Hur man kontaktar eminem

Marshall Mathers, professionellt känd som Eminem, är en Grammy-vinnande rapper och producent med flera hitalbum. Även om Eminem inte har några offentliga e-post eller postadresser som listas, har han fortfarande sociala medier där han regelbundet lägger in. Men eftersom Eminem har miljontals anhängare och fans runt om i världen är det osannolikt att han kommer att kunna läsa eller svara på ett meddelande som du skickar honom. Om Eminem är turnerat nära dig, kan du kanske se honom och kunna springa in i honom efter showen att säga hej eller få en bild med honom.

Steg

Metod 1 av 2:
Nå ut online
  1. Bild med titeln Kontakt Eminem Steg 1
1. Hitta hans agents information med hjälp av IMDB Pro om du vill boka honom. Sök efter Eminem på IMDB Pro och leta efter fliken som listar sin agent eller chef. Leta reda på agentens e-postadress eller telefonnummer och nå ut till dem med din förfrågan. Låt dem veta om händelsen du bokar, datumet, budgeten och vad du vill att Eminem ska göra när du deltar. Om agenten tycker att det är något Eminem skulle vara intresserad av, de kommer att vidarebefordra informationen till honom och följa upp med dig senare.
  • Du kan hitta information till Eminems agent här: https: // pro.imdb.com / namn / nm0004896 /.
  • IMDB Pro kräver en betald prenumeration, men du kan få en gratis 30-dagars prov för att hitta informationen.
  • Bara kontakta Eminems agent för allvarliga förfrågningar.
  • Undvik att leta upp information om Eminems agenter eller publicister på en allmän sökmotor eller på obehandlade webbplatser eftersom informationen kan vara föråldrad.
  • Bild med titeln Kontakt Eminem Steg 2
    2. Tweet till @Eminem för att offentligt skicka honom meddelanden. Gå till @Eminem för att komma åt sin profil och klicka på knappen Följ för att se hans inlägg i ditt huvudnyheter. Klicka på Tweet-knappen och starta den med "@Eminem" så han blir taggad i posten. Skriv sedan resten av din Tweet som pratar om sin musik eller frågar när han ska turnera i ditt område. Korrekturläsa din tweet innan du skickar ut det för att offentligt skicka den.
  • Du kan följa Eminems Twitter här: https: // Twitter.com / eminem.
  • Eminem har över 20 miljoner anhängare och han svarar normalt inte på personliga tweets så det finns en mycket liten chans att du kommer att höra tillbaka från honom.
  • Eminem tillåter inte privata direkta meddelanden på hans konto.
  • Försök använda Hashtags med namnen på hans album i din Tweet för att visa att du stöder sin musik.
  • Bild med titeln Kontakt Eminem Steg 3
    3. Försök kommentera eller meddelanden Eminem på Instagram. Sök efter @eminem på Instagram och klicka på knappen Följ så att hans bilder visas på din hemsida. Om du vill svara på ett foto som han skrev upp, lämna en kommentar med "@eminem" i den för att märka honom i posten. Se till att din kommentar är relaterad till fotot, annars kan det se ut som spam. Annars kan du försöka klicka på meddelandeknappen på sin profil för att skicka ett direkt meddelande om hans musik eller turer, men han kommer inte troligen att se eller svara på det.
  • Hitta Eminems Instagram-sida här: https: // Instagram.com / eminem /.
  • Eminem har över 25 miljoner Instagram-följare och svarar inte ofta, så det är osannolikt att han kommer att se eller läsa ditt meddelande.
  • Bild med titeln Kontakt Eminem Steg 4
    4. Posta på sin Facebook-sida för att interagera med andra fans. Titta upp Eminem i Facebook-sökfältet och klicka på den liknande knappen på hans sida för att se hans uppdateringar. Lämna kommentarer på sina inlägg eller bilder och inkludera "@Eminem" för att märka honom i den. Var artig och respektfull i ditt inlägg så att du inte blir förbjuden eller blockerad. Du kan också försöka klicka på meddelandeknappen för att skicka ett privat meddelande till sidan, men det är osannolikt att han ska se det eller svara.
  • Du kan hitta Eminems officiella Facebook-sida här: https: // Facebook.com / eminem /.
  • Eminem har över 85 miljoner anhängare på Facebook och han svarar inte på kommentarer regelbundet.
  • Variation: Du kan också försöka kommentera eller meddela Eminems rekordbolag, skuggiga poster, men han kanske inte personligen ser dina inlägg. Du kan komma åt sin Facebook-sida här: http: // Facebook.com / shadyRecords.

    Metod 2 av 2:
    Kommer till en Eminem konsert
    1. Bild med titeln Kontakt Eminem Steg 5
    1. Kontrollera om Eminem är turnerat i ditt område på hans hemsida. Klicka på fliken Tour längst upp på webbplatsen för att hitta en lista över hans föreställningar. Notera när och var han turnerar så att du kan hitta ett datum som ligger nära var du bor. Klicka på datumet från listan för att hitta mer information om arenan, den tid han utför, och hur du köper biljetter till showen.

    Dricks: Du kan registrera dig för ett nyhetsbrev på Eminems hemsida för att få e-post och uppdateringar för när han är turnerade och speciella meddelanden.

  • Bild med titeln Kontakt Eminem Steg 6
    2. Köp VIP-biljetter om möjligt så att du kan vara i den främre raden. Klicka på länken för den show som du vill delta och titta på tillgängliga biljettalternativ. Om du kan, välj en VIP-nivå biljett eftersom det låter dig få det närmaste till scenen. Om det inte finns några VIP-biljetter eller du inte har råd med dem, kan du fortfarande köpa andra biljetter till showen för att se honom utföra.
  • Biljettpriserna varierar beroende på plats och plats.
  • Att få VIP-biljetter garanterar inte att du kommer att kunna prata med eller träffa Eminem, men du kan få tidigt tillträde till platsen och exklusiva varor.
  • Eminem erbjuder inte möte och hälsningar för sina konserter.
  • Bild med titeln Kontakt Eminem Steg 7
    3. Försök vänta utanför arenan efter konserten för att se om du kan träffa honom. Efter konserten, gå ut och leta efter en resebuss eller fordon nära ryggen på platsen. Vänta tålmodigt av resebussen för att se om Eminem kommer ut och säger hej till dig och resten av fansen. Ibland kommer han att spendera lite tid på att ta bilder eller autografera bitar av varor, men andra gånger kan han gå direkt.
  • Väntar utanför arenan garanterar inte mötet eller pratar med Eminem.
  • Vara respektfull för eventuella säkerhetsvakter eller livvakter i närheten, annars kommer du att eskorteras bort.
  • Tips

    Eminem äger och släpper musik genom sitt skivbolag, skuggiga poster, men de har inte en offentligt listad adress där du kan skicka meddelanden eller demos. Du kan dock registrera dig för deras e-postnyhetsbrev för att hålla dig uppdaterad med dem.

    Varningar

    Undvik att kommunicera med obevekliga konton som hävdar att det är Eminem eftersom de vanligtvis är skräppost.
  • Eminem interagerar inte med fans regelbundet så det är mycket osannolikt att du får ett svar på allt du skickar honom.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande