Hur man är meningsfull och skrämmande vid behov

Att vara genomsnittlig och skrämmande hela tiden kan vara ansträngande och hjälper dig inte att göra några vänner. Det finns dock tider när det är absolut nödvändigt att skrämma människor lite och för att hävda dig själv. Om du behöver vara meningsfull och skrämmande mot någon, måste du ha en attityd av "Jag bryr mig inte vad någon tror," en hälsosam dos av förtroende, och orden att säkerhetskopiera det. Om du vill veta hur du är meningsfull och skrämmande när du behöver vara, se steg 1 och vara på väg.

Steg

Del 1 av 3:
Att veta när man ska agera
  1. Bild med titeln vara genomsnittlig och skrämmande vid behov Steg 1
1. Vet när du ska stå upp för dig själv. Det första du har fått veta är när du borde vara skrämmande och menar. Du kan inte göra det hela tiden eller det kommer att förlora sitt värde - och du kommer att förlora vänner. Men om någon har satt dig, vilket gör att du känner dig liten, eller bara inte ger dig dig, kan det vara dags att vända den genomsnittliga / skrämmande faktorn. Om du känner att det finns en person eller personer i ditt liv som ständigt behandlar dig med respektlöshet och att du har försökt att vara trevlig och det har inte fungerat, det kan vara dags att utforska din genomsnittliga sida.
  • Om du upprepade gånger känner dig respekterad eller förbisedd kan det vara dags att agera. Vara mr. Trevlig kille eller ms. Trevlig tjej kommer inte alltid att arbeta till din fördel, tyvärr.
  • Bild med titeln vara genomsnittlig och skrämmande vid behov Steg 2
    2. Se till att dina motiv är rena. Du borde inte bara vara meningsfull och skrämmande för att skada någons känslor, för att visa sig, eller bara för att få dig att må bättre. Om det här är vad du vill, då kan du sluta bara vara meningsfull och skrämmande hela tiden. Du bör bara göra det om du känner att du verkligen inte har hörts och behöver stå din mark, eller om det finns en person eller personer i ditt liv som bara går över dig och inte tar dig allvarligt. Kom ihåg att du vill använda dina krafter för gott, inte ondska.
  • Och det här är inte att säga att kämpar eld med eld alltid fungerar - om någon är meningsfull för dig, måste lösningen inte vara meningsfull. Men om du har försökt allt annat, så kan det vara dags att hävda dig själv.
  • Bild med titeln vara genomsnittlig och skrämmande vid behov Steg 3
    3. Gör det inte för mycket. Om du är på den här sidan är chansen att du har hittat dig i en svåra situation där du känner att du inte har några andra alternativ men att vara lite hotande. Om så är fallet är det bra, men du borde inte försöka göra det här din nya permanenta persona. Välj och välj dina strider, och få inte vana att vara medelvärde och skrämmande mot för många människor eller din nya personlighet kan bara hålla fast.
  • Var noga med att titta på dig själv. Om det känns lite för bra att vara genomsnittlig och skrämmande, så är det dags att backa av.
  • Bild med titeln vara genomsnittlig och skrämmande vid behov Steg 4
    4. Se till att du inte ändras helt. Det finns många knep att agera medel och skrämmande och du kan definitivt anta några av dem. Men du vill inte ha en fullständig omvandling där din ursprungliga personlighet har blivit helt fallit vid vägen. Om du agerar ingenting alls som dig själv runt människor som känner dig, så kan de tro att du lägger på en handling och de kan till och med hitta dig roligt. Hitta ett sätt att integrera element av meanness och hot i din riktiga personlighet.
  • Du vill inte överdå det. Om du normalt är blyg och mild och börja agera som en bouncer på den hetaste klubben på Manhattan, kan folk vara på dig.
  • Del 2 av 3:
    Anta attityden
    1. Bild med titeln vara genomsnittlig och skrämmande vid behov Steg 5
    1. Var inte rädd för att säga nej. Människor som är medelvärda och skrämmande ger inte in till andra människor eller låt dem gå över dem. Du måste vara redo att hävda dig själv och att säga nej till personer som dumpar för mycket arbete på dig, fråga dig för löjliga favoriter, eller bara lägga mer på dig än du är bekväm med. Människor som verkligen är skrämmande är mer intresserade av att få folk att göra vad de vill än att ge andras behov.
    • Om något verkar löjligt eller oändligt för dig, säg så. Det här är det nya du, kom ihåg?
    • Det är en fråga om att få den respekt som du förtjänar. Människor kommer inte att respektera dig om de vet att du säger ja till någonting de vill att du ska göra.
  • Bild med titeln vara genomsnittlig och skrämmande vid behov Steg 6
    2. Bosätta sig inte för mindre än du förtjänar. Om du vill få rätt inställning, måste du komma ihåg att du förtjänar de saker du vill ha, och att du inte behöver spendera ditt liv för den andra kursen. Du kan vilja gå upp i karriärstegen, eller för några irriterande människor att ge dig lite utrymme i skolan. Vad du än vill, skriv det ner och se att du verkligen förtjänar inget annat än det bästa. Låt inte någon berätta för dig.
  • Du måste verkligen veta vad du vill veta om du bosätter sig. Ta lite tid att tänka på vad du vill ha ur livet - och vad du hoppas uppnå genom att vara medelvärde och skrämmande.
  • Bild med titeln vara genomsnittlig och skrämmande vid behov Steg 7
    3. Var okej med att göra din egen sak. Människor som är medelvärda och skrämmande har sina egna idéer om hur livet borde leva, och de ger inte i eller överensstämmer med andras uppfattningar om framgång eller det rätta att göra. Det betyder inte att du bör sätta ditt hus i brand, men det betyder att du borde vara sant mot dina övertygelser och bryr dig inte för mycket om vad någon tror. Om du vill gå till en konsert men ingen annan gillar bandet, gå själv. Om du går in i ett klassrum och inte känner till någon där och inte känner att det är socialt, ta en plats och göra vad du vill ha.
  • Stoppa desperationen att försöka se ut som du passar in och sluta omge dig själv av människor du inte bryr dig om bara så att du ser svalare ut.
  • Bild med titeln vara genomsnittlig och skrämmande vid behov Steg 8
    4. Se världen som din ostron. Sluta tänka på vad världen inte har gett dig eller vad det har hållit dig från att göra och tänka på det som något du kan omfamna och kanske ens erövra. När du går in i ett rum, dra inte in dig själv, oroa dig för att du inte kommer att agera rätt väg eller att du inte kommer att känna någon där - i stället, tänk på den fantastiska tiden du kommer att ha för det hela Natt ligger inom din kontroll.
  • Det är en fråga om attityd. Om du tror att en miljon bra saker kan hända med dig och är glada att börja få det du vill, är det mycket mer sannolikt att hända än om du kryper in i fostrets position i hörnet och gråter, "Inget gott händer någonsin med mig .."
  • Bild med titeln vara genomsnittlig och skrämmande vid behov Steg 9
    5. Låt din validering komma inifrån. Vänta inte på att andra människor ska berätta för dig hur fantastiskt du är, hur bra du ser, eller hur mycket du är värd. Även om det är trevligt att få lite beröm och accolader, ingen av det betyder en sak om du tror att du är en värdelös person med ingenting som går för dig. Istället ta ett steg tillbaka för att ta reda på hur fantastisk du är, och låt folk se att du är så bekväm med dig själv att du inte bryr dig vad de tycker om dig - nu är det skrämmande.
  • Det betyder inte att du måste tänka att du är perfekt. Det betyder att du måste inse att du är en värdig person, brister och alla.
  • Bild med titeln vara genomsnittlig och skrämmande vid behov Steg 10
    6. Ha en tydlig känsla av vad du vill ha. Ett annat sätt att skrämma människor och till och med verkar lite medelvärde, är att veta exakt vad du är ute efter. Det kan vara att du vill passera genom hallarna utan att prata med någon som tar ner dig - det kan innebära att du vet att du vill ha examen på tre år. Vad du än vill, måste du ha en fast vision av den framtid du vill uppnå, så fast att någon i din omlopp kan tänka sig, "Wow, det finns inget att stoppa honom / henne."
  • Titta rakt fram istället för ner på golvet. Låt folk se att du alltid tittar mot framtiden.
  • Bild med titeln vara genomsnittlig och skrämmande vid behov Steg 11
    7. Har fasta åsikter. Människor som är medelvärda eller skrämmande går inte runt och frågar andra vad de tycker att de borde göra eller ständigt ifrågasätta allt de tror. Även om du självklart ifrågasätter dina övertygelser för att hitta rätt svar, bör du undvika att komma av som en person som är osäker och alltid vänder mot andra för svar. Du bör inte bara kunna ange hur du känner för vissa problem eller situationer, men du borde ha konkreta bevis för att säkerhetskopiera det.
  • Även om alla har rätt till sin åsikt, bör du inte gå runt sprutad illa grundad, skadlig eller bara irriterande åsikter - det här kommer inte att få folk att respektera dig. Ha fasta övertygelser, men se till att de är grundade i verkligheten.
  • Bild med titeln vara genomsnittlig och skrämmande vid behov Steg 12
    8. Ha kontroll. Människor som är medelvärda och skrämmande har kontroll över sina känslor, deras kroppar och deras ord. Tala på ett lugnt och uppmätt sätt och ser inte ut som om du ska explodera om du befinner dig i en svår social situation. Om du befinner dig att bli uppvärmd eller lyfta din röst, sedan tillbaka och säg att du behöver en andning. Om du vill att folk ska skrämmas av dig, vill du att de ska tänka, "Wow, han menade verkligen när han / hon sa det .."
  • Om du vill låta som om du har övertygelse och vill tas på allvar, måste du ha kontroll över dina ord och känslor.
  • Bild med titeln vara genomsnittlig och skrämmande vid behov Steg 13
    9. Utstråla förtroende. Du kan inte vara meningsfull eller skrämmande till en husväxt om du inte har förtroendet att säkerhetskopiera det. Du måste agera och se ut som om du älskar vem du är, som du vet var du ska, och som om du vet vad du gör. Tala med övertygelse, få ögonkontakt, ha bra hållning, och inte fidget eller titta över för mycket eller du ser osäker på dig själv. Du borde inte vara arrogant och felfri, men om du visar för mycket svaghet, så kommer ingen att kunna ta dig allvarligt.
  • Låtsas tills du lyckas. Om du har kroppsspråk och röstkontroll ner, blir du mycket mer benägna att känna sig självsäker.
  • Del 3 av 3:
    Vidta åtgärder
    1. Bild med titeln vara genomsnittlig och skrämmande vid behov Steg 14
    1. Stå på dig. Oavsett vad, inte tillbaka ner. Även om någon säger något som gör att din åsikt ser ut som skräp, fortsätt att säkerhetskopiera vad du tycker och säger exakt vad du tycker. Gå inte, "Ja, jag antar att du har rätt, man. jag stinker," eller den typen av saker. Fortsätt. Även om du förlorar, kommer det att visa människor du inte kommer tillbaka och att du står upp för vad du tror på. Bara se till att du inte ger intrycket att du är för envis för att hänga runt.
  • Bild med titeln vara genomsnittlig och skrämmande vid behov Steg 15
    2. Vara reserverad. Detta kan åstadkommas genom kontrollerad användning av ansiktsuttryck och muntligt språk.Förbli artig på ditt sätt, men samtidigt ge inte för mycket bort om dig själv.Du kan upptäcka att det hjälper till att hålla konversationer kortfattad och faktum, utan att gå in i personuppgifter.Detta kommer att skapa en känsla av mysterium och osäkerhet för andra, när det gäller dina interaktioner med dem.
  • Kom också ihåg att inte vara rädd eller skrämmad - som annars kommer det att förstöra den önskade effekten.
  • Bild med titeln vara genomsnittlig och skrämmande vid behov Steg 16
    3. Skildras en brist på positiva känslor. Detta inkluderar att undvika beteende som skratt, skojar och ler - även om det normalt är typiska attityder du visar andra. Om du finner det här svårt, syftar som allmänt känslolöst som möjligt - inom den specifika situationen du försöker att verka menar / skrämmande i - kan hjälpa till med detta. Att uttrycka negativa känslor som ilska burst eller irritabilitet är emellertid acceptabelt - eftersom de sannolikt kommer att leda till att man skrämmer personen / personer på mottagaränden.
  • Bild med titeln vara genomsnittlig och skrämmande vid behov Steg 17
    4. Använd en lämplig ton av röst när du talar. Se till att du låter självsäker, hård och säker på dig själv. Tala inte så tyst folk kan inte höra dig. Prata bara lite högre än vanligt, för att du ska höras. Det kommer också att tysta människor också. Säg inte något för att provocera ett argument eller det kan få dig i trubbel, men se till att du säger vad du tycker på en lite svårare än vanligt sätt.
  • Du kan alltid spela in dig själv hemma för att se hur du verkligen kommer av.
  • Bild med titeln vara genomsnittlig och skrämmande vid behov Steg 18
    5. Blott i att uttrycka dina åsikter från andra.Om det händer att någon har gjort ett dåligt beslut eller inte ser bra ut på något sätt, dyker fram och var ärlig om det med dem - men utan att vara taktfullt som du inte kommer att ge intrycket av att vara meningsfullt om du gör det. Du kommer sannolikt att uppnå effekten du är efter ännu bättre om du använder en sarkastisk sätt när du gör dina kommentarer.
  • Detta är ett bra sätt att visa att du inte bryr dig om vad andra tycker, vilket är ett skrämmande drag.
  • Bild med titeln vara genomsnittlig och skrämmande vid behov Steg 19
    6. Gå in i ett rum som du äger det. Människor som är medelvärda och skrämmande vet vad de är ute efter och går in i ett rum som det är alla deras. Det är bara en atmosfär de ger av det som säger, "Komma ur vägen!" Detta skrämmer definitivt människor lite och får dem att tänka, "Det finns en person som vet var han går." Om du vill vara meningsfull och skrämmande, så kan du inte gå in i ett rum som du inte vet vart du går eller när du kommer dit. Agera företag och hävda din dominans och göra det så snart du kan.
  • Titta inte runt nervöst för att någon ska prata med. Om du ser ut som du vet vart du går, kommer du omedelbart skrämmande människor.
  • Bild med titeln vara genomsnittlig och skrämmande vid behov Steg 20
    7. Skratta inte för mycket. Även om även de genomsnittliga och mest skrämmande människorna har en mjukare sida, kommer du inte att göra för många människor cower om du spricker upp varannan sekund. Humor är bra för att lindra stress och hjälpa dig att ansluta till människor, men om du befinner dig runt någon du vill skrämma, då desto mindre skämt, desto bättre. Du kan inte låta dem tro att du är lättillgänglig, kul att vara runt, eller för avslappnad, eller de kan dra nytta av dig.
  • Självklart, om du bara hänger med en massa människor som du inte vill vara menande för att skratta allt du vill ha!
  • Bild med titeln vara genomsnittlig och skrämmande vid behov Steg 21
    8. Låt dina prestationer tala för sig själva. Du behöver inte skryta för att skrämma människor eller vara menliga för dem. Om du pratar om hur fantastiskt du är på fotboll / skola / starta ditt eget företag, kommer folk att vara mindre benägna att respektera dig eller skrämmas av dig än om de lärde sig om detta på egen hand. Om du är riktigt så bra, kommer folk förmodligen att räkna ut det ganska snabbt - om du måste berätta för dem, kommer de inte bryr sig så mycket.
  • Var inte så investerad i Bragging och visar människor hur fantastisk du är i ett försök att skrämma bort människor. Detta kommer att göra att du verkar som om du är desperat för godkännande, vilket är motsatsen till att vara medel eller skrämmande.
  • Bild med titeln vara genomsnittlig och skrämmande vid behov Steg 22
    9. Suga inte upp. Smickra inte människor när du inte menar det, be om godkännande, eller bara agera som en allmän sug-up. Detta beteende kommer att få folk att tro att du får all din validering från andra människor och att du inte riktigt vet vad du vill, eller att du inte tror att du kan komma dit på egen hand. Ja, om du suger upp till dina lärare, populära människor eller chefer, kommer folket runt dig att förlora respekt för dig eftersom de inte kommer att tro att du respekterar dig själv.
  • Bild med titeln vara genomsnittlig och skrämmande vid behov Steg 23
    10. Tänka ditt utseende. Om du vill vara meningsfull och skrämmande för människor, så måste du se ihop. Du behöver inte klä dig till näsan eller se ut som om du bara kom av banan, men du borde ha bra, rena, rynkfria kläder, dusch regelbundet och gör allt du måste göra för att se ut som en person Vem bryr sig faktiskt om sitt utseende. Detta visar en grundläggande nivå av respekt som du ger dig själv, vilket tyder på att andra människor ska följa.
  • Låt inte folk se dig titta på din reflektion eller fixa dina kläder eller sminka offentligt. Detta gör att du ser lite osäker på dig själv.
  • Bild med titeln vara genomsnittlig och skrämmande vid behov Steg 24
    11. Visa inte svaghet. Det här är inte dags att låta folk se hur osäker, rädd eller osäker du är. Om du vill skrämma människor, så måste du låta dem tro att du är bekväm med dig själv, att du är säker med vem du är, och att du inte har 8 000 brister som du sänder hela tiden. Om du visar för mycket svaghet, kommer folk att låsa på det och kommer att se att de kan vara menliga för dig strax tillbaka.
  • Det är okej att öppna upp till dina vänner om dina svagheter och osäkerheter. Men när det gäller att gå ut i allmänheten och ge människor en skrämma, håll det till dig själv.
  • Tips

    Om det är någon du vet och de har alltid varit menliga för dig, kan de lämna dig ensam om du bara visar dem som är chef.
  • Håll alltid huvudet högt och inte tillbaka!
  • Använd dina ansiktsmuskler, tryck dina ögonbryn tillsammans för att skapa ett intensivt och strängt utseende när du talar och gör din poäng.
  • Om du tänker på att använda dem, gå inte överbord på ilska brister.Det är en sak att uttrycka ilska genom ansiktsuttryck och ord.Men en annan att hota någon med fysisk skada.Undvik det här till varje pris, eftersom det annars får dig i trubbel och du kommer förmodligen att bli skadad ändå.
  • Var snäll mot dina vänner framför personen, och om de försöker använda det mot dig, låt din skrämmande rip.
  • Två klassiska Surefire-intimidationstaktik är "Stare-by Mad Dogging" (låser mycket intensiv långvarig ögonkontakt medan den passerar den personen) och "grin-dogging" (intensiv ögonkontakt parade med ett stort överdriven grin - mer av en mocking gest som används för att provocera). Var försiktig eftersom dessa tekniker brukar ses som provocerande och kan enkelt starta en kamp.
  • Varningar

    Att försöka dessa tekniker kan fortfarande leda till problem eller en kamp, ​​så var försiktig i ditt val av ord och handlingar kring specifika personer.Använd din bästa bedömning av dom om vad som sannolikt kommer att fungera utan att vara sannolikt att leda till mycket problematiska situationer.
  • Om du är akter hela tiden, kommer ingen att vara omkring dig.
  • Om du verkligen inte gillar idén om potentiellt förolämpande, eller möjliga fiender ut ur andra människor, är den här artikeln förmodligen inte för dig.
  • Att försöka att dessa steg är mycket osannolikt att göra dig att göra popularitetspunkter.Människor gillar ofta inte andra som gör en vana att vara genomsnittlig eller skrämmande.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande