Hur man annonserar piano lektioner

Att starta din egen piano lektionsverksamhet kan vara spännande, men för att lyckas måste du veta hur man korrekt annonsera dina tjänster och locka många kunder. När du lär dig att annonsera, vet du var du vill annonsera är lika viktigt som att veta vad jag ska säga. Den här artikeln visar hur du annonserar piano lektioner.

Steg

Metod 1 av 2:
Var att annonsera
  1. Bild med titeln Annonsera piano lektioner Steg 1
1. Kontakta närliggande musikbutiker. För att annonsera med en musikbutik måste du etablera ett ömsesidigt fördelaktigt förhållande med en. Ringa till flera av närmaste musikbutiker. Låt dem veta att du är en ny pianoinstruktör och informera dem om att du letar efter en bra butik för att skicka dina elever till. När de står inför utsikterna att få nya kunder, kommer de flesta musikbutiker att vara intresserade av att bygga ett bra förhållande med dig. Bestäm vilken butik som verkar passa dina behov bäst och låt dem veta om din avsikt att styra studenter där. Fråga sedan om du kan lämna visitkort eller broschyrer med dem.
  • Bild med titeln Annonsera piano lektioner Steg 2
    2. Be de lokala skolorna att distribuera dina flygblad. Om du kan bevisa att du har ett legitimt företag, inte har en kriminalregister, och har kvalifikationerna att lära piano, kommer många skolor att vara villiga att skicka ett flygblad hem med sina elever. Du kan kontakta både offentliga och privata skolor på alla betygsnivåer. Se till att flygbladet ser professionell ut och innehåller all nödvändig kontaktinformation.
  • Bild med titeln Annonsera piano lektioner Steg 3
    3. Pin en bulletin upp på din kyrka bulletin bräda. Om du har en plats för dyrkan och de har en anslagstavla, fråga tillstånd att placera en flygblad där. Om din kyrka inte har en anslagstavla men har en veckovis bulletin, fråga om möjligheten att sätta ett kort meddelande eller infoga där inne. Många tillbedjan är mycket ivriga att hjälpa sina medlemmar.
  • Bild med titeln Annonsera piano lektioner Steg 4
    4. Leta efter kreativa platser att annonsera. Överväg att pinning en slumpmässig flygblad till ett träd på en ledig ryggväg eller lämna en vid bordet för din servitör när du lämnar en restaurang eller café (bara se till att du lämnar ett ordentligt tips, för att undvika att göra en potentiell klient arg). Med så trångt som anslagstavlor och traditionella annonser kan han, annonsera i ett område som inte är överklassigt med annonser ett effektivt sätt att göra din annons ut. Du får inte nå många potentiella kunder på det sättet, men de du gör kommer säkert kommer ihåg dig.
  • Bild med titeln Annonsera piano lektioner Steg 5
    5. Starta en blogg. Bloggar kan vara ett effektivt marknadsföringsverktyg så länge du vet hur man gör det rätt. Lär dig hur du optimerar din blogg för sökmotorer. Se till att dina inlägg är informativa och intressanta, och vara tillräckligt aktiva i bloggen för att dra andra till din egen blogg.
  • Bild med titeln Annonsera piano lektioner Steg 6
    6. Skapa en online-video. En online-video, som är publicerad till ett populärt videosofält, kan vara ett starkt kampanjverktyg. Få kreativitet. Den roligare eller mer intressanta du kan göra videon, desto mer uppmärksamhet kommer det att få. Din video behöver inte gå viral, men det hjälper till att göra det tillräckligt med en uppmärksamhet-grabber för att locka ett stort antal träffar.
  • Bild med titeln Annonsera piano lektioner Steg 7
    7. Använd sociala medier. Starta en Facebook-sida och Twitter-konto för ditt företag. Var aktiv på de sociala medier som du använder, uppdaterar kontinuerligt dina sidor och kommenterar andras sidor. Ju mer uppmärksamhet du kan locka, desto mer möjlighet måste du annonsera dina lektioner.
  • Metod 2 av 2:
    Vad man ska annonsera
    1. Bild med titeln Annonsera piano lektioner Steg 8
    1. Hitta en nisch. Piano lektioner är ett dime ett dussin. För att göra dina lektioner verkar mer lovande, rikta dem mot en viss grupp. Om du specialiserar dig i början lektioner, säg det. Om du har en känsla för jazzprov eller klassiska anpassningar av moderna låtar, ange din förmåga och önskan att instruera studenter på samma sätt. Du behöver inte basera dina lektioner enbart runt din nisch, men fokusera din reklamkampanj på något unikt är ett bra sätt att göra ditt företag ut.
  • Bild med titeln Annonsera piano lektioner Steg 9
    2. Erbjuda gratis workshops. Annonsera en gratis workshop eller demonstration. Många människor, även de som inte har några intresse för att ta formella lektioner, kommer att vara villiga att delta i något gratis. Gör en live demonstration och granska några grunderna. Fokusera på information eller färdigheter som är mindre vanliga. Vid slutet av en framgångsrik workshop kommer du sannolikt att ha några deltagare som börjar med tanke på formella lektioner. Så länge de vet att du erbjuder lektioner, kommer du förmodligen att vara den första personen de tänker på när de tar dungen.
  • Bild med titeln Annonsera piano lektioner Steg 10
    3. Leta efter en plats att annonsera dina egna talanger. Medan ganska ovanligt, vissa hotell lobbyer, kaféer och andra anläggningar har ett piano som en del av deras dekorationer. Om pianot är i operativt skick, fråga om du kan spela det. Erbjuda att spela det på en volontärbasis för att locka kunder. I gengäld, fråga om du kan erbjuda ett visitkort till alla som verkar intresserade av att ta lektioner.
  • Bild med titeln Annonsera piano lektioner Steg 11
    4. Hitta ursäkter för att ge gratis lektioner. Medan du verkligen inte kan göra varje lektion fri, är den tillfälliga fria lektionen ett bra sätt att dra eleverna i. Du kan erbjuda för att göra den första lektionen gratis eller du kan ge en gratis lektion till en aktuell student för varje ny student som han eller hon hänvisar till dig.
  • Bild med titeln Annonsera piano lektioner Steg 12
    5. Annonsera din kunskap. Skriv en artikel om musik eller piano och leta efter platser att skicka in det. Lokala tidningar och tidskrifter är bäst eftersom de ger dig ett sätt att annonsera lokalt, men även icke-lokala tidskrifter och webbplatser kan ge dig ett sätt att bevisa din expertis. Potentiella studenter kan känna sig mer benägna att ta lektioner med någon de känner är en expert på fältet.
  • Bild med titeln Annonsera piano lektioner Steg 13
    6. Inkludera testimonials. Tricket till ett bra vittnesbörd är att veta vem som ska användas. Din brorson och din mamma kan vara enorma fans av din, men de är också förspända, och människor som ser din annons kommer att tänka så mycket också. Välj testimonials från tidigare och nuvarande studenter samt andra instruktörer eller medlemmar i det lokala musikgemenskapen. Vara så specifik som möjligt, ger ut namn och foton när det är möjligt. Skriva att kommentarerna kom ifrån "en tidigare elev" eller "en expert på området för lärande piano" kommer bara att få folk att tvivla på den estimiska legitimiteten. Men med något som ett autograferat foto från en välkänd pianist som lärde dig kommer nog inte att skada. Bilder av pianokonkurrenser du vann kommer inte heller, åtföljd av certifikatet eller plack.
  • Prov Flyer och mall

    Prov Piano Lesson Flyer

    Stöd WikiHow och Lås upp alla prover.

    Piano Lesson Flyer Mall

    Stöd WikiHow och Lås upp alla prover.

    Tips

    Prata med en pianotuner. Nästa gång du har ditt piano tuned, prata med tunern om vad han vet om andra pianolärare i området. Detta är särskilt värdefullt om du inte planerar att gå med i en förening. Pianotunern kanske kan ta kontakt med en annan lärare som kan erbjuda dig vägledning, och åtminstone kan han kanske ge dig en uppfattning om hur mycket konkurrens eller intresse är i ditt område.
  • Överväg att gå med i en lokal pianolärareförening. Gör det här först, innan du ens börjar ditt företag. Medlemmarna av gruppen kan ge dig råd om de priser du ska ta ut och det bästa sättet att rekrytera nya studenter i området. Att vara en del av ett nätverk av pianolärare är ett snabbt sätt att vidareutveckla din kunskap, men du borde vara beredd att bidra till föreningen på vilket sätt du kan, liksom.
  • Saker du behöver

    • Flygblad
    • Visitkort
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande