Hur man applicerar vit makeup (ansiktsfärg, clown makeup, & foundation)


Oavsett om du sätter ihop en kostym eller du vill bara uppnå ett blek utseende, är det en bris att applicera vit smink. Det finns gott om butiksköpande alternativ du kan välja mellan, eller du kan piska upp en enkel hemlagad vit smink. För att göra det hela ännu enklare, har vi svarat på några vanliga frågor om att använda vit smink så att du kan hitta den bästa lösningen för dig.

Steg

Fråga 1 av 6:
Vad använder du för att göra ditt ansikte vitt?
  1. Bild med titeln Apply White Makeup Steg 1
1. Vit ansiktsfärg är ditt bästa alternativ. Om du letar efter en basfärg som är helt vit, och inte bara en blek hudfärg, kommer vit ansiktsfärg att göra tricket. Tala om trick (eller behandla), gå med en kommersiell vit Halloween ansiktsfärg utformad för kostymer. Det behöver inte vara spöklik säsong för dig att använda den!
  • Till exempel kan du använda Mehrons ansikte och kroppsfärg, Ben Nye Master Creme Palette, eller ett hypoallergeniskt, veganskt alternativ som dumma kinder.
  • Du behöver inte ens använda ytterligare smink med kostymkvalitets vita ansiktsfärg.
  • Leta efter vit ansiktsfärg på din lokala skönhetsbutik. Du kan också beställa det online.
Fråga 2 av 6:
Hur applicerar du vit clown smink?
1. Använd en sminksvamp eller borste för att tillämpa smink. Oavsett om du använder en krämig färg eller torr clown makeup, kommer en sminksvamp eller en sminkborste tillåta dig att täcka hela ansiktet, såväl som fokusera på att täcka små detaljområden som runt näsan och din käftlinje. Lägg till en liten mängd av den vita clown smink till din svamp eller borste och applicera det smidigt och konsekvent över hela ditt ansikte.
  • 2. Ställ in sminken med sminkpulver för att hålla det från att springa. Vit clown smink kan enkelt sträva och springa om du börjar svettas medan du bär den, och det kan se lite oljig eller glänsande när du tillämpar det. Lyckligtvis kan du enkelt lösa problemet genom att försiktigt applicera lätt makeuppulver, även känt som inställningspulver, över din clown smink för att ställa in det och ge det en trevlig matt finish.
  • Fråga 3 av 6:
    Vad kan jag använda istället för vit ansiktsfärg?
    1. Du kan använda en vit grund eller concealer istället. För att ge ditt ansikte en vitare hud, välj en grund eller en concealer som är minst 3-4 nyanser lättare än din hudton. Applicera ett jämnt lager av fundament med en sminkborste för att skapa en jämn och konsekvent finish. Om du använder concealer, använd applikatorn för att tillämpa en jämn mängd över hela ditt ansikte.
    • De flesta concealers kommer med en applikator du kan använda. Men om du inte har en, oroa dig inte. Du kan använda en sminksvamp för att försiktigt blanda concealer så det ser smidigt och konsekvent.
    Fråga 4 av 6:
    Hur gör jag min grund vit?
    1. Bild med titeln Apply White Makeup Steg 5
    1. Du kan blanda en vit färgkorrigering till din foundation. Färgkorrigering är en flytande makeupprodukt som du kan använda för att ändra färgen på din foundation. Applicera en del av din grund på baksidan av din hand, lägg till några droppar av den vita färgkorrektorn och blanda det ihop så det är en konsekvent färg. Du kan sedan tillämpa den upplysta grunden.
    • Om du vill göra din grund ännu lättare, lägg bara till mer vit färgkorrigering!
    • En populär vit färgkorrigering är Manic Panic Dreamtone Flawless Foundation & Färgkorrigering.
    Fråga 5 av 6:
    Hur kan jag göra vit ansikte måla hemma?
    1. Kombinera lika delar majsstärkelse och ansiktslotion och en liten bit olja. Ta en ren skål och lägg till /2 kopp (120 ml) vitkallkräm eller ansiktslotion. Blanda sedan i /2 kopp (120 ml) majsstärkelse för att skapa en tjock, men krämig konsistens. Slutligen lägg till om /4 tesked (1.2 ml) vegetabilisk olja eller babyolja och blanda den tillsammans för att hjälpa till att göra ansiktsfärget mer spridbart och för att förhindra att kaka.
    • Du kan enkelt justera konsistensen genom att lägga till lite vatten för att tunna det eller lägga till mer majsstärkelse för att tjockna det.
  • 2. Använd mjölk och majsstärkelse för ett lätt att ta bort alternativ. Om du vill ha en hemlagad vit ansiktsfärg som är lättare att tvätta bort än en gjord med majsstärkelse och lotion, blanda tillsammans 1 matsked (15 ml) majsstärkelse, /2 matsked (7.4 ml) mjölk och /4 matsked (3.7 ml) vatten. Kombinera blandningen riktigt bra och du har en färdig att använda vitfack.
  • Fråga 6 av 6:
    Hur gör du vit smink med babypulver?
    1. Använd babypulver, ansiktslotion och /4 tesked (1.2 ml) vegetabilisk olja. Använd en ren skål och kombinera lika delar vit kall kräm eller ansiktslotion och babypulver för att skapa en färgliknande konsistens. Blanda sedan i /4 tesked (1.2 ml) vegetabilisk olja eller babyolja och kombinera det bra så sminken är lätt att applicera och inte tårta upp.
    • Till exempel kan du blanda tillsammans /4 kopp (59 ml) babypulver med /4 kopp (59 ml) ansiktslotion för att få en jämn konsistens.

    Tips

    Om du bara letar efter en lätt smink, fokusera på dina kinder. Svepa en lätt pulverborste över dina kinder för att skapa en blek glöd.
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande