Hur får du gratis itunes-koder

Att köpa musik kan bli dyrt, särskilt om du är en ivrig musikfläkt, men det garanterar inte att hämta det olagligt och stjäla från de konstnärer du älskar. Läs den här artikeln för tips om hur du får gratis musik på iTunes enkelt och juridiskt.

Steg

  1. Bild med titeln Få gratis iTunes-koder Steg 1
1. Ange för att vinna ett iTunes-presentkort. Många webbplatser och andra företag erbjuder chanser att vinna ett gratis iTunes-presentkort om du antingen registrerar dig för ett nyhetsbrev, ta en undersökning, skriv en recension, bli en "efterföljare," och så vidare.
  • Akta dig för att några av dessa erbjudanden kan vara bedrägerier, och att sannolikheten för att vinna kan vara väldigt smal. Använd endast kända och pålitliga webbplatser för denna typ av erbjudande.
  • Var försiktig när du delar din personliga information online. För att skydda din identitet, undvik att dela din födelsedatum, kreditkortsinformation, hemadress eller socialförsäkringsnummer online.
  • Bild med titeln Få gratis iTunes-koder Steg 2
    2. Be om ett iTunes presentkort från vänner eller familj. Ha en födelsedag eller examen som kommer upp? Då kanske du vill tippa till dina kära att du längtar efter musikens gåva - det är helt gratis, helt lagligt, och du sparar dig själv möjligheten att få en annan meningslös gåva som du aldrig kommer att använda.
  • För att köpa ett iTunes-presentkort, öppna iTunes-butiken och välj knappen Köp iTunes-gåvor från sektionen Quick Links på skärmen.
  • Många föredrar faktiskt att få veta vad man ska köpa någon, så var inte blyg!
  • Bild med titeln Få gratis iTunes-koder Steg 3
    3. Ställ in en iTunes-ersättning. En iTunes-ersättning tillåter en person (köparen) att skapa en månatlig ersättning för en annan person (mottagaren) att spendera på iTunes. Både köparen och mottagaren måste ha ett Apple-ID och en giltig e-postadress. Om dina föräldrar är villiga att hjälpa dig att betala för musik, fråga dem att skapa en månatlig ersättning för dig - det här sättet kan du styra dina utgifter och undvika att använda alla dina krediter på en gång.
  • För att ställa in en ersättning, öppna iTunes Store och klicka på Köp iTunes-gåvorna från sektionen Quick Links till höger om skärmen. Du måste ange ditt namn, mottagarens namn och mottagarens Apple ID.
  • Du måste ha ett konto med iTunes med din kreditkortsinformation för att skapa en iTunes-ersättning.
  • Var säker på att du har den senaste versionen av iTunes innan du ställer in en ersättning.
  • Bild med titeln Få gratis iTunes-koder Steg 4
    4. Kolla in "Gratis på iTunes" Lagra. Om allt annat misslyckas, omfattar du de fria låtarna, tv-serier, filmer och podcaster som iTunes har att erbjuda. För att komma åt dem, öppna iTunes Store och välj den gratis på iTunes-knappen under menyn Quick Links.
  • Tips

    Om du tittar ett sätt att lyssna på gratis musik lagligt, kolla sedan webbplatser som Pandora, SoundCloud och Spotify som låter dig strömma musik gratis.

    Varningar

    Det är olagligt att ladda ner gratis iTunes presentkoder, och du kan eventuellt få mycket problem för att använda dem.
  • Många av de webbplatser som hävdar att de erbjuder gratis koder är scammers.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande