Hur man dekorerar ditt hus på jul

Att dekorera ett hus i väntan på jul är nästan lika kul som att öppna presenter på julmorgon. Oavsett om du har gäster över för en semesterfest eller du vill få ditt hus att känna sig mysigt och festligt för din familj, förklarar den här artikeln hur man visar din julandel genom att inkludera traditionella dekorationer, vilket gör utsidan av ditt hus glittrande och lägger till söta handen i hela huset.

Steg

Metod 1 av 3:
Traditionella dekorationer
  1. Bild med titeln Dekorera ditt hus vid julsteg 1
1. Köp eller trimma ett julgran. Många anser att trädet är den viktigaste Christmastime-dekorationen - om du inte gör något annat, få ett träd! Välj antingen ett riktigt träd eller en artificiell. Ställ in det i rummet där du och din familj kommer att öppna presenter tillsammans på juldagen. Dekorera trädet i din personliga stil. Här är några festliga idéer:
  • Strängljus på trädet. Ett träd upplyst av vita eller färgade ljus är en vacker syn att se under julsäsongen. Små vita lampor är populära, men du kan också köpa vita, blåa, röda eller mångfärgade ljus till sträng på ditt träd. Börja längst ner, lämna slutet av ljussträngen tillräckligt lång så att den når det närmaste eluttaget. Vrid lamporna runt trädet i ett spiralmönster. Tuck den andra änden av strängen av ljus i en gren på toppen av trädet.
  • Dekorera med ornament. Med beaktande av dina egna smycken med deg,knappar, orcrystaller för att lägga till en personlig touch till ditt träd. Du kan också köpa klassiska runda baubles och bollprydnader från affären. Sprida ornamenten jämnt runt trädet, ta hand om att inte lämna stora nakna fläckar.
  • Dekorera trädet med lite krans eller några popcornkedjor.
  • Lägg till en TAKE TAPPER. Det är traditionellt att placera en stjärna på toppen av trädet, som symboliserar Davids stjärna som ledde de tre vise männen för att hitta Jesus när han föddes. Du kan också tåla trädet med en ängel, en snöflinga eller en annan festlig dekoration.
  • Dekorera runt botten av trädet. Du kan köpa vit tyg för att drapa runt trädet. Stänk vit glitter på den så det liknar nyligen fallen snö. Under hela julsäsongen presenterar du att du tänker ge människor under trädet.
  • Om du känner att sätta och sätta upp trädet är lite för mycket, försök att delegera uppgifter till andra för att hjälpa dig.A fest kan hjälpa till att få trädet dekorerat snabbare och till en mer festlig utseende.
  • Bild med titeln Dekorera ditt hus vid julsteget 2
    2. Hänga strumpor. String Store-köpte eller Handgjorda strumpor över eldstaden, över manteln, eller på en annan plats i samma rum som julgran. Använd rött eller grönt band eller garn för att hänga strumporna. Varje familjemedlem borde få sin egen strumpor.
  • Bild med titeln Dekorera ditt hus vid julsteg 3
    3. Glöm inte mistelten. Du kanske kan hitta lite färsk mistelta i en plantskola - eller ens i ett lövträ i din gård eller grannskap - men du kan också köpa en faux mistletoe växt att hänga i en dörröppning i ditt hus. Häng det från en liten krok i en dörröppning mellan rum. Binda ett litet rött band över kroken för att få det att se mer festligt. Och naturligtvis uppmuntra människor att ge varandra en kyss om de befinner sig som står under mistelet tillsammans.
  • Bild med titeln Dekorera ditt hus vid julsteg 4
    4. Häng några lampor någon annanstans runt huset. Häng några lampor på de översta gränserna av väggar där taket möter väggen. Om möjligt och om du har tillräckligt med ljus att göra det, sträng upp några lampor runt rummet du kommer att presentera de flesta av julfestivalen i.
  • Bild med titeln Dekorera ditt hus vid julsteg 5
    5
    Ställ in en julby, Om du har några julbyhus att presentera för människor.Dessa hus har blivit en symbol för gammal tid och år tidigare och en representation av vad som gått har varit som.
  • Bild med titeln Dekorera ditt hus vid julsteg 6
    6. Visa en manger någonstans inuti julfestivalerna eller nära julgranen.Du kanske vill inkludera Baby Jesus innan (om du är rädd för att du förlorar honom till den ursprungliga lådan eller glömmer att placera honom i vaggan senare), men det kan lämnas upp till dig att bestämma.
  • Bild med titeln Dekorera ditt hus vid julsteg 7
    7. Dekorera några av de andra rummen i ditt hus.Häng mer smycken med Paperclips på naglar och skruvar som bara används under jul. Gör saker festliga inuti huset.
  • Bild med titeln Dekorera ditt hus på julen steg 8
    8. Ställ in ett julgran i ett barns rum, om du kan vara säker på att de inte kommer att försöka röra eller leka med det, eller bryta det på något sätt.Några tweens och tidiga tonåringar kan lita på att inte bryta ornamenten.
  • Bild med titeln Dekorera ditt hus vid julsteg 9
    9. Visa några av julkorten när de anländer.Använd några av stödjande banister och fönster till Häng korten.
  • Bild med titeln Dekorera ditt hus vid julsteget 10
    10. Ställ ut några ringsignaler inuti eller utanför som har ett festligt jultema (om några speciella är närvarande).
  • Bild med titeln Dekorera ditt hus vid julsteget 11
    11. Ställ in ett festligt julbordscentrum för julbord och bord (draperier).
  • Bild med titeln Dekorera ditt hus vid julsteget 12
    12. Få lite julmusik redo att spelas i stereo.Förbered några CD-skivor eller kassetter, eller hitta stationer på datorn som spelar enbart julmusik. Det finns några julstationer på Pandora, Iheartradio och Live365 som spelar julmusik hela året. Det finns andra i olika delar av Internet som kan hittas, men det här är tre av de mer populära områden som kan lita på att spela alla favoritjulstunor hela året.
  • Metod 2 av 3:
    Utomhus dekorationer
    1. Bild med titeln Dekorera ditt hus vid julsteget 13
    1
    Dekorera dörren med en julkrans. De flesta visar dem. En krans symboliserar evigheten eller det eviga livet. Köpa eller göra en krans gjord med färsk holly eller söt luktande vintergröna att hänga på din ytterdörr. En krans kommer att göra ditt hus att vara välkomna till gästerna, och ange för förbipasserande, eftersom ditt hem har julens ande. Du kan också Häng en matchande krans utomhus, längs toppen av dörren.
    • Om du vill ha en krans som varar mer än en säsong, gör en av filt eller pinecones istället för färska gröna.
    • Du kan också köpa en krans gjord av tråd eller plast som du kan använda säsong efter säsong.
  • Bild med titeln Dekorera ditt hus vid julsteget 14
    2. Sätt upp utomhusljus. Om du har små träd eller buskar i ditt hårda, överväg att få några trådar av utomhusljus att sätta upp. Du kan köpa ljus som är formade som nät, vilket gör det enkelt att lägga dem över buskar, eller gå till en sträng av ljus att vinna runt din utomhus vegetation. Du kan också använda ljus för att rama din dörr eller fönster.
  • Överväg att köpa dekorativa lampor formade som istappar att hänga över din dörr.
  • Vissa ljus kommer med timers så att de automatiskt stängs av efter en viss tid på natten.
  • Bild med titeln Dekorera ditt hus vid julsteget 15
    3. Skapa en utomhus julscenen. Om du vill gå ut, överväg att få plast eller uppblåsbara tecken att placera i din gård. När folk kör eller går med ditt hus, kommer de att sluta och blicka på den vackra scenen du har skapat. Tänk på följande alternativ:
  • Ställ in en nativity scene. Du kan helt enkelt ställa upp statyer av Maria, Joseph och Baby Jesus, eller göra en mer utarbetad scen som innehåller de vise männen, djuren och änglarna.
  • Gör en Santa och renskiva. Köp en plast eller uppblåsbar Santa och ställ honom upp i en släde. För en slående beröring, lägg till åtta renar plus en rudolph hjort med en ljus röd näsa.
  • Skapa en rolig vinterscene. Köp en plast eller uppblåsbar snögubbe, grinch, eller en annan julkaraktär för att sätta upp i din gård. Uppblåsbara snöblock har också blivit populära gårdsdekorationer de senaste åren.
  • Metod 3 av 3:
    Unika detaljer
    1. Bild med titeln Dekorera ditt hus vid julsteg 16
    1. Placera ljus i fönstren. Om din stil är subtil och fridfull, överväg att placera ett elektriskt ljus i varje fönster i huset. Slå på dem på natten så att de kan ses från utsidan. Detta är ett vackert sätt att dekorera för jul utan att spendera för mycket pengar eller gå överbord med stora dekorationer.
  • Bild med titeln Dekorera ditt hus på jul Steg 17
    2
    Gör pappers snöflingor. Barn älskar att skära invecklade snöflinga mönster ur papper. Få dem att se ännu mer festliga genom att måla dem med ett lager av klart lim, sedan lägga till glitter. När de torkar, tejpa dem på väggarna och fönstren med Clear Dubbelsidig tejp.
  • Bild med titeln Dekorera ditt hus vid julsteget 18
    3. Använd röda och gröna accenter. Röd och grön är julens färger, så allt som har detta färgschema kommer att göra ditt hus ser mer festligt ut. Få kreativ med röda och gröna föremål som du redan har runt huset, eller involverar dina barn genom att be dem att hjälpa dig att färga några röda och gröna dekorationer för att hänga. Här är några idéer för att använda rött och grönt för att accentuera ditt hem:
  • Byt ut dina normala kasta kuddar för röda och gröna kuddar under semesterperioden.
  • Binda röda eller gröna bågar runt dörrknoppar runt huset. Du kan också bifoga lite julklockor.
  • Använd röda och gröna diskdukar för att få ditt kök att se Christmassy.
  • Köp en Poinsettia-anläggning för att lägga till ett naturligt rött och grönt element i ditt hem.
  • Ställ ut röda och gröna ljus på dina bord och bokhyllor.
  • Tips

    Var noga med att lägga bort några dekorationslådor som inte kommer att användas under semesterperioden.
  • Se till att utgångsdörrar till brandflygningar aldrig blockeras av dekorationer. Du kan visa papper "på" dörren, men aldrig runt eller vid kanterna av dessa dörrar.
  • Håll alla inslagna presenter i sikte i några dagar före jul (om inte små fingrar tenderar att upptäcka eller avslöja dessa speciella saker. De blir festliga timepieces för semestern och ställer stämningen.
  • Om du har sängtvätt som är festlig, byt bäddtvätt till det mer festliga temat.
  • Se till att alla kläder som kan ligga runt, är i sina riktiga korgar.Använd främst de juldema-tröjor / tröjor / klänningar (vissa undantag kan göras).
  • Aldrig dekorera enbart runt din brandplan. Hålla planen i åtanke men.
  • Dekorera dörröppningar som leder in i ditt hus med en liten bit av festliga popcornsträngar, om du vill. Visa aldrig julljus till Eitherside av dörröppningen.Människor kommer fortfarande att behöva komma igenom dörren, och om den är ansluten, kan inte bara orsaka elektrocution, men kan ibland leda till att människor inte kan fly snabbt och orsaka att en flyktsväg blockeras från en snabb flykt.
  • Se till att allt papperskorgen sorteras in i det är diverse papperskorgen.
  • Håll en papperskorgen runt rummet du arbetar i, hela tiden.Det finns bara ibland när bitar går vilse när du minst gillar dem, och behållare är svåra att hitta om inte nära närliggande.
  • Om du har en bok (som Natten före jul (Ett besök från St Nicholas) med en anonym källa eller någon annan populär berättelse som du läser år i och år ut till andra) sitter på platser runt huset, visar det ovanpå manteln runt semestern. Ställ in det så att det kan stå upp fritt på det bottenkanten. Om du inte har en, spendera några dollar och få en kopia. Få dig in i julen i julen under den här tiden av året.
  • Försök att inte visa dekorationer inuti garderober som inte kommer att ses på besökare offentligt.
  • Arbeta från största föremål till minsta föremål först.
  • Om du vill att ditt hus ska vara minst lite religiöst, prova de vita lamporna - om du vill ha ett färgstarkt hus, använd färgade lampor!
  • Förbered dig i flera timmar att dekorera för att få ditt hus upp till par, om du dekorerar alla rum i ditt hus.
  • Se till att ta ställning till att använda för att nå stora områden och hörn.
  • Få ditt hem redo för semestern i form av filmer.Känn de rätta kanalerna som kan få julfilmer. Även om några av premiumfilmen och på begäran kanaler som ABC-familjen visar dig en jul speciell varje dag i december månad som håller upp till och genom juldagens natt (kallad 25 dagar jul Marathon), det finns andra på FX och några andra regionala sändningskanaler som visar andra festligheter också (ABC, NBC, CBS och Fox) som också visar några av klassikerna.
  • Varningar

    Gör inte helt om väggarna på väggarna (i färg) bara för semestern.Målning så mycket för bara några dagar eller månader av året är ganska överkill och kan undvikas.
  • Överdriv inte dekorationerna när det gäller att dekorera banister med utsikt över en trappdrag.Om du har lite gräsbevuxen krans, är det okej att visa en runda av det, men gör det så att du fortfarande kan hålla ett fast grepp på räcken utan att kransen kommer lös.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande