Hur man ritar en gård

Att dra en gård kan vara ganska roligt - du behöver bara komma ihåg vilken typ av element du skulle hitta där! Genom att följa den här handledningen kan du lära dig hur du illustrerar en gård i bara några steg.

Steg

  1. Bild med titeln Rita en gård Steg 1
1. Skapa bakgrunden. Rita en kurva för att komma från höger sida av ditt papper och släpande i botten. Lägg sedan till ytterligare två kurvor över den första som bildar ett par rullande kullar.
  • Bild med titeln Rita en gård Steg 2
    2. Rita en stout, pilliknande form för framsidan av ladan. Lägg i en liten diamantform till vänster för väggen. Vid den här tiden kommer din lada inte att se ut som mycket av någonting, men oroa dig inte, det börjar snart ta form.
  • Bild med titeln Rita en gård Steg 3
    3. Rita två rektangulära former. Man kommer att fungera som dörren och en för fönstret i ladan. Du kan också skissa i extra dörrar och fönster på andra delar av strukturen, men lägg inte in för många eller det kommer att se onaturligt.
  • Bild med titeln Rita en gård Steg 4
    4. Rita taket efter bilden här som referens. Kom ihåg att taket måste täcka hela ladugården. Rita en mindre rektangel som finns i ditt fönster för att göra en ram och brevliknande skiss för dörren.
  • Bild med titeln Rita en gård Steg 5
    5. Lägg till detaljer som kornsilos i ryggen. Du kan också inkludera några djur runt ladan (kor, grisar, får, etc.) och några moln i en klar blå himmel.
  • Bild med titeln Rita en gård Steg 6
    6. Färg i din ritning. Använd blå för himlen, röd för det mesta av ladan, vit för detaljerna i dörren / fönstret, grönt för betesmarken och gul för fälten!
  • Bild med titeln Rita en gårdsfinal
    7. Färdiga.
  • Tips

    Rita lätt i penna så att du enkelt kan gnugga misstag.
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande