Hur får du gratis saker

Alla älskar en affär, och vad är en bättre affär än helt gratis saker? Gratis prover, fri mat och gratis underhållning är alla tillgängliga för personer som vet hur man ser på rätt ställe. Sluta betala onödiga priser på saker som du kan få GRATIS någon annanstans. Börja titta på rätt ställen och spendera mindre.

Steg

Metod 1 av 3:
Få gratis prover
  1. Bild med titeln Få GRATIS STUFF STEG 1
1. Registrera dig för att skicka listor för att få gratis kampanjer. Om du vill få gratis prover av nya produkter från dina favoritföretag eller återförsäljare är det bästa sättet att se till att du aldrig missar dig att registrera dig för sina postlistor. Det är svårt att hålla reda på alla tillgängliga produkter utan hjälpsamma påminnelser, varför online-postlistor hjälper till att hålla dig uppdaterad om de senaste erbjudandenen och erbjudanden som företag erbjuder att försöka haka konsumenterna.
  • Generellt kan du få en gratis kupong eller en kod som gör att du kan lösa in ett gratis prov av den nya produkten. Du kanske måste hoppa genom några hoops, men det kommer att bli fria saker i slutet av det.
  • Bild med titeln Få GRATIS STUFF STEG 2
    2
    Ta online-undersökningar. I allt högre grad vet online-nybörjare och andra företag värdet av konsumentdata och är villiga att betala för det med priser och kontantkompensation. Ett coolt nytt sätt att få gratis saker är att ta online-undersökningar som tar upp lite av din tid, plocka din hjärna och ge dig några gratis saker i slutet, vanligtvis i form av ett presentkort eller annat gratis företagsvaror.
  • Bild med titeln Få GRATIS STUFF STEG 3
    3. Håll ett öga ut för kuponger. Letar du efter köper en-få en kuponger eller helt gratis kuponger i de veckovisa mailarna i livsmedelsbutiker, butiker och andra platser är ett bra sätt att nab gratis swag. Klippfria kuponger och behåll dem i separata kuvert, markerade med utgångsdatum för att se till att du kan lösa in så mycket fria saker som möjligt. Detta är ett vanligt sätt att marknadsföra nya produkter till konsumenterna. Kan lika bra utnyttja!
  • Bild med titeln Få GRATIS STUFF STEG 4
    4. Klaga på en produkt. Medan det kan ta lite skådespel, är ett av de äldsta sätten att få saker gratis att klaga på någon ansvarig. För det mesta, snarare än att försöka anslå med grumpy kunder eller erbjuda återbetalningar, är det i det bästa av de flesta detaljhandelschefer att bara erbjuda några gratis saker och hoppas att problemen går bort. Om du vill klaga till Perfect Strangers, står du en bra chans att få något gratis.
  • Om du är i en butik, be om att se chefen och komma med en bra anledning att din produkt var oacceptabel och kanske farlig. "Jag tyckte inte om det" eller "Det passade inte" är inte tillräckligt med skäl. Om det är mat, är det alltid bäst att gå in i insekten eller hårvägen. Ta upp möjligheten att kalla hälsokontrollen. Du har så många presentkort du behöver en annan plånbok.
  • Om du får en produkt du är verkligen missnöjd med när du kommer hem, ring kundservicen för företaget eller ringa butiken direkt och be att prata med chefen. Förklara ditt problem med produkten, och det mesta kommer du att erbjudas kompensation utan att behöva fråga.
  • Bild med titeln Få GRATIS STUFF STEG 5
    5. Fråga bara. Om du är i affären och vill ha ett prov av mat, parfym eller någon annan typ av produkt, är de flesta återförsäljare mer än glada att erbjuda dem, speciellt om du redan är intresserad av att köpa. Hitta en säljare och låt dem veta att du är intresserad av en speciellt produkt, och fråga om du kan prova ett prov. De flesta bra butiker kommer att erbjuda prover direkt, men du kan alltid fråga.
  • Kom ihåg, bara för att du har fått ett prov sätter dig under ingen skyldighet att göra ett köp. Du kan betraktas som en irriterande kund, men det är dina pengar.
  • Metod 2 av 3:
    Få fri mat
    1. Bild med titeln Få GRATIS STUFF STEG 6
    1. Få gratis kaffe på banken. Gratis mat och dryck finns ibland på de mest osannolika platserna. De flesta stora banker erbjuder gratis kaffe i lobbyn, som du kan ladda upp snabbt och högt ut det där ute. Om någon frågar om du behöver hjälp, säg att du har en check från en annan bank som du behöver deponera och du vill veta om du kan lägga in den här. När arbetstagaren frågar om du är medlem, säg nej. Ingen transaktion krävs.
    • Du kan också få gratis kaffe på Starbucks, Dunkin Donuts och Caribou Coffee genom att anmäla sig till deras belöningsprogram, vilket är gratis. Registrera dig, skriv ut kupongen och lösa in den i affären för lite kaffe på huset.
  • Bild med titeln Få GRATIS STUFF STEG 7
    2. Slå upp kontinental frukost med "Övrig" gäster. Tiden att polera bort dina skådespelare igen. Hitta en bra hotellkedja i ditt område och lokalisera kontinental frukostrum för ett gratis konditorivaror, bit frukt, och kanske till och med en vaffel om du har tur. Medan vissa hotell håller frukosten låst i ett rum som du har tillgång till med ett nyckelkort, har de flesta av dem frukosten i det öppna, vilket gör det lätt tillgängligt för alla som ser den del.
  • Oroa dig inte för mycket om att bli fångad. Eftersom de flesta gäster inte stannar längre än en dag, och eftersom receptionen anställd vänder varje morgon, är det osannolikt att du kommer att bli fångad. Medan det inte är olagligt, är det bättre att bara lämna tyst om någon fångar dig och hotar polisen. Det är en skillnad mellan "mot lagen" och "Mot företagsregler." Fortfarande, gör inte en scen.
  • Bild med titeln Få gratis saker Steg 8
    3. Slå upp böndernas marknad strax före stängningstid. En av de största hemligheterna om böndernas marknader är att de flesta leverantörerna kliar för att bli av med allt innan de måste packa upp och gå hem. Gör ett snabbt svep genom marknaden för att se vad som ser bra ut, väntar sedan på att närma sig någon av båsen fram till 10 eller 15 minuter före slutet av dagen. Ju mindre producera leverantörerna måste slänga tillbaka, desto bättre. Fråga om två för en erbjudanden eller om de har några overripe saker eller inte att bli av med.
  • Bild med titeln Få GRATIS saker Steg 9
    4. Gå till en gatafestival för prover. Street mässor och andra festivaler kommer vanligtvis att erbjuda gratis prov för att försöka haka förbi, och dessa platser är också bra ställen att nab en fri energidryck, energi bar eller andra nya produkter, som ofta skickar anställda för att ge ut gratis saker att försöka trumma upp intresse för produkterna. Leta efter personer som bär ryggsäckar fulla av röd tjur, yoo-hoo eller luna barer.
  • Bild med titeln Få GRATIS STUFF STEG 10
    5. Få gratis smak. Vin, öl, choklad, färskvaror och massor av andra typer av avancerade varor ges vanligen som prover utan kostnad på detaljhandeln. Presumtionen är att du kommer att älska det så mycket du ska köpa något för en rejäl prislapp, men det finns inget kontrakt som är inblandat, och ingen skam. Prova allt och berätta för dem att du tänker på det.
  • Bild med titeln Få GRATIS STUFF STEG 11
    6. Kontrollera papperskorgen bakom livsmedelsbutikerna. Om du är villig att bli smutsig, gå till gränden bakom en mataffär och hitta dumparen. Lagligt, restauranger, livsmedelsbutiker och andra matställen krävs för att kasta ut en galen mängd perfekt ätbar mat. Det kräver lite grävning (bokstavligen), men att hitta "föråldrad" Konserverade varor och partiellt bruiserade produkter kan vara ett bra sätt att nabbing fri mat. Undvik kött och mejeri.
  • På vissa ställen räknas detta tekniskt som intrång, om du vandrar in eller på verksamheten i verksamheten. Var diskret och var försiktig.
  • Bild med titeln Få GRATIS STUFF STEG 12
    7
    Lär dig att känna igen ätbara växter och annan underåtbar mat. Om du är en fan av naturvandringar och fria produkter, kan du känna igen ätbara växter i ditt område vara ett bra sätt att komma ut och njuta av den bredare världen, liksom att hitta gratis mat. Greener, bär och nötter är tillgängliga om du vet var du ska titta. Investera i en bra fältguide i ditt område och lär dig att känna igen de lokala ediblarna. Tvätta saker noggrant, se till att du inte vandrar på privat egendom, och du kommer att vara i bra form.
  • Euell Gibbons, en överlevnad och författare, bodde främst av efterföljd mat för majoriteten av sitt liv, och inte bara på platser som Hawaii. Han skedde i stor utsträckning i Pennsylvania, Indiana och Ohio, att hitta massor av oväntade mat för att upprätthålla honom. Var du än bor finns det att maten är.
  • Metod 3 av 3:
    Få gratis underhållning
    1. Bild med titeln Få GRATIS STUFF STEG 13
    1. Använd gratis Wi-Fi-anslutningar. Om du betalar för internet, men är inte nödvändigtvis en tung användare, är det förmodligen ett enklare sätt att titta på YouTube och kontrollera din e-postadress. De flesta kaféer och ett ökande antal andra detaljhandelsplatser erbjuder gratis Wi-Fi till kunder, och vissa städer gör även gratis offentliga Wi-Fi-projekt. På samma sätt har de flesta biblioteken gratis internetanslutningar som du kan använda. Sluta dränera din lönecheck med internetabonnemang Du kan få någon annanstans gratis.
    • Hackers kan ange de kostnadsfria Wi-Fi-anslutningarna, och att använda dem kan du få risk för att bli hackad.
  • Bild med titeln Få GRATIS STUFF STEG 14
    2. Hämta gratis tidningar. Om du betalar för papperet, sluta. Få tillgång till tidningen gratis, eller att få en mängd olika läsmaterial behöver inte vända om dina hårt intjänade pengar.
  • College campuser gör regelbundet tidningar tillgängliga i vissa byggnader. De ska vara för studenter, men offentliga campus är lätta att gå runt. Få New York Times gratis, eller campuspapper.
  • Gratis veckor som fokuserar främst på konst och underhållning, eller andra nischmarknader, finns i de flesta större städer. Plocka upp dem gratis på gatan, eller i kaféer, skivbutiker och andra arenor.
  • Bild med titeln Få GRATIS STUFF STEG 15
    3. Gå till biblioteket. Det bästa stället för gratis underhållning måste vara det offentliga biblioteket. Från Wi-Fi till dagstidningen kan du få nästan vad du vill ha gratis på biblioteket. Kolla in de senaste DVD-skivorna utan att behöva betala för dem, läs de aktuella frågorna om dina favoritmagasiner, tidningar och böcker och kolla gratis CD-skivor och ladda upp dem till din dator så att du kan hålla dem på din iPod. Gratis saker, så länge du returnerar det i tid.
  • Bild med titeln Få GRATIS STUFF STEG 16
    4. Ladda ner gratis musik. Nedladdning av musik gratis behöver inte vara olaglig, eller kasta dig in i det djupa vattnet i de skuggiga delarna av Internet. Att lära sig att hitta gratis juridiska nedladdningar är ett utmärkt sätt att lära sig om nya grupper och höra nya saker på den billiga.
  • Kolla in Bandcamp och SoundCloud för gratis singlar, gratis nedladdningar och hela album tillgängliga för att betala vad du vill ha planer. Ange noll och ladda ner album gratis.
  • Om du är en vanlig användare av YouTube när du vill höra en sång, kan du hämta ljudfilerna från YouTube-videoklipp snabbt med en freeware-klient som YouTube till MP3 eller andra gratis program som isolerar ljudet och ladda ner den till din dator.
  • Bild med titeln Få GRATIS STUFF STEG 17
    5. Titta på TV i allmänhet. Fick en stor kabelräkning varje månad? Ställ in det. Gå till kaffebutiker eller barer för att titta på det stora spelet, eller andra ställen där TV: n är hela tiden. Titta på tv medan du gör andra saker offentligt och du behöver inte oroa dig för att betala för det hemma. Om du har tillgång till Internet, kolla dina favoritprogram på Hulu eller andra online-arenor gratis istället för att betala för 300 kanaler med ingenting på.
  • Bild med titeln Få GRATIS STUFF STEG 18
    6. Vänta tills stängningstid på arenor. Komma in till en show gratis? Varför inte! Även om det inte är det mest tillförlitliga sättet att komma in i ett evenemang (åtminstone jämfört med att faktiskt köpa en biljett), blir många platser som djurparker, museer, festivaler och konserter lite lazier om att bevaka dörren under de senaste 20 eller 30 minuterna Innan showen är över. Vissa platser, om du frågar om biljetter, kan du till och med bara låta dig gå in. Kan inte skada för att fråga.
  • Om du hör om en utomhuskonsert, stör inte med en biljett. Ta med lite gräsmatta och ställas upp på andra sidan staketet. Gratis låtar på en trevlig natt? Vem bryr sig om du inte kan se scenen.
  • Tips

    Om du ofta besöker vissa butiker, kommer du att upptäcka att de fyller ett prov i din väska utan att bli frågad.
  • Se till att du alltid ler när du frågar efter ett prov, ett sullen ansikte kommer inte att få dig något.
  • Människor som arbetar på skönhetsbutiker kan ha fria prover om du frågar snyggt. Besök inte en plats för ofta eller det kan irritera arbetarna.
  • Du kan också få kläder gratis genom att kontrollera låga inkomstklädnader, frågar vänner och släktingar till hand-me-downs och kontrollerar webbplatser där människor postar saker som de vill ge bort.
  • Varningar

    Be om ett prov mer än dubbelt så kort tid. Det ser oförskämd och otålig.
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande