Hur får man rabatt på amazon

Amazon är enkelt att använda och ett bra ställe att hitta nästan vad du behöver. Det finns också massor av sätt du kan få rabatter och spara pengar. Som själva webbplatsen är många av erbjudanden och rabatter lätta att hitta om du vet vad du letar efter. För att göra det enkelt för dig, har vi sammanställt en praktisk lista över sätt att du kan utnyttja alla erbjudanden och rabatter på Amazon så att du kan spara så mycket pengar som möjligt.

Steg

Metod 1 av 13:
Bli en högsta medlem.
  1. Bild med titeln Få rabatter på Amazon Steg 1
1. Handla de exklusiva erbjudanden som följer med det. Amazon Prime är Amazons medlemskapsprogram som låter dig utnyttja exklusiva erbjudanden och rabatter som Flash Sales och Amazon Prime Day, en årlig shoppingferie tillgänglig endast till främsta medlemmar. Besök Amazon-hemsidan och välj alternativet att anmäla dig till ett utmärkt medlemskap. Det är gratis i 30 dagar och då kostar det $ 12 per månad, men du kan betala en årlig avgift på $ 119 för en bättre affär.
Metod 2 av 13:
Ansök om ett Amazon Prime Rewards-kort.
  1. Bild med titeln Få rabatter på Amazon Steg 2
1. Tjäna pengar och få pengar tillbaka när du använder ditt kreditkort. När du köper föremål på Amazon.com eller i hela livsmedel, du kan tjäna 5% tillbaka. Om du använder kortet på restauranger, bensinstationer och apotek kan du tjäna 2% tillbaka. För alla andra inköp som du gör med ditt kort, tjänar du 1% tillbaka, så oavsett vad du alltid kommer att tjäna pengar tillbaka! Besök Amazonas webbplats och fyll i programmet att ansöka om kortet.
Metod 3 av 13:
Gå med i Amazonas familj om du behöver saker för dina barn.
  1. Bild med titeln Få rabatter på Amazon Steg 3
1. Få rabatter och åldersspecifika erbjudanden. Om du planerar att använda Amazon för saker som blöjor, barnregister eller för produkter för dina barn, registrera dig för Amazon-familjen. Du får tillgång till rabatter på familjelaterade prenumerationer och erbjudanden som är skräddarsydda för dig och din familj. Amazon kommer att maila dig erbjudanden och rabatter regelbundet.
Metod 4 av 13:
Registrera dig för Amazon Student om du är på college.
  1. Bild med titeln Få rabatter på Amazon Steg 4
1. Dra nytta av gratis frakt och billigare priser. Om du är en högskolestudent, besök Amazonas sida och välj Amazon Prime Student-alternativet. Fyll i informationen för att bekräfta att du är en student och börja utnyttja fördelarna med Prime gratis, inklusive Prime Video, Amazon Music, Prime-bilder och gratis två-dagars frakt.
  • För att verifiera att du är en student måste du ladda upp en skanning eller bild av ditt student-ID, en transkript- eller klasslista med ditt namn på det, din studieräkning med ditt namn på det, eller en officiell acceptans Brev för den kommande termen.
Metod 5 av 13:
Klicka på "dagens erbjudanden" sida.
  1. Bild med titeln Få rabatter på Amazon Steg 5
1. Dra nytta av rabatt på begränsad tid. Amazon upprätthåller en sida dedikerad till erbjudanden och rabatterade föremål. Det är dagligen uppdaterat så klicka på länken och ta en titt genom objekten för att se om det är något du är intresserad av. Snag några rabatterade saker du vill ha medan de är låga.
Metod 6 av 13:
Använd Amazon Coupons på specifika objekt.
  1. Bild med titeln Få rabatter på Amazon Steg 6
1. Spara de digitala kupongerna och använd dem vid kassan. Klicka på Amazon Coupons sida och ta en titt genom den. Håll ett öga på kuponger som kommer att fungera på saker som du köper mycket eller på saker som du är intresserad av att köpa. Klicka på alternativet "Clip Coupon" för att spara den digitala kupongen till din kundvagn så att de automatiskt kan tillämpas när du checkar ut.
Metod 7 av 13:
Välj "Prenumerera och spara" för upprepning köper.
  1. Bild med titeln Få rabatter på Amazon Steg 7
1. Om du köper vissa objekt regelbundet, använd den här funktionen för att spara pengar. Om du köper ett objekt eller en produkt, oavsett om det är veckovis eller månad, kan du spara upp till 15% helt enkelt genom att använda Amazons prenumerera och spara service. Välj alternativet "Prenumerera på objektet och ange hur många och hur ofta du vill ha dem skickas till dig.
  • Till exempel, om du köper en väska med hundmat varje månad, kan du lika bra anmäla dig till funktionen för att spara lite pengar på den! Du kan välja att ha 1 påse skickad till dig varje månad.
Metod 8 av 13:
Kolla in Amazon Warehouse erbjudanden.
  1. Bild med titeln Få rabatter på Amazon Steg 8
1. Titta igenom den öppna rutan och använda produkter för reducerade priser. Om ett objekt öppnas och returneras till Amazon, eller om det finns använda saker som handlades i, kommer Amazon att lägga upp dem i sina Amazon Warehouse-erbjudanden. Du kan få bra rabatter på produkter som har testats av Amazon för att se till att de fortfarande arbetar.
Metod 9 av 13:
Titta igenom Amazon Outlets Hub.
  1. Bild med titeln Få rabatter på Amazon Steg 9
1. Kolla in markdowns, clearance-objekt, överstockar och mer. Amazon Outlets Hub har saker som har haft sina priser minskat i ett försök att få dem att sälja. Undvik att betala fullt pris för objekt genom att kolla igenom sidan för saker som du gillar. Bläddra bland olika filteralternativ för olika objekt och erbjudanden.
Metod 10 av 13:
Välj No-Rush-fraktalternativet.
  1. Bild med titeln Få rabatter på Amazon Steg 11
1. Om du inte har något emot väntan kan du spara lite pengar. Standard fraktkostnaden från Amazon garanterar att dina föremål kommer att komma inom 2 dagar. Men om du inte har något emot det möjligt att vänta en extra dag eller så, kan du välja alternativet gratis, No-Rush-frakt. Du får omedelbart en rabatt på din beställning eller en belöning till ditt konto när din beställning skickas.
  • Amazon definierar "No-Rush" som inom 6 arbetsdagar. Så om du inte har något emot att vänta på en vecka, kan du få en bra rabatt.
Metod 11 av 13:
Konvertera gamla presentkort.
  1. Bild med titeln Få rabatter på Amazon Steg 12
1. Vänd dem till Amazon Presentkort du kan använda. Om du har några gamla presentkort som ligger som Visa eller Express presentkort, kan du konvertera dem till Amazon presentkort. Logga in på Amazon och besök Egrift Card-sidan. Ange din presentkortsinfo och använd det på ett Amazon-presentkort som du kan använda på webbplatsen.
  • Till exempel, om du har en massa gamla presentkort med låga saldon på dem, kan du kombinera dem alla i ett Amazon-presentkort.
Metod 12 av 13:
Ställ in en bonus på ditt återladdningsbara presentkort.
  1. Bild med titeln Få rabatter på Amazon Steg 13
1. Få en 2% bonus när du laddar om och använder den. Om du har ett Amazon-presentkort kan du ladda om det och lägga till mer pengar till balansen. När du gör kan du tjäna en 2% bonus. Använd debetkortet som är kopplat till ditt konto och den extra bonusen kommer att läggas till presentkortets balans när du ladda om det.
  • Du kan också tjäna en 2% bonus när du laddar om ett Amazon presentkort som du har gett någon annan!
Metod 13 av 13:
Använd en online kupong webbplats.
  1. Bild med titeln Få rabatter på Amazon Steg 14
1. Ange kupongkoder för att få rabatter på vissa föremål. Det finns en massa kupongwebbplatser som Groupon, den krazy kupongdame och kuponger.com. Besök dem och leta efter kuponger som du kan använda på objekt som du köper från Amazon. Ta tag i kupongens rabattkod och använd den på din Amazon-order vid kassan för att spara lite extra pengar på ditt köp.
  • Dessutom finns det grupper på sociala medier som Facebook som är dedikerade till att hitta erbjudanden på Amazon. Du kan gå med dem och dra nytta av de erbjudanden som intresserar dig.

Tips

Tänk på att erbjudanden ständigt uppdateras på Amazon. Så om du vill ha något, men det är för dyrt, kan du försöka kolla på det senare.

Varningar

Var försiktig med att ge ut din ekonomiska information online, särskilt på andra webbplatser som inte är säkra som Amazon.
Dela på det sociala nätverket:
Liknande