Så här kontrollerar du xbox live service status på android

Thistaaches du hur man kontrollerar servicestatusen för Xbox Live-servrar och -tjänster på din Android-telefon. Även om Xbox-appen inte berättar om det finns några serviceproblem, kan du kontrollera Xbox-webbplatsen för att se om Xbox Live upplever några servicestörningar. Beroende på tjänst och problem kan du registrera dig för att bli underrättad när tjänsten återställs.

Steg

  1. Bild med titeln Kontrollera Xbox Live Service Status på Android Steg 1
1. Gå till https: // stöd.xbox.com / en-us / xbox-live-status i en mobil webbläsare.Använda din önskade mobila webbläsare, till exempel Chrome, navigera till sidan Xbox Live Status. Den här webbplatsen kommer att berätta om tjänsten är normal, begränsad eller otillgänglig för olika tjänster.
  • Bild med titeln Kontrollera Xbox Live Service Status på Android Steg 2
    2. Kontrollera statusen för Xbox Live Services. Om en tjänst visar ett grönt kryssrutan bredvid det, finns det inga upptäckta problem och saker ska fungera normalt. Om du ser ett rött utropstecken betyder det att tjänsten är "Begränsad" och dessa funktioner eller tjänster kanske inte fungerar. Kontrollera statusen för följande tjänster:
  • Köp och innehållsanvändning: påverkar din förmåga att köpa objekt, lösa in koder och ladda ner inköpta objekt.
  • Xbox Live Core Services: handlar om att logga in, skapa och hantera konton, liksom "Sök" funktion".
  • TV, musik och video: Bekymmer live-tv, spårmusik, filmer och tv-butik, samt streamingtjänster.
  • Socialt och spel: Spel Matchmaking, Cloud Storage, Leadership Boards, Game DVR, Avatar redigering och bilder.
  • Spel: Det här avsnittet visar några problem med specifika spel.
  • Appar: Det här avsnittet listar några problem med specifika applikationer.
  • Bild med titeln Kontrollera Xbox Live Service Status på Android Steg 3
    3. Knacka
    Bild med titeln android7expandmore.jpg
    Bredvid en tjänst för att få reda på mer information. Tryck på nedpilen bredvid någon tjänst som visar problem för att lära dig mer. Detta kommer att expandera detaljerna och du kan ta reda på mer information. Kontrollera vilka plattformar som påverkas för att se om du kan uppleva samma problem. Microsoft skickar vanligtvis uppdateringar här på framstegen i alla pågående problem.
  • Bild med titeln Kontrollera Xbox Live Service Status på Android Steg 4
    4. Knacka Meddela mig. Det är en grön knapp som kommer att visas när vissa tjänster upplever problem. Detta kommer att meddela dig via ditt Microsoft-konto när dessa tjänster återställs och problemet är löst. På det sättet behöver du inte kolla och du kommer att bli den första som vet när Xbox Live fungerar igen.
  • Bild med titeln Kontrollera Xbox Live Service Status på Android Steg 5
    5. Logga in på ditt Microsoft-konto. Du kommer att bli uppmanad att logga in på ditt Microsoft-konto om du inte är inloggad redan på telefonens mobila webbläsare. Ange e-postadressen, telefonnumret eller Skype-namnet för ditt Microsoft-konto och tryck sedan på Nästa. Ange sedan ditt lösenord och tryck på Logga in. Detta tar dig tillbaka till Service Status-sidan.
  • Tryck på kryssrutan för "Håll mig inloggad" Om du vill stanna inloggad på din mobila webbläsare.
  • Bild med titeln Kontrollera Xbox Live Service Status på Android Steg 6
    6. Skriv in ditt telefonnummer. Tryck på rutan under "Telefonnummer" och det mobilnummer du vill meddelas när tjänsten återställs.
  • Bild med titeln Kontrollera Xbox Live Service Status på Android Steg 7
    7. Knacka Smsa mig eller ring mig. Välj "Text mig" Om den numrerade du angav kan få textmeddelanden, eller för fastnummer, kan du trycka på "Ring mig" för att få ett automatiskt samtal när Xbox-tjänster återställs.
  • Standardmeddelanden och samtalspriser gäller som anses av din telefonleverantör.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande