverktyg att ge dig friheten att rita och skapa utan att oroa sig för att röra upp.
  • Bildbeteckningen blir en handväska designer Steg 6
    2. Använd billigare material för kostnadseffektiva prototyper. Prototyper är tidiga skedeprodukter som gör att du kan göra ändringar i påsar innan du masserar och säljer dem. Spendera inte för mycket att skapa dessa "skrot" påsar. Spara de stora utgifterna för den produkt Du är redo att dela med företagsköpare och dina hängivna kunder.
  • Detta kan innebära att man använder syntetiskt läder istället för äkta läder. Om du syr på smycken eller finmetallutsmyckning för slutprodukten, använd falska utsmyckningar för prototypen.
  • Bildtiteln Bli en handväska designer Steg 7
    3. Gör noggranna revisioner för att perfekta dina väskor. Du kommer bara att kunna göra någon av din redigering på en sketchpad. Den bästa delen om prototyper är att de låter dig förfina en konkret produkt. Vara kritisk mot väskan och fråga dig själv hur det kommer att göra kunderna, och om det finns något som kan svika dem.
  • Är det här en snyggare väska som kommer att bli scuffed upp eller skadad med mycket användning? Finns det ett sätt att göra det strängare? Är det bekvämt att bära? Passar det alla väsentliga, inklusive en telefon, en plånbok och lite smink?
  • Bildtiteln Bli en handväska designer Steg 8
    4. Hitta en Tillverkare när du är redo att massproducera. Tillverkare producerar snabbt massor av produkter med hjälp av dina exakta specifikationer för design och material. De skapar både prototyper och - ännu mer spännande - prover.
  • Prototyper hjälper dig att revidera och fixa din design, medan prover får produkter redo för massproduktion. Proverna tillåter dig och tillverkaren att uppskatta kostnaderna för produktion och prissättning, för att ge en exempel på väska att ge till marknadsförare och köpare och att ha något att fotografera.
  • Hitta en tillverkare genom att titta på nätet. Börja med att söka efter producenter i ditt område, och utöka din sökning beroende på vad du behöver från din tillverkare.
  • Bildbetaget blir en handväska designer Steg 9
    5. Pris Din produkt noggrant. Du och din tillverkare kommer sannolikt att spendera mycket tid att diskutera kostnaderna för produktion och det bästa priset för att göra en vinst av din väska. Medan du har den här konversationen, forskar du online och i modetidningar för att jämföra dina priser med liknande påsar. Du vill inte att din väska är antingen för dyr eller för billig för att vädja till dina kunder.
  • Bild med titeln Bli en handväska designer Steg 10
    6. Starta din produkt när den är klar. Kontakta lokala och stora namnsäljare och få dina prover redo att skicka ut. Gör lite online-forskning om dina potentiella säljare för att se till att din produkt passar med vad de för närvarande erbjuder sina kunder.
  • Börja med lokala återförsäljare. Eftersom du säljer i ditt samhälle låter du dig få detaljerad feedback från kunder och butiksägare.
  • Skicka bilder av dina prover till populära online modebloggar för att trumma upp lite spänning för dina väskor. Återförsäljare vill ha produkter som kunderna vill köpa.
  • Del 3 av 3:
    Utöka ditt företag
    1. Bildtiteln Bli en handväska designer Steg 11
    1
    Skriv en affärsplan För att hålla reda på dina mål. Speciellt när du börjar, måste du hålla reda på hur mycket pengar du planerar att spendera, och hur mycket du vill göra. Det är också viktigt för dig att spendera lite tid att tänka på vem dina kunder är och hur dina produkter kommer att spänna och blända dem.
  • Bildtiteln Bli en handväska designer Steg 12
    2. Skapa en online-plattform för att få kunder. När du har en etablerad linje eller uppsättning produkter, använd alla möjliga onlineplattform för att få dem där ute i världen. Sociala medier är ett underbart sätt att släppa tusentals och till och med miljontals människor runt om i världen vet att du är redo att skapa den perfekta väskan bara för dem.
  • Göra en webbplats eller skriv en blogg som dokumenterar hela din process. Människor kommer att älska att se hur du börjar och tittar på dina väskor flyttar från obefintlig till färdig och vacker!
  • Starta en webbutik via en webbplats som etsy. Denna redan etablerade plattform är lätt att använda och pålitlig. Det kan också ge dig lite bra exponering.
  • Använd Instagram för att dela bra bilder av färdiga produkter eller produktionsprocessen.
  • Använd Twitter och Facebook för att skicka ut roliga meddelanden för att ge din varumärke personlighet tillsammans med produkterna.
  • Använd LinkedIn för att utveckla den professionella sidan av ditt företag. Människor kan använda LinkedIn för att se om de kan arbeta med eller till och med för dig.
  • Bildbetaget blir en handväska designer Steg 13
    3. Sälj dina fantastiska påsar på hantverkshow och böndernas marknader. Leta efter en veckovis marknad i din stad eller stad. Speciellt under sommarmånaderna är dessa roliga, utomhusutställningar häftklammer i de flesta lokaliteter runt Förenta staterna. Det här är bra ställen för att testa dina tidiga mönster.
  • Att börja små kan du hålla dina första kostnader låga, eftersom du förmodligen kan göra de första flera satser på väskor på egen hand. Detta kommer att låta dig undvika att arbeta med en tillverkare tills du är redo.
  • Fråga folk vad de tycker om dina väskor när de besöker din plats. Även om ingen köper dina saker, är hantverksutställningar perfekt för att bli bra, ärlig feedback.
  • Bildtiteln Bli en handväska designer Steg 14
    4. Skapa en portfölj med professionella bilder. Låt inte ett dåligt foto taget på din smartphone vara anledningen till att din karriär som en handväska designer misslyckas! Även om en session med en professionell fotograf är dyr, är det värt investeringen. Dina väskor förtjänar bilder som visar dem i all sin ära.
  • Om bra bilder är riktigt ute av din budget, fråga dina vänner och familj om någon äger en fin kamera. Massor av människor gör fotografi som en hobby, och nära kompisar kan vara villiga att låna en hand för en gratis (eller tungt diskonterad) väska.
  • Detta gäller för din webbplats också. Ingenting gör att en webbplats ser oprofessionellt som dåliga bilder.
  • Bild med titeln Bli en handväska designer Steg 15
    5. Leta efter PR och försäljningsagenter för att representera ditt arbete. PR och försäljningsagenter hjälper dig att marknadsföra till fler kunder och få bättre erbjudanden från återförsäljare. De tar en procentandel av din vinst, så vänta tills du har en etablerad inkomst från dina väskor för att anställa dessa människor. Gör forskning online för att hitta agenter som representerar säljare som liknar dig, eftersom det betyder att de har direkt erfarenhet av din specifika marknad.
  • Bildtiteln Bli en handväska designer Steg 16
    6. Visa ditt arbete på modehower och utställningar. Att ha ditt arbete förekommer på modeshower betyder att med designers, kändisar och modeller kommer att få se ditt arbete. Dessa extravaganta angelägenheter är mycket publicerade och glittrande, så de är en perfekt plats för att visa av unika, nya produkter.
  • Medan vissa modeshower kan be framväxande designers att presentera sitt arbete, kan du också betala platser för att du ska kunna uppvisa dina väskor.
  • Bildbetaget blir en handväska designer Steg 17
    7. Ge ditt arbete till välgörenhetshower för ökad exponering. Att erbjuda dina väskor som gåvor eller tomtpriser på välgörenhetshändelser, inte bara kan du engagera dig i orsaker du tror på, det introducerar också ditt arbete till nya människor. Dessa utarbetade bollar och galas lockar ofta vem som är bland de rika och kända. Om en kändis vinner och bär din väska, har du just fått en båtlast av gratis publicitet!
  • Tips

    Bära dina handväska skapelser när de är redo. Detta hjälper dig att bestämma vad du gör och inte gillar om väskan, och det kan få dig några komplimanger och frågor längs vägen.
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande