Hur man är bra på laser tag

Laser tagg är ett roligt och enkelt spel som innebär att du använder laser taggpistoler för att försöka skjuta din motståndare. Laserpistolerna brinner infraröda balkar och utlösningssensorer i en spelares väst för att indikera att de har blivit slagna. Spel av laser tagg är typiskt lagbaserade och äger rum i komplexa arenor och labyrinter. Det betyder att strategi och lagarbete är avgörande för att bli en bra laser tagg spelare. Du kan öka dina odds att utföra bra genom att förbereda sig för spelet, som arbetar som ett lag och göra smarta beslut i strid.

Steg

Del 1 av 3:
Förberedelser för spelet
  1. Bild med titeln vara bra på Laser Tag Steg 1
1. Bära mörkare kläder för att göra dig svårare att upptäcka. Laser tagg spelas nästan alltid i mörkret. Det betyder att du sticker ut om du har ljusa kläder, vilket gör det lättare för fienden att upptäcka dig. Bära svart eller mörkblå för att hålla dig dold från dina motståndare.
  • Bära något bekvämt. Du kommer att springa runt mycket, så se till att du inte har någon tung eller baggig kläder.
  • Bild med titeln vara bra på Laser Tag Steg 2
    2. Dra åt din taktiska väst för att göra dig svårare att slå. Din väst innehåller sensorer. När en av dina motståndare träffar en av dina sensorer, är du ute. För att göra det svårare att slå dina sensorer, dra åt din väst så att den inte wobble runt. För att dra åt din väst, tryck det hela vägen upp på din torso och dra sedan åt och spänn axel och sidoband.
  • Några västar går av misstag om de är för lösa. Se till att det är tätt genom att dubbelkontrollera axeln och sidremmarna innan spelet börjar.
  • Om din väst är lös, blir det lättare att höra det rattla runt när du flyttar. Du vill inte ge bort din position!
  • Om du har problem med din utrustning, fråga någon som arbetar på platsen för hjälp.
  • Bild med titeln vara bra på Laser Tag Steg 3
    3. Kommunicera med ditt team i förväg för att förbereda din strategi. De flesta laser tagg spel är lagbaserade, vilket betyder att du kommer att arbeta tillsammans med de andra på ditt lag. Innan spelet börjar, diskutera en allmän strategi för att arbeta tillsammans. Detta kan vara så enkelt som att tilldela roller, eller som komplex som att ställa in specifika spelningar.
  • Överväg att använda enkla handsignaler för att ange platsen för en fiende, eller be om att täcka eld.
  • Dela ditt lag i två mindre lag och använd en för brott och en för försvar om du spelar ett spel av basförsvar eller fånga flaggan.
  • Bild med titeln vara bra på Laser Tag Steg 4
    4. Studera din miljö i förväg för att få över hand. Om du kan studera kartan i förväg, leta efter goda taktiska positioner eller områden att dölja. Att veta läget av landet kommer att ge dig en fördel över en oförberedd motståndare. Leta efter områden med gott omslag, eller enkla vägar för att smyga och flankera det andra laget.
  • Vissa laser tagg anläggningar har en broschyr med sin karta i den. Plocka upp när du kommer till lekplatsen för att se om det har en karta!
  • Del 2 av 3:
    Arbetar som ett lag
    1. Bild med titeln vara bra på Laser Tag Steg 5
    1. Dela upp ditt lag för att göra dig svårare att slå. Många tror att det alltid är bättre att hålla fast, men det gör det lättare för din motståndare att slå en av er. Om ditt lag är buntat, är oddsen för ett skottlandning mycket högre. Delas upp eller arbeta i par för att hålla ditt lag säkert och svårt att fånga.
    • Det är också mycket lättare för det motsatta laget att sticka dig ner på en plats om du är bredvid varandra. Du vill inte bli instängd som ett lag!
  • Bild med titeln vara bra på Laser Tag Steg 6
    2. Baklägde fienden genom att dela upp med en lagkamrat. Försök gömma sig nära en fiende och använda en lagkamrat för att locka dem ut. När din motståndare avslöjar sin plats, ta sig in i position och smyga på dem. Medan de är distraherade, hoppa ut och överraska dem.
  • Bild med titeln vara bra på Laser Tag Steg 7
    3. Täck dina lagkamrater genom att skjuta när de flyttar. Fotografering medan en lagkamrat flyttar är ett bra sätt att se till att din motståndare inte får ett fritt skott. Det är svårare att slå ett rörligt mål om någon skjuter tillbaka!
  • Några laser taggar vapen använder digital ammunition. Det betyder att du kanske inte har obegränsade möjligheter att skjuta, så använd dem klokt!
  • Bild med titeln vara bra på Laser Tag Steg 8
    4. Titta på ryggen och håll ett öga på ditt lag. Att vara medveten om din omgivning är viktigt för att vinna på laser tagg. Se till att du håller reda på ditt lag så att du kan hjälpa dem om de kommer i trubbel. Håll ögonen på motståndare som försöker smyga och flankera dig bakifrån.
  • Nästan alla laser taggar har en sensor på baksidan, men fråga om du har en bara för att vara säker. Du kan inte träffas bakifrån om det inte finns någon sensor på ryggen.
  • Del 3 av 3:
    Göra taktiska beslut
    1. Bild med titeln vara bra på Laser Tag Steg 9
    1. Ta den högre marken när det är möjligt. Om ditt lekområde har flera nivåer är det en bra idé att få så hög som möjligt. Om du är hög, har du en utsiktspunkt över resten av kartan. Detta gör det lättare att upptäcka och skjuta på fiender.
    • Att vara upp kan vara farligt, eftersom du kommer att vara ett mål för din motståndare. Överväg att föra en lagkamrat för att täcka din rygg.
  • Bild med titeln vara bra på Laser Tag Steg 10
    2. Håll dig låg bakom locket för att minska din sårbarhet. Om du sticker ut i det öppna, ger du din motståndare ett lättare skott. Försök att hålla majoriteten av ditt väst bakom locket så att du är svårare att träffa.
  • Om du måste gå ut i det öppna, stanna låg medan du flyttar. Detta kommer att göra dig svårare att sikta på, och din motståndare kanske inte ens ser dig flytta.
  • Bild med titeln vara bra på Laser Tag Steg 11
    3. Håll en utgångsväg i närheten om saker blir rörigt. Du vill inte hamna i en klibbig situation utan att komma ut. När du flyttar till en viss del av kartan, försök att identifiera var du kan gömma eller springa iväg innan du går längre.
  • Bild med titeln vara bra på Laser Tag Steg 12
    4. Undvik att stanna på ett ställe för länge. Om du inte avsiktligt försvarar en bra position måste du flytta ofta för att vara säker. Det är lättare för en motståndare att slå ett mål när det står stilla, och att flytta mycket kommer det att göra det svårare för dem att hålla reda på var du är.
  • Bild med titeln vara bra på Laser Tag Steg 13
    5. Dölj om du blir skott och återfå din lugn. De flesta spel av laser tagg ger dig flera "liv" och låter dig fortsätta spela efter att du har blivit skott. Om du blir slagen är oddsen att du kommer att tas bort från Combat tillfälligt. Det här är en bra tid att hitta en plats att dölja och fånga andan.
  • Sakta din andning medan du väntar och slappnar av. Detta kommer att se till att du är redo att flytta när du kan återkomma!
  • Tips

    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande