Hur man kontaktar vicki gunvalson

Om du skickar Vicki Gunvalson Fan Mail eller försöker att få sitt stöd för en social funktion, kan du vara osäker på var du ska börja. Även om Vicki är aktiv på sociala medier, rekommenderar hon att du använder hennes affärs-e-post för specifika bokningsförfrågningar. Om du vill skicka Vicki en professionell förfrågan eller ett mer generellt fanbrev, oroa dig inte för att skriva henne ett brev - istället besöka hennes hemsida och lämna ett digitalt meddelande. Medan dessa avenuer inte är garanterade att få dig en publik med Vicki, är det en chans att du kan komma i kontakt med henne så småningom!

Steg

Metod 1 av 3:
Nå ut via e-post för bokningsförfrågningar
  1. Bild med titeln Kontakta Vicki Gunvalson Steg 1
1. E-post Vicki på Vicki @ Vickigunvalson.com. Lita inte på någon källa som listar ett mail för Vicki som inte är knuten till hennes officiella domän. På hennes sociala mediekonton har Vicki bekräftat det här e-postmeddelandet som hennes officiella kontaktpunkt för företagsförfrågningar.
  • Även om Vicki är aktiv på sociala medier, tillåter hon inte direktmeddelanden på hennes Facebook- eller Twitter-konton.
  • Bild med titeln Kontakta Vicki Gunvalson Steg 2
    2. Ange dina intentioner i e-posthuvudet. Utkast till en kortfattad och tydlig fras som förklarar vad du vill ha från Vicki. Försök att komma med något som gör henne fascinerad så att du öppnar e-postmeddelandet. Inkludera specifika sökord, datum och annan detaljerad information som kan hjälpa henne att förstå ditt meddelande. Med detta i åtanke, använd inte vag frasering eller termer som inte ger en tydlig riktning för din e-post.
  • Vicki får många meddelanden. Om du vill att du ska sticka ut, måste du göra det intressant och engagerande.
  • Till exempel, istället för att säga "möjlig gäst på kommande händelse", försök skriva "förfrågan om gästtalande position på lokal fundraiser."
  • Du kan också skriva något som "Schemaläggning av en möjlig intervju för en livsstilblogg" istället för "Möjlig intervju."
  • Bild med titeln Kontakta Vicki Gunvalson Steg 3
    3. Utkast till ett e-postmeddelande som innehåller tidskänsliga detaljer. Fokusera på detaljerna i din förfrågan så att du kan ställa in en professionell ton. Nämna din förfrågan i 1-2 meningar i början av ditt e-postmeddelande, expandera sedan till en ny paragraf om varför dina förfrågningar och vad Vicki själv kommer att komma ut ur det. Innan du loggar in, ange ett visst datum eller tid där du vill höra tillbaka från henne.
  • Försök till exempel skriva något så här för dina inledande meningar: "Jag heter Sarah Johnson, och jag är den PR-samordnare för Springfield Women`s Shelter. Vi håller ett seminarium om 2 månader, och jag ville nå ut och se om du skulle vilja vara gästtalare. Om du kunde svara med ditt intresse senast den 3 mars skulle jag vara väldigt uppskattande."
  • I ditt meddelande kan du skriva något så här: "Jag har haft ditt arbete under lång tid, och så har de kvinnor i den organisation som jag representerar. Din närvaro skulle ha en oerhört positiv inverkan på seminariet."
  • Bild med titeln Kontakta Vicki Gunvalson Steg 4
    4. Skicka en uppföljnings-e-post om du inte hörs tillbaka om en vecka eller så. Medan Vicki inte anger en beräknad svarstid på hennes hemsida, försök kontrollera din e-post på en daglig eller veckovis grund för att se om hon eller hennes lag har svarat på dig. Medan tumregeln för professionella uppföljningsemail är cirka 1-2 veckor, använd ditt eget gottfinnande när du skickar ytterligare meddelanden till Vicki. Försök att behålla några extra e-postmeddelanden så kort som möjligt, speciellt om de innehåller tidskänslig information.
  • Försök till exempel skriva om något så här:
    "God eftermiddag,
    Jag nådde för ungefär en vecka sedan för att se om du skulle vilja vara gästtalare på mitt seminarium den 30 april. Eftersom jag inte hade hört ett svar, ville jag bara checka in och se om du skulle vara intresserad av möjligheten."
  • Metod 2 av 3:
    Använda kontaktformuläret på Vickis officiella hemsida
    1. Bild med titeln Kontakta Vicki Gunvalson Steg 5
    1. Besök sidan "Kontakt" på Vickis officiella hemsida. Hitta menyraden på den övre delen av hemsidan och klicka på fliken "Kontakt". På den här nya sidan, hitta ett kontaktformulär med flera rutor för din personliga information och meddelande. För att komma åt den här sidan direkt, gå till: https: // vickigunvalson.com / kontakt.
  • Bild med titeln Kontakta Vicki Gunvalson Steg 6
    2. Fyll i ditt namn och kontaktinformation i formuläret. Skriv ditt fullständiga namn i det angivna fältet, med vilket smeknamn, titel eller alias som du föredrar att behandlas med. Skriv dessutom ditt företags e-post och mobilnummer i formuläret så Vicki och hennes team har ett sätt att nå dig. Om du förväntar dig ett svar, försök att inkludera ett telefonnummer eller en e-postadress som du använder eller checkar ofta.
  • Om du når ut till Vicki under fritiden, inkludera ditt personliga e-post eller telefonnummer.
  • Visste du? Vicki är grundare och president för Coto Försäkring och finansiella tjänster. Medan det inte finns någon garanti att du kommer att prata med henne direkt, kan du skicka en kontaktförfrågan på sitt försäkringsbolags hemsida, som finns här: https: // cotoinsurance.com / kontakt-oss.

    Använd bara den här webbplatsen om du når ut till Vicki angående sina försäkringstjänster.

  • Bild med titeln Kontakta Vicki Gunvalson Steg 7
    3. Förklara varför du vill prata med Vicki i meddelandepartiet. Utkast till ett kort meddelande som kommer till punkten och blir lätt för Vicki eller hennes team att gå igenom. Försök att ange ditt syfte i början av meddelandet, så du låter så tydligt och sammanhängande som möjligt.
  • Till exempel, om du skickar Vicki Fan Mail, försök skriva lite så här: "Hej, Vicki! Jag är en stor fan av ditt arbete, och jag ville bara att du skulle veta att du är en av mina största inspirationer. Vill du vara intresserad av att vara gäst på min podcast om kvinnors hälsa? Om du skulle vara intresserad, vänligen kontakta mig så vi kan prata vidare. Tack för allt du gör, och jag hoppas att du har en bra dag!"
  • Bild med titeln Kontakta Vicki Gunvalson Steg 8
    4. Fyll i matematikproblemet som en säkerhetsåtgärd. Till skillnad från de flesta webbplatser kräver Vickis kontaktgränssnitt dig att slutföra ett enkelt aritmetiskt problem istället för att lösa en visuell eller ljudkaptcha. Ange ditt svar i rutan medföljer sedan på Skicka-knappen för att skicka ditt meddelande och kontaktinformation till Vicki!
  • Matematikproblemet hjälper till att förhindra att bots från att skicka skräppostmeddelanden.
  • Bild med titeln Kontakta Vicki Gunvalson Steg 9
    5. Kontrollera din telefon eller e-post för alla meddelanden från Vickis team. Om du skickade Fan Mail, finns det en chans att du kanske inte hörs tillbaka från henne. Men om du skickade en formell fråga eller annan förfrågan, kan du få ett svar tillbaka från Vicki eller hennes lag. Kontrollera din röstbrevlåda och e-post på en daglig eller vecka för att se om du har några nya meddelanden.
  • För mer pressande saker, försök skicka Vicki ett e-postmeddelande.
  • För att vara säker, kolla din spam-mapp för att se om Vickis svar kan ha skickats där.
  • Metod 3 av 3:
    Interagera med Vicki på sociala medier
    1. Bild med titeln Kontakta Vicki Gunvalson Steg 10
    1. Prenumerera på att få meddelanden om Vickis sociala medier. Besök Vickis profiler på Facebook, Twitter och Instagram för att se om du kan uppdateras när hon postar online. Leta efter en bellikon eller rullgardinsmeny som ger dig möjlighet att anpassa dina meddelanden, vilket hjälper dig att svara mer snabbt till Vickis inlägg!
    • Om du använder Twitter, leta efter klockikonen bredvid den blåa "följande" -knappen. Det här låter dig anpassa dina anmälningsinställningar för Vickis konto.
    • På Facebook klickar du på knappen "Följer" på Vickis profil för att öppna en rullgardinsmeny. Kontrollera att meddelanden för hennes sida är påslagen och välj "Se först" för att lägga hennes innehåll högst upp i ditt nyhetsflöde.
    • På Instagram trycker du på knappen "Följer" för att dra upp en separat meny. Välj "Notifieringar", så se till att "inlägg" och "berättelser" båda växlas till "ON" -positionen.
  • Bild med titeln Kontakta Vicki Gunvalson Steg 11
    2. Skicka Vicki ett meddelande på Instagram om du vill tala direkt. Utkast till ett engagerande meddelande som kommer att göra Vicki mer benägna att märka dig. Försök att undvika klichéer, som duscha henne med komplimanger eller beröm-istället, ange din förfrågan från början, så hon vet exakt vad du vill ha från henne. Bli inte besviken om du inte hör ett svar tillbaka - eftersom hon är en kändis, kommer hon förmodligen inte att få tid att gå igenom sina direkta meddelanden.
  • Kändisarkonton har en "förfrågan" -mapp, som sorterar fanmeddelanden från Vickis vänner och kollegor. För att visa ditt meddelande måste Vicki gå till den här förfrågningsmappen för att hitta och knacka på ditt meddelande.
  • Försök till exempel skriva ett meddelande så här: "Hej! Jag hanterar en populär livsstil Vlog på YouTube, och jag undrade om du skulle vilja vara gäst på min kanal!"
  • Bild med titeln Kontakta Vicki Gunvalson Steg 12
    3. Skriv en engagerande kommentar eller svara på hennes sociala medier. Utkast till kommentarer och svar som Vicki kommer att vara mer benägna att svara på, som frågor. Undvik att lämna tanklösa kommentarer som "först!"När du är den första följaren att svara, eftersom dessa typer av meddelanden inte är engagerande. Istället utgöra en fråga som rör sina intressen, eller posta en professionell utredning för att fånga hennes uppmärksamhet.
  • Till exempel kan du svara på ett fotopost så här: "Du ser bra ut, Vicki! Skulle jag kunna prata med dig någon gång om ett personligt projekt som jag har jobbat på?"
  • För att få dina kommentarer sticker ut, försök tagga några av Vickis vänner eller medarbetare i ditt meddelande.
  • Bli inte besviken om Vicki inte svarar eller engagerar dig, eftersom hon kan vara väldigt upptagen.
  • Tips

    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande