Hur man accessorize med en hinkväska

Bucket påsar är en mångsidig typ av väska som gör att du kan hålla en bra mängd och gör fortfarande ett modedamakt. Bucket påsar kan transporteras till skolan, till jobbet eller på-the-go. Du kan även använda en för att förbättra din naturliga figur. Håll bara storlek, funktionalitet och tillfälle i åtanke när du accessorizing med en hinkväska.

Steg

Metod 1 av 2:
Välja din hinkväska
  1. Bild med titeln Accessorize med en hinkväska Steg 1
1. Välj en rimlig storlek påse. Bucket påsar kan vara ett fashionabla alternativ till en handväska, ryggsäck eller portfölj, men du måste se till att din väska kan passa allt du behöver. Ta inventering av de största objekten i din nuvarande väska och hitta en hinkväska som är minst en halv tum (ca 1 cm) större än dina största föremål.
  • Titta på djupet av din nuvarande väska, liksom. Se till att din hink väska kommer att kunna expandera i alla riktningar för att hålla det du behöver.
  • Om du inte kan passa alla dina nuvarande föremål i din hinkväska, överväga att downsizing eller hitta multifunktionella föremål som vikborste och spegel i en enda kompakt.
Expertips

"Bucket påsar är enkla och praktiska. De är bra för mammor eller någon som behöver bära många saker."

Kalee Hewlett

Kalee Hewlett

Image Consultantkalee Hewlett är en kändis stylist & konfidens tränare med nästan två decennier av erfarenhet som hjälper kunder att bygga förtroende och "klänning för framgång."Hon arbetar med sina kunder för att omvandla sin känsla av själv" från insidan "genom att slå samman sin expertis i bildkonsult med neuro-språklig programmering. Kales arbete är rotat i vetenskap, stil och förståelsen att "identitet är öde". Hon använder sin egen metodik och stil till framgångsstrategi för att skapa positiva identitetsskift. Kalee är en mode-tv-värd och visas regelbundet på QVC UK som delar sin modeexpertis. Hon utsågs också som huvuddomstol och värd för mode ett nätverks 6-del-tv-show "Design Genius.`
Kalee Hewlett
Kalee Hewlett
Bildkonsult
  • Bild med titeln Accessorize med en hinkväska Steg 2
    2. Välj din design. Om du vill bära din hink väska under dagen, försök att välja en väska som matchar klädkoden på ditt kontor eller skolan. Detta kan innebära att du plockar en fast färgväska eller undan med vissa utsmyckningar som tofsar eller stora tillbehör.
  • Om du arbetar på ett mer konservativt kontor eller deltar i en mer konservativ skola kan det innebära att man väljer en solid färgväska som ett svart eller brunt läder eller dukväska.
  • Om du arbetar på ett kontor eller deltar i en skola som har en mindre restriktiv klädkod, var noga med att din väska inte har för många utsmyckningar eller tillbehör. Välj för roliga mönster eller spännen över juveler eller paljetter.
  • Bild med titeln Accessorize med en hinkväska Steg 3
    3. Tänk på tyget. Tänk på vilken typ av tyg du vill ha för din väska baserat på både din personliga smak och påsens användning. Ett syntetiskt läder eller behandlat duk kan till exempel vara bättre för dem i klimat där det är troligt att regna, eftersom de motstår vatten bättre.
  • Tänk på tygkombinationer, liksom. Du kan välja en väska som är gjord av ett lättare material som bomull så att det inte är varmt när du bär det, men du kanske vill ha läderremmar, som är mer hållbara och kommer att stå upp bättre att använda.
  • Bild med titeln Accessorize med en hinkväska Steg 4
    4. Leta efter struktur på insidan. Om du planerar att använda din hinkväska när du är ute för dagen, vare sig på stranden, butiken eller någon annanstans, se till att väskan har struktur nog för att hålla den organiserad på insidan. Leta efter fickor och separata fack för att hålla dina föremål från att gå vilse i väskan.
  • Om din hink väska inte har någon inre struktur, överväg att köpa en flexibel väska arrangör som du kan använda för att hålla dina föremål på plats i din väska.
  • Bild med titeln Accessorize med en hinkväska Steg 5
    5. Hitta en väska som passar dig. Medan det är viktigt att se till att din väska är funktionell och lämplig för dina avsedda ändamål är det lika viktigt att hitta en väska som gör dig glad när du bär den. Titta över olika stilar och alternativ för att se vad som är rätt för dig.
  • Överväg att välja en grundläggande väska och accessorizing den med clips, nyckelringar och / eller patchar för att anpassa den för att passa din smak.
  • Titta över olika stilar av påsar i butiker och online för att se vilka färger, mönster och olika stylingalternativ du gillar för din väska. Handla runt innan du köper.
  • Tänk på att köpa några olika väskor för att se till att du har bitar för att matcha olika stämningar och tillfällen.
  • Metod 2 av 2:
    Styling outfits med en hinkväska
    1. Bild med titeln Accessorize med en hinkväska Steg 6
    1. Använd ett stänk av färg. Om du har en outfit med mer gråskala eller jordtoner, använd din hinkväska för att lägga till en pop färg i ditt utseende. För svarta och vita kläder, kommer de flesta färger att fungera. För neutrala tonkläder, hitta en mer livlig version av en färg du redan har på dig.
    • Om du till exempel har en outfit som redan har bruna i den, kommer du att välja en koppar eller ocker färgväska, kommer att lägga till färg utan att kollidera med dina kläder.
    • Använd din väska som ett stänk av färg för tillfällen där du normalt inte skulle ha mycket färg i din outfit, som vitbindande angelägenheter eller när du har på dig en kostym.
  • Bild med titeln Accessorize med en hinkväska Steg 7
    2. Prova ett retro look. Bucket påsar var en häftklammer på 90-talet, och ta med dem tillbaka betyder att du har en chans att spela med andra 90-talets stapel. Koppla din hinkväska med en plädskjorta och en choker för ett mer informellt utseende, eller med en denimjacka när det är kallt ute.
  • Välj en eller två häftklammer 90-bitar, till exempel plaider, mörka läppstift, chokers, grödor eller spagetti-band för att göra ett uttalande i din outfit. För många kommer att se kaotiskt och okoordinerat.
  • Bild med titeln Accessorize med en hinkväska Steg 8
    3. Gå boho. En slouchy hinkpåse par väl med bondeblusar, harembyxor och andra flödande draperier. Hitta en hinkväska med en naturlig textur, som en efterliknande dölj eller rå silke, för att få en drömmande bohemisk effekt från din outfit.
  • Alltid strukturerade hinkpåsar kan sänka den bohemiska effekten. Om du letar efter mer av ett friluftigt utseende, håll dig till en slouchy väska. Om du vill lägga till lite mer struktur i din outfit kan en robördare med rena linjer hjälpa till.
  • Bild med titeln Accessorize med en hinkväska Steg 9
    4. Klä upp ditt arbete utseende. Bucket väskor är bra att bära in på kontoret eftersom de ofta kan hålla allt du behöver dem också, men ser inte så seriöst eller strängt som en portfölj. Koppla din hinkväska med en blazer din favoritblus och byxor kombination för att lägga till lite mode i ditt dagliga utseende.
  • För kontorsutseende tenderar en strukturerad väska att fungera bättre. De rena linjerna har en mer professionell estetik, och en strukturerad väska gör det lättare att hålla saker som organiseras och få tillgång till dem snabbt.
  • Tips

    Kom ihåg att en hinkväska har sina begränsningar. Om du har ett tillfälle som kräver utmärkt säkerhet eller väderleksäkerhet, kanske du vill välja en annan väska den dagen.
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande