Hur man är ett bra datum

Att hitta någon du gillar och frågar dem är tillräckligt svårt, men att bli redo för datumet kan vara ännu mer nervväckande. Oroa sig för vad man ska säga eller hur man ska agera är helt normalt, även om det känns som om du har övervägt det. Med dessa tips och tricks kan du fokusera på att lära känna ditt datum bättre istället för att betona om de små sakerna (och kom ihåg: Ditt datum är förmodligen super nervös!).

Steg

Metod 1 av 13:
Spika det första intrycket genom att se ditt bästa ut.
  1. Bild med titeln vara ett bra datum steg 1
1. När du ser bra ut, känner du dig också bra. Välj ut din favoritutrustning, tvätta ditt ansikte och borsta ditt hår. Om du gillar smink, kan du bära den - om inte, det är också bra!
  • Vad du bär beror mycket på vad du gör på ditt datum. Till exempel, om du går minigolf, är jeans och en t-shirt förmodligen bra. Om du ska till en fin restaurang kanske du vill bära slacks eller en kjol och en knapp-down.
Metod 2 av 13:
Komma till datumet i tid.
  1. Bildbeteckningen är ett bra datum Steg 2
1. Gör ett bra första intryck från början. Gå ut tidigt så att du kommer till arenan 10 till 15 minuter innan ditt datum gör det. Om du ska bli lite sent, skjut ditt datum en text så att de vet att hänga fast.
  • Om du går någonstans har du aldrig varit tidigare, kolla upp den på en karta i förväg så du vet när du behöver lämna.
Metod 3 av 13:
Presentera dig med ett leende.
  1. Bild med titeln vara ett bra datum steg 3
1. Ge ditt datum en snabb kram eller handskakning för att öppna upp. Din hälsning har potential att göra eller bryta ditt datum, så starta dig själv på höger fot. Om du inte känner varandra, skaka handen och berätta för dem ditt namn. Om du känner varandra, ge ditt datum en snabb kram och en varm hej.
  • Om du känner dig nervös (eller om ditt datum verkar nervös), försök att avskaffa spänningen med ett snabbt skämt. Något som, "gillar du min outfit? Jag bytte 3 gånger!"Kommer att bryta isen så att du två kan ha kul resten av ditt datum.
Metod 4 av 13:
Låt din sanna personlighet skina.
  1. Bild med titeln vara ett bra datum Steg 4
1. Dating handlar om att lära känna varandra. När du pratar med ditt datum och umgås, se till att du inte sätter på en front för dem. Visa upp din sanna personlighet så ditt datum blir en känsla av vem du är, och var inte rädd för att bli lite dum eller konstig!
  • Medan du är bra, försök att inte vara alltför negativ. Klagar för mycket på första dagen, oavsett om det handlar om trafiken, din familj eller enstaka, kan du sätta ditt datum.
Metod 5 av 13:
Visa upp dina manners.
  1. Bild med titeln vara ett bra datum steg 5
1. Att vara artig är ett bra sätt att visa ditt datum att du är en bra person. Inte bara om du använder din manners med ditt datum, försök att vara artig och artig för alla runt dig, som servitörer, restaurangvärden eller valet. Visa av din charmiga personlighet genom att säga tack och tack så ditt datum vet att du är en trevlig person.
  • Detta tips kan låta som en ingen brainer, men du skulle bli förvånad - vissa människor gillar att visa upp hur macho de är på datum genom att agera oförskämd eller avskild (och det brukar inte landa dem en andra).
Metod 6 av 13:
Fråga dina datumfrågor.
  1. Bild med titeln vara ett bra datum steg 6
1. Få en rolig konversation att lära dig mer om ditt datum. Försök att fråga öppna frågor så att de kan prata om sig i några minuter. Om de är ett bra datum, kommer de också att fråga dig några frågor! Prova saker som:
  • "Vad jobbar du med?"
  • "Vad är din favoritplats att resa?"
  • "Gillar du ditt jobb?"
  • "Hur länge har du bott i området?"
Metod 7 av 13:
Komma in i en djup konversation.
  1. Bild med titeln vara ett bra datum Steg 7
1. När du flyttar förbi det lilla samtalet, försök att verkligen lära känna ditt datum. Fråga dem om deras familj, deras förflutna, eller till och med meningen med livet att verkligen bilda en anslutning. Du kan till och med fråga dem något dumt, som om de tror på utomjordingar eller bigfoot! Prova konversationsämnen som:
  • "Har du någonsin sett en UFO?"
  • "Gillade du att växa upp i en liten stad?"
  • "Vad är ett minne från din barndom som får dig att le?"
Metod 8 av 13:
Lyssna uppmärksamt som datumet talar.
  1. Bild med titeln vara ett bra datum Steg 8
1. Försök att undvika distraheringar så att du verkligen kan engagera dig med ditt datum. Sätt ner din telefon och se den andra personen i ögonen som de pratar. För att visa att du verkligen lyssnar, nickar ditt huvud och fråga uppföljningsfrågor.
  • Att vara på din telefon är hela tiden super off-putting. Försök att hålla den i fickan eller din handväska, och ta det bara ut för att kontrollera tiden eller skicka en snabb text en eller två gånger.
Metod 9 av 13:
Berätta för ditt datum om dig själv också.
  1. Bild med titeln vara ett bra datum Steg 9
1. Att fråga för många frågor kan känna sig som en intervju. Som du och ditt datum prata, försök byta mellan att fråga och svara på frågor så det känns trevligt och naturligt. Undvik förplanerade skämt eller en-liners, eftersom de kan känna sig lite styva.
  • Om du tror att du pratar om dig själv, säg "Tillräckligt om mig, låt oss prata om dig!"
Metod 10 av 13:
Håll dig borta från kontroversiella ämnen.
  1. Bild med titeln vara ett bra datum steg 10
1. Håll ditt datumkonversation ljus och roligt. Försök att inte ta upp politik, religion eller något som kan sparka en debatt mellan dig och ditt datum. Om du två gillar varandra, kommer det att finnas gott om tid att prata om det där senare.
  • Om det kommer upp naturligt, gärna ge dina åsikter - men håll dem civila och försök att inte argumentera fram och tillbaka.
Metod 11 av 13:
Undvik att prata om din ex.
  1. Bild med titeln vara ett bra datum Steg 11
1. Detta kan vara ett tungt ämne för ett första datum. Även om du bara har trevliga saker att säga om din ex-partner, vill ditt datum inte höra dem bara än. Spara de tidigare relationerna chatt för när du två känner varandra lite bättre.
  • Många ser att ta upp en ex för mycket som en röd flagga, och av god anledning: Om du ständigt pratar om din ex på ett datum är det en bra chans att du inte är över dem än.
Metod 12 av 13:
Erbjuda att dela upp räkningen.
  1. Bild med titeln vara ett bra datum steg 12
1. Det är en trevlig gest som betyder mycket för ditt datum. Om du vill, kan du erbjuda att betala det i full - om inte, föreslå att gå 50/50. Det kommer att hålla saker lätt och avslappnad så ingen känns pressad att spendera massor av pengar.
  • Det finns viss kontrovers som omger vem som ska betala på första dagen (vissa tycker att den som initierade datumet borde betala, medan andra gillar den mer traditionella rollen som man betalar). Realistiskt, det finns ingen rätt eller fel sätt att gå om det här, så gör vad som är bekvämt för dig.
Metod 13 av 13:
Be om ett annat datum om du gillar dem.
  1. Bild med titeln vara ett bra datum Steg 13
1. Om du hade en bra tid, finns det ingen anledning att vara coy! Fråga ditt datum om de är fria igen nästa vecka så att du två kan hänga ut. Eller skjut dem en text efter ditt datum för att se om de är intresserade av att se dig igen.
  • Om du är intresserad, kommer att fråga om ett annat datum, låta den andra personen veta att du gillar dem. På det sättet kan de välja om de vill fortsätta förhållandet eller inte.

Tips

Glöm inte att ha kul! Dating bör vara roligt, inte stressigt.
Dela på det sociala nätverket:
Liknande