Hur man duell i red dead redemption

Dueling är ett läge i Red Dead Redemption som gropar mot en enda motståndare att se vem som är den snabbaste dragningen. Att misslyckas med en duell betyder död för dig, så att veta hur man kommer ut på toppen hjälper dig att hålla dig ur marken. När du har hänga på att sikta och skjuta under, kommer ingen att kunna matcha dig.

Steg

  1. Bild med titeln 973304 1
1. Komma in i en duell. Väst är en farlig plats, och konflikter löses ofta av vem som har den snabbaste handen. Det finns några sätt att du kan hitta dig i en duell under dina äventyr:
  • Flera historiauppdrag har en duell, liksom några av de främlingsuppdrag.
  • Du kan bli utmanad för dueller som du ökar din berömmelse. Ju högre din berömmelse desto mer sannolikt är du att bli utmanad av någon som vill göra ett namn för sig själva. Dessa utmaningar kan hända när du går genom spelets olika städer och bosättningar. Berömmelse kan ökas genom att slutföra uppdrag, jobb och utmaningar, liksom att vinna på poker och döda fiender.
  • Om du blir fångad fusk på poker, kan du hitta dig själv i en duell med den person du lurade mot. Om du har den eleganta kostymen och fuska på poker, kommer du till en duell varje gång du fångas.
  • Du kan bli utmanad till en duell när du knackar någon över med din häst, men det är mycket mindre vanligt.
  • Bild med titeln 973304 2
    2. Förstå hur duellerna är poäng. När du startar en duell ser du två barer i nedre högra hörnet av skärmen. Den blå baren representerar din poäng, medan den röda representerar motståndarna. För att vinna duellen måste du höja din bar innan din motståndare väcker sina. Att rikta huvudet och bröstet, såväl som markeringsskott vid rätt tidpunkt, kommer att fylla din bar snabbt.
  • Bild med titeln 973304 3
    3. tryck och håll .Lt/L2 när "Dra!" visas på skärmen. Detta kommer att oroliga din pistol. Om du trycker på knappen till början, kommer kameran att zooma ut och det blir svårare att slå din motståndare.
  • Du kan också rita genom att vända din högra sticka ner och sedan simulera att dra pistolen ur höljet.
  • Bild med titeln 973304 4
    4. Använd rätt pinne för att sikta på crosshairs. Tiden saktar ner så snart du drar ditt vapen. Du kan långsamt flytta korsaren med rätt pinne. Sikta på huvudet eller bröstet för att fylla din bar det snabbaste. Du kan också försöka sikta på din motståndares pistolhand, som kan avväpna din motståndare och öka din ära.
  • Undvik att skjuta magen eller benen, eftersom det inte kommer att fylla mätaren väldigt mycket.
  • Observera att du kanske inte kan avväpna motståndare under historia dueller.
  • Bild med titeln 973304 5
    5. Titta på crosshair-färgen. När du flyttar crosshair över motståndaren ser du färgen och storleken. När det är stort och rött, kommer skotten inte värda så mycket. När det är litet och vitt är skotten värda mest.
  • Bild med titeln 973304 6
    6. Tryck .Rb/R1 för att markera målet.När crosshairs är små och vita, och du siktar på den del av din motståndare du vill skjuta, tryck på Rb/R1 för att markera målet.
  • Om du siktar på pistolhanden kommer ett ordentligt skott med en vit crosshair att fylla din bar i ett enda märke. Det här är ett tufft skott, så om du inte kan slå den på dina första två märken, överväga att göra ett snabbt skott för huvudet eller bröstet så att du fortfarande kan vinna duellen.
  • Bild med titeln 973304 7
    7. Fortsätt markera ditt mål. Med revolver kan du markera ditt mål upp till sex gånger. Antalet tillgängliga märken bestäms av pistolen du använder för duellen. Varje gång du gör ett märke ser du din barökning. Du behöver inte fylla baren helt, du behöver bara ha mer fylld än din motståndare.
  • Bild med titeln 973304 8
    8. Tryck .Rt/R2 När du är nöjd med dina märken. Detta kommer att avsluta duellen, och om din bar är mer än dina motståndare, kommer John att skjuta motståndaren i var och en av de platser du markerade.
  • Om du fyller baren helt eller använder alla dina kulor, kommer duellen att slutföra automatiskt.
  • Video

    Genom att använda den här tjänsten kan viss information delas med YouTube.

    Tips

    Innan det står "Dra" Du kan flytta rätt analoga stick nedåt och det kommer att flytta Johannes hand närmare sin pistol. Att göra detta kommer att minska tiden som krävs för att rita pistolen.
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande