Hur man designar en mässa

Utställningar är ett bra sätt att öka din varumärkesexponering och marknadsföra din produkt eller tjänst till potentiella kunder. Nyckeln till att bli framgångsrik på en mässa utformar en effektiv, iögonfallande bås. Lyckligtvis, att komma med en design för din bås behöver inte vara komplicerad eller överväldigande. Du vill bara följa några enkla bästa praxis och strategier så att din monter är intressant och attraktiv för utsikter vid din kongress.

Steg

Del 1 av 3:
Utforma displayen
  1. Bild med titeln Design En Trade Show Booth Steg 1
1. Inkludera en stor, slående bild i din display för att ta tag i människors uppmärksamhet. Oavsett om du använder ett bräde eller en digital skärm för din handelskåpa, kommer en iögonfallande bild som representerar ditt varumärke att hjälpa till att locka framtidsutsikter till din bås. Försök att inte använda mer än några bilder eftersom för många bilder kan göra din bås titta vinnande och överväldigande. Se också till att de bilder du väljer är tydligt relevanta för ditt företag.
  • Till exempel, om ditt företag säljer toppmoderna skrivare, kan du inkludera en snygg, högupplösta bild av en av de skrivare du säljer.
  • Om du tror att du måste inkludera mer än några bilder för att få din poäng över, det är okej! Kom bara ihåg att enkelhet är nyckeln. Du vill locka framtidsutsikter, inte distrahera dem, så se till att dina bilder inte ser cluttered.
  • Bild med titeln Design En Trade Show Booth Steg 2
    2. Se till att ditt företags namn och syfte är tydligt synligt. Att investera i en handelsutställningsbod är en bra marknadsföringsmöjlighet, men bara om det är klart för framtidsutsikter som du är och vilka varor eller tjänster du erbjuder. Sätt ditt företags namn någonstans på displayen i stort teckensnitt så det är omedelbart tydligt för utsikter som de arbetar med. Om det inte är uppenbart vad ditt företag bygger på namnet, bör du också inkludera en kort linje som beskriver ditt företags syfte eller uppdrag.
  • Till exempel, om namnet på ditt företag är "Stellar-skrivare", kommer det att vara ganska uppenbart för framtidsutsikter vad du erbjuder. Men om ditt företag kallas "Optimus", vill du lägga till något som "lätt att använda innehållsplattform" någonstans på din skärm så ingen lämnas undrar vad ditt företag gör.
  • Bild med titeln Design En Trade Show Booth Steg 3
    3. Använd ett stort teckensnitt som är lätt att läsa. Det viktigaste när det gäller meddelandet i din handelskåpa är att människor snabbt kan läsa och förstå det. Tänk på att utsikterna kommer att ha många bås för att titta på, så du vill göra saker så lätt som möjligt för dem. Att använda en stor, enkel typsnitt är det bästa sättet att göra det. Försök att undvika att använda utsmyckade, utsmyckade teckensnitt eftersom de distraherar och svårt att läsa.
  • Till exempel kan du använda lättlästa teckensnitt som Helvetica, Verdana, Open Sans, Roboto och Futura.
  • Försök att inte inkludera för många teckensnitt i din design eftersom det också kan vara överväldigande. Stick i stället med 1-2 teckensnitt.
  • Bild med titeln Design En Trade Show Booth Steg 4
    4. Få kreativitet och använd din bildskärm för att visa ditt varumärkes identitet. När folk tittar på din handelskåpa, kommer de att göra en snap dom om ditt företag. Därför är det viktigt att din monter gör ett bra jobb med att representera vem du är som ett varumärke. För att få rätt meddelande över, försök hitta något unikt eller speciellt om ditt företag och sedan införliva det i din bildskärm.
  • Till exempel, om ditt företag säljer mat och du handlar om att använda organiska, hälsosamma ingredienser, kan du införliva naturliga trä och levande växter i din bildskärm. När folk kolla på din bås, kommer de att tänka på miljön och hållbarheten.
  • Eller, säg att ditt företag går för en hälsosam, del av grannskapet. Du kan visa ditt innehåll på ett tavla och lägga upp några mysiga strängljus så utsikterna tänker på ett pittoreskt, lokalt café när de ser din monter.
  • Bild med titeln Design En Trade Show Booth Steg 5
    5. Håll din design enkla så att människor inte blir överväldigade. En bra trade show booth är tänkt att locka framtid, inte förklara allt du vill att folk ska veta om ditt företag. Det är vad din handelsbooth personal är för. Håll det i åtanke när du kommer med din design. Om du har en slående bild och namnet och syftet med ditt företag på din bildskärm, borde det vara tillräckligt. Undvik att rubba din bildskärm med massor av bilder eller fintryck som i slutändan kommer att distrahera och förvirra framtidsutsikter.
  • Bara för att din design är enkel betyder det inte att det måste vara tråkigt eller vanligt. Experimentera med intressanta sätt att integrera din bild och text i designen. Till exempel kan du göra din bild hela bakgrunden på din skärm och sedan överlappa din text över den.
  • Du kan också använda ditt företags färgschema för bakgrunden av din bildskärm för att hjälpa det, samtidigt som det fortfarande håller saker.
  • Del 2 av 3:
    Optimera layouten
    1. Bild med titeln Design En Trade Show Booth Steg 6
    1. Håll din handelsutställning Booth-hinderfritt så att människor enkelt kan komma åt det. Vissa handelskottar har bord, räknare eller andra hinder nära den främre eller mitten av båsen, vilket kan göra det svårt för människor att komma in och kolla upp displayen. Det kan också göra en bås titta mindre inbjudande. I stället för att göra detta, behåll stora föremål från framsidan eller mitten av din monter så det är öppet och välkomnande. Du kan fortfarande inkludera saker som tabeller och räknare, bara se till att de inte är på någons sätt.
    • Till exempel, i stället för att ha ett långt bord som sträcker sig över framsidan av din bås, kan du ha ett litet podium eller räknare i en av hörnen istället. På det sättet kommer folk att kunna enkelt gå runt din monter och interagera med personalen.
  • Bild med titeln Design En Trade Show Booth Steg 7
    2. Se till att inget blockerar innehållet på din bildskärm. Om utsikterna inte kan se bilderna och företagets namn på din bildskärm, kommer allt ditt hårda arbete att gå till slöseri! Var försiktig så att du inte placerar något framför din bildskärm som kan blockera den, som räknare, inredning eller ytterligare skärmar. Samma sak gäller för din mässa-personal - se till att de inte kommer att stå framför någonting viktigt att du vill att folk ska se.
  • Om du är orolig för innehållet på din bildskärm, kan du alltid placera den högre upp på displayen. Bara se till att det är runt ögonnivå så det är fortfarande lätt för människor att läsa.
  • Bild med titeln Design En Trade Show Booth Steg 8
    3. Sätt inte stolar i din monter. Medan det kan vara frestande att ge din handelsutställning personal en plats att sitta under konventet, inklusive stolar i din monter, kan faktiskt hålla människor från att stoppa med. Om din personal sitter ner, kan de komma över som uttråkad eller oprofessionellt, vilket kan vara en avstängning för framtidsutsikter. Istället vill du att din personal ska stå och varna så att de är redo att engagera sig med människor som besöker din monter.
  • Om du är orolig för din personal blir trött, kan du schemalägga skift så att alla blir raster för att lämna båsen och vila lite.
  • Bild med titeln Design En Trade Show Booth Steg 9
    4. Använd belysning för att markera din monter och hjälpa den att sticka ut. Detta är särskilt viktigt om du skapar din monter i en plats som inte har något naturligt ljus. Om din bås är mörk och svår att se, kommer människor att vara mindre benägna att sluta med. Du kan undvika detta genom att föra din egen belysning och använda den för att lysa upp ditt utrymme.
  • Försök att få kreativ med din belysning. Till exempel, om det finns ett element i din monter som du verkligen vill dra människors uppmärksamhet åt, försök att skina ett starkt ljus på det så det sticker ut.
  • Nå ut till platsen i förväg för att ta reda på hur många butiker du får tillgång till.
  • Bild med titeln Design En Trade Show Booth Steg 10
    5. Har skylt som är synlig från flera synpunkter. Även om din bås är attraktiv och engagerande, kommer det inte att göra skillnad om människor inte kan hitta den. Trade show golv kan vara kaotisk och packas, så du vill göra det enkelt för människor att hitta dig. Ett sätt du kan göra detta är att placera skyltning på olika punkter i och runt din bås så att människor på olika delar av golvet kan se det.
  • Till exempel kan du lägga skyltning med ditt företagsnamn och logotyp på det på alla sidor av din monter så att människor som närmar sig din monter från vilken riktning som helst kommer att se den.
  • Du kan också placera ett tecken på toppen av din monter. Den extra höjden kommer att dra människors uppmärksamhet åt det och hjälpa dem att hitta din bås.
  • Del 3 av 3:
    Attrahera utsikter
    1. Bild med titeln Design En Trade Show Booth Steg 11
    1. Få några användbara kampanjer som du kan ge ut till utsikter. Att dela ut "swag" på Trade Show Booths är vanlig praxis, och det är ett effektivt sätt att locka folk till din monter. Men inte all promotional swag skapas lika. I stället för att dela ut klichéer som pennor, stressbollar eller nyckelringar, investerar i saker som är relevanta för ditt företag eller saker som faktiskt kommer att vara användbara för människor. Ju mer minnesvärda och användbara dina kampanj föremål är, desto mer sannolika människor kommer att vara att besöka din monter och prata om ditt företag efter att de lämnat.
    • Säg att du sätter upp din handelskott vid en konvention som ligger någonstans varm och solig. I stället för att dela ut pennor med ditt företags namn, kan du ge ut solglasögon eller solskyddsmedel, vilket blir mer praktiskt och användbart för framtidsutsikter.
    • Du kan också ge folks reklamartiklar som relaterar till vad ditt företag erbjuder eller säljer. Till exempel, om ditt företag säljer smartphone tillbehör, kan du ge ut hörlurar eller små trådlösa högtalare med ditt företags namn på dem.
    • Om du är på en budget men du fortfarande vill göra en stor inverkan, försök att erbjuda några billiga aptitretare eller kaffe istället. Människor älskar gratis mat och dryck, och din personal kommer att ha tid att prata med dem om ditt företag medan de serveras.
  • Bild med titeln Design En Trade Show Booth Steg 12
    2. Värd ett spel eller tävling med priser. Människor dras till interaktiva handelskottar, och ett spel eller en tävling är ett bra sätt att få framtidsutsikter och engagera sig med dem. Du kan även be deltagarna att anmäla sig med deras namn och maila först så att du har en användbar kontaktlista i slutet av din konvention. Någon form av spel eller tävling kommer att fungera, så länge det är roligt, interaktivt och relevant för din bransch eller utsikter.
  • Till exempel, om du vet att många av dina målutsikter är i golf, kan du skapa ett enkelt minigolfhål i din monter och låt varje besökare ta ett skott. Om de får ett hål i en, vinner de ett pris!
  • Du kan också vara värd för en rolig quiz om din bransch. När någon får alla frågor rätt, får de ett pris. Om de får en fråga fel, har din personal ett tillfälle att prata med dem om rätt svar och hur det gäller ditt företag.
  • Försök att välja frestande priser som kommer att dra människor i, som presentkort eller en gratis tv. Om du är på en budget kan du erbjuda en gratis provning eller ett prov av tjänsten eller det som ditt företag säljer.
  • Bild med titeln Design En Trade Show Booth Steg 13
    3. Ge en demonstration av din produkt eller tjänst för utsikter. Berätta för folk varför ditt företag är bra är till hjälp, men visar dem är bättre. Om människor ser att du erbjuder demos i din handelsutställningsbod, kommer de att vara mer benägna att sluta med och kolla ut saker. Beroende på vilken produkt eller tjänst du erbjuder kan du kortfattat visa utsikter vad de kan förvänta sig av ditt företag.
  • Till exempel, om ditt företag erbjuder en kommunikationsprogramvara för företag, kan du konfigurera en dator och få din personal att visa hur programvaran fungerar för utsikter. Du kan också låta folk prova programvaran för sig själva så att de kan få en känsla för hur lätt det är att använda.
  • Bild med titeln Design En Trade Show Booth Steg 14
    4. Använd teknik för att sticka ut och göra din monter mer interaktiv. Saker som interaktiva pekskärmar, datorer och digitala displayer kan hjälpa till med att ställa in din handelstilbås bortsett från mängden. Du kan använda teknik för att visa information på ett intressant, visuellt tilltalande sätt, liksom att hjälpa framtidsutsikterna att engagera sig med din bås.
  • Du kan till exempel skapa en interaktiv pekskärm som människor kan knacka på för att lära dig mer om den produkt eller tjänst som ditt företag erbjuder.
  • Du kan också lägga ut tabletter som utsikterna kan använda för att testa din produkt när de slutar med.
  • Video

    Genom att använda den här tjänsten kan viss information delas med YouTube.

    Tips

    Ju mer unik och intressant din bås är, desto mer sannolikt kommer att vara att sluta med.
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande