Hur man blir en bra paintboller

Paintballing har funnits sedan 1980-talet. Klubbar, spelare och lag kan hittas runt om i världen. Det finns runt ett dussin semi-professionella och professionella ligor. För att vara en bra paintballer måste du vara bättre än andra paintballers, eller, åtminstone förbättras på din tidigare prestanda. Thisprovides någon generell vägledning och råd.

Steg

  1. Bildtiteln blir en bra paintballer Steg 1
1. Se till att du känner till vikten på din utrustning. Din utrustning ska inte vara för skrymmande eller tung, eftersom det kommer att ge dig en stor nackdel på fältet. Vet vad du kan bekvämt hantera och överväga varaktigheten av ditt spel eller matcha när du väljer din utrustning.
  • Bildtiteln blir en bra paintballer Steg 2
    2. Lära sig grunderna. Bra paintballers behöver lära sig "markör" placering. Du bör lägga på din mask när du gör det för att replikera skjutning under spel. Du kan använda en laserpekare tejpad till markörens fat för att representera var du skulle slå om du avfyrade en paintball. Nu, med pekaren på och masken på, sätt den i skjutposition. Lär dig den positionen. Om du kan, (sätt markörfatet) och försök att uppskatta var skottet skulle slå innan du ens tar upp din markör. Ta snabbt upp din markör i skjutposition. Öva detta ett tag, och sedan utan laserpekaren - men låt inte motståndaren se ljuset eller annars motståndaren kan spåra det tillbaka det och märka dig om det för många motståndare märker dig innan du inser det och sedan har ett annat mål.
  • Bildbeteckningen blir en bra paintballer Steg 3
    3. Få det bästa från din utrustning. Även dyra paintball pistoler kan ha dåliga avfyrningshastigheter - det här kan fixas. Ta mitt mellan- och pekfinger och placera dem i luften som om de var ett sax. Placera tummen raka och pinkie och ringfinger som om du håller en pistol. Ta dina mitten och indexfingrar och placera dem på avtryckaren. Börja dra avtryckaren långsamt fram och tillbaka, så bli snabbare och snabbare. Det här kallas "går utlösaren". Du måste lägga mer på de fingrarna i en riktig markörutlösare. Prova det med olika vapen, och hitta den som du kan skjuta med den snabbaste. Det finns marknadsutlösare tillgängliga för nästan alla vapen.(Detta kommer bara att fungera för markörer med a "dubbeltrigger."Det vill säga en utlösare som har plats för två fingrar.) Denna teknik kallas också "Spraya och be" Eftersom du vanligtvis inte är oroad över noggrannheten - bara med att få mycket färg i luften snabbt.
  • Bildbeteckningen blir en bra paintballer Steg 4
    4. Lär dig springa och skjuta: Inte mycket att säga här - det är obligatoriskt i paintball. Med laserpekaren, sätt pistolen i skjutposition. Sätt sedan laserpekaren på en vägg inuti ditt hus. Försök att hålla lasern på väggen stadig när du går från promenad, jog, att springa. Du kommer att känna dig bekväm efter ett tag.
  • Bildbeteckningen blir en bra paintballer Steg 5
    5. Master Konst av Bunkering. När du är i en tre-på-tre person match, kom in i en bunker. När du hittar ditt mål, börja skjuta. När du har fått ditt mål, se till att han är det enda hotet på dig. Håll dem in eller låt honom springa ur färg och kör sedan mot ditt mål, eld av ett par rundor och se till att du slår hem. Du kan försöka bunker ditt mål när de minst misstänker det eller har dina lagkamrater stift dem ner, sedan bunker dem.
  • Bildbeteckningen blir en bra paintboller Steg 6
    6. Lär dig hur du snäpper skjut. Snap Shooting är där du är i en pistolkamp och du dyker upp ur en bunker precis nog för att få några skott och gå tillbaka i. Titta på din position. Ett sätt att perfekta din sharpshooting är att träna framför en spegel. Komma bakom ett objekt framför spegeln och träna att göra exakta skott genom att poppa ut från din gömställe, orbunker.
  • Bildtiteln blir en bra paintballer Steg 7
    7. Var beredd att ladda om i en gunfight. Se till att du har paintball pods i din sele. Reläinformation till din lagkamrat (skriker "omlastning, Täck mig!")- "Täck mig" är den viktigaste frasen och inte för högt, för då, om du skriker genom himlen kommer det att echo och då kan det få motståndare när du laddar om, vilket gör dig sårbar. Öppna nu din behållare. Håll ett finger på utlösaren, ta en pod ut och fyll sedan toppen av podet och häll i färgen i pistolen. Kasta din pod på marken (oroa dig inte, du kommer tillbaka), stäng behållaren och börja skjuta. Du kanske inte vill skrika "omlastning" Eftersom det andra laget kommer att höra och försöka bunker dig. Öva omladdning och du behöver inte fråga ditt lag för att täcka dig.
  • Bildbeteckningen blir en bra paintballer Steg 8
    8. Var medveten om att i Speedball kommer de flesta parker att få dig att sätta ditt fat eller pistol på den döda rutan (den plats du går bakom eller när du slår), då kommer de att säga 3,2,1 riktigt snabbt eller normalt till din position fram, mitt eller baksida. Börja skjuta nu.
  • Bildtiteln blir en bra paintballer Steg 9
    9. Lär dig dina positioner. Det finns 3 huvudpositioner i Speedball: Front, Middle och Back.
  • Den främre mannen är den som återlar information om vad som händer till mitten och letar efter fönster eller öppningar till bunker eller ta ut en spelare.
  • Middle Player reläer informationen från framsidan till baksidan. De skjuter mycket färg, så de borde ha en bra behållare och vara bra snap shooters.
  • Tillbaka män skjuter mycket färg för att försöka få spelare ut och hjälpa till med öppningarna för den främre mannen.
  • Bildbeteckningen blir en bra paintballer Steg 10
    10. Gå fältet och ha en spelplan med dina lagkamrater. Att göra spelplaner av dig själv kan leda till förvirring av ditt lag. Din plan kan inte vara lura bevis eftersom det inte diskuterades med flera personer. Att göra en spelplan med lagkamrater kan leda till bättre resultat.
  • Bildbeteckningen blir en bra paintballer Steg 11
    11. Ha en strategi och kommunicera med dina lagkamrater. I Woodsball, kallas ibland REC Boll, strategi och kommunikation nyckel. Två av någonting slår en enda ess.
  • Tips

    Försök att fortsätta flytta och bara sluta för omslaget, den långsammare du är den enklare du ska slå.
  • Dubbel och Triple Team motståndare när det är möjligt.(Det betyder inte att lossna din markör på någon fattig kille.)
  • Låt varje spelare flytta upp samtidigt. Ju mer du trycker desto mer blir de hörna.
  • Se till att din utrustning är ren, och att du har färska batterier.
  • Lämna inte en lagmedlem bakom. Fler personer på ditt team betyder fler människor att backa dig upp.
  • Varningar

    Använd alltid skyddsglasögon när du är på spelplanen - även om det inte finns något spel pågår.
  • Var vänlig medveten om att vissa människor tar ondska vandalism på allvar och kan leda till domstol framför slumpmässiga främlingar plus det kan publiceras som kan orsaka problem.
  • När du är skjuten ut, försök säkert lämna spelområdet så snart som möjligt.(Håller din markör över huvudet.) Kör inte genom en eldlinje.
  • Använd en fat kondom / kåpa / socka.Om du fortfarande använder en fatkontakt, byt ut den med ett fatlock.Mycket få fält tillåter att fatproppar används längre.
  • Läs och lyda alla tecken och anvisningar från personal.
  • Saker du behöver

    • En mitten markör
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande