Hur man fuskar på monopol

Monopol är ett klassiskt brädspel som är känt för att ta timmar att spela. Även om det här spelet involverar lycka, kräver det också en strategisk spelare. En strategi som kan hjälpa dig att vinna är att använda några smarta fuskmetoder som de andra spelarna aldrig behöver veta om. Även om detta inte är ett ärligt sätt att spela, hjälper det dig ett mer framgångsrikt spel av monopol. (Innan du börjar, läs dock varningsavsnittet nedan.)

Steg

Metod 1 av 3:
Hitta sätt att stjäla pengar
  1. Bild med titeln Cheat på Monopoly Steg 1
1. Var bankiren att hålla sig nära pengarna. Placera banken bakom dig så ingen kan nå den. Detta kommer att få dem att ge dig pengarna först. Varje så ofta, istället för att sätta pengarna i banken, glida det under dig. Då, ta det hemligt och lägg det i din stash av pengar.
  • Alternativt kan du ta pengar från ett annat monopolspel och lägger långsamt det till högen i hela spelet när ingen ser ut. Men var noga med att markera dessa för att skilja mellan de andra anteckningarna.
  • Bild med titeln Cheat på Monopoly Steg 2
    2. Stjäla pengar innan spelet börjar. Om du vet att du kommer att spela monopol på några timmar, kom till spelboxen och släpp ut en proposition från varje benämning. Sätt sedan tillbaka spelet och håll pengarna att använda för spelet. Under spelet kan du lägga till räkningarna till din pengar, och ingen kommer någonsin att veta.
  • Se till att du håller pengarna högst när du lägger till det, så att det inte är uppenbart att du har en extra $ 500-faktura. Det är den faktura som människor kan märka lättare.
  • Bild med titeln Cheat på Monopoly Steg 3
    3. Ta några dollar när de andra spelarna lämnar bordet. Någon chans du måste stjäla några räkningar från banken, eller från en annan spelare, ta den. Agera som om du är upptagen på din telefon, eller distraherad med något annat än spelet strax efter att du gör det för att avskräcka någon misstanke.
  • Bild med titeln Cheat på Monopoly Steg 4
    4. Håll dina pengar stapel. I stället för att hålla dina pengar organiserade, och snyggt staplade av denominering, håll det hela varandra och i ordning. Det är vanligt att spelare vill hålla sina pengar trevliga och ordnade, men om du lämnar det rörigt, blir det lättare att stjäla lite pengar ibland.
  • Metod 2 av 3:
    Använda bedrägliga tricks
    1. Bild med titeln Cheat på Monopoly Steg 5
    1. Snabbt rulla tärningarna. Om du hittar en möjlighet att rulla tärningarna medan de andra spelarna pratar, ring inte efter deras uppmärksamhet bara så att de kan titta på dig. Låt dem hålla distraherade och rulla tärningarna. Innan någon kan se siffrorna, flytta din markör vart du vill ha det.
    • Var noga med att du vet hur många utrymmen du rör dig så när din motståndare frågar dig vad du rullade, kan du ge dem ett svar som matchar den plats du flyttade till. Om en spelare frågar ditt drag, behåll bara ett rakt ansikte och håll med lögn.
  • Bild med titeln Cheat på Monopoly Steg 6
    2. Dölja din chans och community chest cards. I stället för att visa dessa kort när du drar dem, ska du vara nöjd med vilket kort du får, och samla vilken mängd som begärs på kortet, även om kortet säger att du ska betala. Sedan sätta snabbt kortet tillbaka i högen och fortsätt.
  • Bild med titeln Cheat på Monopoly Steg 7
    3. Peka inte på när du landar på en av dina motståndares egenskaper. Om de andra spelarna inte uppmärksammar sina egenskaper, eller var du landar, låt det bli obemärkt. De officiella reglerna förklarar att du inte behöver betala om din motståndare fortfarande inte har märkt när två andra människor tar en tur.
  • Försök få de två två spelare att ta sin tur genom att klaga på hur spelet rör sig för långsamt. Detta kommer förhoppningsvis att påskynda spelet så att du inte behöver betala!
  • Håll ägaren till den fastighet du landade på distraherad. Berätta den personen ett roligt skämt, eller berätta för dem en lång historia tills de två två varv tas.
  • Metod 3 av 3:
    Böja reglerna
    1. Bild med titeln Cheat på Monopoly Steg 8
    1. Bilda en allians med en annan spelare. Innan spelet börjar, gör en affär med en annan spelare för att hjälpa varandra, men låt inte någon av de andra spelarna veta.Medan du inte kan bo allianser hela spelet, kan det hjälpa dig att knockout andra spelare. Här är några smygiga tricks du kan träna tillsammans:
    • Du och din partner bör inte ladda varandra för att landa på egendom du båda äger. Du kan träna detta tills du har bankrupt de andra spelarna.
    • Du kan förvärva de egenskaper du båda vill ha genom att låta varandra veta vad du vill, och sedan landar du på dessa fläckar, kan du köpa och sälja dem till den spelaren i hopp som de gör detsamma för dig.
  • Bild med titeln Cheat på Monopoly Steg 9
    2. Förhandla med andra spelare. Om du verkligen vill ha alla järnvägar, och en annan spelare äger ett av dessa egenskaper, försök att skapa ett avtal som gör det möjligt för dig att få de egenskaper du vill ha. Gör en affär där om du landar på en egendom som en annan spelare vill, kan du köpa den, och sedan sälja den till dem till samma kostnad som du köpt det så länge som den här spelaren gör detsamma för en egendom du vill ha. Det kan vara ett enkelt sätt att ta chansen att äga dina önskade egenskaper.
  • Bild med titeln Cheat på Monopoly Steg 10
    3. Muta de andra spelarna. Om du har ditt öga på en egendom, men har inte pengarna att köpa det, försök att erbjuda en verklig muta till en annan spelare. Egenskaper som Park Place och Boardwalk kan verka som en bra handel för någon som letar efter en gratis middag eller tjänst. Så om du inte har pengarna att köpa en egendom, eller vill stjäla en från en annan spelare, försök att erbjuda den personen något de vill ha utanför monopolet som en handel.
  • Tips

    Ta med pengar från ditt eget monopolspel för att stöta på din kontantstash när du spelar en väns spel.
  • Bara fuska om du vet att de andra spelarna inte blir freak out om de tar dig.
  • I början av spelet, erbjuda de andra spelarna för att hjälpa dem att ordna pengarna. När du arrangerar pengarna tar några 100-tal och 500-talet och håller dem i fickan. Sedan tar du extra pengar från din ficka under spelet. Ta inte alla pengar tillsammans som de kan fånga dig.
  • När du betalar för något och du måste få förändringen, medan du är bankiren distrahera de andra spelarna och ta två eller tre extra dollar bortsett från förändringen.
  • Om en annan spelare pengar är nära din, glida några extra dollar till din hög. Se till att du bara gör det här medan alla andra är distraherade, till exempel när spelare kämpar, eller tärningarna rullas.
  • Varningar

    Om någon som inte uppskattar fusk fångar dig, kan den personen aldrig låta dig vara bankiren igen. Den personen kan också bestämma att du inte spelar Monopol eller något annat brädspel med dig igen.
  • En mer verklighetskontroll: Innan du börjar fuska, fråga dig själv vad du hoppas kunna uppnå. Kommer spänningen att vinna den tomma känslan som oundvikligen åtföljer en smittad seger? Vill du verkligen vinna genom att fuska medan alla andra spelar enligt reglerna? Finns det någon punkt du försöker etablera? Skulle du vara stolt över att meddela till världen att du är en fuskare? Skulle någon vara imponerad av dig? Tänk det igenom innan du börjar något som kan bli en livslång vana.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande