Hur man dekorerar med streamers

Crepe-Paper Streamers är billiga festdekorationer som ger stor visuell inverkan. Med ingenting annat än en rulle av streamers, sax och tejp, kan du göra nästan alla sammankomster till en festlig samling. Dekorera med streamers handlar om att uttrycka din egen kreativitet i remsor av crepe papper.

Steg

Metod 1 av 5:
Skapa en Crepe Paper Canopy
  1. Bild med titeln Dekorera med Streamers Steg 1
1. Vika slutet av en rulle av crepe papper över hula hoop. Slutet på crepe-papperet ska vila tillbaka på streameren.
  • Hula Hoop kommer att fungera som centrum av din baldakin. Alla streamers kommer att fästas på hula hoop.
  • Bild med titeln Dekorera med Streamers Steg 2
    2. Stapel slutet av streameren till sig själv. Om du inte har en häftapparat, kan du använda tejp.
  • Bild med titeln Dekorera med Streamers Steg 3
    3. Unrollera crepe-papperet till önskad längd och skär. Varje streamer behöver spänna från mitten av rummet till en yttervägg. För att uppnå en dramatisk drapering måste streameren vara några meter längre än detta avstånd. Bara för att vara säker, kanske du vill överskatta hur länge streameren behöver vara. Detta gör att du kan justera rapsens drapering. Du kan alltid trimma det senare.
  • Medan du kan mäta det här avståndet kan du finna det lättare att skära en streamer som referens. Med en vän hjälper du dig tillbaka crepe-papperet från mitten av rummet till en yttervägg. Justera draperingen av streameren och klippa sedan. Använd den här streamer som en guide.
  • Bild med titeln Dekorera med Streamers Steg 4
    4. Upprepa. Fortsätt att lägga till Streamers till din Hula-hoop tills den är helt täckt. Streamers kan överlappa något. Du kan skapa ett mönster med streamers eller fästa det olika färgade crepe-papperet slumpmässigt.
  • Bild med titeln Dekorera med Streamers Steg 5
    5. Suspendera hula hoop från mitten av taket. Den bifogade metoden du använder beror helt på taket. Den mest lämpliga installationsmetoden innefattar att binda hula hoop till en ljus fixtur eller en stråle. Om dessa alternativ inte är tillgängliga för dig, bli kreativ. Du kan också Häng en krok från ditt tak att avbryta Hula-hoopen från.
  • När du hänger Hula-hoopen, se till att de häftklamrar som används för att fästa de streamersna är uppåt.
  • Använd fiskepapper så att dina gäster inte ser strängen.
  • Bild med titeln Dekorera med Streamers Steg 6
    6. Fäst streamarna till ytterväggar eller tak. Dra en streamer i taget till kanten av rummet. Justera draperingen av streameren och sedan säkra den till ytterväggen eller taket med en bit av scotch tejp. Upprepa tills varje streamer dras över taket. När det är klart kommer taket att döljas av streamers.
    Expertips

    Streamers är roliga för en snygg eller avslappnad händelse. Men om du har en mer avancerad händelse, kanske du vill gå med ett alternativ.

    Natasha miller

    Natasha miller

    Professionell händelse Plannernatasha Miller är en evenemangsplanerare, chefsupplevelse designer och VD för hela produktioner, ett evenemangs- och underhållningsproduktionsföretag baserat i San Francisco, Kalifornien. Notable klienter Natasha har samarbetat med Inkludera Apple, Google, Gap, Louis Vuitton, Tiffany & Co., och Salesforce. Natasha och hela produktioner har tilldelats Inc. 5.000 s "Snabbaste växande företag i Amerika", Entrepreneur Magazines 360 lista över "Bästa entreprenörsföretag i Amerika." Hela produktioner är också ett certifierat kvinnligt företag. Natasha är medlem i Meeting Professionals International (MPI).
    Natasha miller
    Natasha miller
    Professionell Event Planner
  • Metod 2 av 5:
    Gör en back-drop out of streamers
    1. Bild med titeln Dekorera med Streamers Steg 7
    1. Bestäm dimensionerna på din bakdroppe. Innan du monterar baksidan, mäta längden och bredden. Markera dimensionerna på bakdroppen med ett ljuspennmärke, krita eller en bit av tejp.
    • Bakfallet kan vara så stor eller så liten som du vill - det kommer verkligen att bero på det utrymme du använder och hur du tänker fånga bakdroppen på kameran. Fråga dig själv följande frågor: Vill du ta fullkroppsskott eller kommer bilderna att vara från midjan upp? Hur lång är dina gäster? Hur många gäster vill du ha på en bild?
  • Bild med titeln dekorera med streamers steg 8
    2. Fäst en bit maskeringstejp-klibbig sida ut-till väggen. Sträcka en bit maskeringstejp-klibbig sida ut-längs den övre kanten av din bakdroppe från hörnet till hörnet. För att säkra bandet på väggen, täck varje ände med en bit maskeringstejp.
  • Streamersna kommer att hänga från den klibbiga sidan av bandet.
  • Bild med titeln dekorera med streamers steg 9
    3. Stick streamers på tejpen. Fäst streamers till maskeringstejpen från vänster till höger. Rulla ut varje streamer till önskad längd och skär den i en rak linje. När du flyttar från ett hörn av baksidan till det andra, lagerar du streamarna något och varierar färgerna.
  • Oroa dig inte för att skära varje streamer till samma längd. Du kommer att trimma dem senare.
  • Bild med titeln dekorera med streamers steg 10
    4. Täck överkanten med en bit crepe paper. Placera bitar av rullat maskeringstejp längs bakdroppens övre kant. Rulla en enda streamer längs baksidan av bakdroppen i en rak linje. Täck de två små vertikala bitar av tejp i varje ände på samma sätt.
  • Detta kommer att ge toppen av din bakdroppe en ren, skarp kant.
  • Bild med titeln Dekorera med Streamers Steg 11
    5. Tape botten av streamarna till väggen. Sträcka en bit maskeringstejp-klibbig sida i överkanten av din bakdroppe. Fäst varje ände av tejpen direkt på väggen. Denna bit av tejp hindrar dina streamers från att flytta.
  • Om du vill att streamersna ska flytta med brisen, tejpa inte streamersna till väggen. Detta kommer att ge dig en mindre strukturerad, och kanske mer nyckfull bakgrund.
  • Bild med titeln dekorera med streamers steg 12
    6. Trim de streamers strax under kanten av bandet. Med ett par saxar, försiktigt trimma varje streamer nära bottens bottenkant. Du kommer att täcka botten med en streamer, så oroa dig inte för att trimma varje streamer perfekt.
  • Bild med titeln Dekorera med Streamers Steg 13
    7. Täcka bottenkanten med en bit crepe papper. Stick flera bitar av rullat maskeringstejp längs bottenkanten av din bakdroppe. Rulla en enda streamer längs den tejpade kanten i en rak linje. När bakgrunden är klar kommer du att ha en solid rektangel eller kvadrat av crepe papper för att posera framför.
  • Du kan lägga till två små vertikala streamers till varje hörn så att den matchar toppen.
  • Metod 3 av 5:
    Hängande, drapering eller omslags streamers
    1. Bild med titeln dekorera med streamers steg 14
    1. Hänga streamers i hela arenan. Du kan hänga streamers från nästan vilken yta som helst du behöver är lite scotch tejp. Häng en rad streamers över toppen av en dörröppning eller ett fönster. Alternativt kan du hänga streamers längs framsidan av ett bord eller baksidan av en stol.
  • Bild med titeln dekorera med streamers steg 15
    2. Drape Streamers runt rummet. Tape ena änden av streameren till en yta, som ett bord eller en vägg. Losslöst köra streameren över ytan. När du går, tejper regelbundet strömmaren till ytan själv för att skapa en "U" -formad draperi.
  • Bild med titeln dekorera med streamers steg 16
    3. Wrap Streamers runt en banister eller räcke. Tape streameren till ena änden av banister eller räcke. Wrap Streamer tätt runt banister eller räcke tills hela längden är täckt. Skär streamer från rullen och tejp i slutet.
  • Metod 4 av 5:
    Layering streamers
    1. Bild med titeln dekorera med streamers steg 17
    1. Dubbel upp dina streamers. I stället för att hänga bara en streamer kan du lägga till färg i utrymmet genom att hänga två streamers samtidigt. Välj två olika färgade streamers.
  • Bild med titeln dekorera med streamers steg 18
    2. Laga streamarna. Ställ in den enda streameren ovanpå den andra så att deras ändar träffas och tejparna ihop. Rulla ut varje streamer till önskad längd och skär.
  • Bild med titeln Dekorera med Streamers Steg 19
    3. Säkra ändarna ihop. Stapel varje ände av de skiktade streamersna. Om du inte har en häftapparat, kan du tejpa de två streamersna tillsammans.
  • Bild med titeln dekorera med streamers steg 20
    4. Häng de streamersna. Fäst ena änden av de skiktade streamersna till en yta. När du går till den andra bilagan, rotera de streamers så att de vrider sig. Fäst den andra änden på en yta.
  • För att se båda färger måste du vrida streamersna.
  • Metod 5 av 5:
    Fransande streamers
    1. Bild med titeln Dekorera med Streamers Steg 21
    1. Vik streameren över sig själv för att skapa flera 12 tum (30.48 cm) lager. Detta gör att du kan franstera hela längden på streameren mycket snabbt och effektivt. När du når önskad längd, skär den vikta streameren från rullen.
  • Bild med titeln dekorera med streamers steg 22
    2. Fransar dina streamers. Med ett sax, gör flera skär upp och ner de två långa kanterna på den vikta streameren. För att undvika att avbryta streameren, stoppa saxen bara blyg av mitten varje gång när du är klar, kommer streameren att ha en festlig, tunn fransar som går upp och ner båda kanterna.
  • En standard streamer är 1.75 tum (4.45 cm) bred. Din frans ska vara ungefär 1/2 tum (1/27 cm) lång.
  • Bild med titeln Dekorera med Streamers Steg 23
    3. Fäll ut Streamer. När du utvecklar streameren ser du två kontinuerliga kanter av fransar. Var försiktig så att du inte kan riva det känsliga crepe-papperet.
  • Bild med titeln dekorera med streamers steg 24
    4. Häng den fransade streameren. Fäst ena änden av streameren till ytan av ditt val med en bit scotch tejp. Gå Streamer till den andra ändpunkten, vridning av crepe-papperet när du går. Fäst den andra änden av streameren till en andra yta. De fransade streamersna lägger till känsla till någon fest.
  • Video

    Genom att använda den här tjänsten kan viss information delas med YouTube.

    Tips

    Välj en Streamer-färg eller färger som matchar tillfälle. Om du till exempel dekorerar för att titta på ett sportspel eller fira en vinst, välj ditt lags färger - använda röda, vita och blåa streamers för att dekorera för den fjärde juli-orange och svart för halloween-röd, grön, silver och Vit för jul- och neutrala toner för Thanksgiving.

    Saker du behöver

    Skapa en Crepe Paper Canopy

    • Rockring
    • Streamers
    • Sax
    • Tejp
    • Häftapparat

    Gör en back-drop out of streamers

    • Flera rullar av crepepapper i olika färger
    • Maskeringstejp
    • Bandmätare
    • Sax

    Hängande, drapering eller omslags streamers

    • Kräppapper
    • Tejp
    • Sax

    Layering streamers

    • 2 rullar av crepepapper
    • Tejp
    • Sax

    Fransande streamers

    • Kräppapper
    • Tejp
    • Sax
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande