Hur man går ombord på ett anti-flygplan wraith i halo 3

I Halo 3, förbundet svaret på tanken är Wraith. Det finns normala wraiths och då finns det anti-flygplans-wraiths, magnifika fordon som bara väntar på att bli drivna. Men tycker du att varje gång du dödar föraren blir Wraith alltid förstört? Ja det är möjligt att köra ett anti-flygplan wraith.

Obs! Anti-flygplans-wraiths finns bara i Halo 3s kampanj och är något annorlunda än de normala förbundna Wraiths. De drivs av brutes och kan hålla två passagerare.

Steg

  1. Bild med titeln Anti-flygplan Wraith i Halo 3 Steg 1
1. Leta reda på anti-flygplanet Wraith du vill rikta. De kan bara hittas på Halo 3s kampanj och är ett vanligt mål för dig att eliminera. De är av en ljusare färg än deras lila, normala Wraith-motsvarigheter och kan identifieras snabbt av deras Tell-Tale-anti-flygvapen som skjuter in i himlen.
  • Bild med titeln A Anti Aircraft Wraith i Halo 3 Steg 2
    2. Förstör alla andra fordon runt dig. Om du eliminerar dem kommer Wraith att bli mycket lättare att attackera och närma sig.
  • Bild med titeln A Anti Aircraft Wraith i Halo 3 Steg 3
    3. Döda anti-flygplanet Wraiths gunner, om det finns en. Detta kan göras genom att skjuta dem med en sniper eller strålgevär riktad mot hans huvud. Karbin- eller kampgeväret är också effektiva, även om det kan ta betydligt längre för att döda gunneren med den här metoden.
  • Bild med titeln A Anti Aircraft Wraith i Halo 3 Steg 4
    4. Hoppa ovanpå Wraiths huvudkropp men inte gå ombord på det. Wraith är lättast att hoppa på bakifrån, eftersom föraren kommer att vara omedveten om din närvaro och om du har eliminerat alla andra fiender i området, borde du inte ha något problem med att stanna kvar när du har hoppat upp.
  • Bild med titeln Anti-flygplan Wraith i Halo 3 Steg 5
    5. Melee attackera luckan (B-knappen på din Xbox 360-kontroller) av anti-flygplanet Wraith. Du kan hitta den ovanpå huvudfordonet - se till att du siktar med ditt korshår på det till melee den exakta platsen.
  • Bild titeln Board A Anti Aircraft Wraith i Halo 3 Steg 6
    6. Melee attack den brute som körde Wraith efter att luckan är borta och han är utsatt (b-knappen igen) tills hans hjälm kommer av. Var försiktig så att du inte döda honom, bara för att bara lossa sin hjälm.
  • Bild med titeln A Anti Aircraft Wraith i Halo 3 Steg 7
    7. Håll rätt bunker när meddelandet som uppmanar dig att "Håll RB att gå ombord" Är inte längst upp till höger på din skärm. Om det visas i sista sekunden, använd rätt bunker igen för att demontera och prova processen igen. När den högra bunkeren hålls, skjuter du föraren i huvudet tills han dör.
  • Bild med titeln Anti-flygplan Wraith i Halo 3 Steg 8
    8. Låt din karaktär ange anti-flygplanet Wraith - det här kommer att hända automatiskt om du har gjort det här korrekt. Du kommer nu att kunna njuta av ditt nya anti-flygplan wraith!
  • Video

    Genom att använda den här tjänsten kan viss information delas med YouTube.

    Tips

    YouTube-videor är en konstant supportkälla för spelglitches som detta - om du behöver se hur du gör det, är YouTube-webbplatsen ett bra ställe att börja.
  • Om du inte vill, försök att undvika att använda kampanjens skalle, eftersom de kommer att göra din uppgift mycket svårare, speciellt om skallen ökar brutespansarskyddet.
  • Varningar

    När du kommer ut ur Wraith förstörs det automatiskt, så bara avsluta när du är redo.
  • Det kan ta några försök, så håll dig lugn.
  • Var försiktig med "Ark" -nivån i kampanjen när dina män kommer att få förstärkningar, eftersom vinden från ditt skepp kan slå dig ut ur anti-flygplanet Wraith och förstöra det.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande