Hur man dekorerar din gård för halloween

Halloween är den spookaste semestern av året. Det är alltid kul att vara prat om ditt grannskap för dina dekorationer. Oavsett om du vill köpa dem eller göra dem själv, kan du dekorera din gård ganska enkelt. Börja med att omvandla din ytterdörr för att ställa in humöret. Sedan lägg till läskiga dekorationer, som ett skelett, eller roliga, som apelsinhängande ljus, runt din gård för att slutföra utseendet.

Steg

Metod 1 av 3:
Dekorera din ytterdörr
  1. Bild med titeln Dekorera din gård för Halloween Steg 1
1. Gör ett monster på din dörr ur pappersplattor och streamers. Tape 2 vita pappersplattor till mitten av din ytterdörr. Lägg till 2 cirklar av stort svart byggpapper till plattorna för att göra eleverna. Använd vit maskeringstejp för att skapa en läskig mun genom att göra en rak linje och lägga till tänder med tejp. Lägg till 2 rader av tejp för ögonbryn och streamers på toppen för monsterets hår.
  • Det här är en rolig aktivitet att göra med dina barn!
  • Bild med titeln Dekorera din gård för Halloween Steg 2
    2. Vik din ytterdörr i toalettpapper för en mammaffekt. Ta en rulle toalettpapper och linda en sträng runt framsidan av din dörr. Tape bitarna i ryggen så att de stannar. Lämna några luckor mellan lagren av toalettpapper så att du fortfarande kan se din dörr. Criss korsar papperet i olika vinklar för en bättre mumseffekt. Lägg till 2 svarta cirklar av byggnadspapper i mitten av dörren för att se ut som ögon som peering ut.

    Dricks: Om du bor i ett regnigt klimat och din ytterdörr blir våt, kan det inte vara en bra dekoration för dig. Våt toalettpapper tenderar att klumpa upp och skapa en röra. Försök använda skrapor av vitt tyg istället.

  • Bild med titeln Dekorera din gård för Halloween Steg 3
    3. Klipp ut godis majs för en söt dekoration. Om du älskar godisdelen av Halloween kan du fira det genom att sätta upp falsk godis majs över din dörr. Skär några stora trianglar ur mörkt orange konstruktionpapper. Använd gul akrylfärg för att göra en rand på mitten av triangeln och vit akrylfärg för att täcka toppen av triangeln. Vänta på att färgen torkar och fäst sedan din godis majs till din dörr med maskeringstejp.
  • Denna dekoration ser bra ut om du har en färgglad dörr.
  • Bild med titeln Dekorera din gård för Halloween Steg 4
    4. Lägg till en spöklik krans för ett dekorativt sätt att fira. Om du inte är ett stort fan av spöklika dekorationer, försök att hänga upp en krans som har små pumpor i det eller några fladdermöss och spindlar. Du kan köpa en Halloween krans från de flesta hantverksförsörjningsbutiker eller använda en het limpistol och några små falska spindlar och fladdermöss för att krydda en gammal du redan har.
  • Kransar är ett super lågt underhålls sätt att dekorera för någon semester.
  • Bild med titeln Dekorera din gård för Halloween Steg 5
    5. Stava ut "trick eller treat" på din dörr för att annonsera din godis stash. Om du verkligen vill ha barnen i grannskapet att veta att de ska komma till ditt hus på Halloween natt, klippa ut stora bokstäver från svart byggpapper som säger "trick eller treat."Använd 1 pappersark för varje bokstav så att de är läsbara. Ordna dem på din dörr med maskeringstejp så att barnen kan se dem från gatan.
  • Om du har en mörkfärgad dörr, använd White Construction Paper istället.
  • Bild med titeln Dekorera din gård för Halloween Steg 6
    6. Sprida spindelväv över en broderi för en spöklik krans. Ta en 12 i (30 cm) träbroderi och måla den yttre svarta med akrylfärg. Stäng upp toppen av bandet så tätt som det kan gå. Sprida några falska spindelväv över hoopen och linda dem runt utsidan så att de stannar. Placera några små falska spindlar i bandet och binda ett svart band till toppen av bandet för att hänga det på din ytterdörr.
  • Du kan köpa broderi hoops på de flesta hantverksförsörjningsbutiker.
  • Metod 2 av 3:
    Ställa in skrämmande dekorationer
    1. Bild med titeln Dekorera din gård för Halloween Steg 7
    1. Ange snidade pumpor framför din dörr. Halloween är inte komplett utan några jack o `lyktor som stirrar ner dig. Skära ett par pumpor så att de gör läskiga ansikten och lägger dem på din framkant eller i ditt hem. Sätta ljus i varje pumpa till ljus när det blir mörkt.
    • Måla dina pumpor svart med akrylfärg för att få dem att se ännu mer syndare.
  • Bild med titeln Dekorera din gård för Halloween Steg 8
    2. Måla vita gourds med skelett ansikten för en extra spök. Kalebasser, eller små pumpor, är festliga men inte super läskiga på egen hand. Måla några små kalebasser vit med akrylfärg och vänta på att de ska torka. Använd svart färg eller en svart permanent markör för att rita på blockiga tänder, en triangelnos och cirkulära ögon. Ställ dessa runt din gård som dismembered skeletthuvuden.
  • Du kan hitta kalebasser på de flesta livsmedelsbutiken eller gårdsbutiker på hösten.
  • Bild med titeln Dekorera din gård för Halloween Steg 9
    3. Klipp fladdermöss ut ur svart konstruktion och tejpa dem runt din gård. Rita ut en enkel skiss av en bat på Cardstock att använda som en stencil. Använd skarpa sax för att skära så många fladdermöss som du vill ha av svart byggpapper. Tejpa dessa till din ytterdörr, ditt garage eller till och med dina träd.
  • Du kan hänga uppbyggnadsfladder från dina träd genom att stansa toppen av dem och binda fisketråd genom dem.
  • Bild med titeln Dekorera din gård för Halloween Steg 10
    4. Sprida falska spindelväv på dina träd så att de ser infekterade. Falska spindelväv är ett vitt, filtliknande material som du kan sprida ut över din gård. Det ser bra ut på träd som har lite till inga blad kvar. Sprida ut några falska spindelväv på dina träd och över ditt gräs för att göra det som att spindlarna har tagit över.
  • Du kan köpa några falska plastspindlar och sätta dem i spindelväven för en extra effekt.
  • Bild med titeln Dekorera din gård för Halloween Steg 11
    5. Lägg till ett falskt skelett till ditt gräs för att göra en förfalskad kyrkogård. Ingenting säger Halloween mer än ett skelett som pokar ut ur marken. Få ett skelett i bitar och lägg huvudet, armarna och benen på marken för att få det att se ut som om du har en kropp begravd där.

    Dricks: Placera en falsk gravsten ovanför huvudet för en ännu mer trovärdig dekoration.

  • Bild med titeln Dekorera din gård för Halloween Steg 12
    6. Ställ in en motiverad dekoration för en extra skrämma. Om du vill spook alla barnen i ditt grannskap, eftersom de får sitt godis, köp en dekoration som är motionaktiverad för att flytta när någon går med. Detta kan vara en mänsklig figur, en stor spindel, eller till och med en hand i en skål med godis. Se till att det inte är för skrämmande, eller du kan allvarligt skrämma några små barn.
  • De flesta hemvarubutiker säljer rörelseaktiverade dekorationer runt Halloween tid.
  • Bild med titeln Dekorera din gård för Halloween Steg 13
    7. Sprida några falska kråkor och spindlar runt din gård för enkelhet. Halloween handlar om spöklika djur. Spela in i detta genom att köpa några falska spökliknande flygande critters och spindlar och sätta dem i dina träd och buskar. Från långt borta kan folk inte ens kunna berätta att de är falska.
  • Du kan köpa några realistiska djur från de flesta partileveranser.
  • Metod 3 av 3:
    Håll dina dekorationer roliga
    1. Bild med titeln Dekorera din gård för Halloween Steg 14
    1. Ställ ut hela, uncared pumpor på din framkant. Pumpor får dig automatiskt att tänka på Halloween även om de inte är snidade. För att hålla dina dekorationer söta och enkla, ordna några uncared pumpor på din veranda eller stoppa. Denna dekoration innebär lite arbete medan du fyller upp din gård.
    • Du kan köpa pumpor från en pumpa lapp på hösten.
  • Bild med titeln Dekorera din gård för Halloween Steg 15
    2. Ställ ut höbalar för en fallkema. Hay Bales är ett bra sätt att ställa upp din godisskål eller några pumpor medan du sticker med ett hösttema. Ordna dina höbalar nära din ytterdörr för ett bra tillägg till din gård.
  • Du kan hitta höbalar på de flesta gårdsbutiker.
  • Bild med titeln Dekorera din gård för Halloween Steg 16
    3. Stava ut "trick eller treat" i små pumpor. I stället för att carving några spöklika ansikten på dina pumpor, fräscha upp din gård genom att dölja 12 små pumpor och carving bokstäverna "trick eller behandla" en efter en. Ställ in dessa i ordning på din främre gräsmatta som ett roligt, festligt meddelande.

    Dricks: Om du inte vill skära varje pumpa kan du också måla varje brev med svart akrylfärg.

  • Bild med titeln Dekorera din gård för Halloween Steg 17
    4. Ljus upp din gård med orange hängande ljus. Julljus lägger alltid lite festivitet, och du kan göra detsamma med Halloween genom att lägga till några orange ljus. Häng dem upp runt ditt framkantområde eller lägg dem i dina träd för att ge lite fin halloween atmosfär till din gård.
  • Du kan köpa små orange ljus för att hålla det enkelt, eller uppför ante med några större.
  • Du kan också köpa ljus som är i spöklika former, som spindlar, spöken eller fladdermöss.
  • Tips

    Stressa inte för mycket om din gård ser perfekt ut. Prova dekorationer som du tror kommer att se bra ut och ha kul med det!
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande