Hur man visar smycken till salu

Oavsett om du sätter upp en show på en loppmarknad eller visar dina smycken i en butiksfront, vill du se till att markera de bitar du säljer på ett attraktivt sätt. Från örhängen till ringar till stift och allt mellan, finns det dussintals sätt att du kan skapa lockande skärmar för att rita i kunderna. Grupp tillsammans som-objekt och undvik överbefolkning din bildskärm. Lägg till lampor eller twinkljus för att belysa din skärm, och använd en duk för att skapa ett omfattande utseende.

Steg

Metod 1 av 2:
Markera olika typer av smycken
  1. Bild med titeln Visa smycken till salu Steg 1
1. Visa örhängen i en kreativ hållare för att hålla dem organiserade. Du kan köpa örhängare online, men det är också ganska lätt att Gör dina egna, unika displayfall. Återuppta en bildram genom att måla den en ny färg och fodra den med nät- eller kycklingtråd för att skapa ett iögonfallande stycke som fungerar bra för både dangly örhängen och studs.
  • Med ett smal displayfall, som en bildram, ger dig också massor av ytutrymme för att visa de andra bitarna du säljer eftersom det får örhängen upp från bordet.
  • Bild med titeln Visa smycken till salu Steg 2
    2. Hänga individ halsband Från pegs så är de lätta att se. Beroende på var du skapar butik, kan du använda en "T" -formad halsbandskärm för att hänga dina bitar, eller om du har väggutrymme, kan du skapa din egen display. Allt du behöver är en lång bit av trä, som du kan måla vilken färg du gillar. Då kan du installera små pinnar (eller till och med gamla dörrknoppar) 1 till 2 tum (2.5 till 5.1 cm) bortsett från varandra som du kan hänga halsbandarna.
  • Möjligheterna till hur du kan personifiera en halsbandskärm är nästan oändliga. Använd drivved för ett mer naturligt utseende eller hänga målade grenar, eller skapa din egen unika design.
  • Om du har halsband-display byst, använd dem för att hänga speciella, iögonfallande bitar.
  • Bild med titeln Visa smycken till salu Steg 3
    3. Lägg ut armband eller hänga dem från ett stativ, beroende på ditt område. Om dina armband har mycket detaljer är det en bra idé att lägga dem ut i ditt bord så att de kan ses tydligt. Du kan placera dem i en fodrad, fristående smyckeskrin, eller du kan placera dem över en liten, dekorativ kudde. Om du hänger dem, försök inte klumpa för många tillsammans i ett utrymme så att displayen inte ser överfylld.
  • Om du har multiplar av samma armband, visa bara en och håll de andra i lagring. På det sättet rör du inte ditt visningsområde, och du gör också att stycket ser viktigare ut på samma gång.
  • Bild med titeln Visa smycken till salu Steg 4
    4. Visa upp dina ringar genom att hålla dem ihop så att de är lätta att hitta. Snarare än att placera ringar runt din skärm för att variera utseendet, placera dem alla tillsammans på en plats. Använd en ringlåda med antingen ett klart lock eller inget lock alls. Om du vill ha något lite mer unikt kan du hitta eller bygga något som ett bröstkorgslådor och placera en ring i varje sektion.
  • Du kan också använda keramiska eller metallhandskulpturer för att visa ringar. Sök dina lokala sparsamhet och antikaffärer för att hitta en hand som du kan använda för att visa upp dina ringar.
  • Bild med titeln Visa smycken till salu Steg 5
    5. Skapa en unik bildskärm för broscher och stift. Om du har många stift kan du helt enkelt lägga dem i en stor skål och låta kunderna söka igenom dem. Men om du har mer unika, speciella bitar, försök att skapa en hängande pennant ut ur ett snittstycke av duk, en lång stav och lite garn, eller du kan till och med Dekorera en anslagstavla för att visa dem.
  • En vanlig täckt broderi hoop är också ett roligt sätt att visa pinnar. Du kan använda olika storlekar för att skapa en ögondragningsvisning.
  • Metod 2 av 2:
    Skapa en attraktiv skärm
    1. Bild med titeln Visa smycken till salu Steg 6
    1. Använd ljus för att belysa dina smycken och skapa ett välkomnande utrymme. Lampor, strålkastare och hängande twinkljus kan alla lägga till något speciellt för din atmosfär samtidigt som du belyser dina varor. Om du ska vara utomhus på en marknad, kolla och se om det finns boende för nätsladdar. Om inomhus, försök att besöka utrymmet om du aldrig har varit där innan du kan planera vilka typer av ljus du behöver och hur många av dem du borde ta med. Använd lampor som har rörliga huvuden så att du kan skina dem på dina skärmar.
    • Du kan till och med stränga blinkar runt din skärm för att lägga till en nyckfull touch.
  • Bild med titeln Visa smycken till salu Steg 7
    2
    Skapa ett tecken som visar ditt namn så du är lätt att hitta. Oavsett om du gör ett tecken för hand eller har en gjort av en professionell, häng upp skylten någonstans nära din bås eller bord. Du kan använda en tavla för ett tecken som enkelt kan bytas (och att annonsera försäljning och erbjudanden också).
  • Stående tavlan tecken är en rolig bit att använda-du kan dra på dem med tavlan markörer och transportera dem lätt från plats till plats.
  • Bild med titeln Visa smycken till salu Steg 8
    3. Investera i ett lättbord som är lätt att transportera. Om du går på många mässor och marknader, är chansen att du måste ta med ditt eget visningsbord. Om du inte redan har en, fråga andra leverantörer vad de använder för att få några idéer, och sedan investera i ett högkvalitativt lättbord som passar in i ditt fordon och vara lätt att installera och ta ner.
  • Även om de flesta av dina smycken visas på stativ, kommer det fortfarande att vara till hjälp att ha ett bord som du kan ställa in för att hålla mindre saker, som ringar eller för att slutföra transaktioner med kunder.
  • Bild med titeln Visa smycken till salu Steg 9
    4. Använda en bordsduk Att täcka ditt bord för att skapa ett sammanhängande utseende. Leta efter en mer klassiskt tonad duk, som svart, solbränna, beige eller grå. Om du ska använda ett mönster, välj en som inte kommer att vara för distraherande för ögat, så att kunderna lätt kan fokusera på smycken.
  • Om du ska vara utomhus, ta med något att väga ner bordsskivan och hålla det ordentligt på plats.
  • Bild med titeln Visa smycken till salu Steg 10
    5. Använd olika formade skärmar för att skapa djup på ditt bord. Korgar, skålar, lådor vände på sina sidor, stående displayer och kropps silhuetter är alla bra visningsalternativ. Space Olika typer av skärmar runt ditt bord för att skapa sektioner för varje typ av smycken du säljer.
  • Till exempel kan du lägga en stående visning av halsband i en gammal, rustik låda som har blivit på sin sida för att göra en slags alkov. Eller du kan placera en korg full av färgglada stift på ett hörn av ditt bord för en pop färg.
  • 6. Överbrygga inte din smyckesdisplay. Om du lägger för många bitar i en enda bildskärm blir det svårt för några enskilda bitar att sticka ut. Försök att begränsa hur många skärmar du har, och rymmer smycken så att de bitar du har kan sticka ut.
  • För många delar kommer tillsammans att vara överväldigande, vilket gör det svårare för en shoppare att fatta ett beslut.
  • För att maximera hur mycket smycken du visar utan att överbelasta din skärm, stapla flera bitar tillsammans. Du kan till exempel bara ha några halsband byter på ett stativ, men du skapar ett coolt, stiliserat utseende genom att lägga 3-5 halsband på var och en.
  • Tips

    Har visitkort tillgängliga vid ditt bord så att människor kan leta upp din butik online och köpa saker från dig där också.
  • Skapa en rabattkorg för trasiga eller skadade smycken. Massor av smycken-beslutsfattare letar efter billiga, trasiga bitar som de kan använda för att skapa nya saker från sig själva.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande