Hur man tjänar extra inkomst för hemmafruar

Att vara hemmafru betyder inte att vara dömd att tjäna lite eller inga pengar, och många hemmafruar tjänar betydande intäkter genom att erbjuda en mängd olika produkter och tjänster både online och offline. Med tillkomsten av Internet kan fler och fler kvinnor publicera sina erbjudanden och tjäna pengar på sina färdigheter och förmågor genom bloggar och sociala nätverk.

Steg

Del 1 av 4:
Utforska dina färdigheter och förmågor
  1. Bild med titeln Skriv ett tidskrift Steg 3
1. Utforska dina intressen. Din resa för att tjäna extra inkomst börjar med att ta en titt på vad du tycker om att göra, är intresserade av, eller är passionerade om. Ofta kan intressen översättas till inkomst, speciellt om de är backade av färdigheter eller erfarenheter.
  • Skriv ner en lista över alla saker som intresserar dig, eller det kan potentiellt intressera dig. Att se dessa skrivna ner framför dig är ett utmärkt sätt att föreställa sig potentiella inkomstmöjligheter, och helst inkomstmöjligheter som är anpassade till dina intressen.
  • Till exempel kan du njuta av matlagning, sport, skrivning, matematik, bilreparation eller trädgårdsarbete. Dessa kan alla översättas till inkomstmöjligheter.
  • Var också mycket medveten om vad du absolut tycker om att göra. Även om det ibland är nödvändigt att göra aktiviteter som du inte gillar (speciellt om det finns tillgänglig inkomst som gör det), det är möjligt att lämna dessa aktiviteter som en sista utväg. Du kan till exempel ogillar att skriva oerhört.
  • Bild med titeln Bestäm om eller inte ha ett barn steg 1
    2. Utvärdera din tidigare erfarenhet. Titta på din tidigare erfarenhet kan det vara ett bra sätt att avslöja inkomstmöjligheter. Erfarenheten kan innehålla anställning, men också utbildning, fritidsaktiviteter eller något annat du har gjort.
  • Till exempel, om du är en lärare (eller har erfarenhet att lära sig något), kan du kanske tjäna pengar på det här. Detta kan vara sant för nästan alla tidigare erfarenheter, inklusive erfarenhet av att göra konst och hantverk, kontorsadministration, skriva, ta hand om djur, eller till och med barnpassning.
  • Bild med titeln Barter Steg 9
    3. Undersök dina färdigheter. Slutligen, undersöker vad du är bra på kan vara ett användbart sätt att avslöja möjligheter att tjäna pengar. Att vara skicklig på något eller att kunna göra något som andra inte kan göra så bra kan det betyda att andra kan vara villiga att betala dig för att göra det.
  • Om du är en naturligt begåvad Baker till exempel, eller ha en gåva för att tala ett eller flera språk, kan du se till att tjäna pengar på det.
  • Titta på dina intressen, färdigheter och erfarenhet kombinerad för att få hjälpsamma idéer.
  • Bild med titeln Spara upp för en bil Steg 19
    4. Planera att balansera arbete med hushållsansvar. Att vara hemmafru eller stanna-hemma-mamma kräver mycket arbete, och många anser det om deras heltidsjobb. Att göra tid att tjäna extra inkomst kommer att innebära att du tar tid bort från hushållens ansvar. Ta en titt på hur du spenderar dina dagar nu och bestäm det du kan ge upp för att göra plats för uteservering.
  • Till exempel, kanske du spenderar flera timmar städning varje dag. Ta reda på vilka sysslor som kan göras mindre ofta, eller tilldela dem till någon annan i ditt hus.
  • Barnomsorg är i sig ganska tidskrävande. Beroende på vilken typ av arbete du bestämmer dig för att du vill överväga att gå med i ett barnomsorg eller fråga en släkting att titta på dina barn under en viss tid så att du kan ägna den tiden att arbeta.
  • Del 2 av 4:
    Välja ett sätt att tjäna extra pengar
    1. Bild med titeln Gör pengar enkelt (för barn) Steg 8
    1. Babysit andra barn. Om du för närvarande är en mamma, har du redan en värdefull kompetensuppsättning och resurser som kan vara otroligt användbara för andra föräldrar. Många föräldrar letar efter barnpassning eller daghem, och med daghem är ofta dyrt, kan du troligen hitta många föräldrar som är villiga att betala en något lägre skattesats för personlig vård.
    • Du kan annonsera på webbplatser som Kijiji eller Craigslist, eller göra affischer för skyltar. Du kan också använda din Facebook eller andra sociala medier för att annonsera.
  • Bild med titeln Uppmuntra goda studievanor i ett barn Steg 4
    2
    Tutor antingen online, eller vid din bostad. Om du har någon specialkunskaper som du kan dela, kan du köra ett hembaserat eller online-handledning för en avgift. Detta är särskilt användbart om du vet en akademisk disciplin mycket bra, men kan också vara otroligt användbart om du vet ett andra språk.
  • För att annonsera hemhandledning kan du använda en webbplats som Kijiji eller Craigslist, annonsera via dina barns eller andra lokala skolor, eller nätverk med lokala föräldrar.
  • För en online-verksamhet, webbplatser som handledare.com kan vara till hjälp. Undervisningen görs helt online, och du betalas en timpris. Fångsten är du måste ha en högskoleexamen för att undervisa vissa discipliner, och du måste också vara tillgänglig för handledare minst fem timmar per vecka.
  • Om du känner ett annat språk, italki.com kan låta dig lära dig ett annat språk online och få betalt timme att göra det.
  • Bild med titeln Gör pengar enkelt (för barn) Steg 3
    3. Sälj produkter du skapade. Om du kan skapa något värdefullt kan du sannolikt sälja det. Idéerna i detta avseende är oändliga, och kan innehålla saker som bakverk, bilder, konst och hantverk, klänningar och nästan allt annat. Om du har något du kan skapa, är den största utmaningen att veta hur man marknadsför och säljer den.
  • Att använda dina online-sociala nätverk kan vara ett bra sätt att annonsera om du bara börjar. Dessutom gör du en Facebook-sida för ditt företag, som innehåller bilder på din produkt, kan vara ett utmärkt sätt att dela med dig av dina omedelbara vänner och förhoppningsvis generera hänvisningar från dem.
  • Vissa produkter har också motsvarande webbplatser på vilka sälj dem. Till exempel, om du gör fotografi, kan webbplatser som Shutterstock och iStock tillåta dig att sälja bilder. Etsy är också en användbar webbplats för att sälja konstverk. Sälja stickmönster på raverly. Naturligtvis kan webbplatser som Kijiji och Craigslist också vara användbar för anslutning till lokala köpare.
  • Du kan också skapa din egen hemsida eller e-butik om du är ambitiös och använder onlineannonsering (som Google AdSense) för att generera trafik.
  • Etsy.com är en annan plats du kan använda för att sälja hemlagade produkter. Se hur man säljer hantverk på Etsy för mer information.
  • Bild med titeln Bli en petite modell steg 5
    4. Frilansskrivning eller blogg. Om du är en skicklig författare, och om du är kunnig och / eller har unika upplevelser eller perspektiv att dela på ett ämne, är det möjligt att tjäna pengar online via frilansskrivning eller bloggning.
  • Att skapa en blogg är ganska okomplicerad. Du kan använda en webbplats som Blogger för att skapa en gratis blogg, eller du kan använda en webbplats som WordPress.org för en liten avgift på ca $ 4 per månad. Det är viktigt att veta att tjäna pengar på en blogg kan vara en svår utsikter, eftersom det belopp du gör är beroende av storleken på din läsarebas.
  • Frilansskrivning och / eller redigering är också ett lönsamt alternativ. Det finns många webbplatser som erbjuder frilansskrivningsjobb ganska snabbt, som Elance eller Textbroker. Dessa webbplatser är lämpliga för dem som bara har börjat, eftersom lönesatserna är vanligtvis inte exceptionella. Andra sätt att hitta frilansskrivningsarbete är att söka frilansskrivande jobbbrädor, använda webbplatser som freelancewriting.com, eller till och med tonartikel idéer till publikationer.
  • Del 3 av 4:
    Med tanke på alternativa inkomstalternativ
    1. Bild med titeln Live på en budget Steg 14
    1. Överväga kupong. Ibland behöver du öka din inkomst inte komma från att tjäna mer, men kan också komma från att spendera mindre. "Kupong," Eller den strategiska användningen av många kuponger och kampanjer, kan uppnå detta resultat genom att lokalisera och samla kuponger som då kan sättas mot att minska kostnaden för vardagliga föremål.
    • Var hittar du kuponger? Det finns en mängd källor. Standardplatsen är i söndagspapper, men utskrivbara kuponger finns också online från webbplatser som kupong.com eller tillverkare webbplatser för det specifika objektet för vilket du handlar.
    • Din mobiltelefon kan också vara en utmärkt resurs för att hitta kuponger och matchar dem till försäljning på butiker i din region. En mobilapp som är särskilt populär är Favado, vilket gör att du kan hitta försäljningen i din region och skriva ut kuponger som motsvarar försäljningen.
    • Om du är intresserad av att bedriva kuponger ytterligare, kan populära bloggar som den krazy kupongdamen erbjuda en mängd resurser för att komma igång.
  • Bild med titeln Live på en budget Steg 15
    2. Tjäna pengar på din onlineaktivitet. Det finns webbplatser online som betalar dig för att göra aktiviteter som att söka, titta på videoklipp, slutföra undersökningar, shopping på nätet eller spela spel. För närvarande är några populära resurser för att uppnå detta swagbucks, och ebates.
  • Swagbucks kan du tjäna Swagbucks valuta för att göra onlineaktiviteter via deras hemsida, som sedan löses för kontanter eller presentkort. Som ett exempel på hur det fungerar kan du välja att handla produkter via Swagbucks Store (genom vilken du kan köpa produkter från tusentals stora butiker). För varje dollar du spenderar, skulle du få en Swagbuck, vilket motsvarar att ta emot 1% Cashback.
  • Ebates.com erbjuder en liknande fördel, där du kan tjäna pengar tillbaka för inköp som du normalt skulle ha gjorts oavsett. Det är mindre varierat än swagbucks (eftersom Swagbucks kan du tjäna pengar via många andra onlineaktiviteter än att shoppa), men kan erbjuda bra erbjudanden.
  • Observera att det är många webbplatser som dessa två. En online-sökning kommer att avslöja många potentiella alternativ att använda.
  • Var försiktig med att köpa saker du inte behöver få fördelar på dessa webbplatser. Försiktigt överväga något köp först för att bestämma om du verkligen behöver det, bestäm sedan dess lägsta kostnad.
  • Bild med titeln Gör pengar online Steg 17
    3. Granska produkter online. Det finns otaliga webbplatser online som antingen betalar dig direkt eller erbjuder rabatter på produkter för att skriva recensioner. Recensioner kan skrivas för allt från webbplatser till badrumsprodukter. En Google-sökning av "Tjäna pengar på nätet som granskar produkter" eller något liknande kan ge otaliga resurser.
  • Userting.com är en populär webbplats som betalar via PayPal för att granska webbplatser och appar på nätet. Medan det finns begränsningar för hur mycket du kan tjäna, kan det vara ett användbart sätt att göra några extra dollar.
  • Snagshus.com är en annan populär webbplats som låter dig få stora rabatter på produkter som du köper på Amazon i utbyte mot att skriva en översyn av produkten efter att du fått det. Detta kan vara ett användbart sätt att minska dina övergripande utgifter och därigenom öka din tillgängliga inkomst.
  • Del 4 av 4:
    Hantera din tid
    1. Bild med titeln fokus på studier Steg 6
    1. Skapa ett schema. När du väl väljer ett extra medel för att tjäna pengar kommer du sannolikt att ha ett underskott av tiden jämfört med tidigare. Om du har barn eller andra ansvar, betyder det att tidshantering är kritisk. Skapa ett schema och budgetering Din tid är det viktigaste steget i tidshantering.
    • Du måste skapa ett block av tid varje dag för att allokera mot vad som helst pengar som du väljer att fortsätta. För att göra detta, skriv ner din nuvarande dagliga rutin för varje dag i veckan (eller så nära det som du kan exakt representera), med de associerade tiderna för varje aktivitet. Försök hitta en tom tid - eller åtminstone en mindre upptagen tid - under vilken du kan arbeta med ditt nya jobb.
  • Bilden med titeln träffas med människor som du inte
    2. Eliminera onödiga aktiviteter. Om du befinner dig kort i tid, kan eliminera onödiga aktiviteter vara till hjälp. Vad är en onödig verksamhet? Varje aktivitet som enkelt kan tas bort från ditt schema med liten inverkan. De flesta människor, oavsett om de känner till det eller inte, spenderar gott om tid varje dag med onödiga aktiviteter.
  • Observera dig själv för en dag. Du kan inse att du tillbringar en timme på Facebook varje dag, till exempel, eller två timmar tittar på TV. Medan du eliminerar dessa aktiviteter är helt oklokt (stillestånd och social tid är viktiga), kan du kanske skära båda dessa aktiviteter i hälften.
  • Den nyfristiga tiden kan tilldelas mer produktiva aktiviteter.
  • Bild med titeln Skriv ett bidragsförslag Steg 6
    3. Skapa mål. Skapa en lista med dagliga, veckovisa eller månatliga mål kan vara ett utmärkt sätt att hålla dig på rätt spår och hantera din tid. Skapa bara en lista med de viktigaste sakerna du väljer att uppnå varje dag. Till exempel, om du är barnpassning, kan du göra ditt dagliga mål att annonsera ditt företag på något sätt.
  • Detta kan göras när som helst som är lämpligt för dig. Om du använder dagliga mål, ska du ta bort tio minuter på natten för att planera nästa dag vara en användbar strategi.
  • Håll din lista över mål någonstans som är tydligt synlig. Det kommer att hålla dig fokuserad på de uppgifter du behöver göra och borta från de uppgifter du inte behöver göra.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande