Hur man skapar förklädnader som ett barn spion

Spion är svårt och potentiellt riskabelt. Om du har ett stort uppdrag som kommer upp, måste du veta hur du döljer dig själv. Välj en ny identitet och ändra hur du pratar och går för att matcha den person du låtsas vara. Välj rätt kläder för tillfället så att du blandar in. Du kan också bära dina vanliga kläder under din förklädnad om du snabbt måste byta tillbaka och undvika misstankar. Lägg till tillbehör som mörka solglasögon, en peruk eller en hatt för att hålla människor från att känna igen dig.

Steg

Del 1 av 3:
Välja en ny identitet
  1. Bild med titeln Skapa förklädnader som ett barnspy steg 1
1. Välj en identitet baserad på vad du vill undersöka. Din förklädnad beror på vem eller vad du planerar att spionera på. Du kommer att vilja blanda, så om du planerar att spionera under ett skolfotbollsspel, bära skolfärgerna så att du bara verkar som en annan medlem av publiken. Om du vill lära dig Town Secrets på den lokala poolen, bära din baddräkt och ta med lämpliga rekvisita, som en handduk och poolleksaker.
  • Bild med titeln Skapa förklädnader som ett barn Spy Steg 2
    2. Göra en backstory. Det hjälper dig att komma i karaktär om du spenderar lite tid på att tänka på vem du vill bli. Kanske kommer du att låtsas vara en utländsk utbytesstudent, kusinen av en person som bor i ditt grannskap, eller till och med din egen bror eller syster. Tänk på var personen kommer ifrån såväl som hur de klär sig, pratar och agerar.
  • Bild med titeln Create Disuises som ett barn Spy Steg 3
    3. Ändra din röst. Öva talar i olika toner eller accenter. Du kan också använda olika ord än vad du normalt skulle. Ändra din röst är ett bra sätt att hålla människor från att erkänna dig. Detta är särskilt användbart om du pratar i telefon.
  • Bild med titeln Skapa förklädnader som ett barn spion steg 4
    4. Justera hur du går. Du kanske vill lägga till lite swagger på din promenad, ändra din hållning så att du verkar som en kunglig, eller hunch över som en tiggare. Du kan förlänga eller förkorta din strid, eller fake en limp. Ditt kroppsspråk hjälper andra att känna igen dig, så förändring är det ett bra sätt att undvika detektering.
  • Del 2 av 3:
    Skapa en kostym
    1. Bild med titeln Create Disuises som ett barn Spy Steg 5
    1. Välj dina vanliga kläder. Ibland är den bästa förklädnaden ingen förklädnad alls! Folk kommer inte att misstänka dig att spionera om du bara ser ut som ett annat barn i parken eller köpcentret. På så sätt kan du följa någon eller avlyssning utan misstanke.
  • Bild med titeln Create Disuises som ett barn Spy Steg 6
    2. Använd vad du redan har. Du vill blanda med din omgivning, så bära kläder som andra människor har på sig. De flesta människor är inte i kostym, så du sticker ut om du är klädd som en katt i ett rum fullt av människor som bär jeans.
  • Bild med titeln Skapa förklädningar som ett barn Spy Steg 7
    3. Bära mörka kläder för att blanda in. Du kan bära alla svarta eller mörkfärgade kläder för att gå obemärkt. Detta är särskilt sant om du spionerar på natten, eftersom du kommer att se ut som en annan skugga.
  • Att ha på sig alla mörka kläder kan vara farliga på natten om du är nära vägbanor. Var noga med att se ut för bilar och stanna ut ur gatan.
  • Bild med titeln Create Disuises som ett barn Spy Steg 8
    4. Välj reversibla kläder. Om du bär något som kan vändas in, kommer du enkelt att kunna ändra dina kläder för att skaka av en spion som följer dig. Snabbt ändra färgen på din outfit kommer att förvirra fiendens spioner, eftersom de kommer att leta efter din ursprungliga outfit.
  • Du kan också ta med extra yttre lager för att snabbt ändra ditt utseende. Ta en hoodie, en långärmad knapp upp, eller en jacka att kasta över dina kläder.
  • Bild med titeln Skapa förklädningar som ett barn Spy Steg 9
    5. Ändra din storlek. Du kan få dig att se större genom att förpacka handdukar eller halsdukar runt dina armar och ben och lägger till en kudde till bröstet och magen. Använd tejp eller strängar för att hålla föremålen på plats. Sätt sedan dina kläder på över vadderingen. Detta kommer att kasta människor av din doft eftersom de kommer att leta efter någon som är mindre än du!
  • Att bära flera lager av tjocka kläder är ett annat sätt att lägga till lite bulk till din förklädnad, och det ser mer naturligt ut än att lägga handdukar eller kuddar under dina kläder.
  • Bild med titeln Skapa förklädnader som ett barn Spy Steg 10
    6. Bära kamouflage. Camo är ett bra sätt att blanda om du är utomhus. Välj en stil som matchar din omgivning så bra som möjligt. Använd den vita och gråa camo på vintern och grön och brun för andra årstider.
  • Bild med titeln Create Disuises som ett barn Spy Steg 11
    7. Klä upp som din fiende. Du kommer att vara säker på att kasta dina fiender av spår om du ser ut som dem! Bära samma färger eller typ av kläder som de normalt bär. Var noga med att matcha dina tillbehör också. Till exempel, bära jeans och en svart t-shirt med en baseballhatt om det är vad dina fiender brukar ha på sig.
  • Del 3 av 3:
    Lägga till tillbehör
    1. Bild med titeln Create Disuises som ett barn Spy Steg 12
    1. Sätt på mörka solglasögon. Solglasögon kommer att dölja dina ögon så ingen vet vilken väg du tittar. Desto mörkare desto bättre. Oversize solglasögon kan också arbeta för att dölja ditt ansikte ännu mer. Var noga med att fråga innan du lånar ett par från dina föräldrar eller syskon.
  • Bild med titeln Create Disuises som ett barn Spy Steg 13
    2. Bära en peruk. Ändra ditt hår är bundet att göra dig oigenkännlig! Lägg till en peruk du har från Halloween, eller gör en från papper eller tyg. Skär papperet eller duken i remsor för att få det att se mer ut som hår. Sätt det under en hatt om du har svårt att fästa den i ditt huvud.
  • Du kan också färga ditt hår, om du har dina föräldrars tillåtelse. Använd ett temporärt färgämne för att ändra färgen på ditt hår. Var försiktig så att du inte får färgämne på något annat än ditt hår.
  • Bild med titeln Create Disuises som ett barn Spy Steg 14
    3. Täck ditt ansikte med en halsduk eller bandana. Att använda en halsduk eller bandana kommer att dölja dina funktioner från folket runt dig. Wrap tyget runt huvudet eller nacken, men var noga med att det inte är för hårt.
  • Bild med titeln Skapa förklädningar som ett barn Spy Steg 15
    4. Sätta på en mask. Att ha på sig en mask kommer att dölja ditt ansikte från de du vill spionera en. Välj en som är meningsfull för tillfället - en clownmask kommer inte att blandas i ett grannskapsparti, men det kan fungera på länsmässan.
  • Bild med titeln Create Disuises som ett barn Spy Steg 16
    5. Göra en ögonplåster. Använd rörrengöringsmedel för att göra en ögonplåster. Böj rörrengöraren i en cirkel lite större än ditt öga. Täcka cirkeln med mörk trasa eller filt. Du kan behöva limma det på för att vara säker på att den håller fast. Lägg till en rörrengörare på vardera sidan för att fästa ögonplåstret i huvudet.
  • Du kan böja sidogrengöringarna runt öronen (som glasögon) eller lura dem runt hela ditt huvud.
  • Bild med titeln Create Disuises som ett barn Spy Steg 17
    6. Lägg till en mustasch. En mustasch är en utmärkt del av en förklädnad! Gör en genom att böja en brun eller svart rörrengörare i en mustaschform. Du kan också få falska mustasch på många kostym eller festleveranser.
  • Bild med titeln Create Disuises som ett barn Spy Steg 18
    7. Bära en hatt. Lägg till en hatt till din förklädnad för att inte säkerställa att du känner igen dig. Välj en du redan har eller göra en pappershatt.
  • Bild med titeln Create Disuises som ett barn Spy Steg 19
    8. Sminka sig. Du kan använda smink för att få dig att se äldre, som genom att lägga till rynkor. Du kan också använda den för att skapa ett falskt svart öga för att ändra ditt utseende. Var noga med att fråga ägaren av sminken om du kan använda den först.
  • Var försiktig så att du inte får smink i dina ögon eller mun.
  • Tips

    Varningar

    Om någon får dig att spionera, skulle du bättre ha en bra ursäkt!
  • Lämna inte kläder bakom om du gör en kostymbyte på språng.
  • Om du lyssnar på någons konversation och det blir personligt, sluta lyssna.
  • Se till att du har en plan om vad du ska göra om någon märkte dig.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande