Hur man blir bättre på fortnite

Dömde du igen i fortnite från långsam redigering, inte slog dina skott, eller din motståndare utbuilding dig? Om så är fallet kom du till rätt ställe! Många människor har olika färdigheter i det här spelet - vissa kan redigera snabbt och bygga högre än alla men vet inte hur man ska sikta bra, medan vissa kan vara exakt motsatsen. Thiswill ger dig några användbara fakta för att bygga, redigera och skjuta noggrannhet.

Steg

  1. Bildbeteckningen blir bättre på Fortnite Step 1
1. Träningsbyggnad. Övning gör perfekt när det gäller att bygga. När du är trött på att drabbas av att bli dödad i Battle Royale och ha extra speltid på dina händer, prova kreativa och lekplatser.
  • Bildbeteckningen blir bättre på Fortnite Steg 2
    2. Titta på dina vänner duell mot varandra. Förstå från vilken byggnad som de gör. Några vanliga mönster är plattform till ramp till vägg, eller vänster vägg till höger vägg till ramp. Se hur snabbt de bygger och sedan tränar. Om det är din första gång, gå långsamt och försök att bygga så mycket du kan utan att röra upp. Använd en timer och skriv den ner så att du vet hur snabbt du byggt.
  • Identifiera misstag du gör att du kan förbättra i processen.
  • Bild med titeln Bli bättre på Fortnite Steg 3
    3. Börja memorera byggnadsingångarna.Dessa kommer att skilja sig från vilken plattform du spelar på. Till exempel är rampen "L2", Plattformen är "R1", Pyramid är "L1", och väggen är "R2" Om du använder Builder Pro på en kontroller.
  • Bilden med titeln blir bättre vid fortnite steg 4
    4. Tänk på karttekniken. Detta står för memorera, accelerera och träna. I det här fallet memorera dina byggnadsingångar, accelerera dina bygghastigheter och träna för ansträngning. När det gäller att bygga, kommer folk plötsligt att försöka gå hårt på dig. Om du dör, är det okej. Lär dig av det bästa och vara bäst, och då blir du den bättre spelaren.
  • Bildbeteckningen blir bättre på Fortnite Steg 5
    5. Öva din sikte. Om du undrar hur han bara skjuter dig ur himlen eller hur han bara dödade dig från 186 meter bort, är det samma scenario med byggnad. Prova kreativ eller lekplats! Gå in på din ö och placera några mål och skjuta på dem. Titta på varje vapens beskrivning och läs hur mycket skada det gör. Se hur många mål du kan skjuta ner utan att ladda om under 10 sekunder.
  • Bildbeteckningen blir bättre vid Fortnite Step 6
    6. Spela roliga minispel. Få en av dina kompisar att spela "Zonkrig" eller "Sniper ett skott" med dig och se hur exakt din skottränta är. Det betyder hur långt du kan hantera skador, hur lång tid det tar att slå dina skott, och om du kan slå dina bilder konsekvent eller inte.
  • Bild med titeln blir bättre vid Fortnite Step 7
    7. Spela hektiska speciella spellägen. Prova spelläget som heter "Team Rumble." Det är ingenting jämfört med någon av de andra spellägen som är tillgängliga. Du kommer att vara på ett team av 20 personer eller mindre mot ett annat lag av samma nummer eller mindre. Spelet varar tills du kommer till antingen 100 eller 150 elimineringar. Den säkra zonen kommer alltid att vara i slutet eller i mitten av kartan. Om du försöker få den första elimineringen, gör du som du måste och släpp in mot den säkra zonen. Om du försöker hålla dig borta från kampen, släpp någon annanstans för att lura dina godsaker och återvända för att få jobbet gjort.
  • Bildbeteckningen blir bättre på Fortnite Step 8
    8. Diversifiera din lastning. Försök att bära ett Assault-gevär, en snipergevär, en SMG och ett hagelgevär. Se vilket vapen som är bäst för dig. Kan du skjuta med Assault-geväret och eliminera en spelare från 98 meter bort, eller kan du eliminera någon med en snabb räckvidd och slå dem med en SMG? Beroende på dina förmågor, välj klokt.
  • Bildbeteckningen blir bättre vid Fortnite Steg 9
    9. Sikta på huvudet. Huvudskott, som du sannolikt vet, har en skada multiplikator som gör dem till den högsta skadliga åtgärden i spelet. Om det är möjligt, försök att sträva efter att huvudet maximerar din skada. Men förstå dina styrkor. Se om du är mer exakt med kroppen eller chefen för dina motståndare. Om du mer tillförlitligt kan slå på kroppen, sätt upp din spelstil och kör SMG och Shotgun Builds.
  • Bildbeteckningen blir bättre vid fortnite steg 10
    10. Ta din tid medan du siktar. Detta kallas vanligen som hard-scoping, och många ser det som en dålig sak när det verkligen gör logisk mening. Ibland behöver du svårt att få mycket skada av motståndaren och även om de är långt ifrån var du är. Hårdvård är vanligtvis känd när människor gör det med sniper gevär, men det är användbart när du använder Assault Rifles och SMGs också.
  • Bildbeteckningen blir bättre vid Fortnite Steg 11
    11. Lär dig hur du redigerar dina byggnader för att ge dig en fördel.Försök träna i kreativ och lekplats. Det rekommenderas inte att du spelar Team Rumble på grund av hur många människor kommer att vara där. För att redigera, håll den högra knappen på din styrenhet. Om du spelar på datorn håller du ned den nyckel som du använder för att redigera, som du kan reparera till var du vill.
  • Bild med titeln Bli bättre på Fortnite Steg 12
    12. Känna till de grundläggande formerna. Upptäck de fördelaktiga strukturerna, som 4 rutor på en väggredigerad är en öppen dörr och två rutor på botten två rader är en dörr.
  • Ibland behöver du dessa ändringar för smarta beslut. Till exempel kan detta komma till nytta i ett fall där du var i den sista 5 av en solo match. Du måste bygga en 1-by-1-kub. Du måste redigera ett fönster för att se om du kan snipe eller skjuta på de andra 4 spelarna. Många människor redigerar genom plattformar för att landa på människor med ett hagelgevär eller ett angreppsgevär.
  • Bilden med titeln blir bättre vid fortnite steg 13
    13. Börja med grunderna. Börja öva med plattformar eftersom det bara finns 4 rutor, precis som den pyramid / triangulära formade byggnaden. När du har behärskar det, försök att redigera pyramiderna. Pyramiderna används för att täcka ovanpå lådor eller används för att dölja inuti genom att redigera och crouching. Lär dig att redigera väggarna.
  • Väggarna är lite svårare eftersom du måste vara snabb med dina ändringar. Annars kan motståndaren pickaxe eller skjuta ner din vägg och placera sin egen vägg.
  • Lära sig ramparna. Rampar är lite mer komplicerade på grund av deras tredimensionella redigering. Ramper kan gå in i en upp eller vänster / höger trappa, eller de kan vända sig bakåt från motsatt riktning av den ursprungliga byggnaden.
  • Bildbeteckningen blir bättre på Fortnite Steg 14
    14. Lär dig specifika knep. Många människor sätter en plattform och en pyramid medan du bygger en ramp och redigerar vänster eller höger sida ut. De fortsätter att göra det om och över för att springa snabbt. Det här är lite mer utmanande, så börja med grunderna. Försök att få inuti en solo match och landa på en byggnad men ta inte trappan. Gå på sidan av byggnaden och lägg en plattform och försök att redigera dig säkert med ingen fallskada. Eller när din motståndare är inne i din en-för-en-låda och du har en ramp som skyddar dig från skador, försök att redigera trappan i motsatt riktning och dra ut ditt hagelgevär för att få den elimineringen!
  • Redigering används i 1V1, bygga strider, solo, squads, duos och i princip allt i Fortnite Battle Royale. Så kom dit och bygga det största huset eller bygga en lägenhet med dörrar och fönster!
  • Tips

    Försök att bygga dina motståndare i en 1v1.
  • Öva redigering till din fulla fördel när du fastnar inuti någon annans låda eller fälla.
  • Be dina vänner att hjälpa dig med att öva ditt skottmedel och byggtekniker.
  • Prova no-scoping eller gå för trickshots medan motståndaren är i luften eller rör sig.
  • Varningar

    Bli inte frustrerad om du förlorar eller glömmer hur man bygger. Fråga dina vänner för hjälp.
  • Ge inte upp bara för att en situation verkar dålig att vara i. Du kan alltid spela din fiende om du tänker på rätt lösning. Du spelar mot äkta människor som inte spelar perfekt.
  • Ge inte upp bara för att det är svårt. Det tar engagemang för att bli riktigt bra på någonting.
  • Var uppmärksam på personer som kan prata dåligt för dig, det är bäst att bara ignorera dem.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande