Hur man chattar på wickr

Wickr ger användarna ett säkrare sätt att kommunicera över chatt, eller IM. Alla ändrade meddelanden är krypterade, och ingen metadata eller personlig information lagras. För att skydda och säkra din konversation gör det möjligt för dig att ställa in en förstöringstid. Dina meddelanden kommer att förstöras när den inställda tiden har gått. Wickr är tillgängligt över olika plattformar, inklusive IOS, Android och din stationära dator.

Steg

Metod 1 av 3:
Chattar på Wickr på iOS
  1. Bild med titeln chatt på Wickr Steg 1
1. Starta Wickr. Leta reda på appen på din iOS-enhet. Den har orange appikon som bär Wickr-logotypen. Tryck på den för att starta den.
  • Bild med titeln Chatt på Wickr Steg 2
    2. Logga in. Tryck på "Logga in" -knappen på Välkomstskärmen. Ange ditt Wickr-ID och lösenord, tryck sedan på "Logga in" -knappen.
  • Bild med titeln Chatt på Wickr Steg 3
    3. Gå till meddelanden. Tryck på "Meddelanden" -knappen från den nedre menyraden. Du kommer att tas till din inkorg där alla dina meddelanden är lagrade.
  • Bild med titeln Chatt på Wickr Steg 4
    4. Starta en konversation. På skärmen Meddelanden trycker du på chattknappen längst upp till höger. En ny skärm visas som innehåller din kontaktlista.
  • Bild med titeln Chatt på Wickr Steg 5
    5. Välj kontakt (er) för att chatta med. Tryck på kontakten, eller kontakter, du vill prata med. Deras namn kommer att läggas till till fältet på toppen. Du kan också söka efter dem genom att skriva sina Wickr-namn i fältet Till.
  • Bild med titeln Chatt på Wickr Steg 6
    6. Ställ in destruktionstid. Wickr förstör alla meddelanden som byts ut efter att tidsgränsen har gått. Du ställer in denna förstöringstid för varje nytt meddelande du skickar. Tryck på Wickr-logotypen eller knappen längst ner på skärmen. Använd glidstången som visas för att justera förstöringstiden. Du kan ställa in det från dagar till sekunder.
  • Bild med titeln Chatt på Wickr Steg 7
    7. Skicka ditt meddelande. Skriv ditt meddelande i meddelandefältet precis bredvid Wickr-logotypen längst ner på skärmen. Tryck på "Skicka" -knappen bredvid den för att skicka ditt meddelande till dina mottagare.
  • Bild med titeln Chatt på Wickr Steg 8
    8. Visa konversation. Ditt meddelande visas på din konversationsskärm med mottagarna. När ett meddelande är mottaget kommer det att visas här, tillsammans med svar från mottagarna.
  • Metod 2 av 3:
    Chattar på Wickr på Android
    1. Bild med titeln Chatt på Wickr Steg 9
    1. Starta Wickr. Leta reda på appen på din Android-enhet. Det är en apelsinppikon som bär Wickr-logotypen. Tryck på den för att starta den.
  • Bild med titeln Chatt på Wickr Steg 10
    2. Logga in. Tryck på "Logga in" -knappen på Välkomstskärmen. Ange ditt Wickr-ID och lösenord, tryck sedan på "Logga in" -knappen.
  • Bild med titeln Chatt på Wickr Steg 11
    3. Gå till meddelanden. Tryck på fliken Meddelanden från den övre menyraden. Du kommer att tas till din inkorg där alla dina meddelanden är lagrade.
  • Bild med titeln Chatt på Wickr Steg 12
    4. Starta en konversation. På skärmen Meddelanden trycker du på Chat-knappen längst upp till höger. En ny skärm visas som innehåller din kontaktlista.
  • Bild med titeln Chatt på Wickr Steg 13
    5. Välj Kontakter. Tryck på kontakten eller kontakterna du vill prata med. Deras namn kommer att läggas till till fältet på toppen. Du kan också söka efter dem genom att skriva sina Wickr-namn i fältet Till.
  • Bild med titeln Chatt på Wickr Steg 14
    6. Ställ in destruktionstid. Wickr förstör alla meddelanden som byts ut efter att tidsgränsen har gått. Du ställer in denna förstöringstid för varje nytt meddelande du skickar. Tryck på Wickr-logotypen eller knappen längst ner på skärmen och tryck sedan på timerikonen. Använd glidstången som visas för att justera förstöringstiden. Du kan ställa in det från dagar till sekunder.
  • Bild med titeln Chatt på Wickr Steg 15
    7. Skicka ditt meddelande. Skriv ditt meddelande i meddelandefältet bredvid Wickr-logotypen längst ner på skärmen och tryck sedan på pilknappen bredvid den för att skicka ditt meddelande till dina mottagare.
  • Bild med titeln Chatt på Wickr Steg 16
    8. Visa konversationen. Ditt meddelande visas på din konversationsskärm med mottagarna. När ett meddelande är mottaget kommer det att visas här, tillsammans med svar från mottagarna.
  • Metod 3 av 3:
    Chattar på Wickr på skrivbordet
    1. Bild med titeln Chatt på Wickr Steg 17
    1. Starta Wickr. Leta upp programmet eller programvaran på din stationära dator och öppna den.
  • Bild med titeln Chatt på Wickr Steg 18
    2. Öppna ett nytt meddelande. Klicka på alternativet "Nytt meddelande" från menyn Vänster panel. Ett nytt fönster visas som innehåller din kontaktlista.
  • Bild med titeln Chatt på Wickr Steg 19
    3. Välj Kontakter. Klicka på kontakten eller kontakterna du vill prata med. Deras namn kommer att läggas till till fältet på toppen. Du kan också söka efter dem genom att skriva sina Wickr-namn i fältet Till.
  • Bild med titeln Chatt på Wickr Steg 20
    4. Skapa ett meddelande. Klicka på knappen "Skapa meddelande" precis bredvid fältet till. Ett nytt fönster visas för din konversationsskärm.
  • Bild med titeln Chatt på Wickr Steg 21
    5. Ställ in destruktionstid. Wickr förstör alla meddelanden som byts ut efter att tidsgränsen har gått. Du ställer in denna förstöringstid för varje nytt meddelande du skickar. Klicka på bombikonen längst upp på meddelandefältet längst ner i fönstret. Använd glidstången som visas för att justera förstöringstiden. Du kan ställa in det från dagar till sekunder.
  • Bild med titeln Chatt på Wickr Steg 22
    6. Skicka ditt meddelande. Skriv ditt meddelande i meddelandefältet längst ner på skärmen. Tryck på Retur eller Ange på tangentbordet för att skicka ditt meddelande till dina mottagare.
  • Bild med titeln Chatt på Wickr Steg 23
    7. Visa konversationen. Ditt meddelande visas på din konversationsskärm med mottagarna. När ett meddelande är mottaget kommer det att visas här, tillsammans med svar från mottagarna.
  • Tips

    När ett meddelande har löpt ut kommer det att tas bort, oavsett om det har lästs eller inte.
  • Eftersom Wickr är en IM-app ska dina kontakter ha Wickr installerad på sina smartphones eller tabletter för att ta emot dina meddelanden. Om kontakten du vill meddela med inte Wickr, kommer appen att informera dig och fråga om du vill bjuda in honom / henne att använda Wickr. Acceptera detta för att låta dina vänner veta att du använder Wickr och vill att de ska använda det också.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande