Hur man köper en gitarrglas

Gitarrskivor kommer i en mängd olika material som alla väsentligt förändrar ljudet av din gitarr. Slides mäts till det finger du väljer att använda dem på. Medellånga glidbanor, som glas och mässing, producerar ljusa, fulla toner. Metallskivor producerar mer surrande. När du väl vet vilken typ av material du vill ha, hitta en bild som passar snyggt på ditt finger när du slappnar av. Din spelning kommer att vara slät utan att uttömma din hand.

Steg

Del 1 av 2:
Dimensionering av bilden
  1. Bild med titeln Köp en gitarrglas Steg 1
1. Bestäm vilket finger som gliden är för. Det finns inget enda korrekt sätt att bära en bild, men den vanligaste positionen är på långt är på lilla fingret. Bär bilden på din pinkie frigör dina längre fingrar för att spela anteckningar och ackord. Välj ut vilket finger du använder så att du kan sortera bilden korrekt.
  • Några anmärkningsvärda musiker spelar med sin glid på fingrarna än Pinkie. Slideanvändning är upp till din egen stil.
  • Bilden med titeln Köp en gitarrglas Steg 2
    2. Be en butiksförbund för att försöka på bilder. I musikbutiker är glidbanor vanligtvis förpackade. Tveka inte att fråga butiken Associate för hjälp. De flesta av dem kommer att vara mer än glada att ta bilderna ut ur förpackningarna. På så sätt ser du till att din bild ger dig den bästa passformen som är möjlig.
  • Beställning av bilder på nätet är tufft eftersom du inte får testa dem innan du köper. Kontrollera butikens returpolicy först och se till att bilden är avsedd för det finger du vill använda.
  • Bild med titeln Köp en gitarrskiva steg 3
    3. Bedöm passformen av gitarrglaset. Slip gitarrglaset över ditt finger. Släpp din hand till din sida. Sliden ska passa snyggt och faller inte av när du slappnar av din hand. En lös bildruta får dig att bära ut dina muskler för att hålla den på plats, som distraherar från din spelning.
  • Bilden med titeln Köp en gitarrglas Steg 4
    4. Refit lösa glidbanor med vaddering. Om du hittar en bild du gillar det som känns lite lös, kan du få det att fungera. Klipp ut ett stycke gummi, läder eller skum. Du kan få materialet från olika hantverksbutiker eller runt ditt hem. Skjut materialet i bilden och testa det för att se hur bekväm det känns till dig. Du kan använda ett starkt lim för att tvinga vadderingen att hålla fast.
  • Adhesive-backed skum är ett bra alternativ för vaddering. Dessa väderstrips används runt dörrar och fönster, så hitta dem på en hemförbättringsbutik.
  • Del 2 av 2:
    Plockar glidfunktioner
    1. Bild med titeln Köp en gitarrbild Steg 5
    1. Välj en bild som balanserar vikt och ljudkvalitet. Oavsett materialet, vissa bilder är gjorda med tjockare väggar än andra. Tjockare glidbanor känner sig tyngre och kommer att bära ut din hand snabbare. Avvägningen är att tunga bilder absorberar mindre av strängens energi, så de kommer att ge din gitarr ett fylligare ljud med längre hållning. De minimerar också ljuddämpningen som orsakas av dina andra fingrar som rör strängarna.
    • Om du spelar en elektrisk gitarr är effekterna av en glids vikt mindre märkbar. Det tunna ljudet som produceras av en lätt bild kan justeras genom amplifiering och kompression.
  • Bild med titeln Köp en gitarrglas Steg 6
    2. Välj hårdare bilder för större volym och håll. Slides är gjorda av olika material. Hårdare material, som krom eller stål, producerar starka, fulla ljud. De är ofta parade med metallsträngar och används i sten och metallmusik. Dessa glidbanor kan göra ditt spel ljud lägre och mörkare, men kan också orsaka för mycket sträng surrande på en akustisk gitarr.
  • Ta dig tid att prova glidbanor av olika material. Hitta den som ger dig det ljud du önskar.
  • Bilden med titeln Köp en gitarrglas Steg 7
    3. Välj mjukare bilder för mjukare och varmare musik. Mjukare material, såsom koppar och glas, producerar jämnare, ljusare ljud än tungt material. De ljud som de producerar också bleknar snabbare. De är användbara för akustiska gitarrer och när de spelar i nära håll.
  • Bild med titeln Köp en gitarrbild Steg 8
    4. Välj ett glasglas för mångsidighet. Glasskivor är medelstor, mycket vanliga och billiga. De är bra för både nybörjare och erfarna spelare som letar efter ett balanserat ljud. De kommer också i olika sorter, som flaskhalsar eller mer hållbar pyrex. Glasskivor med tjockare väggar kan täcka alla sex strängar och producerar fortfarande en mild ton.
  • Bilden med titeln Köp en gitarrglas Steg 9
    5. Få stålskivor för metalltoner. Stålskivor, tillsammans med kromversioner, är slitstarka. De producerar hårda ljud med mycket strängbuzz. Stålskivor är kända för att låta ljusa och skära. Detta gör dem mest lämpliga för Rock, Blues, och till och med en jazzmusik. De används ofta för att sola och långa, långvariga anteckningar.
  • Några av dessa glidbanor kan låta tunna och livlösa. Tjockare metallskivor och tyngre metaller, som krom, kan låta det här sättet till dig.
  • Bild med titeln Köp en gitarrbild Steg 10
    6. Välj mässingsrutschbanor för ett ljud mellan glas och stål. Mässing har hållbarhet av stål med ett mjukare ljud. De producerar ett ljud som liknar glas. Att spela med mässing producerar skarpa toner med en balans mellan volym och strängbuller. De är dyrare än glas eller stål, så de är mindre vanliga.
  • Bild med titeln Köp en gitarrskiva steg 11
    7. Prova keramik för ett varmt ljud. Keramiska glidbanor är en liknande vikt i mässing eller glas. De är mycket mer bräckliga, men de tenderar att vara varm och känner sig smidig att använda. Eftersom de är bakade i en ugn, kan de anpassas till för en mängd olika ljud. De är fantastiska för sund experiment.
  • Bilden med titeln Köp en gitarrglas Steg 12
    8. Välj mjukare bilder för korta ljud. Glidbanor gjorda av koppar och andra mjuka material ger ljud som bleknar snabbt. De kan fungera bra i musik som har mycket strumming, eftersom det snabba förfallet av ljud inte spelar någon roll. Tunnväggiga glasskivor skapar också mycket lite hållbarhet.
  • Dessa glidbanor används inte ofta på grund av deras brist på balans.
  • Bild med titeln Köp en gitarrglas Steg 13
    9. Bära bilden för att se om skärningen passar. Slides kan också skäras på olika sätt. Detta hänvisar till hur materialet monterades. Många glidbanor är gjorda med en standardskuren, men det finns alternativ, inklusive snedskuren, tjurskuren, tjurskador med snedställd och dubbelskuren. De ändrar inte ljudet, men vissa kan känna sig bättre på ditt finger än andra.
  • Tips

    När du spelar bildgitarr, ställer du in gitarrens handling högre och med tyngre strängar att producera en fylligare ton och minska strängljudet.
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande