Hur man kontaktar lisa sanders

Droppe. Lisa Sanders är en läkare och professor i medicin vid Yale School of Medicine. En fulländad läkare, dr. Sanders skriver också den populära diagnos-kolumnen för New York Times Magazine, där hon diskuterar spännande medicinska fall. Faktum är att hennes kolumn är faktiskt inspirationen för tv-showen Hus md. Tyvärr, Dr. Sanders team får mycket samtal och begär varje dag, så du kanske inte kan planera ett möte med henne väldigt snabbt. Oroa dig inte - om du försöker få några kroniska symptom diagnostiserade, finns det många olika alternativ du kan överväga.

Steg

Fråga 1 av 4:
Hur kommer jag i kontakt med Dr. Sanders kontor?
  1. Bild med titeln Kontakta Lisa Sanders Steg 1
1. Ring din primärvårdsläkare om du inte bor i Droppe. Sanders omedelbara serviceområde. Droppe. Sanders kontor får många samtal från många olika patienter, och tyvärr kanske hennes kontor kanske inte kan svara på dig om du inte bor i hennes omedelbara serviceområde, som är New Haven, Connecticut. På grund av detta bör du prata med din vanliga läkare för hjälp och se om de kan diagnostisera och ta itu med ditt problem.
  • Om du inte har en primärvårdsläkare, leta efter en i ditt område.
Fråga 2 av 4:
Kan jag kontakta Dr. Sanders direkt om jag behöver en subspecialist?
  1. Bild med titeln Kontakta Lisa Sanders Steg 2
1. Du borde arbeta med din lokala primärvårdsläkare. Det är bäst att prata med din vanliga lokala läkare så att de kan göra en plan för dina specifika medicinska frågor. Om du försöker gå direkt till en ny specialist, kan mycket av dina personuppgifter, som din medicinska historia gå vilse i shuffle.
  • Det är också viktigt att du jobbar med en läkare nära dig. På det sättet, om du stöter på några problem, kan du få hjälp och vägledning så snart som möjligt.
Fråga 3 av 4:
Hur ser jag en specialist om jag inte kan se min primära läkare?
  1. Bild med titeln Kontakta Lisa Sanders Steg 3
1. Nå ut till en internist i ditt område först. Internistor specialiserar sig på internmedicin, och kan kunna ta reda på vad problemet är. Om internististen inte kan hitta problemet kan de rekommendera en viss specialist.
  • En internist kommer att ha speciella insikter i några bra specialister som du kan besöka.
  • 2. Ta med en anteckning från din internist när du besöker specialisten. Vid ditt möte kommer din internist att skriva ner din medicinska historia, tillsammans med alla tentor och studier de slutförde under ditt möte. De kommer också att inkludera sina personliga tankeprocesser, vilket kan hjälpa till att ge din nya specialist lite bakgrund och sammanhang.
  • Fråga 4 av 4:
    Vad gör jag efter att jag ser en internist?
    1. Bild med titeln Kontakta Lisa Sanders Steg 5
    1. Besök läkare i samband med ett akademiskt medicinskt centrum. Om du bor nära ett universitet eller enskild skola, leta efter det medicinska centrumet som tillskrivs den skolan. Läkare vid akademiska medicinska centra har ofta den mest aktuella kunskapen om olika diagnoser.
  • 2. Planera möten med specialister som är skickliga i vissa behandlingar. Om din diagnos kräver specialiserad behandling eller kirurgi är det definitivt värt att resa till en läkare eller kirurg som har lite mer upplevelse. Men gå inte från läkare till läkare för att få en andra åsikt - det här är inte ett effektivt eller effektivt sätt att räkna ut vad som händer.
  • Tips

    Du kan hitta Lisas tidigare diagnosartiklar här: https: // NY Times.com / by / lisa-sanders-md.
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande