Hur man skapar en jem och hologrammen kostym

Jem och hologrammen var en animerad tv-show som sprang på 80-talet, som blev förvandlad till en fantasifilm som kom ut vid svansen från 2015. Om du är en fan av TV-serien eller filmen är Halloween din chans att återskapa utseendet. För att återskapa utseendet på bly sångaren Jerrica, aka Jem, måste du återskapa hennes djärva smink, funky hår och prickiga kläder. Du kan till och med ta kostym ett steg längre och runda upp fyra av dina vänner för att skapa hela bandet!

Steg

Del 1 av 3:
Återskapa Jems smink
  1. Bild med titeln Skapa en JEM och hologrammen kostym Steg 1
1. Applicera en ögonlocksprimer. Jems smink look handlar om de djärva ögonen, så primer är ett imperativt första steg. Makeup Primer skapar en trevlig bas för din smink, vilket hjälper det att gå smidigt och stanna. Det kommer att hjälpa till att hålla din smink från smetning, vilket är mycket viktigt för Jems skarpa, geometriska ögonmakeup.
  • Vanligtvis går ögonmakeupprimeren bara på ögonlocket. Applicera dock primer över ditt ögonlock till ditt pannaben såväl som under ögat. JEM bär mer ögonmakeup än du kanske i ditt typiska, vardagliga utseende!
  • Applicera primeren helt enkelt genom att dabbing den i din hud med fingertoppen. Låt det absorbera i din hud i en minut eller så innan du går vidare till nästa steg.
  • Bild med titeln Skapa en JEM och hologrammen kostym Steg 2
    2. Spåra den geometriska formen runt ditt öga med rosa eyeliner. JEMs signaturlook är en djärvrosa form runt hennes öga. Köp en varm rosa eyeliner på ditt lokala apotek eller skönhetsbutik. Du behöver inte köpa något fint, för att du kanske eller inte använder varm rosa eyeliner efter åt sidan från att skapa det här utseendet!
  • Först, placera din eyeliner i mitten av din bottenlinje. Rita en rad som är lutande utåt till din kindben. Dra sedan en annan linje som sträcker sig från ditt tempel och möter den första raden i en punkt. Dessa två linjer ska se ut som en triangel som sträcker sig ner från ditt öga.
  • Rita en tredje rad som sträcker sig från ögonbrynens svans och möter linjen vid templet. Detta kommer att skapa en annan punkt på ditt tempel.
  • Rita en slutlig, rak linje som sträcker sig från ögonbrynets inre hörn ner till toppslinjen.
  • Upprepa dessa steg på motsatt öga, så att du är kvar med två symmetriska former som ramar dina ögon.
  • JEM har en mängd specifika utseende i tv-showen och film, så var god att skapa en alternativ om du vill. Genom att skissa formen först med den rosa eyeliner, är det lättare att städa upp några misstag.
  • Bild med titeln Skapa en JEM och hologrammen kostym Steg 3
    3. Fyll i formen med varm rosa ögonskugga. Återigen kan du köpa den här produkten på ditt lokala apotek eller skönhetsbutik, och det behöver inte vara en high end-produkt. Leta efter den ljusaste rosa du kan hitta, för det är Jems signatur, djärv stil. Med hjälp av en eyelinerborste fyller du i den rosa skissen du skapade med eyeliner, var noga med att täcka hela din hud helt med rosa skugga.
  • Bild med titeln Skapa en JEM och hologrammen kostym Steg 4
    4. Använd en liten concealerborste för att städa upp kanterna. När du är nöjd med den rosa formen har du skapat med liner och skugga, det är dags att städa upp kanterna. Du vill verkligen ha dessa former att ha skarpa linjer och hörn. Använd din favorit concealer och concealer borste för att försiktigt städa upp gränserna, svepa concealer runt omkretsen av formerna för att dölja eventuella smetning eller misstag. När du har beskrivit formerna med Concealer, blanda försiktigt ut det.
  • Bild med titeln Skapa en JEM och hologrammen kostym Steg 5
    5. Sopa lite vit ögonskugga på ögonlocket. Du vill inte ändra färgen på ditt lock, men att lägga ett mjukt lager av vit skugga kan lägga lite dimension. När ditt lock och omgivande hud är alla rosa, kan dina ögon verka tråkiga och platta. Genom att lägga till lite vit skugga för att markera ögat kan du få dem att se stora och ljusa. Se till att du inte täcker upp den signaturen rosa, dock! En lätt dammning är allt du behöver.
  • Bild med titeln Skapa en JEM och hologrammen kostym Steg 6
    6. Lina dina ögon med Royal Blue Eyeliner. JEM använder en ljusblå för att lägga till ännu mer pop till hennes intensiva ögonmakeup. Du kan köpa en ljusblå eyeliner på ditt lokala apotek eller skönhetsbutik och gärna köpa vilken typ av eyeliner du gillar att arbeta med bäst. Rita en tunn linje över din toppslinje, som sträcker sig helt från inre hörnet till det yttre hörnet. När du når det yttre hörnet, vinge din eyeliner ut subtilt för att öppna dina ögon.
  • Om du inte vill köpa en ny, kunglig blå eyeliner, kan du använda den svarta eller mörka bruna du redan äger.
  • Bild med titeln Skapa en JEM och hologrammen kostym Steg 7
    7. Lina din bottenvattenlinje med en svart eyeliner. Detta kommer att hjälpa till att få dina ögon att stå ut ur sin djärva rosa bakgrund. Använd din favorit svart eyeliner, helt enkelt linjen inuti vattenlinjen från inre till yttre hörnet. Anslut botten eyeliner till den övre eyeliner i de yttre hörnen.
  • Bild med titeln Skapa en JEM och hologrammen kostym Steg 8
    8. Curl dina fransar och applicera mascara. Håll din ögonfranskrullare vid basen av dina fransar och tryck ner, håll i ca fem sekunder. Sedan släpp Curler och gör det igen i mitten och ändarna av dina fransar. Detta kommer att skapa en voluminös krullning. Kappa dina fransar i svart mascara, wiggling wand när du sopa produkten på dina fransar från bas till tips. Applicera din mascara generöst, och gärna göra ett par rockar. Du vill att dina ögonfransar ska vara mörka och fulla så att de kan stå ut mot den rosa sminken.
  • Om du vill ha fullare, mörkare ögonfransar än du kan uppnå naturligt, kan du också Applicera falska fransar nu.
  • Bild med titeln Skapa en JEM och hologrammen kostym Steg 9
    9. Tryck glitter över den rosa ögonskuggan. Detta är körsbäret ovanpå din ögonmakeup. Jem handlar om glitter, så lägg till lite gnista med en rosa glitterskugga. Använd ditt finger för att försiktigt dab det över den rosa ögonskuggan, som täcker hela rosa formen. Du kan hitta glitterskuggor på många skönhetsbutiker, men du kan också beställa det online om du har svårt att hitta det lokalt.
  • Bild med titeln Skapa en JEM och hologrammen kostym Steg 10
    10. Applicera din grund. När dina ögon är färdiga, städa upp eventuella fall och applicera din favoritfundament. Det finns inget speciellt knep till Jems grund, så du kan tillämpa din fundament som vanligt. Din grund kommer även ut din hudton, så att ögonen verkligen kan stjäla showen. Var försiktig med att undvika att smutsar det noggrant skapade ögat utseendet.
  • Bild med titeln Skapa en JEM och hologrammen kostym Steg 11
    11. Lina dina läppar med en rosa läppfodral. Precis som med ögonen, bör dina läppar vara heta rosa. Använd den hetaste rosa läppfodret du kan hitta, som liknar ögonskuggan du använde. Tra försiktigt dina läppar, börjar i mitten och flyttar till de yttre hörnen.
  • Bild med titeln Skapa en JEM och hologrammen kostym Steg 12
    12. Applicera en ljusrosa läppstift. Du kan använda en bubbelgummi rosa eller en varm rosa, bara se till att det är ljust och djärvt. När du har applicerat det på dina läppar, ta bort dem för att ta bort eventuell överskottsprodukt. Ta sedan din läppfodral och blanda ut kanter, så att du inte har en stark linje.
  • Bild med titeln Skapa en JEM och hologrammen kostym Steg 13
    13. Borsta en rosa rodnad på dina kinder. Igen, välj en ljusrosa för detta steg. Plocka upp rodnaden på fluffig blush borste och håll ett leende. Sopa rodnaden på äpplen av dina kinder som höjer när du ler. Damm det uppåt mot dina tempel. Kom ihåg att du verkligen inte kan ha för mycket rosa för det här utseendet!
  • Del 2 av 3:
    Uppnå Jems hår
    1. Bild med titeln Skapa en JEM och hologrammen kostym Steg 14
    1. Köp en peruk. Jem har ett hård rosa hår, och om du inte vill färga ditt hår rosa, är en peruk ditt bästa alternativ. Beroende på din lokala kostymbutik kan du kanske hitta en rosa peruk. Du kan också hitta rosa peruker på nätet. Men om du inte kan hitta en rosa peruk eller vill återställa en peruk du redan, kan du färga det själv.
    • För att färga din peruk måste det vara en ljus färg. Annars kommer du inte att kunna se den rosa överdriven. Vit, blondin och silver syntetiska peruker är allt bra för detta.
  • Bild med titeln Skapa en JEM och hologrammen kostym Steg 15
    2. Köp akrylfärg, en flaska med 70% isopropylalkohol och en tom sprayflaska. Eftersom kostym peruker är syntetiska kan du inte använda vanligt hårfärg. Regelbundet hårfärg fungerar bara på verkligt, mänskligt hår. Istället, gå till en hantverksbutik och hämta en flaska akrylfärg. Se till att du väljer en mörk rosa färg, eftersom du kommer att späda den med isopropylalkoholen. Du kan köpa alkoholen på ett apotek.
  • Bild med titeln Skapa en JEM och hologrammen kostym Steg 16
    3. Täck din arbetsstation med soptäckor eller tidning. Döende din peruk är en rörig process, så se till att täcka en stor yta med soptäckor eller papper. Hitta en plats ute för att göra detta så att du inte riskerar att bli färg på väggar eller golv. Eftersom du sprutar det hemlagade hårfärget på din peruk med sprayflaskan, kan det verkligen göra en röra. Var generös med dina täckningar!
  • Bild med titeln Skapa en JEM och hologrammen kostym Steg 17
    4. Blanda akrylfärg och alkohol i sprayflaskan. Ju mer alkohol du lägger till i bläcket, den lättare din slutliga färg kommer att vara. Om du vill ha en pastellrosa, lägg till mer alkohol. Om du vill ha en ljus, livlig rosa, lägg till mindre. Jem har rockat båda utseende, så det är verkligen upp till dig. Se bara till att du skapar tillräckligt med spray för att helt mätta din peruk. Häll bläck och alkohol i sprayflaskan och ge den en skaka.
  • Bild med titeln Skapa en JEM och hologrammen kostym Steg 18
    5. Spraya ditt färgämne över hela din peruk. Var noga med att bära gummihandskar som du gör det, för det kommer att bli rörigt. När du sprutar färgämnet i varje sektion, använd dina händer för att gnugga den i håret. Se till att du flyttar håret när du sprayar så att färgämnet täcker hela peruken, snarare än bara det övre lagret. Fortsätt spruta och köra fingrarna genom håret för att se till att du inte saknar några avsnitt. Håret ska vara helt mättat när du är klar.
  • Bild med titeln Skapa en JEM och hologrammen kostym Steg 19
    6. Låt din peruk lufttorka. Beroende på hur lång och tjock din peruk är torkningstiden att variera, så färga inte ditt hår Halloween dag. Ge dig gott om tid! När du kan köra dina nakna händer genom peruken och inte bli färgämne på din hud är den klar.
  • Bild med titeln Skapa en JEM och hologrammen kostym Steg 20
    7. Skölj din peruk i kallt vatten. När din peruk har torkat är det viktigt att tvätta ut färgämnet. Annars riskerar du att bli färgämne över dina kläder och hår och sluta även pinker än du menade. Håll din peruk under det kalla vattnet tills vattnet går klart. Var noga med att gnugga håret, få färgämnet ur alla delar. Se till att skölja locket också.
  • Bild med titeln Skapa en JEM och hologrammen kostym Steg 21
    8. Låt det torka och borsta det. Igen, låt din peruk luft torka helt. När det är torrt för beröring, borsta det ut. Borsta din peruk försiktigt så att du inte bryter eller rippar någon av de syntetiska strängarna. När det är helt borstat är det klart att bära.
  • Del 3 av 3:
    Dressing som jem
    1. Bilden med titeln Skapa en JEM och hologrammen kostym Steg 22
    1. Jaga på 80-talets inspirerade bitar. Den ursprungliga Jem var en 80-talets rockstjärna, så hennes signatur ser allt om 80-talet. Band t-shirts och distressed jeans är perfekta för jem, men det är så ljusa mini klänningar. Oroa dig inte för att köpa dyra bitar som du bara bär en gång. Du kan säkert bära bitar du redan äger, eller köpa några saker som du bär efter Halloween.
    • Kostymdesignern för JEM och hologramsfilmen säger att JEM (och hennes holograms) garderober var eklektiska, en blandning av vintage bitar och nya bitar från platser som Forever 21 och goodwill. Du kan ha kul och vara kreativ för att göra din egen Jem-inspirerade outfit.
  • Bild med titeln Skapa en JEM och hologrammen kostym Steg 23
    2. Lager och accessorize med ljusa rosa bitar. Dina rosa ögon och läppar är inte tillräckligt! JEM älskar att ha på sig rosa kläder, så se till att lägga till POPs of Pink i hela din outfit. En rosa jacka är perfekt, och Jem Rocks en rosa läderjacka i filmen. Om du inte hittar en bra jacka, försök lägga till saker som ett rosa bälte eller rosa skor. Omfamna jems signaturfärg, och se till att din outfit har tillräckligt med det!
  • Bild med titeln Skapa en JEM och hologrammen kostym Steg 24
    3. Inkorporera bitar med gnista. Om du inte kunde berätta av Jems smink handlar den här kostymen om glitter och pizzazz. Försök att inkludera bitar som gnistrar och tar ögat. Tänk rhinestones, paljetter, metallik och glitz. Om du hittar en funky bit som förmodligen inte är något du någonsin skulle ha på skolan, är det förmodligen perfekt för din Jem Outfit.
  • Bild med titeln Skapa en JEM och hologrammen kostym Steg 25
    4. Köp en JEM-kostym för att hålla det enkelt. Om du inte har något i din garderob som skriker "Jem" och du är inte på humör att jaga efter enskilda bitar, förenkla processen och köpa en Jem Halloween kostym online. Amazon säljer några olika versioner av en JEM-kostym, och du kan även köpa en rosa peruk också. Det här alternativet är perfekt om du vill belysa Jem den här Halloween, men vill inte nödvändigtvis bygga hennes utseende från början.
  • Tips

    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande