Hur man klär sig i knälängdskjolar

Bär en knä-längdskjol är något som är tillbaka i stil. Du kan se trendig, stilig och fashionabel med det här utseendet. Det är viktigt att du följer några viktiga tips, så du ser inte dowdy. Knälängd hänvisar till kjolar som sträcker sig från strax ovanför strax under knäet.

Steg

Del 1 av 3:
Plockar höger knä längd kjol
  1. Bild med titeln Klänning i knälängdskjolar Steg 1
1. Välj en längd som smickrar din höjd. Inte alla har samma kroppstyp, och det finns några sätt du kan göra en knä-längd kjol ser bättre ut för din.
  • Korta kvinnor eller tjejer ser väldigt bra ut i knälängdskjolar som faller strax under knäna. Det är inte sant att korta kvinnor inte kan bära knälängdskjolar.
  • Om du är väldigt lång, kommer du att se bra ut i en kjol som faller precis vid mittkalvpunkten. Det betyder inte att du inte kan prova en knälängd kjol, men det är något att tänka på.
  • Kvinnor över 40 ser bra ut i knälängdskjolar, som är bantning och visar kalvarna.
  • Bild med titeln Klänning i knälängdskjolar Steg 2
    2. Välj en form som flatterar din kroppstyp. Det finns många stilar av knälängdskjolar, och olika kroppstyper ser bättre ut i vissa än andra.
  • Knä-längdskjolar behöver inte vara tråkiga, och de behöver inte komma i en boxig, formlös stil. Det finns penna kjolar, fulla kjolar, ballongkjolar och a-line kjolar, för att börja.
  • Pläterade kjolar är stora på äppelformade kvinnor eftersom de kamouflera magen.
  • Timglasformer ser bra ut i blyertspenna, eftersom de smala låren samtidigt som de visar dina kurvor. Kjolar med detaljer på botten, som Ruffles, visar också kurvorna.
  • A-line kjolar ser bra ut på kvinnor med päronformade kroppar. De minimerar en större nedre halvlek. Om du är mycket tunn, undvik skrymmande kjolar och försök bälten!Kvinnor med rakare kroppar och inte många kurvor kan försöka ha på sig en babydräkt på toppen av knäets kjol. Detta kommer att ge illusionen av kurvor.
  • Expertips
    Veronica Tharmalingam

    Veronica Tharmalingam

    Professionell Stylistveronica Tharmalingam är en personlig stylist som driver sin mode konsultverksamhet, sos mode, i Los Angeles, Kalifornien och Paris, Frankrike. Hon har över 10 års erfarenhet av snygga garderober för män och kvinnor. Veronica är också en professionell modell och har arbetat med internationella märken som Harrods, LVMH, och L`Oreal.
    Veronica Tharmalingam
    Veronica Tharmalingam
    Professionell stylist

    Veronica Tharmalingam, professionell stylist, bryter ner det:

    Curvy Ladies: Välj en hög midja stil! Om du är kurvig och kort, använd aldrig en kjol eller klänning under knänivå - det kommer att minska din höjd ännu mer.
    Boyish Lassies: Välj för A-Line kjolar och klänningar.
    Hippy Chics: Prova en midjepennkjol - flaunt dina kurvor.
    Busty Mamas: Använd inte puffiga bottnar eller a-line - det kommer att lägga till extra vikt. Välj Figur kramar kjolar och bottnar, med en lös topp och stilig, högre nacke, sedan para den med ett bälte för att accentuera din underbara barm.
    Plus Size Divas: Bära höghändiga kjolar och flytande toppar - det här ser väldigt smickrande ut.

  • Bild med titeln Klänning i knälängdskjolar Steg 3
    3. Välj en djärv färg. Eftersom knä längdskjol är lite enkelt i koncept, kan du göra det verkar annorlunda och stå ut ännu mer genom att välja en djärv färg.
  • Tänk ljusa färger som bubblegum rosa, senap, lime grön och persika. Pasteller fungerar bra, men pärlfärger gör det också. Du kan försöka ha på sig en knä-längdskjorta med veck. Välj det i en djärv färg, som läppstift rosa, så det ser inte ut som du raided mormors garderob.
  • Knä-längdskjolar med sjöjungfrun är ett annat sätt att göra stilen mer uppdaterad och mycket romantisk. Tänk på att para en röd sjöjungfrun hemmed kjol med en enkel vit ärmlös tröja.
  • Var uppmärksam på hur färg och mönster fungerar med din med kroppstyp (djärva accentuates funktioner, så placering av djärva element kan vara viktiga.) Till exempel, om du vill smala dina höfter, kommer mörkare färger att fungera bättre på botten, och du kan spara de djärva färgerna för skjortan. Navy, grå, mörkbrun och svart är bantning - ljusare färger kan göra områden ser större ut.
  • Det betyder inte att du inte kan göra ett svart eller vitt knälängds kjolarbete-du kan, speciellt om du väljer en färgstark tröja. Spela dock med färgpaletten, och var inte rädd för att bli djärv. Det är dock en bra tumregel att följa, att om du blir djärv på botten, välj en neutral färg för toppen, som en vit eller svart skjorta.
  • Bild med titeln Klänning i knälängdskjolar Steg 4
    4. Försök med att ha ett intressant tyg. Knälängdskjolar undviks inte längre av kändisar, även på sommaren. Du kan också se bra ut i en knä-längdskjol också. Det behöver inte se dowdy. Spela runt med tygvalet.
  • Ett sätt att göra en knästängdskjol ut är att välja en i ett intressant tyg som spets. Till exempel bär vissa människor knä längd kjolar i plaid.Vill verkligen få uppmärksamhet? Försök ha på sig tulle. Denna ballerina-liknande tyg är bra för en natt ute.
  • Om du går med en djärv design eller tyg är det en bra idé att vara enklare på toppen. Ett vinnande utseende är att para kjolen med en gröda och en denimjacka eller skjorta.
  • Ögon tyg anses vara mycket romantiskt och ett annat sätt att jazz upp en knä längd kjol. Återigen, eftersom det här är ett busier tyg, är det bäst att välja en enklare topp, som en tight unadorned white shirt.Det omvända är också sant. Om du bär en solid-color knä längd kjol, kan du gå djärvare med din topp, med även ha på sig en ögonskjorta!
  • Del 2 av 3:
    Dressing medan du bär en knä längd kjol
    1. Bild med titeln Klänning i knälängdskjolar Steg 5
    1. Bära en kontrasterande tröja med en intressant design. Om du väljer en solid-färgad knä längd kjol, går du ganska traditionell. Så det kommer att göra en intressant kontrast för att para kjolen med en modernare skjorta.
    • Välj en tröja med en kant som talar ungdomar. Till exempel kan du bära en beskuren skjorta, eller en svart skjorta med former som skärs ut i ärmarna. Beskäret toppar är en bra idé om du är yngre. Kändisar bär det här hela tiden. Om du har ett bälte, kommer du sannolikt att ha en skjorta som inte har mycket tyg eller ett upptagen mönster. Bältet själv blir den uppmärksamhet som får objektet.
    • Du kan välja en grafisk t-shirt med ett uttalande på det som är ung och sassy. Du kan bära en plädskjorta eller en tröja med ädelstenar eller polka dots. Vissa människor bär mönstrade knästängdskjolar, men på grund av mängden tyg kanske du vill välja en solid färg och spara mönstret för skjortan.
    • Du kan också spela med kontraster i tyg, para på kjolen med en denimskjorta, till exempel eller med en t-shirt. Vissa människor bär sweatshirts med knälängdskjolen. Återigen, leka med kontraster.
  • Bild med titeln Klänning i knälängdskjolar Steg 6
    2. Spela runt med skjortans passform. Eftersom knälängden kjol kan ses som dowdy eller bara traditionell i vissa hörn, har du mer utrymme för att krydda upp toppen.
  • En bra tumregel är att inte bära tätt över kläderna. Med andra ord, om du bär en mer form-passande skjorta, bär inte en tät eller avslöjande topp. Det omvända är också sant.
  • Således, eftersom knälängden kjol är klassisk, kan du bära en tröja som visar lite klyvning eller är bara lite mer form-passande.
  • Bära en lång tröja. Ett vanligt utseende med en knä-längdskjol är att bära en slouchy tröja. Detta kan ge hela utseendet en svalare vibe.
  • Bild med titeln Klänning i knälängdskjolar Steg 7
    3. Överväga tillfälle. Vilken knä-längdskjol du väljer kan bero på formaliteten i tillfället.
  • Kjolar med mer pågår, till exempel veck, ruffles eller andra detaljer, kommer att fungera bättre för en utekväll, och de kan tyckas frivolous för arbete.
  • Stick med enkla penna eller a-line kjolar för affärer tillfällen, och det enklare ju bättre om du är i en mer informell miljö också.
  • Tyg betyder här. Spets, sammet, tulle och andra mer lyxiga tyger fungerar bättre för en utekväll. Skjortan är också. Du kan klä en kjol ner snabbt med en gröda eller t-shirt, och du kan klä upp det snabbt med en sidknappad eller annan professionell skjorta.
  • Del 3 av 3:
    Bär rätt tillbehör med knä längd kjol
    1. Bild med titeln Klänning i knälängdskjolar Steg 8
    1. Bära ett bälte. Ett sätt att göra en knälängd kjol ser verkligen snyggt är att bära ett bälte. Detta kommer att uppmärksamma sig från hemlinjen och tillbaka till midjan.
    • Vissa människor föredrar att bära ett brett bälte med knälängd kjol. Du kan försöka välja ett brett bälte i en intressant färg, som senap.
    • Andra människor föredrar att bära tunna bälten med knälängdskjolar, men det finns mer material med knälängd kjol, så ett bredare bälte kan vara ett bättre val så bältet är mer synligt.
    • Med några penna kjolar, vill du bära bältet lite högre för att skapa ett slags vintageutseende. Kom ihåg att knälängdskjolar är typ av en throwback-stil av de gamla klassikerna.
  • Bild med titeln Klänning i knälängdskjolar Steg 9
    2. Bära en söt koppling. Kom ihåg att knälängdskjolar kan vara ganska formella. De behöver inte (om du bär, säg en beskuren topp), men de är ofta.
  • Gå med den formella känslan och bära en vintage koppling. Spela upp 40-talet och 50-talets känsla av kjolen. Du vill inte bära för stor av en handväska med det här utseendet, eftersom du igen vill att kjolen själv ska göra uttalandet.
  • Du kan försöka bära en koppling i en färg som inte matchar men kompletterar kjolfärgen. Till exempel, om din kjol är svart, kan du bära en rubin-röd koppling eller en lime-grön.
  • Håll andra tillbehör enkelt. Kanske bära en brosch på din tröja (beroende på skjortan). Kanske bära enkla diamantörhängen. Men igen, vill du låta kjolen uppmärksamma. Använd armband, halsband, ringar, halsdukar, hattar och fingerlösa handskar.
  • Bild med titeln Klänning i knälängdskjolar Steg 10
    3. Prova stövlar. Det kan tyckas kontraintuitiva att bära stövlar med knälängdskjol, eftersom det inte kommer att visa mycket av dina ben. Så länge du låter några inches av benet kika ut, kommer det att se bra ut.
  • Det här är väldigt populärt, särskilt på vintern, och det kan se bra ut. Faktum är att du kan bära stövlar med många olika kjollängder.
  • Stövlar i läder eller mocka ser bra ut. Du vill förmodligen inte ha på sig knälängdsstövlar med det här utseendet. Ankelstövlar ser särskilt bra ut med knälängdskjolar.
  • Men människor har försökt att bära knästängstövlar med knälängdskjolar och har dragit den av. Välj stövlar i en annan färg än kjolen om du försöker göra det. Bär tights med knä längdskjol fungerar om du väljer tights liknande i färg till kjolen. Annars kommer du inte att visa tillräckligt med ben för att skapa ett strömlinjeformat utseende.
  • Bild med titeln Klänning i knälängdskjolar Steg 11
    4. Ha på sig stora skor. Prova strappy klackar med knä längd kjol. Kom ihåg att kjolen är ganska formell och nästan vintage.
  • Om dina skor är lägenheter eller för enkla, kan hela utseendet vara tråkigt. Bär strappy höga klackar är ett bra sätt att jazz upp klänningen. Strappy klackar kommer att förlänga benen.
  • Du kan också para en knälängd kjol med lägenheter, men. Du bör noga undvika att ha på sig skor som är upptagna med mycket snörning och annan dekoration. Du vill inte att skorna ska tävla med kjolen.
  • Vissa människor även par knä längd kjolar med tennisskor. Du kommer att undvika att titta för frumpy om du accentuerar kjolen med trendiga eller ungdomliga modeval.
  • Video

    Genom att använda den här tjänsten kan viss information delas med YouTube.

    Tips

    Ibland är det mer romantiskt att inte visa så mycket hud.
  • Välj rätt passform. Midjan av en penna kjol ska sitta på din naturliga midja, till exempel.
  • Om du bär en baggy tröja med knä längd kjol, kan du se bort i tyget.
  • Knä-längdskjolar ska i allmänhet skumma bara förbi toppen av din knäskål.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande