Hur man chattar på badoo

Badoo är en bra social nätverksplats som gör det möjligt för sina användare att ansluta till människor från hela världen. Med Badoo kan du välja om du vill söka efter personer i din ort eller gå internationellt. Appen låter dig träffa virtuella främlingar, skapa nya vänner och till och med betygsätta sina bilder. Om du letar efter en rolig tid gör vänner med människor från olika kulturella bakgrunder eller helt enkelt bara för att chit-chatta med nya vänner, antingen inom din region eller från över oceanerna, är det här appen för dig.

Steg

Metod 1 av 3:
Chattar när du är ansluten via Facebook på Badoo Mobile
  1. Bild med titeln Chatt på Badoo Steg 1
1. Öppna Google Play Store på din Android-telefon. Klicka bara på ikonen Google Play Store som finns på din enhetens startskärm, eller i applådan.
  • Bild med titeln Chatt på Badoo Steg 2
    2. Sök efter badoo. På skärmen Google Play Butik kommer sökalternativet att vara längst upp till höger. Tryck på ikonen Förstoringsglas och skriv sedan "Badoo" i sökfältet. När du ser Badoo som visas högst upp i sökresultaten, tryck på den.
  • Bild med titeln Chatt på Badoo Steg 3
    3. Installera appen. När Badoo sidan visas på enhetens skärm, klicka på den gröna installationsknappen och acceptera användningsavtalet på nästa skärm.
  • Bild med titeln chatt på Badoo Steg 4
    4. Lansera badoo. När appen är installerat klickar du på knappen "Öppna" för att starta appen.
  • Bild med titeln Chatt på Badoo Steg 5
    5. Anslut via Facebook. Efter att ha klickat på knappen "OPEN" kommer du att presenteras med två alternativ: att ansluta via Facebook eller använda din e-postadress. Klicka på den tidigare, och en skärm kommer att dyka upp och ber om dina Facebook-inloggningsuppgifter.
  • Ange bara ditt Facebook-användarnamn (eller e-postadress) och lösenord till lämpliga textfält och tryck på "Logga in" -knappen.
  • Bild med titeln Chatt på Badoo Steg 6
    6. Klicka på knappen "Maximera". Du hittar den längst upp till vänster på App-skärmen. När du klickar på "Maximize" -knappen kommer det att frambringa ett antal alternativ som "människor i närheten", "möter" och liknande.
  • Bild med titeln Chatt på Badoo Steg 7
    7. Klicka på "Människor i närheten" från listan som bara öppnade upp.Ett antal Badoo-användare kommer då att visas på din skärm.
  • Bild med titeln Chatt på Badoo Steg 8
    8. Klicka på någon användare med vilken du vill chatta. Den speciella användarens profil kommer då att visas på skärmen. Klicka på "Chat" längst ned till höger på den skärmen.
  • Bild med titeln Chatt på Badoo Steg 9
    9. Börja chatta. När chattfönstret öppnas, skriv ditt meddelande i fältet "Skriv ditt meddelande här". Tryck på knappen bredvid den för att skicka ditt meddelande, och bara upprepa för varje meddelande. Ta bort!
  • Metod 2 av 3:
    Chattar när den är inloggad via e-post ID på Badoo Mobile
    1. Bild med titeln Chatt på Badoo Steg 10
    1. Öppna Google Play Store på din Android-telefon. Klicka bara på ikonen Google Play Store som finns på din enhetens startskärm, eller i applådan.
  • Bild med titeln Chatt på Badoo Steg 11
    2. Sök efter badoo. På skärmen Google Play Butik kommer sökalternativet att vara längst upp till höger. Tryck på ikonen Förstoringsglas och skriv sedan "Badoo" i sökfältet. När du ser Badoo som visas högst upp i sökresultaten, tryck på den.
  • Bild med titeln Chatt på Badoo Steg 12
    3. Installera appen. När Badoo sidan visas på enhetens skärm, klicka på den gröna installationsknappen och acceptera användningsavtalet på nästa skärm.
  • Bild med titeln Chatt på Badoo Steg 13
    4. Lansera badoo. När appen är installerat klickar du på knappen "Öppna" för att starta appen.
  • Bild med titeln Chatt på Badoo Steg 14
    5. Anslut via ditt e-post-ID. Efter att ha klickat på knappen "OPEN" har du två alternativ: att ansluta via Facebook eller via din e-postadress. Klicka på det andra alternativet och klicka på "Fortsätt med e-post" på nästa skärm.
  • På den här nästa skärmen anger du din e-postadress, namn, födelsedag, kön och önskade filterkriterier. Slå på "låt oss gå!"Alternativ när du är klar.
  • Bild med titeln Chatt på Badoo Steg 15
    6. Klicka på knappen "Maximera". Du hittar den längst upp till vänster på App-skärmen. När du klickar på "Maximize" -knappen, kommer det att frambringa ett antal alternativ som "Personer i närheten", "möter" och liknande.
  • Bild med titeln Chatt på Badoo Steg 16
    7. Klicka på fliken med ditt namn på det. En skärm kommer att dyka upp och fråga om ditt foto. Klicka på mitten av skärmen, och alternativ för var ditt foto kommer från kommer att visas. Du kan ladda upp från enhetens minne, eller ta ett nytt foto.
  • Bild med titeln Chatt på Badoo Steg 17
    8. Gå till "Människor i närheten." Gör så genom att först tappa på "Maximize" -knappen igen när fotot har lagts till och klickar på "Personer i närheten."Det kommer att visa olika Badoo-användare på din skärm.
  • Bild med titeln Chatt på Badoo Steg 18
    9. Klicka på någon användare med vilken du vill chatta. Den specifika användarens profil öppnas då. Klicka på "Chat" längst ned till höger på den skärmen.
  • Bild med titeln Chatt på Badoo Steg 19
    10. Ta bort. När chattfönstret öppnas, skriv något i avsnittet "Skriv ditt meddelande här". Tryck på knappen bredvid den för att skicka meddelandet. Glad chattar!
  • Metod 3 av 3:
    Chattar via Badoo webbplats
    1. Bild med titeln Chatt på Badoo Steg 20
    1. Gå till Badoo-webbplatsen. På din favoritbläddrare, tangent in badoo.com i adressfältet och tryck på Enter.
  • Bild med titeln Chatt på Badoo Steg 21
    2. Logga in på ditt Badoo-konto. Klicka på inloggningsknappen längst upp till höger på sidan och ange din e-postadress och lösenord i de obligatoriska fälten. När du är klar klickar du på knappen "Skriv mig i".
  • Om du inte är en registrerad Badoo-användare måste du registrera dig först. För att registrera ett nytt konto klickar du på knappen "Anmäl dig" och skriver in din kontoinformation i de obligatoriska fälten som uppmanas.
  • Du måste verifiera ditt mobilnummer eller Facebook-konto innan du kan börja chatta med någon på Badoo.
  • Bild med titeln Chatt på Badoo Steg 22
    3. Bläddra och välj en kontakt för att chatta med. Du kan klicka på "Människor i närheten" -knappen längst upp till vänster på din hemsida. Du bör se en lista med miniatyrprofil bilder av olika människor. Du kan anpassa den här listan med sökparametrar som plats, intressen, kön och ålder.
  • Klicka på fliken Ändra längst upp i miniatyrprofillistan och ställ in dina inställningar enligt dina intressen. När du har gjort, tryck på "Uppdatera resultat" -knappen för att se profilerna för dem som delar dina intressen.
  • Du kan också söka efter vänner som är online eller för nya Badoo-medlemmar. För att ställa in detta värde klickar du på fliken "Visa: All" Höger bredvid fliken Ändra. Välj alternativet i rullgardinsmenyn som du vill använda för att filtrera sökningen.
  • Bild med titeln Chatt på Badoo Steg 23
    4. Börja chatta. För att börja chatta med en Badoo-användare måste du besöka hans eller hennes profilsida och klicka på "chatt nu" -knappen längst upp till höger på den sidan. Du ska då se ett popup-fönster för meddelande. Till ena sidan av det här fönstret ser du namnen på anslutna användare.
  • Klicka på textfältet längst ner i meddelandefönstret för att skriva ditt första meddelande. Säg något allmänt intressant, och ställ frågor om den person du chattar med.
  • Det finns fyra flikar högst upp i ditt meddelandefönster. "Allt" är en lista över alla anslutna användare. "Oread" kommer att ha alla dina olästa meddelanden, medan under "Online" är de användare som för närvarande är online. Slutligen kommer "konversation" att innehålla dina chattar. Klicka på någon av dessa flikar för att kontrollera detaljerna.
  • Bild med titeln Chatt på Badoo Steg 24
    5. Bryta isen. Det är, om du inte har något intressant att börja med. Ett förslag från Badoo märkt "Break Ice" visas i meddelandefönstret. Du kan använda dessa Badoo-tips när du chattar med någon för första gången.
  • Klicka bara på länken "Fråga nu" för att använda tipsen. Du kommer då att se ett genererat meddelande som skrivs i ditt meddelandefält relaterat till profilinformationen för den användaren, som du kan redigera innan du trycker på "Skicka" -knappen.
  • Bild med titeln Chatt på Badoo Steg 25
    6. Lägg till ett uttryckssymbol för ditt textmeddelande. Klicka på ett uttryckssymbol från listan på höger sida av meddelandefältet för att betona en viss känsla tillsammans med ditt meddelande.
  • Bild med titeln Chatt på Badoo Steg 26
    7. Lägg till en bild i ditt meddelande. Om en användare svarar på ditt meddelande bör du se en kameraikon i meddelandefältet på höger sida. Klicka på den och välj en bild från din dator för att ladda upp ANDADD till ditt meddelande.
  • Bild med titeln Chatt på Badoo Steg 27
    8. Vänta på den andra användarens svar. Om inte han eller hon svarar, kan du inte fortsätta med chatten efter två på varandra följande oreplierade-till meddelanden från dig. Ditt meddelandefält försvinner tillfälligt i avvaktan på det svaret.
  • Klicka på knappen "Stängt tecken" längst upp till höger i din meddelandefält för att avsluta chattensionen.
  • Du kan också välja en annan användare från kontaktlistan för att avsluta den aktuella chatten med en icke-responsiv användare och starta en ny chatt-session med någon annan.
  • Bild med titeln Chatt på Badoo Steg 28
    9. Aktivera eller inaktivera chattljud. Du kan aktivera eller inaktivera chattljudet genom att klicka på högtalarikonen längst upp till höger i meddelandefönstret. På så sätt, även när du är upptagen kan du omedelbart svara på nya meddelanden.
  • Bild med titeln Chatt på Badoo Steg 29
    10. Lägg till användaren i din favoritlista. Klicka på knappen "Lägg till i favoriter" längst upp till höger i meddelandefönstret för att lägga till profilen för en användare i din favoritlista så att du enkelt kan hitta den personen igen för framtida chatt sessioner.
  • Bild med titeln Chatt på Badoo Steg 30
    11. Ge presenter. Klicka på tre-dot-knappen bredvid knappen "Lägg till i favoriter" längst upp till höger i meddelandefönstret för att se fler funktioner på en rullgardinsmeny. För att fånga uppmärksamhet eller göra ett intryck, klicka på "Ge en gåva" -knapp för att skicka en snygg färgad bild av olika objekt till en användare som en present.
  • Välj en bild som ska skickas som en present. Ett meddelandefält visas då under presentförpackningen så att du kan lägga till en anteckning. Tryck på "Skicka" -knappen efteråt.
  • Att skicka presenter är en betald funktion av Badoo, som du måste prenumerera på.
  • Bild med titeln Chatt på Badoo Steg 31
    12. Förbud, blockera eller ta bort en användare. Du kan förbjuda en användare från din chattlista genom att klicka på knapparna "Rapportera missbruk", "Block," eller "Ta bort" från samma rullgardinsmeny som "gåvorna."
  • Tips

    Du kan inte chatta med andra användare på Badoo om du inte laddar upp ett foto av dig själv.
  • Avslöja inte din personliga information till någon under chattar eftersom det kan utgöra ett online-hot mot dig.
  • Det finns många falska konton på Badoo. Du bör blockera eller rapportera sådana konton och avbryta chattar.
  • Akta dig för att människor hävdar att vara en Badoo-representant, och erbjuder priser under en chatt.
  • Du kan öppna chattfönstret direkt från din hemsida genom att klicka på fliken Meddelande högst upp på din surfningssida. Efter att ha öppnat chattfönstret klickar du på profilen för en användare till vänsterfältet för att börja chatta.
  • Du kan använda Super Powers-funktionen i Badoo för att komma åt olika exklusiva anläggningar för att möta och chatta med människor snabbare. Klicka på rutan "Skicka det här via Special Delivery" under meddelandefältet för att aktivera den här funktionen genom att betala ett fast belopp. Du kan också aktivera den här funktionen gratis helt enkelt genom att bjuda in 30 eller fler vänner till Badoo.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande