Hur man väljer en halloween kostym

Med Halloween kommer upp, om du inte redan har valt en kostym, är det möjligt att du fastnar för idéer. Var aldrig rädd, det finns gott om sätt att komma med kreativa, ursprungliga idéer för en kostym och fortfarande hålla inom en budget. Var säker på att den här artikeln hjälper dig att välja den perfekta Halloween kostym för dig.

Steg

Del 1 av 6:
Beslutar på ditt utseende
  1. Bild med titeln Välj en Halloween kostym Steg 1
1. Hitta din egen stil. Är du sexig? Skrämmande? Rolig? Söt? Kry? Arg? Din Halloween kostym är en stor ursäkt för att projicera en sida av dig själv, du får vanligtvis inte chansen att dela om du vill "Dölj" bakom något riktigt roligt, wacky eller läskigt. Eller kostymen kunde betona en sida av dig som alla redan vet och älskar bra, som att vara zany, fräck eller ljus.
  • För att hitta din egen stil, tänk på vad du bär på daglig basis och vad som är bekvämt för dig. Det här kan hjälpa dig att tänka på a kostym direkt. Till exempel, brukar du ha söta kjolar? En klänning? Jeans? Kan dessa vara parade med något lite mer spännande för att bilda en kostym, som att klibba en kappa över toppen av jeans eller en häxa hatt på toppen av en klänning?
  • Bild med titeln Välj en Halloween kostym Steg 2
    2. Tänk på de färger du normalt bär. Om du bär svart, skulle du förmodligen inte vilja vara en fe, även om en mörk fe kan vara ett bra alternativ. Om du gillar ljusa färger, tänk på pumpor, älvor, feer, spöken, regnbågar och liknande kostymer. Om du gillar mörkare färger, tänk goth, vampyrer, skelett, mörka trollkarlar, onda genier, etc. Men var inte rädd för att blanda och matcha, eftersom det är Halloween och någonting går.
  • Bild med titeln Välj en Halloween kostym Steg 3
    3. Tänk tillbaka till de kostymer du hade på tidigare år. Är de fortfarande något du vill bygga upp, kanske sätter en befintlig gammal kostym till en annan kostym? Du behöver inte vara något som är precis som du, men det skulle vara mer meningsfullt att klä upp som någon eller något som speglar din personlighet.
  • Bild med titeln Välj en Halloween kostym Steg 4
    4. Tänk på dina intressen. Vad gillar du att göra? Gör en lista över de saker du tycker om, var det sport, cosplay, matlagning, spelar spel, klä upp, läsning mm. Till exempel, om du vill fotboll, Var en berömd fotbollsspelare - om du är i en viss TV-show, klä upp som en av de karaktärer du gillar mest - om du gillar djur eller mat, klä upp som ditt favoritdjur eller efterrätt. Matcha listan med alternativ till de objekt du har tillgång till och vara kreativ.
  • Del 2 av 6:
    Ställa in din budget
    1. Bild med titeln Välj en Halloween kostym Steg 5
    1. Besluta om en budget. Halloween kostymer kan sträcka sig från billig till mycket dyrt, så det är viktigt att ha en uppfattning om vad du vill spendera. När du väljer, kontrollera alltid vad som ingår i kostymen, eftersom vissa kostymer kommer att bli bättre erbjudanden än andra när tillägg redovisas.
    • En kostym som innehåller till exempel en tröja, byxor, hatt, peruk och bälte är en bra affär om du får mycket för ett enda pris. Å andra sidan kan en enda klänning eller kostympost kosta samma belopp som den här affären, så du skulle behöva balansera om det är värt det för dig och passar in i din budget eller.
    • Generellt rekommenderas att du är villig att spendera runt $ 20- $ 40 på din kostym, eftersom de flesta anständiga kostymer ligger inom det prisklassen.
  • Bild med titeln Välj en Halloween kostym Steg 6
    2. Leta efter försäljning. Butiker har försäljning hela tiden för Halloween kostymer, speciellt om det är mycket nära Halloween. Var noga med att kolla på TV: n, Internet och tidningsannonser för kommande försäljning på Halloween kostymer. Genom att kontrollera försäljningen kan du få en bra kostym till ett litet pris. Om det inte finns någon försäljning, försök använda kuponger och presentkort, om du har någon.
  • Del 3 av 6:
    Planera i förväg
    1. Bild med titeln Välj en Halloween kostym Steg 7
    1. Hålla fast. Planerar du att göra din Halloween kostym? Se till att du har tillräckligt med tid. Du behöver en idé, först och främst, så börja tänka på en månad innan och försöka tillåta dig åtminstone två veckor framåt för att göra och justera kostymen om du gör din egen. Även om det verkar tidigt, tänker du med dig utrymme för att göra något som passar bra och ger dig chansen att springa ner och köpa mer tyg eller föremål om det behövs.
  • Bild med titeln Välj en Halloween kostym Steg 8
    2. Undvik slutgiltiga beslut. Försök att inte köpa kostymer i sista minuten, eftersom det ofta betyder att de bästa kostymerna redan är tagna och ut ur det som finns kvar, kanske de inte är i din storlek eller till din smak. Men om du lyckas lämna kostymen till sent, läs hur du gör en sista minuten Halloween kostym för att åtgärda saker snabbt.
  • Del 4 av 6:
    Med tanke på andra faktorer
    1. Bild med titeln Välj en Halloween kostym Steg 9
    1. Kontrollera vädret. Det är viktigt att vara beredd att gå ut i någon form av väder, vare det regn, hagel eller glans. Ha en regnrock, poncho och regnstövlar alternativ som kan kastas över din kostym om det behövs.
    • Kontrollera vädret i förväg, både i dagarna som leder upp till Halloween, och på dagen själv. Detta hjälper dig att göra rätt val om vad du ska bära och om du kan komma undan med att inte ha på sig en överrock och tights eller ett paraply.
    • Om det är varmt, bära inte tjockt damasker, en jacka, eller en tung kostym. Undvik lager och bära något ganska tunt. Lättare färger är bättre än mörkare. Försök sätta ditt hår i en hästsvans så att du inte får extra varm. Men om du behöver bära lager (om din outfit är olämplig), hitta bara en annan kostym.
    • Om det är kallt, bunt upp. Bära en kappa och ha en tröja under din kostym så att du inte kommer att bli kylig. Försök ha på sig stövlar också.
    Del 5 av 6:
    Gruppdräkter
    1. Bild med titeln Välj en Halloween kostym Steg 10
    1. Tänk på en gruppdräkt. Om du är trick-eller-behandla med några vänner, är ett coolt sätt att vagnet ur att vara original att ha matchande kostymer. Detta kan vara hilariskt för åskådare som ser en massa av samma tecken eller liknande som kommer till dörren för trick-or-behandling.
    • Välj antingen samma kostymer eller håll dig till ett tema, till exempel Sesam Street-tecken. Kontakta dina vänner först för att komma överens om en idé som alla gillar.
    • Ibland finns det online-försäljning för kostymer som inkluderar tre eller fyra liknande kostymer.
    Del 6 av 6:
    Kostymidéer
    1. Bild med titeln Välj en Halloween kostym Steg 11
    1. Var inspirerad i din kostymidé från andras val. Fortfarande fast på kostymidéer? Här är några förslag som du kanske gillar.
    • Klassiker - häxa, spöke, Frankenstein, mamma, ängel, Fairy, sjöjungfru, varulv, vampyr, prinsessa, djävul, pirat.
    • Sesam - Oscar, Big Bird, Elmo, Cookie Monster, etc.
    • Kritor - Blå, lila, röd, grön, gul, orange eller utse en egen nyans.
    • Harry Potter - Harry, Hermione, Ron, Snape, Voldemort, Dumbledore, etc.
    • Svampbob Fyrkant - SpongeBob, Patrick, Sandy, Mr. Krabs, plankton.
    • Vampyrserie - Bella, Edward, Jacob, etc.
    • Mat - Banan, Pickle, Hot Dog, Ketchup, Glasskon, etc.
    • Djur - Katt, hund, häst, giraff, känguru, mus, etc.
    • Fantasydjur - Unicorn, min lilla ponny, drake, bigfoot, griffin, etc.
    • Övrig - Albert Einstein, en hobo, en nörd, cheerleader, nyckelpiga, humlebee.
    • Utomlands - Kostymer från andra kulturer eller områden.

    Tips

    Se till att kostymen är bekväm. Du kommer att vara trick eller behandla / gå till en fest i den, så se till att du kan gå runt i den.
  • Var inte rädd för att börja tidigt! Det är inget fel med att tänka på en kostym i september.
  • Halloween kostymer brukar inte med skor, strumpor och tights, så du måste hitta din egen för dessa objekt.
  • Lägg till på din kostym, som att ha en godis majs armband om du är en godis majs häxa.
  • Om din pojkvän / flickvän är villig, kan koordinera dina kostymer vara ett roligt alternativ. Du kan matcha (till exempel, både pirater, vampyrer, och så vidare), eller du kan kontrast (till exempel en ängel och en djävul eller andra motsatser).
  • Se till att kontrollera hur vädret kommer att vara på natten av Halloween.
  • Vara ålder lämplig vid behov. Om du drar på små barn, rekommenderas det inte att klä dem i utseende som är för vuxna i naturen. Istället uppmuntra dem att välja kostymer av personligt intresse relaterat till deras åldersgrupp. Och om du är ansvarig för herdande unga barn runt för Halloween natt, ton ner någon alltför sexig kostym tills de är undangömda i sängen för natten. Täck eventuella låga skärningar i skjortor och klänningar med en t-shirt under och har lämpliga längder för shorts / kjol / klänning. Om kläderobjektet är kort, bära leggings eller strumpbyxor under IT-lägger till dessa kan också förbättra outfitens utseende och värme.
  • Var något som ingen skulle tänka på om möjligt - åtminstone, gör inte vad dina vänner gör bara för att du inte kan tänka på något annat. Ovan är bara några av de många idéer du kan använda.
  • Om du är ett barn och dina föräldrar säger "Nej" till en kostym på grund av priset, föreslå att du betalar hälften av det - du blir mer benägna att få det.
  • Gå över saker du redan äger och hitta dina favoritidéer för att hitta vad som fungerar bäst för dig.
  • Varningar

    Undvik kostymer som kan vara stötande eller förolämpa andra folks ras och / eller etnicitet.

    Saker du behöver

    • Kostymartiklar
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande