Hur man kontaktar alabamas guvernör

Guvernören i Alabama är typ av som statens president. Precis som presidenten måste de underteckna räkningar för att göra dem lag, och de är ansvariga för att genomföra dessa lagar. Från och med januari 2021 är den nuvarande guvernören i Alabama Kay Ivey. Om du vill, kan du kontakta sitt kontor via flera sätt. Du kan också skicka in speciella önskemål. ThisWill lär dig hur du kontaktar Guvernören i Alabama.

Steg

Metod 1 av 5:
Kontakt via telefon
  1. Bild med titeln Kontakta Alabama
1. Ring upp (334) 242-7100 För statens växel. Detta är det telefonnummer som du kan ringa för allmänna frågor, eller att uttrycka din åsikt.
  • Om du behöver faxa guvernörens kontor är faxnumret 334-353-0004.
Metod 2 av 5:
Kontakta via e-post
  1. Bild med titeln Kontakta Alabama
1. Navigera till Kontaktformulär. Denna blankett är där du kan skicka meddelanden som uttrycker din åsikt till guvernörens personal. Även om det är osannolikt att guvernören själv kommer att se ditt meddelande, kommer hennes personal, och informationen i ditt meddelande, kombinerat med andra meddelanden, kommer att vidarebefordras till henne.
  • Bild med titeln Kontakta Alabama
    2. Skriv in din kontaktinformation. Denna information tillåter guvernörens kontor att svara på dig. Du måste fylla i alla former med undantag för suffixet, vilket är valfritt.
  • Bild med titeln Kontakta Alabama
    3. Välj ditt ämne. Du måste välja vilken fråga du kontaktar guvernören om så att den kan skickas till rätt avdelning.
  • Bild med titeln Kontakta Alabama
    4. Skriv ditt meddelande till "kommentarer" låda. Detta är det budskap som kommer att skickas till guvernören.
  • Bild med titeln Kontakta Alabama
    5. Lös captcha. Detta hjälper till att stoppa spaminsändningar.
  • Bild med titeln Kontakta Alabama
    6. Skicka in formuläret. Klicka på Email det här formuläret. Detta skickar ditt meddelande.
  • Metod 3 av 5:
    Kontakta specifika skäl
    1. Bild med titeln Kontakta Alabama
    1. Bjud in guvernören till din evenemang. Om du är värd för en stor händelse, och du tror att det är vettigt för guvernören att delta, kan du begära hennes närvaro genom att fylla i denna form. Tänk på att guvernören inte kommer att delta i ditt händelse om det inte är mycket stort och är tillräckligt viktigt för att hon ska delta.
    • Guvernörens kontor kan inte bekräfta förfrågningar mer än 4 veckor ut på grund av schemaläggningssvårigheter.
  • Bild med titeln Kontakta Alabama
    2. Schemalägg ett möte. Om du behöver träffa guvernören för att diskutera en viktig fråga, kan du begära ett möte genom att fylla i denna form. Begäran mer än 4 veckor ut kommer inte att bekräftas.
  • Det är viktigt att komma ihåg att om du inte är någon som en guvernör normalt skulle träffas, till exempel en lokal tjänsteman eller en stor företagsägare, kommer din förfrågan att nekas.
  • Bild med titeln Kontakta Alabama
    3. Få ett intyg om erkännande. Ett erkännandeintyg är ett speciellt certifikat som guvernören frågar sig för att gratulera människor som har gjort stora prestationer eller nått milstolpar, såsom en pension eller ett årsdag. Du kan begära en för dig själv, eller för andra. Och du behöver inte vara känd eller ha någon speciell status för att få en. För att begära ett certifikat fyller du ut denna form.
  • Bild med titeln Kontakta Alabama
    4. Begär en proklamation. En proklamation är som en deklaration av guvernören som används för att öka medvetenheten om vissa saker. Om du vill öka medvetenheten om ett problem som påverkar Alabama, kan du begära att guvernören förklarar en proklamation. För att begära en proklamation fyller du ut denna form. Observera att du måste uppfylla följande krav för din förfrågan som ska godkännas:
  • Du måste vara bosatt i Alabama.
  • Du måste skicka in begäran mer än 30 dagar före den begärda proklamationen.
  • Frågan måste vara av stor betydelse för Alabama.
  • Bild med titeln Kontakta Alabama
    5. Skicka en flaggbegäran. Du kan begära att antingen en Alabama eller US-flagga flög på Capitol för någon att hedra dem. Precis som ett certifikat om erkännande behöver du inte vara känd eller ha någon speciell status för att få en flagga flown för dig. Att begära att en flagga flög för dig, eller någon annan, fyll i denna form, Och sedan maila en 3 `x 5` Alabama-statliga flagga eller amerikanska flaggan, som är flaggan kommer att flyga, till följande adress:

    Office of the Governor
    Attn: Constituent Tjänster
    600 Dexter Avenue
    Montgomery, Al 36130
  • Metod 4 av 5:
    Kontakta LT. Guvernör
    1. Bild med titeln Kontakta Alabama
    1. Ring löjtnantguvernören på (334) 216-9590. Lt. Guvernör är som statens vice ordförande. De tar över för guvernören om de inte längre kan tjäna, och de presiderar över statens senat. Från och med november 2020, den nuvarande LT. Guvernör i Alabama är Ainsworth.
  • Bild med titeln Kontakta Alabama
    2. E-post ltgov @ ltgov.alabama.gov. Den här e-postadressen leder till LT. Guvernörs kontor.
  • Alternativt kan du också fylla i "Generella frågor" formulera denna sida.
  • Bild med titeln Kontakta Alabama
    3. Begär ett utseende eller ett möte med LT. Guvernör. För att göra det, fyll i lämpliga formulär på denna sida. Observera att för att delta i ett evenemang måste det vara för en stor händelse för ett betydande syfte. Och för att träffa en person måste det vara någon som en lokal tjänsteman eller stor företagsägare.
  • Metod 5 av 5:
    Skicka in en offentlig rekordförfrågan
    1. Bild med titeln Kontakta Alabama
    1. Kontrollera de regelbundna publicerade posterna först. Staten publicerar regelbundet utgifter från guvernörens beredskapsfond, och guvernörerna flyger på deras hemsida. Om du letar efter den här informationen kan du spara dig lite tid och pengar genom att titta på dessa poster här.
  • Bild med titeln Kontakta Alabama
    2. Skicka in en begäran till guvernörens kontor. Tänk på att du kanske måste betala bearbetningsavgifter för att hämta informationen i samband med din förfrågan. För att skicka in en offentlig rekords begäran till guvernörens kontor, skriv ut och fyll i denna form. Då kan du skanna den tillbaka i ett mail till det OpenRecords @ guvernör.alabama.gov, Eller du kan skicka papperet via vanlig post till:

    Läge av Alabama, guvernörens kontor
    600 Dexter Avenue, Room N-103
    Montgomery, AL36130
  • Tips

    För information om COVID-19, besök covid19.alabama.gov.
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande