Hur man klär sig för juryns plikt

Beroende på vem du frågar är juryns plikt antingen en extremt viktig del av att delta i demokrati eller ett extremt stort slöseri med tid. Jurister är placerade i en mycket formell miljö med domare, vittnen och advokater. Som sådan förväntas vanligtvis att klä sig respektfullt. Den korrekta klädseln för antingen juryns urvalsprocess eller för att höra ett ärende i sig beror på dina mål.

Steg

Del 1 av 2:
Dressing för att bli valt
  1. Bild med titeln klänning för jury tull steg 1
1. Läs din domstols riktlinjer. Varje domstol bör ha riktlinjer som de tillhandahåller sina jurymedlems och jurymedelskandidater. Du kommer att kunna hitta den och vanliga frågor online eller i ditt jurist informationspaket. Vissa domstolar kräver en jacka och slips, andra behöver bara en collared tröja. Vara bekant med dina riktlinjer.
  • Bild med titeln Dress for Jury Duty Steg 2
    2. Bo. Om du antingen vill se ut som en lämplig kandidat eller du redan har valts för att tjäna på juryn och syftar till att vara juryns, vill du se ditt bästa utan att titta på prickigt.
  • Bild med titeln Dress for Jury Tuty Steg 3
    3. Var så bekväm som möjligt. Mellan antingen att vänta på val eller rättssummen och juryns överläggning, kommer du sannolikt att vara i din outfit under en längre tid. Klä sig bekvämt. Bära säsongskläder, bära lager om det behövs, och se till att dina strumpor och skor inte klämmer eller strävar efter.
  • Bild med titeln klänning för jury tull steg 4
    4. Lämna beachwear hemma. Flip-flops, tank toppar, korta kjolar och shorts är vanligtvis frowned på. På vissa platser kommer du att bli ombedd att lämna och återvända på en senare dag när du är klädd på lämpligt sätt.
  • Om det är extremt varmt ute, kan vissa blygsamma kvinnors ärmlösiga skjortor eller klänningar tillåtas.
  • Om du bär något som inte helt täcker dina axlar, ta med något till lager ovanpå bara i fallet.
  • Bild med titeln klänning för juryns tjänst Steg 5
    5. Klä Business Casual i ett minimum. Medan du kan klä dig mer formellt om du vill, är Business Casual ett måste, speciellt om du letar efter att bli valt eller givet en ledarskapsroll.Kvinnor och män är i allmänhet bekväma och lämpliga med khakis, slacks, knäppas ner skjortor, tröjor, blazers eller kjolar som är på knänivå eller under.
  • Bild med titeln klänning för jury tull steg 6
    6. Undvik uppenbara märken och slogans. Om du fortfarande går igenom val kan varumärken och slogans sänka dig när du intervjuas. Kläder som uttrycker politiska, religiösa eller andra åsikter kan leda till ytterligare frågor och potentiell uppsägning från juryns pool.
  • Du kan bli ombedd att lämna om du har på sig kläder med offensiva ord.
  • Bild med titeln klänning för jury tull steg 7
    7. Klä mer konservativt. En rättssal är en plats där människor i många generationer kommer att delta i. De flesta klär sig som om de ska till kyrkan eller arbeta. Det finns bättre ställen att uttrycka din känsla av mode.
  • Bild med titeln klänning för jury tull steg 8
    8. Bära stängda skor. Vissa rättssal kräver detta, och sandaler skulle sällan anses lämpliga ändå. Ännu viktigare är juryns rum att vara kalla och du kan uppleva obehag under en hel dag av jurynservice.
  • Var noga med att bära bekväma, andningsbara strumpor också.
  • Bild med titeln Klänning för juryns tull Steg 9
    9. Ta med extra lager. Prova en cardigan, en jacka, en halsduk och / eller strumpbyxor för att minska ditt obehag. Om du bär flera lager kommer du att kunna ta bort dem eller lägga till dem när kroppstemperaturen ändras.
  • Bild med titeln klänning för jury tull steg 10
    10. Lämna onödiga smycken och lösa förändringar hemma. Många domstolar kräver att deras jurister passerar genom metalldetektorer. Det kommer att spara dig tid och krångel om du kan placera alla dina metallartiklar i din väska eller väska, så att du inte behöver svepas med en detekteringstav varje gång du lämnar och återvänder till lunch eller raster.
  • Del 2 av 2:
    Dressing för att undvika urval
    1. Bild med titeln Dress for Jury Tuty Steg 11
    1. Testa gränserna. Medan du är skyldig enligt lag att delta, föredrar vissa människor att undvika juryplikt. Om det här är du måste du driva gränserna för vad som är acceptabelt klädsel. Klä dig för långt utanför den misshandlade banan och du kan bli ombedd att byta och återvända igen. Klä för standard och du driver en högre risk att väljas. Förstå din domstols krav och arbeta för att subvertera dem.
  • Bild med titeln klänning för jury tull steg 12
    2. Klä ner sig. När du är osäker, klä ner. Även om din domstol har mycket strikta regler och kräver en jacka och slips, kan du medvetet knyta slipsen felaktigt eller ha en uppenbarligen missvisad kostym. Du kommer inte se bra ut, men om du ser slarvig ut och oprofessionellt är dina odds att bli vald avsevärt.
  • Bild med titeln klänning för juryns tjänst Steg 13
    3. Håll dig bekväm. Även om du försöker att inte bli vald, kan orientering och urval ibland fortfarande ta ett tag. Medan du inte planerar att göra en hel dag (eller dagar) av det, borde du definitivt försöka se till att du inte är kliande, varm, kall eller obekväma.
  • Bild med titeln klänning för juryns plikt steg 14
    4. Visa slogans, märken och logotyper. Beroende på dina rättsliga regler (och hur bra du lagar dina kläder när du går in) kan du komma undan med mycket här. Medan du bär en politiskt, religiöst eller rasligt laddat slogan kan vara faux pas, kan det också få dig ut ur juryns plikt eftersom du kommer att verka förspänd eller inflammatorisk.
  • Bild med titeln klänning för juryns tjänst Steg 15
    5. Bära religiöst och etniskt uttrycksfulla kläder. Idealiska jurister är helt opartiska, så genom att visa en uppenbar bias kan du göra dig en mindre idealisk kandidat.Det här är en bra tid att bryta ut din yarmulke eller till och med flaggfärgad muumuu om det finns utrymme i riktlinjerna.
  • Bild med titeln klänning för juryns tullsteg 16
    6. Bling upp det. Om möjligt, bära prickiga och överdimensionerade kostym stil smycken. Som en allmän regel vill du göra något som du kan för att göra dig märkbar eller sticka ut på ett okonventionellt eller oprofessionellt sätt. Garish smycken och till och med smink är ett bra sätt att göra det.
  • Video

    Genom att använda den här tjänsten kan viss information delas med YouTube.

    Varningar

    Klä inte för olämpligt. Du kommer att bli ombedd att återvända inom en kort tid så att du kan utvärderas för fallet till hands.
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande