Hur man undviker screamers på youtube

Har du någonsin tittat på en till synes spännande YouTube-video, bara för att vara rädd plötsligt av en zombieliknande varelse som skriker på toppen av hans lungor? "Skrikare" är uppladdade till platsen av pranksters, och de kan vara både överraskande och störningar när du minst förväntar dig det. Detta kallas a "hoppa skrämma." Den här artikeln kommer att erbjuda några tips om hur man förväntar sig det oväntade när det gäller dessa typer av videor.

Steg

Bild med titeln Undvik skrämmare på YouTube Steg 1
Bild med titeln Undvik skrämmare på YouTube Steg 1
1. Kontrollera kommentarerna på videon innan du spelar den. Om inte användaren som laddat upp videoen avaktiverad kommenterar, kommer du ofta snabbt att ta reda på om videon är en screamer genom att läsa de irriterade svaren. Inaktiverad kommentar själv kan också vara en ledtråd, liksom ett stort antal "motvilja" röster.
  • Bild med titeln Undvik skrämmare på YouTube Steg 2
    Bild med titeln Undvik skrämmare på YouTube Steg 2
    2. Vissa ledtrådar kan varna dig för att skrika. Clumsier som ber dig att slå upp volymen på högtalarna av någon anledning, eller ingen anledning alls. Bättre som helt enkelt har låg volym och tvingar dig att vända upp det. Titta på tiden. Om det är under 30 sekunder, är det troligtvis en screamer. Tack och lov, på YouTube, är du sparsam flash spel Screamers, det bästa av allt, eftersom de gör dig koncentrera.
  • Bild med titeln Undvik skrämmare på YouTube Steg 3
    Bild med titeln Undvik skrämmare på YouTube Steg 3
    3. Vänd dina högtalare ner. Bli inte blamed för att vakna dina föräldrar med en öronpliktighet skrik från dina volymerade högtalare! Detta gäller också för hörlurar, för din egen skull.
  • Bild med titeln Undvik skrämmare på YouTube Steg 4
    Bild med titeln Undvik skrämmare på YouTube Steg 4
    4. Flagga videon som olämpligt, eller åtminstone, klicka på tummen-ned-knappen. Ju mer ogillar en video har desto mindre populär det är, och det är troligt att det kommer att bli en screamer. Dessutom, om en video är flaggad som olämplig flera gånger, kan den tas bort per platshantering.
  • Bild med titeln Undvik skrämmare på YouTube Steg 5
    Bild med titeln Undvik skrämmare på YouTube Steg 5
    5. Titta på videon med ljud dämpad. Om du inte kan höra skriket, kan det vara kul att titta på.
  • Bild med titeln Undvik skrämmare på YouTube Steg 6
    Bild med titeln Undvik skrämmare på YouTube Steg 6
    6. Bli inte lurad när du surfar på något att titta på. De pranksters som laddar upp dessa videoklipp märker dem ofta och titlar dem med populära sökresultat, så att musikvideor eller sportbilskarare kanske inte är så som de verkar.
  • Bild med titeln Undvik skrämmare på YouTube Steg 7
    Bild med titeln Undvik skrämmare på YouTube Steg 7
    7. Förhandsgranska videoramarna utan att spela videon. Pausa videon och dra långsamt muspekaren vänster och höger över den grå stången mellan videon och kontrollerna. Du kommer att se en liten ram pop upp ovanför muspekaren. Om du ser ett läskigt ansikte i en av ramarna är det definitivt en screamer. Om du inte ser några skrämmande ansikten i någon av ramarna är det inte en screamer.
  • Tips

    Du kan spara dig chocken genom att undvika videor som Wheres Waldo, hitta 10 saker som är fel med den här bilden, rör inte väggarna, läskig labyrint och skrämmande kök optisk illusion mm. Titta inte på pornografiska videor heller. Det är inte bara fel, men de flesta av dessa videor är också skrika.
  • Om videon inte visar videoramarna eller om du är så rädd för att kontrollera videoramarna för läskiga ansikten, stänga av volymen, bläddra ner så att du kan se 1/4 av videon och hoppa över till slutet där Det kommer sannolikt att bli en screamer. Om du ser något som liknar ett läskigt ansikte, är det en screamer.
  • Varningar

    Inte alla screamers är under 30 sekunder, eller har tyst musik i början. Akta sig!
  • Lita på dina instinkter. Om videon ser oskyldig men du känner dig misstänksam med kommentarerna, är det förmodligen något värt att hoppa över.
  • Se upp för en andra screamer!
  • Ibland fake människor länken av tinyurl, bit.Ly och andra.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande