Hur får man amazon-kampanjkoder

ThisWill lär dig hur du får Amazon-kampanjkoder. Amazon kampanjkoder är alfanumeriska koder som ingår i en speciell kampanjkodlåda innan du checkar ut. Du kan dra nytta av denna typ av erbjudande och andra rabatter genom att kamma kupongwebbplatser, undersöka månadsavtal och lära sig att navigera Amazon.com, och bäst av alla, kan Amazon-kuponger användas och hävdas omedelbart, utan att behöva skriva ut eller skära någonting.

Steg

Metod 1 av 2:
Få kuponger från Amazons kupongsida
  1. Bild med titeln Få Amazon-kampanjkoder Steg 1
1. Gå till http: // amazon.com från någon webbläsare. Du kan använda skrivbord och mobil webbläsare för att komma åt erbjudanden på Amazon.
  • Du kan också använda Amazonas mobilapp också för att se dagens erbjudanden.
  • Bild med titeln Få Amazon-kampanjkoder Steg 2
    2. Logga in på ditt Amazon-konto. Sväva musen över "Konto och listor" Klicka sedan Logga in. Ange ditt Amazon-konto användarnamn och lösenord i motsvarande fält och klicka på Logga in knappen för att fortsätta. Du kommer att bli inloggad och återkommit till Amazons huvudsida.
  • Bild med titeln Få Amazon-kampanjkoder Steg 3
    3. Klick Dagens erbjudanden. Från hemsidan klickar du på Dagens erbjudanden Länk hittades centrerad i den horisontella menyn under sökfältet. Detta kommer att ta dig till den aktuella erbjudandena som visar alla aktuella erbjudanden och kampanjer på Amazon.
  • På mobil hittar du "Dagens erbjudanden" Länk i ☰-menyn.
  • Kontrollera guldlådan och blixten erbjudanden på den första sidan. Dessa är extremt begränsade erbjudanden som vanligtvis är giltiga mellan 1 och 24 timmar från den tid de är upplagda. Om du klickar på en "Lägg till i varukorg", behöver du inte skriva in en kampanjkod för att ta emot rabatten så länge du köper objektet inom den angivna tidsfristen.
  • Bild med titeln Få Amazon-kampanjkoder Steg 4
    4. Klick Kuponger. Du hittar det här i sidans undermeny, som körs horisontellt nära toppen av sidan och det tar dig till Amazon Coupons-sidan på http: // amazon.com / kuponger Om du använder en telefon eller en tablett. Du måste använda din mobilwebbläsare men eftersom det inte finns något sätt att hitta kuponger på Amazonas mobilapp.
  • Kuponger är produkter som inkluderar Amazon specialerbjudanden, till exempel en procent rabatt eller en köp en, få ett gratis erbjudande.
  • Bläddra igenom kupongerna. Bläddra igenom sidan och se alla tillgängliga kuponger. Det finns kuponger för livsmedelsbutiker, elektronik, böcker och mycket mer.
  • Bild med titeln Få Amazon kampanjkoder steg 5
    5. Klick Klippkupong För att lägga till kupongen till din utcheckning. Alla kuponger du klipper kommer automatiskt att tillämpas vid kassan om kupongens krav har uppfyllts (till exempel om du klipper en kupong som tar $ 3 av pampers blöjor, måste du ha en av de godkända pampers blöjor i din kundvagn ).
  • Du kan klicka på en kupong för att se den. På vissa kuponger där ett varumärke är diskonterade (som en kupong för $ 3 off Tide Pods) ser du alla produkter som kupongen gäller för. För andra kuponger som gäller för specifika produkter, tar du på kupongen till den produktens sida där du kommer att se kupongrabatten i grön text bredvid en "Kupong" märka.
  • Bild med titeln Få Amazon-kampanjkoder Steg 6
    6. Fyll i kassan. Se till att rabatten återspeglas i ordersidan innan du betalar. Om det inte visar kan du inte ha uppfyllt kraven på kampanjen.
  • Se till att kassan sist efter att ha lagt till kupongen. Du kanske vill göra några jämförelse shopping med en sökmotor för att säkerställa att kupongen är en exceptionell affär, men ibland är kupongerna tidskänsliga så att du inte kan ta veckor för att tillämpa en kupong innan du köper.
  • Metod 2 av 2:
    Få kuponger från webbplatser
    1. Bild med titeln Få Amazon kampanjkoder Steg 7
    1. Gå till webbplatser som RetailMenot, DealMecoupon, Tech Bargains, Catch Promos, Deal Coupon, Aktuella koder och Besparingar.com. Sök dessa webbplatser i början av månaden, eftersom nya kampanjkoder ofta publiceras i början av månaden.
  • Bild med titeln Få Amazon-kampanjkoder Steg 8
    2. Ange "Amazon" i sökfältet på platserna.
  • Bild med titeln Få Amazon-kampanjkoder Steg 9
    3. Leta efter kupongen du vill använda. Bläddra bland dessa webbplatser och tillgängliga kuponger för att hitta vad du behöver - många kategoriserar sina kuponger från "Elektronik" till "Hemvaror."
  • Bild med titeln Få Amazon kampanjkoder steg 10
    4. Utvärdera sannolikheten för att kampanjkoden fungerar. Du kan se ett utgångsdatum och en succeshastighet bredvid kupongen som hjälper dig att fatta ditt beslut.
  • Bild med titeln Få Amazon-kampanjkoder Steg 11
    5. Klicka på Använd den här kupongen eller aktivera knappen. De flesta webbplatser kommer att ta dig direkt till Amazon eftersom de får en reklamavgift för försäljning som härstammar på deras webbplats.
  • Fördelen med att navigera direkt till webbplatsen är att du kanske inte behöver ange kampanjkoden vid kassan. Du kan dock leta efter erbjudanden med koder som du kan skriva ner och navigera till Amazon med ett annat webbläsarfönster, om du väljer.
  • Bild med titeln Få Amazon kampanjkoder steg 12
    6. Gå till Amazon.com. Lägg till objekten i din kundvagn.
  • Bild med titeln Få Amazon-kampanjkoder Steg 13
    7. Aktivera koden. Ange kampanjkoden under ordertotalerna i din kundvagn. Klicka på "Apply" för att aktivera koden.
  • Bild med titeln Få Amazon kampanjkoder steg 14
    8. Slutföra ordern och skicka till en enda adress. De flesta kampanjkoder tillåter dig inte att skicka till mer än 1 adress.
  • Bild med titeln Få Amazon kampanjkoder steg 15
    9. Fyll i ditt köp.
  • Bild med titeln Få Amazon-kampanjkoder Steg 16
    10. Återgå till den kupongwebbplats du använde. En gång där kan du rösta om huruvida kampanjkoden fungerade eller inte.
  • Tips

    Du kan också lägga till honung till din Krom, Fyrfox, och Internet Explorer webbläsare.
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande