Hur klä upp som en djävul

Finns det någon kostym mer ikonisk än en djävul? Det är en klassiker som kan vara vänlig, sexig eller läskig, beroende på hur du sätter det ihop. Det är också en ganska lätt kostym att skapa. För att göra det ännu enklare, har vi sammanställt en lista med idéer du kan använda för att hjälpa till med att skapa ditt eget djävulska utseende.

Steg

Metod 1 av 11:
Börja med en röd bas.
  1. Bild med titeln Klä upp en sweatshirt Steg 1
1. Något rött kommer att fungera. Du kan bära en röd klänning, en röd t-shirt med röda byxor, en röd tank med röda leggings mm. Om du siktar på en sexig djävulskostym, välj röda kläder som är tätt passande.
Metod 2 av 11:
Prova alla svarta för ett snyggare alternativ.
1. En all-svart kostym är mindre cliché. Medan den klassiska djävulens outfit är mestadels röd, görs regler för att brytas! Gå med en snygg svart klänning som bas, eller bära svarta byxor med en svart tröja. Svarta tröjor, tankplattor, leggings och shorts allt arbete också.
Metod 3 av 11:
Gå med röda eller svarta stövlar eller klackar.
  1. Bild med titeln Wear Sock Boots Steg 1
1. Använd ditt skor för att accentuera ditt utseende. Om du vill ha ett sexigare utseende, gå med ett par höga klackar eller knähöga stövlar. Du kan också välja lägenheter, stövlar, eller till och med tennisskor om du vill vara mer bekväm. Välj en färg som matchar din outfit så att du har ett mer sammanhängande utseende.
Metod 4 av 11:
Sätt på ett par djävulens horn.
1. Skapa den klassiska djävulen. Vilken djävul kostym skulle vara komplett utan ett par horn? Välj ett enkelt par fäst på ett huvudband och bära dem på huvudet.
  • Du kan också bära kostymhorn som håller fast vid pannan.
Metod 5 av 11:
Lägg till en svans som en slutlig touch.
1. Du kan använda en kostym svans eller göra en enkel dig själv. Om du har en klassisk kostym djävul svans, fäst den på baksidan av din outfit. Du kan också göra en själv genom att binda en halsduk runt midjan så det hänger ner bakom dig som en svans.
Metod 6 av 11:
Bära en pitchfork som en prop.
1. Accessorize ditt utseende med en klassiker. När du tänker på en djävulskostym, tänker du förmodligen på horn, en svans, och naturligtvis en pitchfork. Håll Pitchfork som en användbar prop som omedelbart identifierar din outfit som en djävul.
Metod 7 av 11:
Använd röd ansiktsfärg för att färga ditt ansikte.
  1. Bild med titeln Gör ansiktsfärg stanna i stället steg 3
1. Detta är valfritt, men det kan ta ditt utseende till nästa nivå. Använd en sminksvamp eller pensel och täck ditt ansikte helt. Se till att du fokuserar på täckande områden som runt näsan och din käke.
  • Du kan också lägga till falska ögonfransar för att göra ditt utseende ännu mer dramatisk.
Metod 8 av 11:
Bära en djävulsmask
1. Vissa masker kan göra din kostym look jämnare. Om du inte vill måla ditt ansikte, sätt på en djävulsmask! Det är ett enkelt sätt att få ditt ansikte att se mer djävul.
Metod 9 av 11:
Skapa handskar med fisknätstrumpor.
  1. Bild med titeln vara en vän till alla Steg 8
1. Lägg till en djävulsk touch till ditt utseende. Dra ut ett gammalt par fiskstockningar och skära av ändarna med ett sax. Dra händerna genom materialet så att de är knutna till dina armar för att skapa ett obehagligt djävulskt parhandskar.
Metod 10 av 11:
Kasta på en svart blazer eller jacka som en extra touch.
1. Gör dig en mer sofistikerad djävul om det är din stil. Sätt blazer eller jacka på över din basdräkt för att lägga till en touch av förfining till ditt utseende. Dessutom, om det är kallt, kan en blazer eller jacka hjälpa dig att hålla dig varm.
Metod 11 av 11:
Prova en röd peruk.
  1. Bild med titeln bär ett cosplay-peruk steg 10
1. Lägg till en extra pop färg till din kostym. Gå med en ljus röd för att lägga till ett stänk av färg. Du kan också välja en svart om du vill lägga till mer mysterium i ditt utseende.

Video

Genom att använda den här tjänsten kan viss information delas med YouTube.

Tips

Om du klär upp med en vän, kan du få dem att vara en ängel att para med din djävul!
Dela på det sociala nätverket:
Liknande