Hur klä sig med tjocka lår: 10+ smickrande utseende

Oavsett vilken kroppstyp du har, hitta smickrande bitar som markerar din figur hjälper dig att känna dig självsäker varje gång du lägger på en outfit. Slår en balans mellan att accentuera din kropp utan att täcka upp för mycket kan ta lite ansträngning, men det är värt det! Vi har sammanställt några tips och tricks du kan använda på din nästa shopping spree för att hitta de perfekta bitarna för din kroppstyp.

Steg

Metod 1 av 11:
Välj neutrala färgade bottnar.
  1. Bild med titeln klänning med tjocka lår Steg 1
1. Ljusa bottnar kan uppmärksamma dina ben. Om ditt mål är att sänka dina lår, gå till bottnar i fasta, neutrala färger, som brun, svart och grädde. För jeans, prova mörk tvätt eller svart denim.
  • Bottoms med mycket detaljering, som extra fickor eller paljetter, kan också uppmärksamma dina ben och lägga till extra bulk. Plocka bottnar som är smala och släta hela vägen.
Metod 2 av 11:
Gå till vertikala ränder på byxor.
  1. Bild med titeln klänning med tjocka lår Steg 2
1. Vertikala ränder har en bantningseffekt på benen. Om du vill ha på sig byxor med ett mönster, leta efter de med vertikala ränder eller mönster för att förlänga din kropp. Fasta färgblock, som svart och vitt, är bättre än små, invecklade mönster.
  • Detsamma gäller för kjolar och klänningar också. Vertikala ränder kommer att förlänga och smala dig, medan horisontella kan få dig att se bredare.
  • Försök att hålla dig borta från upptagna utskrifter, vilket också kan uppmärksamma dina ben.
Metod 3 av 11:
Prova bredbenta byxor.
  1. Bild med titeln klänning med tjocka lår Steg 3
1. Bottoms som dessa kommer att vara mycket mer bekväma. Försök att välja byxor som börjar breda och lite avskapa ner på fotleden för en fin balans. Byxor med veck och joggare är de perfekta exemplen på detta.
  • Försök hitta raka eller bootcutbyxor istället för flare. Om tyget flög ut för mycket längst ner, kan det få dina ben att se bredare ut.
Metod 4 av 11:
Accentuera den högsta punkten i midjan.
  1. Bild med titeln klänning med tjocka lår Steg 4
1. Din naturliga midja är vanligtvis den smalaste delen av din torso. Plocka ut byxor, byxor, jeans och kjolar som är lite höga midjade för att uppmärksamma din figur och markera dina kurvor. Prova att lägga till uttalande bälten runt din naturliga midja för att ta ut det ännu mer.
  • Din naturliga midja är området precis ovanför dina höfter. Det är den plats du naturligtvis griper när du lägger dina händer på dina "höfter" medan du står.
  • Om du har en lång topp, tuck den i dina bottnar för att låta din midja skina.
Metod 5 av 11:
Använd kjolar som slutar runt ditt knäområde.
  1. Bild med titeln klänning med tjocka lår Steg 5
1. Uppmärksamma den smalaste delen av dina ben. Försök att gå till MIDI-kjolar som slutar strax ovanför eller strax under knäet för att täcka dina lår medan du binder dina ben. Kjolar med spets eller ruffle detaljering i botten kommer att fungera ännu bättre för detta, eftersom de drar ögat nedåt.
  • Prova A-line kjolar eller trumpet kjolar för att passa din kroppstyp perfekt.
Metod 6 av 11:
Gå för mjuk, stretchig denim.
  1. Bild med titeln klänning med tjocka lår Steg 6
1. Stärkelse, stiff denim kan lägga till extra bulk på benen. När du plockar ut jeans, gå till denim som är lite stretchig. Jeggings och Jean Leggings är perfekta för detta eftersom de överensstämmer med din kropp utan att lägga till extra tyg.
  • Dark Wash Denim är bättre än lätt tvätt, eftersom de mörkare färgerna kan hjälpa till med att uppmärksamma dina ben.
Metod 7 av 11:
Använd uttalande Toppar.
  1. Bild med titeln klänning med tjocka lår Steg 7
1. Rita ögat uppåt i dina kläder. Gå till flytande, utsmyckade blusar, mönstrade knappar, strukturerade jackor och grafiska t-shirts. När du accentuerar din överkropp kan du få folk att fokusera på din övre halvan istället för benen.
  • Slipsfärgskjortor och blommiga blusar fungerar också bra för detta!
  • Leta efter toppar med fransar eller massor av fickor.
Metod 8 av 11:
Långsträckta benen med höga klackar.
  1. Bild med titeln klänning med tjocka lår Steg 8
1. När du klär upp, gör dig och ser längre ut med ett par klackar. Gå för enkla klackar som inte har massor av band eller bling på dem så du förlänger benen istället för att klippa dem på fotleden. Om du inte är fan av stilettos, gå till kattunge klackar, kilar eller midi-klackar istället.
  • Försök att undvika knähöga stövlar. Skor som detta kan få dig att se kortare istället för att förlänga benen.
  • Nakenklackar är särskilt långsträckta eftersom de ser ut som en förlängning av ditt ben.
Metod 9 av 11:
Accentuera dina anklar med spetsiga skor.
  1. Bild med titeln klänning med tjocka lår Steg 9
1. Lägenheter, mulor och klädskor kan förlänga benen. När du plockar ut skor, gå för de med en något spetsig tå för att uppmärksamma ditt skor och förlänga hela din kropp. Plus, spetsiga skor gör att någon outfit ser lite mer elegant och sofistikerat.
  • Gå för nakna skor som matchar din hudton för att verkligen förlänga dina ben.
Metod 10 av 11:
Accessorize med uttalande halsband och örhängen.
  1. Bild med titeln klänning med tjocka lår Steg 10
1. Det handlar om att dra ögat uppåt. Gå till chunky halsband, långa örhängen, stora huvudband eller fluffiga halsdukar. Bitar som dessa kommer att avsluta din outfit medan människor ser uppåt i ditt ansikte och torso.
  • Försök matcha ditt halsband till dina örhängen för att få din outfit att se mer sammanhängande.
  • Flashy ringar och ansikts piercingar fungerar också bra för detta!
Metod 11 av 11:
Bära stora, strukturerade handväskor.
  1. Bild med titeln klänning med tjocka lår Steg 11
1. Påsar som dessa gör att dina ben ser lite mindre ut. Gå för stora, skrymmande handväskor och ryggsäckar för att lagra dina väsentliga saker när du går ut. Om du är på det professionella fältet, försök med en portfölj eller en satchel för alla dina viktiga papper.
  • Små kopplingar och känsliga handväskor kan göra benen att se större i jämförelse.

Tips

Alla mode "regler" är bara riktlinjer. Om en klädsel gör att du mår bra, bära den!
Dela på det sociala nätverket:
Liknande