Hur man daterar en skytten

Wooing en Skytten kan vara en utmaning. De som är födda mellan 22 november och 21 december har alla mycket spännande, svåra att pinna ner personligheter. Om du är upp till det, här är några steg att följa på att dö på det här lyckliga, optimistiska, äventyrliga tecknet baserat på deras unika astrologiska egenskaper.

Steg

Del 1 av 3:
Förstå din Skytten
  1. Bild med titeln Datum ett Skytten Steg 1
1. Inse att de behöver känna sig fria. Skytten människor handlar om att utforska, vandra, lära och söka äventyr. Denna del av deras personlighet går inte i relationer! Om de känner sig begränsade i ditt förhållande, kommer de att hightail det utanför det snabbare än du ens inser vad som händer. Detta är inte nödvändigtvis en dålig sak så länge du kan bekvämt rymma dem!
  • Vissa människor kommer inte att vara okej med en älskare som de inte kan fästa sig på höften till. Om det här är du, kommer du förmodligen att vara bättre att dö av ett annat tecken! Det här är en faktor som den quintessential sagittarius personen inte kommer att springa på.
  • Bild med titeln datum ett Skytten Steg 2
    2. Vet att de lätt kan bli uttråkad. Om du har ditt öga på en sagittarius person, har du förmodligen märkt att de inte är så mycket för en monotont rutin. Detta kan vara från mat till hobbyer till människor. Det betyder inte att de är cheaters, men det betyder att de vanligtvis inte är mycket för allvarliga relationer. De är alla om jakten! Men relationer är långt ifrån tråkigt - om ditt förhållande är multidimensionellt, kommer din Skytten att hållas innehåll.
  • Få en sagittarius att vara helt och öppet ägnat åt dig kan vara svårt. De bär i allmänhet inte sina hjärtan på sina ärmar. Men om du två är mycket kompatibla, vet de det. Och du kommer också - de kommer att klibba runt för långdistansen.
  • Bild med titeln Datum ett Skytten Steg 3
    3. Förstå deras outspokeness. Några av de mer känsliga skyltarna kan se loggafferkärmen för att säga att det är att vara oförskämd och saknar takt. Det är inte vad Skytten är avsikt att göra! De ser helt enkelt inte värdet i inte vara öppen och sanningsenlig.
  • De är inte skadliga. Det är helt enkelt ett symptom på deras individualiserade tecken som de behöver uttrycka. Så nästa gång din Skytten säger att din parfym eller Köln är för stark, ta inte det personligen. De säger bara vad som är i deras sinne - när de har sagt det, de är på nästa. Det fasar inte dem, så låt det inte fasa dig.
  • Bild med titeln Datum ett Skytten Steg 4
    4. Vet att de är naturentusiaster. I allmänhet älskar Skytten människor utomhus. Om det här är en del av din personlighet, också bra! Du kan båda utforska den underbara världen tillsammans. Få dem utanför och de kommer att känna sig i deras element.
  • Bild med titeln Datum ett Skytten Steg 5
    5. Hantera deras brist på känslor. Skytten är vanligtvis sett som ganska stoic och unemotional. Det betyder inte att de inte gör det ha dem, de är bara inte angelägna om att uttrycka dem. De föredrar att vara optimistiska och energiserade om livet - att vara boggad av oro eller rädsla är inte hur de rullar - de ser inte anledningen till att slösa sin energi. Helt uppriktigt kunde vi alla lära oss lite från Skytten!
  • Detta kan vara mycket, mycket skrämmande ibland, speciellt när du blir kär i dem. Du får alla dessa känslor som virvlar runt som du dör för att uttrycka och du får en tom stirra i gengäld. Ta inte det för personligen. Om de inte bryr sig om dig, skulle de inte klibba runt.
  • Del 2 av 3:
    Teckna dem i
    1. Bild med titeln datum ett Skytten Steg 6
    1
    Var lite elusiv och mystisk. Skytten handlar om spänningen i jakten. Om du kan hålla chasen även när de har nabbed ditt hjärta, kommer de att vara din för evigt. Var inte en helt öppen bok. Låt dem pry lite. De älskar det.
    • Det här är inte att säga för att undvika att svara på sina texter och vara målmedvetet vaga - det är bara irriterande. Men använd på din egen våglängd. Se till att du har en del av ditt liv som är väldigt mycket så din egen. Att ha ditt eget jag är super sexigt till den traditionella Skytten.
  • Bild med titeln Datum ett Skytten Steg 7
    2. Ta det lugnt. Du riskerar att förlora din sagittarius person när det blir alla hjärtan, blommor och godis. Det finns ingen mer prospektering och äventyr i förhållandet när det träffar detta stadium. Så ta det långsamt. Hoppa inte in med två meter på det tredje datumet. Utforska varje tum av varandra i personlighet och kropp över tiden. Flammen brinner längre den långsammare vaxet smälter.
  • Skytten kommer inte att träffa dina föräldrar under de första månaderna. De kommer inte att röra sig när som helst snart. Så fråga inte. De kan springa för kullarna, tro att du är på ett kula tåg till kapellstaden.
  • Bild med titeln Datum ett Skytten Steg 8
    3. Vara flirtig. När du pratar med din Skytten, kom ihåg att de älskar spänningen i jakten. Bara för att du redan är dating betyder inte att chasen har gått bort! Fortsätt flirta med dem så de kommer ihåg det rush. Det hjälper dig att komma ihåg det också!
  • Skytten uppskattar öppenhet och ärlighet. Du är uppenbarligen att gräva "på din Skytten, så det är lämpligt att agera hur du känner! När du är själv och du två kommunicerar, kommer det att gå mycket jämnare för de båda, Skytten eller inte!
  • Bild med titeln Datum ett Skytten Steg 9
    4. Gå ut och ha kul med din Skytten. Det är det som de letar efter i ett förhållande trots allt! Gör små saker som håller livet underhållande. Kolla in en oberoende film, gå och sjunga en karaoke duett på toppen av dina lungor, måla keramik, spela laser tagg, gör saker som får dig tillsammans och skrattar. Skytten personen anser att livet borde vara kul och är optimistisk om denna strävan. Förhoppningsvis kommer det att gnugga av!
  • En stereotyp Skytten är inte den typ som vill sitta och stirra in i dina ögon, recitera dig kärleksdikt. De skulle mycket hålla din hand när du passerar genom ett vattenfall. När du börjar börja datera, håll det lätt och roligt. De kommer att älska dig allt mer för det.
  • Bild med titeln Datum ett Skytten Steg 10
    5. Var uppmärksam på ditt utseende. Även om detta inte kommer att gå till 100% av Skytten människor, brukar de föredra deras signifikanta andra att vara välskötta, luktar bra och ser ut som de klädde på lamporna på. Så när det är dagens tid, nix yoga byxor och hästsvans och kasta på stövlarna och parfym / cologne. Du behöver inte se ut som om du gick av banan, men ser ut som om du tog en minut att tänka på din garderob!
  • Generellt sett ännu mer, föredrar de flesta Skytten sina kvinnor feminina och deras malesmaskulina. Så om du är en tjej, tveka inte att don den klänningen och klackarna, Datum Night betyder klänningskor och en blazer (och du kommer förmodligen att hämta räkningen).
  • Bild med titeln Datum ett Skytten Steg 11
    6. Planera en resa. Skytten älskar att resa. Det är nog ganska klart vid denna punkt! Efter dig och din sag har etablerat en fast anslutning (och bara efter), planera en resa. Det kan bara vara en dag på stranden eller det kan vara en tillflyktsort till exotiska Ville. Vad det än är, kommer din Skytten noga att vara nere.
  • Se till att det matchar nivån på ditt förhållande. Om du har daterat i två veckor, boka inte en vecka lång vistelse på en bed and breakfast på landsbygden i norra Frankrike. Små resor - Amusement Park? Cykling eller vandringstur? -- är också spännande.
  • Bild med titeln Datum ett Skytten Steg 12
    7
    Vara smart. Bimbos och Dunces behöver inte gälla hittills Skytten. Du måste vara smart för att hålla fast vid dem! Att hålla saker spännande och att komma med idéer kommer att vara den främsta utmaningen för att dö dem, så sätt på dina specifikationer och komma till romans. Skytten är ett tecken som definitivt uppskattar sinnet.
  • Håll dig uppdaterad om aktuella händelser och popkultur. Skytten älskar att skratta och tänka. Helst kommer du att göra det för varandra.
  • Bild med titeln Datum Ett Skytten Steg 13
    8. Förvänta dig inte förändring. Skytten är hans eller hennes egen person. Detta är ett faktum som inte kommer att gå iväg. Om du träffar dem och tänker, "De kommer att vara mer öppna och emotionella i framtiden," Du är förmodligen fel. De har inga problem med hur de är och kommer att vara resistenta mot någon formning av dem du vill göra. Om du inte gillar dem som de är nu, gå ut! Det här är vem de är, som det eller inte.
  • Återigen är det viktigt att se dessa egenskaper lika bra. Hur bra att vara den person du är bekväm med! Så många av oss önskar Vi kunde förändras - det tar mycket förtroende för att vara så säker på dig själv som du aldrig vill vara annorlunda. Beundra denna kvalitet i din sag - ångra inte den.
  • Del 3 av 3:
    Hålla det kryddigt
    1. Bild med titeln Datum ett Skytten Steg 14
    1
    Var din egen person. Precis som sagan vill vara sin egen person, vill de datera någon som är så! Om du följer dem runt var de än de går, tar på sina hobbyer och intressen, din mystiska och själv går bort. De blir uttråkad. Så vad fick dig dem i första hand, behåll det. De är inte intresserade av en annan version av sig själva.
    • Det är verkligen lätt att förlora dig själv i en annan person, speciellt när du är bortom infatuated. Stå emot! Kompromissa inte dina värderingar och trossystem för dem - de kommer inte att göra dig favor, så varför ska du?!
  • Bild med titeln Datum ett Skytten Steg 15
    2
    Överraska din sag. De älskar äventyr och försöker nya saker. För att undvika sin förkärlek för tristess, håll de små överraskningarna som kommer. Oavsett om det är en hemlagad måltid eller två biljetter till deras favoritutställning, få tankeväckande och smart. De kommer att bli förvånade över din förmåga att hålla dem lyckliga.
  • Var noga med att överraska dem annorlunda sätt. Skicka en bukett blommor Fem dagar i rad är inte exakt överraskande. En dag skicka blommor och ta nästa dag. Det är något som sägs för att blanda det också!
  • Bild med titeln Datum Ett Skytten Steg 16
    3. Klamrar inte på för hårt. Kom ihåg hur vi pratade om sagittarians som behöver vara fria? Japp. Även när ditt förhållande stelnas är det viktigt att inte vara för klibbigt. Så nästa gång du är på en fest, vandra till andra sidan av rummet. Det här är inte en visning av ditt förhållande som slår på skidorna - det är ett tecken på att ditt förhållande är tillräckligt starkt för att vara ifrån varandra i en timme!
  • Din sag kommer inte att klamra på dig för hårt, heller. Återigen är det bra. Detta kan förväntas. Det är inte en brist på en uppvisning av kärlek - det är bara en visning av deras personlighet. Var säker på att om din sag tänker på något (positivt eller negativt), kommer de att låta dig veta!
  • Bild med titeln Date A Skytten Steg 17
    4
    Söka äventyr. Detta är viktigt i ditt förhållande och bara för dig. Skytten älskar att träffa någon som är lika öppen för att utforska som de är. Så ta en vinprovningsklass, en Djing-kurs - även om det är själv! Lägga till fasetter till din personlighet (även om de är fasetter du inte delar) kommer att göra dig mer intressant.
  • Det finns ingen gräns för äventyr här. Han / hon är lika sannolikt att prova en ny kaffesmak eftersom de ska boka en improviserad resa till den sibiriska öknen. Sök det med dem och du kommer att bli en match gjord i himlen.
  • Bild med titeln datum ett Skytten Steg 18
    5. Fördjupa ditt förhållande. Det faktum att sagittarians är äventyrssökande som tycks tycka om känslor kan få dig att kasta upp dina händer i den luft som du önskar att du inte bryr dig. Självklart kan de och ha varit fastnat ner tusentals gånger över, så det är inte nödvändigt att oroa sig! Anslutningar kan inte ignoreras - om du och din sag känner den gnistan, kommer din sag inte att förneka det, engagemangsproblem eller inte!
  • Leta efter tips som din sag är redo att begå. Är de beroende på dig mer än någon annan? Går de ut ur deras sätt att se till att du är glad? Gör överraskningarna och äventyret bara fortsätta? Om så är fallet, kanske du är redo att ta den till nästa nivå. Vem är bågskytten nu?
  • Tips

    Skytten är mycket vänliga och ger människor - de gillar inte själviskhet, och de uppskattar att ge och ta.
  • Sagittarians som ensam tid ibland. Smaka inte dem.
  • Sagittarians gillar att spricka massor av skämt och kan misstas som okänslig. Ta inte en skämt i ansiktsvärde.
  • Sagittarians njuter av utomstående aktiviteter och som tidigare nämnts blir mycket lätt att utträffa. Några bra datumidéer är vandring, museer, stränder eller temaparker.
  • Vänta inte med att ringa eller prata med sag, du kommer inte till honom / henne så fort.
  • De flesta sags är den mest optimistiska tecknet på zodiaken. Om du uppskattar deras optimism och gå med det, kommer de att uppskatta dig.
  • Detta gäller för alla människor du daterar, oavsett vad deras stjärntecken är: Bli inte för svartsjuk eller klibbig!
  • Sagittarians hatar bedrägeri.
  • Aggression är en avgång för sagittarians. Wooing dem är ok, men var inte påträngande eller stjälka dem.
  • Skytten kvinnor är mentalt starka, men önskar en kompis som kan få dem att känna sig skyddade. För många tecken på svaghet och hon kommer inte hålla fast för länge.
  • Skytten hatar att jagas. De älskar att göra jakten.
  • Kom ihåg att Skytten är mentalt starka, men brukar önska en kompis att få henne att känna sig skyddad.
  • Vissa Skytten kan vara drömmare, kreativa och konstnärliga - krossa inte sina drömmar och strävanden för dina egna personliga begränsningar...
  • Skytten Kvinnor är ofta naturligt mycket vänliga men misstag inte för att flörta.
  • Skytten längtar efter oberoende och även om de kan överskrida, behöver du inte oroa dig - det blir deras pengar.
  • Varningar

    Skytten är det mest slarviga tecknet, och de måste ägna extra uppmärksamhet åt sina ord och åtgärder för att undvika att skada andra.
  • Skytten är en av de vänligaste tecknen som du någonsin kommer att träffas, men vad du än gör, tryck inte på knapparna eller testa deras styrka.De är inte märkta "brandskyltar" för ingenting.
  • Bli inte förvånad om de registrerar sig för en uppdragsresa utan att fråga dig, eller donera semesterfonden till Röda Korset. Försök att skratta av det, och uppskatta deras välgörande handlingar.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande