Så här får du gratis webbplatsutsikt

Dignade bara en webbplats och du ser att den inte får några synpunkter? Har det ett starkt ämne, och du vill sprida ordet, men du vet inte hur? Läs den här artikeln för att lära dig mer om hur du får fler visningar för din webbplats (gratis!)

Steg

  1. Bild med titeln Få gratis hemsida Visningar Steg 1
1. Google din webbplats. Gå till din webbplats genom att hitta den på Google, eller ange HTML och titta över din webbplats. Se till att den övergripande utformningen av webbplatsen är bra. (Teckensnittet ska vara mörkt och bakgrunden ska vara lätt färg). Anledningen till att det ska se bra ut, snyggt och organiserat är att det kommer att locka läsarens uppmärksamhet, men om det är för ljust (orange teckensnitt och ljusgrön bakgrund) kommer läsarna ögon att skada och de kommer inte att vilja stanna
  • Bild med titeln Få gratis hemsida Visningar Steg 2
    2. Se till att informationen är organiserad. Punkter och bilder gör webbplatsen organiserad och det ser bra ut. Se till att du stannar på ämne.
  • Bild med titeln Få gratis hemsida Visningar Steg 3
    3. Titlar är viktiga. En sak som många människor som börjar en webbplats gör fel, är att de inte skriver rätt titel. Om du gör en webbplats om hur du reparerar en viss del av en bil, gör inte titeln något länge och förvirrande som "reparera silverdelen nära mitten av bilen, för att den är rustad". Det här är svårt att hitta på Google och läsaren blir förvirrad. Skriv något klart och kort liknande "Reparera en bils motor"
  • Bild med titeln Få gratis hemsida Visningar Steg 4
    4. Reklam. För att få fler synpunkter på din webbplats måste du annonsera det. För att få gratis vyer måste du göra din forskning och ta reda på sätt att annonsera gratis. Du bör överväga att göra ett konto på Wiki hur och annonsera webbplatsen på din profil, rekommendera det på forumet, eller skriva artiklar om bilar, så folk vet att du är kunnig och de kommer att se din webbplats. Kolla även ut "fri reklam" på Google och titta på resultaten.
  • Bild med titeln Få gratis hemsida Visningar Steg 5
    5. Bli informerad. Om du är villig att spendera lite pengar på att annonsera din webbplats, bör du leta efter 1) där den kommer att annonseras 2) Finns det en tidsperiod? 3) vilken tid det kommer att annonseras 4) hur mycket det kostar och 5) finns det billigare alternativ?
  • Bild med titeln Få gratis hemsida Visningar Steg 6
    6. Var konsekvent. Gör ingen för en dag och låt den gå. Försök annonsera i en vecka och sprida meddelandet. Berätta för dina vänner och ordet kommer att sprida sig.
  • Tips

    Sticka inte Wiki hur medlemmar om att besöka din webbplats, det kan bli irriterande
  • Meddela inte människor eller ring slumpmässiga nummer, såvida inte personer säger att du ringer till dem om din webbplats.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande