Hur man ritar en kjol

Kjolar är inte en "enbart" Kläder. I Skottland och på platser där män av skotsk nedstigning bor, har män det traditionella plagget som kallas en kilt, som liknar en kjol. Det finns många typer av kjolar: penna kjolar, miniskirts, full, skräddarsydd, maxi, etc. Lär dig att rita en enkel kjol med den här lätt att följa guide. Detta exempel visar hur man gör en ritning av en grundläggande kjol med midjeband som du kan basera mer utarbetade ritningar på.

Steg

  1. Bild med titeln Rita en kjol Steg 1
1. Rita två kurviga rektanglar som visat, så de bildar en slags mycket kort cylinder.
  • Bild med titeln Rita ett kjol Steg 2
    2. Rita en trapezoid under dessa rektanglar. Sidorna ska vara jämn eller nära för att få din kjol att visas som realistisk som möjligt, eller, som realistisk som du vill.
  • Bild med titeln Rita en kjol Steg 3
    3. Lägg till i böjda och raka linjer för att visa veck. Dessa kan vara sålånga / korta / rakt / vågiga du gillar, men lägg inte in för många eller din kjol kommer att se skrynklig och andra klass.
  • Bild med titeln Rita ett kjol steg 4
    4. Lägg till mer till den grundläggande illustrationen av kjolen. Skiss i detaljer / mönster som du vill ha - vara kreativ! Du behöver inte hålla det till de enkla spetslagren som ses här, fortsätt och lägg randar eller polka prickar eller ett blommönster på din kjol. Himlen är din enda gräns!
  • Bild med titeln Rita en kjol Steg 5
    5. Linje ritningen med svart bläck. Försök att göra en modulär linje, som passerar från en tunn till en tjock linje och vice versa. Detta kommer att göra din ritning bättre och mer professionell. Radera eventuella onödiga riktlinjer.
  • Bild med titeln Rita en kjol Steg 6
    6. Färg i din ritning. Använd din fantasi med djärva streck och färgdesigner för att göra din kjol så minnesvärd som möjligt. Lägg till i skugga / markering och du har skapat din mycket kjolritning!
  • Video

    Genom att använda den här tjänsten kan viss information delas med YouTube.

    Tips

    Rita lätt i penna så att du enkelt kan gnugga misstag.
  • Om du vill använda markörer / akvareller för att färga din ritning, använd papper som är relativt tjock och linje över din penna mer mörkt innan du gör det.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande