Hur klä upp som en katt

Har du någonsin behövt en kostym i sista minuten? Eller gillar du verkligen katter och vill klä upp som en för Halloween? Hur som helst är det super lätt att klä sig som en katt. Med lite smink och kostymberedning kan du enkelt göra din egen kattdräkt och vara den sötaste katten på festen.

Steg

Del 1 av 2:
Sätta på din smink
  1. Bild med titeln klä upp som en kattsteg 1
1. Sätta på basen. För att starta din kattmakeup måste du lägga på grunden och pulver som du bär på en dag till dag. Detta kommer att ställa in tonen i din hud och göra ditt ansikte även och mottagligt för din kattmakeup.
  • Om du vill ta din smink ett steg längre, kan du täcka ditt ansikte i den färg som matchar den typ av katt du vill vara. Till exempel, om du vill vara en svart katt, försök att måla huvuddelen av ditt ansikte vit och området på utsidan av ditt ansikte svart. Det vita området gör att du kan måla på katten funktioner bättre och den svarta lägger till dynamiska färgförändringar i din smink.
  • Bild med titeln klä upp som en kattsteg 2
    2. Skissera ditt övre ögonlock. När du har på din basmakeup måste du starta dina kattögon. Få ditt favoritmärke av flytande svart eyeliner. Börjar från insidan av ögat, linje din övre lash linje med den svarta eyeliner. När du väl kommer till ytterkanten, gör en liten vinge ut för att ge dig en kattögonform. Upprepa på ditt andra öga. Detta kommer att vara basen av den nedre ögonmakeupen, så det kan vara så dramatiskt eller som subtil som du vill, beroende på hur du vill att dina ögon ska titta.
  • Se till att vingarna du ritar är så även som möjligt. Du vill inte att ditt ansikte verkar ojämnt.
  • Om du inte har en flytande eyeliner penna, kan du använda en vanlig eyeliner penna. Se till att du skär det bra så det kommer att ge dig samma tunna, skarpa linje som den flytande eyeliner.
  • Bild med titeln klä upp som en kattsteg 3
    3. Applicera ögonskugga. På ditt övre lock, välj en subtil färg som kompletterar din hudton. Täck ditt lock med den färg du väljer, applicera det tillräckligt högt för att du kan se det när dina ögon är stängda och ut så långt som din eyeliner. Upprepa på motsatt lock.
  • Guld, brons, brun, ljus lila, beige eller en skimrande vit är bra gratis färger som kommer att kontura dina ögon och lägga till djup till katten ögon effekt.
  • Bild med titeln klä upp som en kattsteg 4
    4. Avsluta ditt öga. Nu är det dags att avsluta kattögonformen runt dina lock. Börja från kanten av linjen du gjorde på ditt övre lock. Rita en liten linje ner precis förbi ditt nedre lock längs näsan, efter vinkeln på ditt öga. Anslut sedan slutet på den här linjen till kanten på din nedre lashlinje, vilket gör en liten triangelform. Då, sätt ditt nedre lock nära dina fransar, dra en vinge nedåt på ytterkanten för att matcha ditt övre lock.
  • Du kan också ansluta den nedre vingen till den på ditt övre lock. Detta ger dig ett mer vinkelkattöga.
  • Du kan också lägga till lite mörkare ögonskugga under din nedre lashlinje för att ge dig ett rökigt öga. Du kan också uppnå detta genom att göra din lägre lash line tjockare och sedan smutsar kanterna på ditt ögonfodral.
  • Bild med titeln klä upp som en kattsteg 5
    5. Förbered dina fransar. Använda en ögonfransar, krulla både dina ögonfransar. Applicera ett generöst lager av mascara till både dina topp- och bottenfransar. Upprepa på ditt andra öga. Detta ger dig det onda, snyggt utseende att katter har.
  • Om du vill kan du också hoppa över det här steget och använda falska ögonfransar istället. Applicera dem som vanligt, se till att inte röra upp din andra smink.
  • Bild med titeln klä upp som en kattsteg 6
    6. Måla näsan. Nu när du har kattögon, måste du göra din kattnäsa. Använda vattentät eyeliner, fyll i huden runt dina näsborrar på undersidan av näsan. Efter konturerna av dina näsborrar, färg runt den övre kanten av dina näsborrar. När du är klar fyller din näsa in, rita en liten, rak linje ner till dina läppar från mitten av näsan.
  • Se till att du håller det lilla doppet i näsan när du ritar längs den övre kanten. Detta gör att det ser mer naturligt ut.
  • Om du inte vill fylla i all näsan, kan du göra ett litet styr i ytterkanten under näsborren, vilket ger tipset av en kattnäsa utan den överdrivna användningen av smink.
  • Du kan också gå traditionell och rita en enkel triangel på näsan. Det är inte lika utarbetat som den andra näsan men det skapar ett sött, förenklat utseende.
  • Bild med titeln klä upp som en kattsteg 7
    7. Rita dina whiskers. Nu när du har kattögon och näsa, måste du avsluta utseendet med whiskers. I området under din läpp, rita små prickar på båda sidor med din svarta eyeliner penna. Du kan rita så många eller så få som du tycker är bäst. När du har ritat så många som du vill, rita whiskers ut från prickarna på kanten av ditt läppområde. Du bör rita minst tre, men du kan rita mer om du vill. De bästa bör påpeka konturerna i ditt ansikte, de mellersta whiskersna ska gå rakt ut i sidled, och de botten ska peka något ner.
  • Om du går för ett mer raffinerat utseende, kan du lämna whiskers och bara dra prickarna, insinuerar whiskers utan att faktiskt dra dem.
  • Bild med titeln klä upp som en katt steg 8
    8. Avsluta utseendet. Allt du har lämnat för att slutföra är dina läppar. Du kan lägga på din favoritfärg på läppstiftet som din bas. Rosa och röd gå bra med den mörka kattmakeupen. På toppen av det, ta din svarta eyeliner och dra en linje längs toppen av läppen. Detta ger illusionen av kattläppar.
  • Du kan också skissera hela din mun med svart eyeliner, vilket ger dig en något mer definierad mun.
  • Bild med titeln klä upp som en kattsteg 9
    9. Lägg till ytterligare flare. Om du vill vara en speciell typ av katt, som en Calico Cat eller till och med en cheetah, kan du lägga till lite extra flare till din smink för att få dig att se mer ut som dessa katter. Du kan lägga till Cheetah-fläckar i svart runt ditt ansikte eller färg på svarta och orange ränder för att lägga till ett extra lager till din kostym.
  • Del 2 av 2:
    Skapa kostym
    1. Bild med titeln klä upp som en kattsteg 10
    1. Välj din basdräkt. Beroende på vilken typ av katt du är, måste du välja kläder som matchar den typ av päls du vill ha. Till exempel, om du vill vara en svart katt, ha en svart tröja med svarta leggings eller en svart klänning med svarta lägenheter. Om du vill vara en Calico Cat kan du ha en vit skjorta, en orange tröja och svarta tights för att ge dig den prickade effekten.
    • Det här är den roliga delen. Gör kostym något som du är bekväm i men det passar den typ av katt du vill vara.
  • Bild med titeln klä upp som en kattsteg 11
    2. Klipp ut kattörren. Öron är super viktiga för kattdräkten. För att göra din egen, ta tag i lite kartong, cardstock eller annat tjockt material. Rita formen på ett kattöra på kartongen, förlänger botten av örat med ungefär en fjärdedel av en tum. Detta kommer att användas för att göra dem bärbara senare. Sluta. Med det som en stencil, spår runt den på kartongen, vilket gör en exakt dubblett. Skära den här också.
  • Bild med titeln klä upp som en kattsteg 12
    3. Avsluta öronen. När du har klippt dem och du ser till att de matchar, färgar öronen svart, med antingen svart färg eller markörer. När de har torkat, vik upp den långsträckta remsan längst ner i öronen. Sedan, vika kvarts-tummen i hälften, som bildar ett litet triangulärt rör när du viker det mot öratens baksida. Tape klaffen på baksidan av örat, säkra den på plats. Med hjälp av två bobby-stift, skjut en genom var och en av de triangulära rören. Nu kan du fästa dem på ditt hår.
  • När du applicerar dem, se till att de är ens i ditt hår. Du vill inte att öronen är ojämna.
  • När du bäver rörområdet, se till att du skär av överdriven tejp från öronen. De kommer att se rörigt annars.
  • Fördelen med dessa öron är att du kan ställa ditt hår på något sätt som du vill ha och tillämpa dem när du är klar. Du behöver inte oroa dig för ett huvudband som klämmer på huvudet hela natten eller slår upp din frisyr.
  • Du kan också köpa pre-made kattöron på en kostymbutik om du inte vill göra din egen.
  • Bild med titeln klä upp som en kattsteg 13
    4. Skär materialen för en svans. Svansen på din kostym kan göras med hjälp av något svart material som du har ljugit, men ett par gamla svarta bomullstrumpor fungerar bra. Klipp båda benen från tightsna i längden du vill ha din svans. Man kommer att användas för din svans och den andra för att fylla din svans. Mäta två bitar av blommig tråd lite längre än svansens längd. Böj ledningen i ändarna så att du inte gör dig själv.
  • Bild med titeln klä upp som en kattsteg 14
    5. Avsluta svansen. För att avsluta svansen, linda blomman med det andra benet av det täta. Vik ledningen och tätt med det första benet av det täta. Dra det snyggt längst ner, vilket gör punkten i slutet. Fyllningen ska flyttas till var resten av svansen blir större från slutet. Använda svart tråd, sy kanterna på tightsna tillsammans. Ta en extra bit av tyg eller slips från en kappa eller klänning, sya svansens övre kant till mitten av slipset, säkra den på plats. Forma tråden i svansen i formen du vill ha din svans. När det är så som du vill, slå slipset eller tyget runt midjan och lägg dina kläder på runt det. Du är kostym är nu klar.
  • Om du har en klänning och kan inte hindra toppen av svansen, försök lägga till ett bälte för att dölja sashen. Du kan också hoppa över slipset och helt enkelt klippa den på baksidan av dina byxor, klänning eller tights.
  • Sömmarna i din sömnad behöver inte vara perfekt. De kommer att vara på undersidan av svansen och du kommer inte att kunna se dem.
  • Du kan också använda tyglim eller tygband om du inte vet hur du syr.
  • Du kan också köpa kostym svansar om du inte vill göra din egen.
  • Tips

    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande