Hur man fyller en böna väska stol

Otroligt populär i college sovsalar och familjerum, Bean Bag stolar är oändligt justerbara.De är tillgängliga via Internet i olika former, storlekar, färger och tyger. Fyllning (eller påfyllning) dem kan dock vara svåra, så följ dessa steg, ta en vila i din nya stol!

Steg

  1. Bild med titeln Fyll en böna väska stol Steg 1
1. Kontrollera det levererade paketet för skador. Returnera paketet omedelbart om det finns ett problem.
  • Bild med titeln Fyll en böna väska stol Steg 2
    2. Inspektera noggrant din plana böna väska, kontrollera efter tecken på rips och hål i tyget. Högkvalitativ bönapåse stolar, konstruerad av material som läder, tenderar att vara mer hållbara, mindre benägna att punktera och ge större livslängd, men en mängd andra material är tillgängliga.
  • Bild med titeln Fyll en bönsäckstol Steg 3
    3. Ha en vän hjälpa dig att fylla din stol. En person håller stolen öppen medan den andra försiktigt häller fyllningen i stolen. Fyll stolen i ett rum utan bris, så ljusfyllningen blåser inte runt och gör proceduren svårare.
  • Bild med titeln Fyll en böna väska stol Steg 4
    4. Stäng dragkedjan. Vissa dragkedjor har lås för att hålla dragkedjan stängd. Andra har speciella patchar för att hålla dem säkra runt små barn.
  • Bild med titeln Fyll en böna väska stol Steg 5
    5. Sitta i stolen. Du kommer att märka genast en sjunkande känsla som att sitta i snabb sand, eftersom fyllningen avfylls och fångad luft skjuts ut ur stolen.
  • Bild med titeln Fyll en böna väska stol Steg 6
    6. Lägg till mer fyllmedel om du vill ha en styvare stol.
  • Bild med titeln Fyll en böna väska stol Steg 7
    7. Koppla av och njut av de bästa möblerna som har kommit i ditt liv under en lång tid. Din stol blir din nya bästa vän. Åh, och glöm inte att komma ut ur din stol och städa upp din röra!
  • Tips

    Vissa föredrar böna väskan för att vara ungefär hälften fylld för mer av a "sjunka in" känner medan andra föredrar att det är nästan fyllt till toppen. Bean Bag-stolar kan köpas ofyllda, vilket möjliggör anpassning i mängden fyllning för att få exakt den känsla du vill ha.
  • Försök att få en böna väska med kvalitetsstygn och ett slitstarkt material som läder. Du vill göra en investering i en produkt som kommer att vara och ge år av komfort.
  • Du kan beställa ytterligare fyllning. Den vanligaste typen av fyllning är polystyren, den tekniska termen för styrofoam som också används för att göra styrofoam kylare. Fyllningen som används i bönapåse stolar är polystyren som har gått upp i små styrofoampellets för att ge en lätt och bekväm fyllning. Polystyren ger dig exakt den rätta bekväma känslan. Polystyren är också billigt och varar.
  • Stolen överensstämmer med en avtryck av din kropp, vilket gör dem så bekväma. Du kan också punda och forma stolen i vilken position du vill ha, och de rösta polystyrenpelletsna kommer att hålla denna form.
  • Köp en böna väska med en dragkedja på botten för att lägga till mer fyllning under hela din stols livstid. Över tiden fylls fyllningen inuti böna väskan stolen genom frekvent användning. Zipper gör att du kan lägga till fyllning vid behov, vilket ökar livstidens livstidsbruk.
  • Handla runt för en böna väska stol. Forskning för att ta reda på de tillgängliga alternativen eftersom det finns flera online-återförsäljare som tillhandahåller kvalitetsprodukter.
  • Granska testimonials som tidigare kunder har lämnat, att ha ett mer självsäkert och givande köp.
  • Varningar

    Om du bestämmer dig för att fylla din bönsäckstol med REG-polystyren, se till att du köper tillräckligt med fyllning som du får lite extra kvar när du är klar.Över tiden kommer fyllningen att komprimeras och bosätta sig när luften skjuts ut ur stolen.Du kan använda vänster överfyllning för att fylla på din böna väska och hålla den i samma skick.
  • Om du har barn, varnas att barn ofta vill hoppa på böna väskan stol. Alla böna väska stolar är byggda för att missbruka, men har begränsningar.Det är bäst att hålla barn från att hoppa av möbler eller trappor och på stolen.
  • Polystyrenfyllning kan uppvisa kvävningsrisk för barn.Om du har barn rekommenderas du att du köper en böna väska med en säker dragkedja eller säkerhetsflik som barn inte lätt kan öppna.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande