Hur man kontaktar drake

Drake är en Grammy-vinnande rapper, skådespelare och producent med flera hitalbum och singlar. Medan Drake inte har offentligt listade e-post eller postadresser där du kan nå honom, skickar han fortfarande aktivt på sina sociala medier. Medan det inte finns någon garanti att du kommer att höra tillbaka från Drake, kan du skicka ett meddelande till honom eller kommentera sina inlägg. Om Drake utför nära dig, gå till hans show och hålla sig runt platsen för att eventuellt springa in i honom och träffa honom kortfattat.

Steg

Metod 1 av 2:
Nå ut online
  1. Bild med titeln Kontakt Drake Steg 1
1. Försök att skicka till Drake`s Facebook-sida. Leta upp Drake i sökfältet på Facebook och välj den sida som verifieras med ett blått kryssrute. Klicka på den liknande knappen om du vill se hans inlägg i ditt nyhetsflöde. Om du vill svara på något som han postat i hans foder, skicka ditt svar så snart du kan så är det mer sannolikt att vara den bästa kommentaren. Starta ditt svar med "@drake" för att märka honom så han får en anmälan. Relatera kommentaren till bilden eller posten så att du inte låter som ett spam-konto.
  • Du kan hitta Drake`s Facebook-sida här: https: // Facebook.com / drake.
  • Klicka på meddelandeknappen längst upp på sidan för att skicka ett privat direktmeddelande.
  • Bild med titeln Kontakt Drake Steg 2
    2. Tweet till @drake för att offentligt skicka honom meddelanden. Titta upp @Drake i Twitter Search-fältet och klicka på knappen Följ så att du ser sina inlägg på din hemsida. Efter Drake Posts en Tweet, försök att svara på det omedelbart så att han är mer benägna att se ditt svar först. Prata om vad du gillar i hans musik, fråga honom om turnédatum, eller diskutera Toronto Raptors basket eftersom han är en fan. Klicka på Tweet-knappen för att skicka ut ditt meddelande för att se om han svarar.
  • Du kan följa Drakes Twitter-sida här: https: // Twitter.com / drake.
  • Drake tillåter inte direktmeddelanden på hans Twitter-konto.
  • Du kan också skriva en ny Tweet som börjar med "@drake" för att märka honom.
  • Försök använda Hashtags med namnen på hans album eller populära låtar så att de också får mer uppmärksamhet från andra Twitter-användare.
  • Bild med titeln Kontakt Drake Steg 3
    3. Meddelande eller lämna kommentarer för @champagnepapi på instagram. Leta efter @champagnepapi på Instagram och klicka på knappen Följ så att du kan se hans bilder på startskärmen. Om du vill svara på en av hans bilder, lämna en kommentar som börjar med "@champagnepapi" för att märka Drake i posten. Försök att svara så snart du kan efter att han skickar in fotot så att din kommentar visas nära toppen. Skriv din kommentar så det gäller direkt till fotot, annars verkar det som om du skickar spam.
  • Alternativt, klicka på meddelandeknappen längst upp i sin profil för att skicka ett privat direktmeddelande.
  • Du kan följa Drakes Instagram-sida här: https: // Instagram.com / champagnepapi /.
  • Bild med titeln Kontakt Drake Steg 4
    4. Leta efter hans agents information om IMDB Pro att boka Drake professionellt. Sök efter Drake på IMDB Pro-webbplatsen och leta efter rubriken "Agent" eller "Representation". Leta reda på agentens telefonnummer eller e-postadress så att du kan nå ut till dem. Berätta för dem vilken typ av händelse du bokar, din budget och vad du förväntar dig Drake att göra. Om agenten tycker att Drake skulle vara intresserad, kommer de att berätta för honom och kontakta dig igen.
  • Du kan hitta Drake`s IMDB Pro-sida här: https: // pro.imdb.com / namn / nm1013044?rf = cons_nm_contact & ref_ = cons_nm_contact.
  • Nå bara ut till drakes agent om allvarliga förfrågningar, som att utföra vid stora evenemang eller för att agera i en film.
  • IMDB Pro kräver en betald prenumeration, men du kan få en 30-dagars gratis provning när du först registrerar dig.
  • Varning: Undvik att använda obehandlade webbplatser som listar Drakes agent eller ledning, eftersom informationen kan vara föråldrad och felaktig.

    Metod 2 av 2:
    Ser drake i konsert
    1. Bild med titeln Kontakt Drake Steg 5
    1. Kontrollera Drakes sociala medier för turné eller visa meddelanden. Följ Drake på Facebook, Twitter och Instagram så att du kan se när han postar turnédatum. Leta efter show som är nära var du bor så du kan se honom utföra. Klicka på datumet för att få veta mer information om arenan, tid, och vem som helst utför.
    • Eftersom Drake är en populär konstnär spelar han vanligtvis bara stora arenor eller klubbar så att du kanske måste resa till en stor stad för att se honom.
  • Bild med titeln Kontakt Drake Steg 6
    2. Köp VIP-biljetter om du vill ha tidig post och en front-ro-plats. Klicka på konsertdatumet när du vill se Drake och leta efter biljettsektionen som ligger närmast scenen. Kontrollera om det finns andra VIP-alternativ som låter dig komma in i arenan tidigt eller ge dig andra förmåner. Om det inte finns några VIP-biljetter eller du inte har råd med dem, kan du fortfarande köpa andra biljetter för att se honom utföra.
  • Biljettpriserna varierar beroende på stad och plats, men förväntar sig att de är mer än $ 100 USD.
  • Drake har gjort möte-och-hälsar i det förflutna, men han har inte gjort dem nyligen. Du kanske inte kan träffas eller prata med Drake även om du får VIP-biljetter.
  • Bild med titeln Kontakt Drake Steg 7
    3. Vänta utanför arenan efter konserten för att se om du kan träffa Drake. Efter utförandet, avsluta platsen och leta efter en resebuss eller ett fordon nära baksidan av scenen där Drake kan komma ut. Vänta tålmodigt för att se om drake kommer ut för att säga hej eller interagera med dig och fansen. Du kan kanske ta en bild med honom eller få honom autografera en bit merchandise.

    Dricks: Var respektfull för eventuella säkerhetsvakter i eller runt arenan så att du inte får eskorterad bort

  • Tips

    Du kan också försöka besöka Drakes hemsida eftersom han kan lista resdatum efter att han meddelat dem. Du kan hitta hans hemsida här: https: // drakeofficial.com /.
  • Försök lämna kommentarer på sina YouTube-videor för att se om han kommer att interagera med dig där. Du kan hitta sin kanal här: https: // Youtube.com / channel / ucbyoqjjav0cudwxck-jvnrq.
  • Använd en artig ton när du interagerar med andra personer online så att du inte blir blockerad.
  • Varningar

    Undvik att interagera med overifierade profiler som hävdar att de är drake eftersom de kan vara potentiella scammers.
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande