Hur får du gratis grejer på internet

Det finns många saker, ny och begagnad, som kan förvärvas gratis online. Webbplatser och sociala medier som finns för att underlätta detta är allmänt benämnda som "gratis saker" Online Community. Lokala samhällsorienterade webbplatser och sociala mediegrupper gör det möjligt för människor att söka eller begära saker att hålla eller låna. Andra saker kan förvärvas gratis genom en mängd olika online-källor genom att begära prover, ansökan om erbjudanden, in i tävlingar och produkttestning. Utnyttja "gratis saker" Online-community kan vara mycket givande för alla som vill minimera sina levnadskostnader samtidigt som de återvinning eller upcycling och reducerar antalet objekt som går till deponier.

Steg

Metod 1 av 4:
Starta freecycling
  1. Bild med titeln Få gratis grejer på Internet Steg 1
1. Förstå vad freecycling är. Freecycling, en Portmanteau av orden Gratis och återvinna, är det begärande eller erbjudande av gratis, begagnad eller överskott, objekt att använda. Annonser av för närvarande erbjuds varor är upplagda online via webbplatser och grupper i sociala medier och kommer att, när du är medlem, så att du också kan begära och erbjuda gratis föremål från ditt lokala område.
  • Bild med titeln Få GRATIS saker på Internet Steg 2
    2. Hitta freecycling webbplatser. För att identifiera vilka webbplatser som är verksamma i ditt lokala område använder en online-sökmotor med plats som är aktiverad för att söka efter "Gratis saker webbplatser". Alternativt kan du försöka söka direkt på Freecycle-webbplatser som Freecycle.org, trashnothing.com och freelywheely.com. Gratis begagnad objekt kan också hittas på online marknadsplatser som gumtree under kategorin Freebies.
  • Bild med titeln Få GRATIS saker på Internet Steg 3
    3. Hitta Freecycling Groups. Freecycle Groups kan hittas online på sociala medier som Facebook. Söker efter grupper med nyckelord "gratis saker", "gratis saker", "freebies" och "återvinna" bör avslöja grupper som arbetar i ditt lokala område. Om du misslyckas med att identifiera grupper i närheten, lägg till namnet på din stad eller region till sökkriterierna.
  • Bild med titeln Få GRATIS saker på Internet Steg 4
    4. Hitta freecycling-objekt. När du har identifierat en webbplats eller en grupp som fungerar i ditt lokala område kan du söka eller bläddra efter föremål. För att svara på inlägg, skicka dina egna önskemål eller erbjudanden för varor som du vanligtvis kommer att behöva ansluta till webbplatsen eller gruppen. Anslutning kan kräva att fylla i en form med dina uppgifter eller, i sociala medier, till exempel, kan vara så enkelt som att klicka på en knapp för att begära att gå med.
  • Bild med titeln Få gratis grejer på internet Steg 5
    5. Begär eller erbjuda freecycling-poster. Om du lägger ut en förfrågan eller erbjuder objekt finns det vanligtvis olika kriterier att följa. Dessa inkluderar tydligt angivande om varan är "ville ha" eller "erbjudande". Vara beskrivande och tydlig i ditt inlägg. Var noga med att följa webbplatsens eller gruppens regler och avslöja aldrig personuppgifter direkt i offentliga inlägg. Om du får svar på ditt inlägg alltid vara artig.
  • Bild med titeln Få gratis grejer på Internet Steg 6
    6. Följ freecycycying regler och riktlinjer. Generellt i freecycling-samhällen finns det också ett antal regler som bör följas. Dessa inkluderar:
  • För det första förväntas den person som vill ha ett objekt i allmänhet att samla in det. För ett objekt som du begärde, antingen genom att svara på ett inlägg eller genom att skicka din egen förfrågan, måste du därför besöka platsen för den person som har erbjudit dig objektet för att samla in det. Försök att vara så tillmötesgående som möjligt för den person som har erbjudit dig ett föremål med avseende på dagen och tiden för insamling. De ger trots allt något gratis och kan vara en granne som bor i närheten och du passerar på gatan från tid till tid.
  • För det andra anses det vara dåligt att meddela personer som har erbjudit saker att fråga dem om de kan släppa av det på din plats. Detta kommer ofta att resultera i att de bryter kontakt med dig och du kan förlora objektet.
  • För det tredje är föremål ofta begärda av flera personer och det förväntas att den som har erbjudit varan kommer att vara rättvist, kontakta de människor i sin tur för att ordna samling. Om du erbjuder varor gratis bör du också göra detsamma. Kom ihåg att Freecycling Communities finns som en följd av goodwill of People i ditt lokala område. De kan vara människor du vet eller kommer att lära känna över tiden online.
  • Bild med titeln Få gratis grejer på Internet Steg 7
    7. Varnar av varor som erbjuds. Föremål kan hävdas mycket snabbt på Freecycle-webbplatser och ibland inom några minuter på sociala medier. Om möjligt kan det hjälpa till att aktivera varningar inom ditt konto så att du anmäls så snart som erbjuds är upplagda.
  • Bild med titeln Få gratis grejer på Internet Steg 8
    8. Låna föremål. Om du bara vill låna saker att använda från grannar i ditt lokala område finns det också webbplatser som tillgodoser det här. Dessa inkluderar webbplatser som Street Bank, Köp Inget Project, och Nextdoor.
  • Metod 2 av 4:
    Hitta gratis prov och erbjudanden
    1. Bild med titeln Få gratis grejer på Internet Steg 9
    1. Förstå vad fria prover är. Gratis prover är i allmänhet exempel på ett företags produkter att försöka. De levereras som små mängder eller offcuts av produkten. Till exempel:
    • Mat, toalettprov och rengöringsmedel finns i små behållare. Konfektyr kommer att levereras i reducerade snackliknande storlekar och kolsyrade drycker i smakburkar eller flaskor. Prover av parfym kommer att levereras i små flaskor, medan produkter som schampo och fuktkrämer kommer att tillhandahållas i påsar. Alla är avsedda som envänd kvantiteter för att ge människor en smak av produkten som ett incitament att köpa mer.
    • Vilken materialprodukt som kan köpas i olika storlekar eller kvantiteter, såsom tyg, matta, tapeter, vinylgolv, metall eller plast kommer att levereras som en offcut, ett litet och ofta grovt sänkt-till-storlek exempel.
  • Bild med titeln Få gratis grejer på Internet Steg 10
    2. Få gratis prover. De medel för att förvärva proverna varierar beroende på vad de är och varför företaget erbjuder dem.
  • Du kan använda sociala medier, till exempel Facebook eller Twitter, för att hitta mat, toalettprov och rengöringsmedel. Grupper dedikerade till att hitta prover eller erbjudanden kan användas för att identifiera vad som är tillgängligt. Företag som lanserar produkter kommer ofta att kräva att du gillar eller repostera sin annons, följ deras sociala medier eller ge en kommentar till ett inlägg som de har skapat.
  • Många webbplatser som MagicFreebiesUK och Wowfreestuff kan också användas för att hitta prover eller erbjudanden. Använd sökorden "Gratis provwebbplatser" I en online-sökmotor med plats aktiverat för att identifiera webbplatser som fungerar i ditt land eller region. Liksom sociala medier grupperar provwebbplatser ofta på mat, toalettprov och rengöringsmedel. De kan omdirigera till företagets hemsida för att fylla i en blankett eller till sociala medier för att utföra en åtgärd som liknande eller repostera sin annons, följ deras sociala medier eller ge en kommentar till ett inlägg som de har skapat.
  • För att förvärva provmaterial som tyg, matta, tapeter, vinylgolv, metall eller plast behöver du vanligtvis besöka företagets hemsida. Dessa typer av prover kan ofta vara en värdefull resurs för upcycling eller crafting-projekt.Tillgängligheten av dessa typer av prover varierar beroende på land och region du bor i. I Storbritannien, till exempel, är carpetprover lätt tillgängliga från nästan alla mattor tillverkare och detaljhandeln. För att begära prover, besök deras webbplatser och identifiera det specifika mattprovet du vill ha. Leta efter en "förbjuda prov" knappen på mattans webbsida, som antingen kommer att lägga till ett prov till en gratis provkorg, så att du kan samla flera prover och sedan begära dem alla på en gång, eller omdirigera dig till en webbsida med en blankett för att fylla dina uppgifter i. Om du inte hittar en "förbjuda prov" knappen, se om webbplatsen har en begäran om begäran eller en e-postadress för att skicka förfrågningar till. När du har slutfört din förfrågan skickar företaget vanligtvis ett bekräftelsemail.
  • Metod 3 av 4:
    Ange tävlingar
    1. Bild med titeln Få gratis grejer på internet Steg 11
    1. Ange tävlingar regelbundet. Förvärva "gratis saker" Genom tävlingar kan det vara svårt att uppnå. Det kan kräva att regelbundet kommer in ett stort antal tävlingar för att öka dina chanser att vinna och ta emot föremål. Förvänta dig inte att ange några tävlingar och vinna. Vinnande kommer ofta att kräva att komma in i hundratals för att vinna ett eller två saker och förbättra på tävlingar över tiden. Medan chanserna för framgång är mindre, kompenseras det ofta av möjligheten att vinna helt nya och dyra saker som elektronik, köksredskap, verktyg, sportutrustning, möbler och många andra typer av konsumtionsvaror.
  • Bild med titeln Få gratis grejer på Internet Steg 12
    2. Förstå vilka tävlingar som söker. Tävlingar kommer att variera i vad som krävs och deras komplexitet att komma in. Vissa kommer helt enkelt att kräva att du registrerar dig med ditt namn, sociala medier eller adress medan andra kommer att ställa en fråga, uppfinna en slogan, tagline eller skicka in en form av media. Slogans, Taglines och media kommer ofta att krävas för att vara specifika för företaget eller produkten och skildras ett positivt budskap om dem. Om ett unikt svar begärs för tävlingen spendera tid att tänka på det. Lär känna vad företaget och produkten är. Var original, tydlig i ditt meddelande och försök att vädja till så bred publik som själva produkten.
  • Bild med titeln Få gratis grejer på Internet Steg 13
    3. Hitta tävlingar. För att hitta tävlingar att komma in, webbplatser och sociala medier som erbjuder prover och erbjudanden kan sökas som de ofta också har tävlingar. Dessutom finns det webbplatser, sociala medier, sidor och konton som specifikt fokuserar på tävlingar efter land eller region. För att hitta dessa sökta efter "tävlingar" följt av namnet på ditt land i en online-sökmotor eller direkt på sociala medier.
  • Metod 4 av 4:
    Bli en produkttester eller granskare
    1. Bild med titeln Få gratis grejer på Internet Steg 14
    1. Förstå vad produkttestning medför. Gratis objekt kan förvärvas genom att ansöka om att vara en produkttester. Företag skickar dig produkter för att testa över en tidsperiod och du kommer att behöva ge feedback om produkten. Detta kan bestå av att fylla i en form, undersökning eller test online för produkter som kan vara i de tidiga utvecklingsstadierna, testas för att vädja till en viss marknad eller du kan behöva skriva en översyn av produkten. Recensioner är generellt publicerade i ett offentligt online utrymme som Amazon. När testningen är klar får du hålla produkten och kan dessutom tjäna poäng, kuponger eller pengar.
  • Bild med titeln Få GRATIS saker på Internet Steg 15
    2. Förstå att produkttestning är riktade. När du ansöker om att vara en testare kommer du ofta att testas för att verifiera om du kvalificerar dig som en del av produktens eller företagets målgrupp. Målgrupper är vanligtvis specifika och kan till exempel vara kvinnor i åldern 18-21, stanna hemma dads i åldern 25-35 etc. Om du inte kvalificerar dig inte bli besviken. Det kommer att finnas andra produkter att testa.
  • Bilden med titeln Få gratis grejer på Internet Steg 16
    3. Ansök om vara en produkttester. Att ansöka om att vara en testare är det bäst att söka via en webbplats som ClicksResearch eller HomeTesterclub. För att hitta webbplatser som söker testare i ditt land eller region, använd en online-sökmotor med plats som är aktiverad för att söka efter "Produkttestning webbplatser". Genom att gå med i en produkttestwebbplats kan du söka efter många produkter som du kan ansöka om att testa och har ofta produkttest rekommenderade för dig som du är berättigad av webbplatsen baserat på detaljer som anges i ditt konto.
  • Bild med titeln Få gratis grejer på Internet Steg 17
    4. Ansök vara en produktrecensent. Det kan också vara möjligt för dig att ansöka om vissa typer av gratis föremål som är beroende av ditt yrke och expertkunskap. Till exempel kvalificerar universitetslärare och skollärare ofta gratis publikationer från bokförlag. Dessa kallas inspektionskopior. Att ansöka om en inspektionskopia av en publikation kontrollera utgivarens hemsida för information om inspektionskopior och vad utgivaren kräver av dig. Du kommer i allmänhet att vara skyldig att ge bevis på din anställning och ett universitet eller ett postadress för skolan för leverans av boken. Dessutom måste du ofta komma överens om att granska boken, inkludera den som en del av boklistor och / eller rekommendera det till en specialistbokleverantör som en universitetsbokhandel.
  • Tips

    Om du är oroad över integritet eller dela din e-postadress, antingen till de företag, grupper eller personer du interagerar med, kan det vara tillrådligt att skapa en e-postadress specifikt för detta ändamål.
  • När du begär saker som prover online från företag måste du ange en postadress för att ta emot dem. Företagen kommer ofta att hålla din adress på filen för direktreklam och kan till och med ge din adress till andra partnerföretag. Adressuppsamling, tillsammans med förväntade positiva produktrecensioner, är en del av anledningen till att objekten är gratis. Ge aldrig din adress via ett offentligt synligt utrymme som inom stolpar eller kommentarer om sociala medier. Om du inte känner dig bekväm, vilket ger ett företag med din adress så gör det inte!
  • De flesta prover och erbjudanden på nätet är dock gratis, vissa kommer att betala porto. Om du inte vill betala något, är loop för alternativa källor som det ofta finns många som inkluderar gratis porto.
  • Begärde objekt via lokala samhällsorienterade webbplatser och sociala mediegrupper kan kräva att du besöker någons hem för att samla objektet eller få dem att släppa av det i ditt hem. Om du, eller den som har erbjudit dig att ge dig objektet, inte vill göra det, kan du ofta ordna att träffas på ett offentligt ställe.
  • Varningar

    Ge aldrig kreditkortsnummer eller lösenord till allt som erbjuder "gratis saker".
  • Om personuppgifter begärs för fria föremål och de är inte direkt relevanta för att ta emot objekten, ge dem inte.
  • Om gratis grejer webbplatser eller sociala mediegrupper tillhandahåller inbyggd meddelanden, använd det eftersom det ofta kommer att maskera dina personliga kontaktuppgifter.
  • Saker du behöver

    • En dator eller en mobil enhet med internetanslutning.
    • En e-postadress.
    • En postadress för att ta emot objekt. Beroende på föremål som du begär det kan behöva vara ett hem- eller arbetsadress. PO Box nummer kommer ofta att vägras.
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande