Hur man väljer en färgstark bröllopsklänning

Du behöver inte bära vit på din bröllopsdag om du föredrar att inte. Istället, gå till en färgstark bröllopsklänning. Många föredrar lättare, mer subtila färger, eftersom det inte strider för långt från den traditionella vita. Du kan också gå till något mer djärvt, som en svart eller blommig klänning. Tänk på ditt bröllops allmänna atmosfär när du väljer din klänning. Välj en bröllopsklänning som matchar stämningen du försöker förmedla.

Steg

Metod 1 av 3:
Använda ljusfärger
  1. Bild med titeln Välj en färgstark bröllopsklänning Steg 1
1. Försök rodna. En ljusrosa eller persika blush shade kan vara bra att lägga till ett subtilt stänk av färg till din bröllopsdag. En blush ton är smickrande på de flesta hudtoner och fungerar bra för en ljus färg som inte strider för långt från den traditionella vita.
  • En blush ton ger av ett något drömmande utseende. Det kan gå bra med en romantisk, saga-liknande bröllopstema.
  • Bild med titeln Välj en färgstark bröllopsklänning Steg 2
    2. Välj en guldskugga. En guldklänning ger en regal känsla vid ett bröllop. Det är inte för ljust eller braudigt, men är en trevlig subtil nyans som lägger till något unikt för din bröllopsklänning. Många tycker att guld som påminner om gamla gudinnor, så guld kan fungera bra för en mycket arkaisk känsla. Du kan gå för en vit klänning med guldpärlor eller en klänning gjord av guldtyg.
  • Om du inte gillar hur guldet ser på din hudton, kan du få en liknande påverkan med en annan metallfärg. Prova silver eller koppar istället om guld inte fungerar för dig.
  • Bild med titeln Välj en färgstark bröllopsklänning Steg 3
    3. Tänk på nakna färger. Nakenfärger är särskilt subtila. De strider inte långt från en traditionell vit. Om du vill ha ett traditionellt bröllop, men ogillar tanken på en ljus, vit klänning, tänk på att gå med en nakenfärg. Något som beige eller grädde kan vara en bra stil för din bröllopsdag.
  • För ett sensuellt utseende, försök att para en beige klänning med ett smokey eye.
  • Bild med titeln Välj en färgstark bröllopsklänning Steg 4
    4. Prova en isblå. Om du vill ha den traditionella "något blått" För din bröllopsdag, varför inte inför det i din klänning? En subtil isblå ger en mjuk färg som inte är överväldigande. En isblå klänning har en trevlig, spelad effekt.
  • Isblå är inte ditt enda alternativ för en mjukblå. Du kan också prova babyblå eller en pastellskugga av blått.
  • Metod 2 av 3:
    Går för något djärvt
    1. Bild med titeln Välj en färgstark bröllopsklänning Steg 5
    1. Lägg till ett streck av färgstark broderi eller mönster. Du behöver inte ha dina djärva bröllopsdagsfärger vara helt solida. Många vita eller krämklänningar kommer med dekorativa broderier i djupare nyanser. Tänk på något som en vit klänning med ljusröd broderi. Detta kan vara ett bra sätt att ha en färgstark klänning som fortfarande hedrar tradition genom att integrera lite vit.
    • Du kan samordna med dina brudtärna med dina broderfärger. Till exempel, om dina brudtärna har lila, gå till en klänning med lila broderi.
  • Bild med titeln Välj en färgstark bröllopsklänning Steg 6
    2. Gå väldigt djärv med en svart klänning. Om du vill verkligen trotsa traditionen, gå till en svart klänning. Om du vill ha ett mycket icke-traditionellt, något excentrisk bröllop, kan en solid svart klänning fungera bra. Men om du föredrar svart men vill ha en mer subtil effekt, kan svart broderi eller svarta mönster också fungera bra.
  • Svart är ett utmärkt val om du vill ha en bantningsklänning. Många tycker om svarta flattor mest siffror.
  • Kom ihåg att svart är ett mycket djärvt val som står mitt emot tradition. Bara gå till en svart klänning om du är beredd att göra ett stort uttalande.
  • Bild med titeln Välj en färgstark bröllopsklänning Steg 7
    3. Använd blommigtryck för att lägga djärva färger. Blommiga mönstrade klänningar kan vara stilig för ett lite icke-traditionellt utseende. De kan användas för att lägga till stora, djärva färger till en klänning. Som ett blommönster är läs som mycket feminin, kan det para bra med en bollklänningsklänning.
  • Du kan ha blommönster med färger som pinks, purpur, gröna och röda mot en vit bakgrund. Du kan dock också ha en färgad klänning med ett blommigtryck. Till exempel, prova ett blommönster mot en rosa bakgrund.
  • Metod 3 av 3:
    Med tanke på bröllopets atmosfär
    1. Bild med titeln Välj en färgstark bröllopsklänning Steg 8
    1. Tänk på inställningen. Var gifter du dig? Vissa färger kan gå bättre med vissa inställningar än andra. När du väljer din bröllopsklänning, kolla på de naturliga färgerna i din plats.
    • För ett utomhusbröllop, kolla på de naturliga färgerna runt dig. Om du gifter dig nära en vattenkälla, till exempel, överväga en blå klänning.
    • Om du gifter dig i en inomhusinställning, kolla på dekorationerna. En kyrka med ett gult färgschema kan se bra ut med en gul bröllopsklänning.
  • Bild med titeln Välj en färgstark bröllopsklänning Steg 9
    2. Välj en färg baserad på säsong. Om du kämpar för att bosätta sig på en färgklänning, tänk på säsongen du knyter knuten. För ett fjäderbröllop, överväga korall eller pastellfärger. För ett sommarbröllop, tänk på rosier, ljusare nyanser. För ett fallbröllop, införlivar höga färger som djupa röda, violetter och apelsiner.
  • Men du behöver inte låta säsongen helt definiera ditt utseende. Om du är kär i en viss färg, bör du bära den även om det inte är säsong.
  • Bild med titeln Välj en färgstark bröllopsklänning Steg 10
    3. Besluta om den typ av humör du vill förmedla. Färg kan ställa in humöret av ditt bröllop. Tänk på det allmänna humöret du vill när du väljer färgen för din bröllopsklänning. Vill du ha ett djupt, allvarligt humör eller ett ljus, roligt bröllop?
  • Mörkare toner fungerar bättre för ett mer allvarligt tema. Tänk på djupa röda, smaragder eller andra juveloner.
  • Ljusare, lättare färger kan fungera bra för ett mer avslappnat bröllop. Tänk på ljusrosa, röda eller gula.
  • Bild med titeln Välj en färgstark bröllopsklänning Steg 11
    4. Skapa kontrast. En del av anledningen till att många brudar väljer vita klänningar är att de sticker ut bland brudtärnorna. Om du går för en annan färg än vit, prata med dina brudtärna om hur du ser till att du sticker ut i bilder.
  • Om du går för en lätt nyans, som en spelad blå, kan mer livfulla brudtärna klänningar hjälpa dig att sticka ut. Till exempel kan mörka eller ljusa blå brudtärna klänningar para bra med en blått klänning.
  • Om du går för en djupare färg, som röd, kan brudtärnorna gå för något lättare. Till exempel kan du bära en djärv röd klänning medan brudtärna hade en mer pastell, ljusskugga av rött.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande